Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.
Tészták 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje
Hasonló könyvek címkék alapján
- Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren 100% ·
Összehasonlítás - Borbás Marcsi: A sűrűje 2. 94% ·
Összehasonlítás - Bereznay Tamás: Mai magyar konyha ·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Csemegék könyve ·
Összehasonlítás - Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem 91% ·
Összehasonlítás - Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek ·
Összehasonlítás - Makay Béla: Szabadtűzön ·
Összehasonlítás - Korpádi Péter: Hidegkonyhai remekek ·
Összehasonlítás - Halász Zoltán: 350 világhírű recept ·
Összehasonlítás - Hargitai György: Magyar Konyha – Saláták ·
Összehasonlítás