Római ​tál 0 csillagozás

F. Horváth Ilona: Római tál

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák.
Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, Budapest, 2010
112 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635904136

Hasonló könyvek címkék alapján

Vrábel Krisztina: Dolce Vita Magyarországon
Illés Andrea – Repka Noémi: Csizma az asztalon
Lajos Mari – Hemző Károly: 99 pizza és tészta 33 színes ételfotóval
Lajos Mari: 199 mesés olasz étel – 66 színes ételfotóval
Fördős Zé: Olasz kaják
Illés Andrea – Repka Noémi: Olasz finomságok könyve
Bártfai László: Bártfai Laci bácsi olasz szakácskönyve
Ambrus Éva – Császár András: Tészták olasz módra
Péter Jánosné: Olaszos ízek
Halász Zoltán: 350 világhírű recept