Halételek 0 csillagozás

F. Horváth Ilona: Halételek

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcánkat.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, Budapest
120 oldal · ISBN: 9635902719

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval
Pelle Józsefné: Halból készült finomságok
Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre
Tolnai Kálmán: Horgászok és halkedvelők szakácskönyve
Frank Júlia: A legfinomabb halételek
Szegedi Eszter: Halételek
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: Halak arany szakácskönyve
Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel
Tusor András – Kozmér György: Magyar halételek
Kozmér György – Tusor András: Régi magyar halételek