Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcánkat.
Halételek 0 csillagozás
A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje
Hasonló könyvek címkék alapján
- Lajos Mari – Hemző Károly: 99 vad- és halétel 33 színes ételfotóval ·
Összehasonlítás - Kútvölgyi Mihály: Halételek ·
Összehasonlítás - Pelle Józsefné: Halból készült finomságok ·
Összehasonlítás - Liptai Zoltán: 33 halétel lépésről lépésre ·
Összehasonlítás - Kozmér György – Tusor András: Régi magyar halételek ·
Összehasonlítás - Tóth Endre: Kedvenc halaim kompromisszum nélkül! ·
Összehasonlítás - Oriskó Ferenc – Pár Gyula: Halak arany szakácskönyve ·
Összehasonlítás - Tusor András – Kozmér György: Magyar halételek ·
Összehasonlítás - Frank Júlia: A legfinomabb halételek ·
Összehasonlítás - Oriskó Ferenc – Pár Gyula: 88 ünnepi halétel ·
Összehasonlítás