Fánkok ​és palacsinták 0 csillagozás

F. Horváth Ilona: Fánkok és palacsinták

Egy jó szakácskönyvet onnan lehet felismerni, hogy minden alkalomra – legyen az többfogásos ünnepi ebéd, váratlan vendég vagy hétköznapi vacsora – használható recepteket ajánl. F. Horváth Ilona receptjeit ezért úgy állítottuk össze, hogy kezdő háziasszonyok, vállalkozó szellemű férfiak és gyakorlott szakácsok is egyaránt hasznosan forgathassák. Szakácskönyvünk az ételek elkészítését egyszerűen, lépésről-lépésre mutatja be, mellette pedig feltünteti a kalóriaértéket, az elkészítéshez szükséges időt, és azt, hogy mennyire terheli meg a pénztárcát. Így az olvasó könnyedén kiválaszthatja az ízlésének, tudásának és az alkalomnak leginkább megfelelő ételt.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, 2012
110 oldal · ISBN: 9789635904723

Hasonló könyvek címkék alapján

Lajos Mari – Hemző Károly: 66 karácsonyi édesség
Péter Jánosné: Süteményeskönyv
Gabula András – Halmos Monika – Korpádi Péter – Patyi Árpád: Nagy Süteménykönyv
Kárai Dávid: 50 édesség, amit el kell készítened
Horváth Ilona: Karácsonyi desszertek
Márk Szonja: Édesem süteményei
Bereznay Tamás: Süteményeskönyv
Elek Mária: Aprósütemények
Toró Elza: A 100 legjobb palacsinta
Nagy Elvira – Pelle Józsefné: Nagy süteményeskönyv