Burgonyás ​ételek 0 csillagozás

F. Horváth Ilona: Burgonyás ételek

A burgonya a magyar konyha egyik legkedveltebb alkotóeleme. Számtalan hagyományos, hétköznapi étel készíthető belőle, ilyen például a paprikás krumpli, a krumplis tészta, a burgonyaleves vagy a burgonyafőzelék, de különleges alkalmakra is kitűnő fogások alapjául szolgálhat (krokett, burgonyafánk, gnocchi). Használhat juk levesekbe, főzelékekbe, olajban vagy zsírban sütve, húsételekhez köretként és tészták alkotórészeként egyaránt. Változaros felhasználhatósága mellett érdemei közé tartozik magas szénhidráttartalma, valamint jelentős C-vitamin, kálium- és fehérjetartalma. Könnyen emészthető, és megfelelő tárolással sokáig eltartható.
Könyvünk F. Horváth Ilona receptjei nyomán a burgonyás ételek elkészítését lépésről lépésre, nehézségi fokuk, áruk és kalóriaértékük megjelölése mellett mutatja be. Ezért nemcsak kezdő háziasszonyoknak nyújt útmutatást, de profi szakácsok is bátran ollózhatnak belőle.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: F. Horváth Ilona 99 receptje

>!
Totem Plusz, 2007
120 oldal · ISBN: 9789635902729

Hasonló könyvek címkék alapján

Kollár Anita: Gluténmentes és finom!
Ránky Edit: A natúrkonyha nyersanyagai és receptjei
Bernáth József: Így főz Bernáth József stílusosan, lezseren
Horváth Ilona: Szakácskönyv
Borbás Marcsi: A sűrűje 2.
Bereznay Tamás: Mai magyar konyha
Pelle Józsefné: Csemegék könyve
Horváth Ilona: Horváth Ilona válogatott receptjei
Radvánszky Béla: Régi magyar szakácskönyvek
Hargitai György: Az én alapszakácskönyvem