Halálos ​dózis 13 csillagozás

Evelyn Marsh: Halálos dózis Evelyn Marsh: Halálos dózis

A kedvelt írónő legújabb orvosi krimije a titokzatos Angliában és Skóciában játszódik. A Glasgow-i Szent Kereszt Nőgyógyászati klinikán és a szegények Szent Salvator Szülőotthonában gyakori a leányanyák és a fiúcsecsemők halála, eltűnése. A közeli Loch Ness tó mellett titkos kutatóbázis működik. Itt arab lányokon végzett meddőség elleni embertelen kísérletek tanúi lehetünk. Az események szorosan kapcsolódnak a híres londoni Soho életéhez. A Tó hölgye mulató rejtélyes, kegyetlen gyilkosságok helyszíne. A gazdag tulajdonos és táncosnője viszonyát születendő gyermekük megváltoztatja, de az alvilág és az üzlet könyörtelen… A pénz varázsa, a fehér por terjesztése érdekfeszítő módon kapcsolódik a szülő nők és a fiúcsecsemők sorsához. A hidegfejű bűnözők, az erkölcstelen, gátlástalan orvosok, a lecsúszott lányok, az ártatlan anyák, a pénzért és hírnévért mindenre képes emberek izgalmas találkozása ez a könyv.

Eredeti megjelenés éve: 1990

>!
Textura, Budapest, 1990
300 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630277271
>!
Anuket / Budakönyvek, Kaposvár
304 oldal · ISBN: 963829633X

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 2

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
tvirag
Evelyn Marsh: Halálos dózis

Nekem kicsit vontatott volt és monoton. Viszont a gyilkos kilétét nem sejtettem előre, így az meglepetés volt a könyv végén. A szülőotthonban és a klinikán történtek nekem nem voltak izgalmasak. Mindig ugyanaz az a forgatókönyv játszódott le, így egy idő után unalmassá vált. A kutatás szintén eseménytelen volt. Érdekes volt látni, hogy kiből mit hoz ki a pénz, főleg ha jelen esetben, orvosokról van szó.

>!
NickyEper P
Evelyn Marsh: Halálos dózis

A gyilkos kilétét a könyv végéig még sejteni se lehetett, az írónő többi könyvénél már volt amikor a legelején sejtettem. tetszett nagon a könyv. Az orvosok gusztustalan dolgokra képesek a pénzért. Valyon ezt a valóságban is megcsinálják?!


Hasonló könyvek címkék alapján

Ken McClure: A skorpió támadása
Kathy Reichs: Ne törj csontot
Robin Cook: Mobil
Pergel Zsolt: Halálgyár
Szeghalmi Lőrincz: Levelek az árnyékvilágból
Martha Tailor: Őrült elme
Sally Hunter: Influenzavírus
Martha Tailor: Éhség
Martha Tailor: Vízió
Sally Hunter: Szívdonor