A ​szanatórium rejtélye 12 csillagozás

Evelyn Marsh: A szanatórium rejtélye Evelyn Marsh: A szanatórium rejtélye

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A ​Svájcban játszódó orvosi krimi több szálon vezeti el az olvasót az elmebetegek misztikus világába. Haláleseteken és gyilkosságokon keresztül végül is kiderül az igazság és megoldódik az Alpesi Kert furcsa és különös rejtélye.

Florence felvette a kabátját, átvágott a szanatórium kertjén. Egy kis mellékösvényt választott, hogy gyorsabban érjen Elisabethez, aki várta. Még délután megbeszélték, hogy az esti teát együtt fogyasztják el. Már látszottak a kondicionáló részleg hatalmas üveguszodájának körvonalai, amikor az orvosnő a háta mögött lépéseket hallott! Visszafordult. Sehol senki. Továbbment, de a zaj ismétlődött! Megállt. Egy másodpercre tétovázott, majd megszaporázta lépteit. Úgy látszik képzelődöm, állapította meg magában. Már csak mintegy kétszáz méterre volt az épülettől, amikor egészen közelről erős szuszogást hallott… Megdermedt. Érezte, hogy a sötétben valaki követi, s az illető szinte karnyújtásnyira van.
– Ki az? – fordult vissza a lány.
A félelem… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 1990

>!
Budakönyvek, Budapest, 1990
252 oldal · ISBN: 9638296275
>!
Talentum, Budapest, 1990
266 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630273683
>!
Talentum, 1990
268 oldal · puhatáblás · ISBN: 9630273683

Kedvencelte 1

Várólistára tette 4

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Nushi P
Evelyn Marsh: A szanatórium rejtélye

Nos tudom szégyen és gyalázat de ez volt az első Mars könyvem amit olvastam. Nagyon sokáig tartottam tőle, de egész pozitívan csalódtam. Mondjuk a visszatérő ismétlések kicsit idegesítettek pl.spoiler A Csattanó az nagyon nagy volt kár hogy, azt is kb 2 oldalban elintézte az írónő. Nem lesz kedvenc.

>!
Zsófia_Lutor
Evelyn Marsh: A szanatórium rejtélye

Sablonos, tipikus, előre sejted mi lesz a vége… De azért végig izgulsz, szórakoztat, kikapcsol. Én mást nem is vártam tőle. Újraolvasni nem fogom, ha csak egyszer végére nem érek az összes magyarul megjelent könyvek. Szóval kicsi az esély.

1 hozzászólás
>!
nyolcadikutas
Evelyn Marsh: A szanatórium rejtélye

Krmis korszakom hozadéka néhány Marsh regény elolvasása. Azonos, közepes színvonal, fenntartott feszültség, amolyan egy kaptafa, amiből 12 egy tucat.


Hasonló könyvek címkék alapján

Dan Brown: Inferno
Böszörményi Gyula: A Rudnay-gyilkosságok
Stephen King: A halálsoron
Arthur Conan Doyle: Sir Arthur Conan Doyle összes Sherlock Holmes története I-II.
Dan Wells: Nem akarlak megölni
Nora Roberts: Megszállottság
Karen Rose: Sikíts értem
Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij: A Karamazov testvérek