A ​kábulat ára 7 csillagozás

A különös sziget
Evelyn Marsh: A kábulat ára Evelyn Marsh: A kábulat ára

Angela megfogta társnője kezét, s szinte erőszakkal húzta maga után a remegő teremtést. De alig tettek meg pár lépést, amikor valahonnan elölről dobogást, elfúló hörgést hallottak. Majd szapora léptek közeledtek feléjük, s kisvártatva egy férfialak bukkant fel előttük a félhomályban.
A két lány szinte egyszerre fordult meg, s rohant vissza, felfelé a lépcsőn. Angela gyorsabban mozgott Judynál, hamarosan el is hagyta. A lépcsőfordulónál egy szempillantásig visszanézett, s az iszonyattól szinte megdermedt. A félhomályban is tisztán látta a megcsillanó késpengét, amely halálos biztonsággal csapódott a menekülő Judy Hátába. A lány velőt rázóan felsikoltott, testét a lendület még tovább vitte egy-két lépcsőfokot, majd alakja megingott, s tompa dübörgéssel visszafelé gurult.

Eredeti megjelenés éve: 1988

>!
Anuket, Budapest, 2005
236 oldal · ISBN: 9638296704
>!
Téka, Budapest, 1990
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637393064
>!
240 oldal · puhatáblás · ISBN: 9637357157

Kedvencelte 1

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
NickyEper P
Evelyn Marsh: A kábulat ára

Evelyn Marsh: A kábulat ára A különös sziget

Olvastam már pár könyvet az Írónőtől, de ezt ahhoz képes kevésnek érzem. Ugyanez volt az elősző könyvénél is amit olvastam tőle. Bár ez a két könyv még csak a második és harmadik írása volt. A történet viszont csodálatos helyen játszódik, nem voltam még Görögországban, de a leirása alapján nagyon szép. A görög nevek kiolvasásával kicsit bajok voltak, de néhány oldal után megszoktam.


Hasonló könyvek címkék alapján

Norbert Dax: Átok reátok!
Martha Tailor: Beavatkozás
Sally Hunter: Szívdonor
Martha Tailor: Ájulás
Peter Clement: Tiltott kísérletek
Ken McClure: A nőknek meg kell halniuk
Leonard S. Goldberg: Jégbe zárva
Sally Hunter: A médium
Robin Cook: Fertőzés
Kathy Reichs: Hétfő csont nélkül