Fair ​play 6 csillagozás

Működő megoldás a láthatatlan munka igazságos megosztására
Eve Rodsky: Fair play

Reese ​Whiterspoon ajánlásával:
„Hasznos kézikönyv és gyorssegély a családi gondok megoldására.”

Minden a feladatlistával kezdődött. Eve Rodsky egyszer csak úgy érezte, belefáradt az „anyaértelmezett” szülői létbe, képtelen tovább egyedül viselni a családdal és a háztartással járó teendők felelősségét. Ekkor összeírta a megfizetetlen, láthatatlan, ezért nem is méltányolt otthoni munkák hosszú sorát. Miután láthatóvá tette a láthatatlant, a feladatlistát átadta a férjének. Mert meg akarta menteni a házasságukat, hiszen nem ilyen életet képzelt maguknak. Pedig milyen jól indult! Megtalálta az igazi társat, együtt leküzdötték az útjukba kerülő akadályokat, kapcsolatukban mindenhez fele-fele arányban tették hozzá a részüket. Összeházasodtak, aztán megszülettek a gyerekek… és minden megváltozott.
Sok nőtárs, feleség, anya hozzájárulásával a lista kibővült, és megszületett belőle a Fair Play című könyv, benne a partnerrel átvitt értelemben játszható játék. A cél újra… (tovább)

>!
Geopen, Budapest, 2021
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635160464 · Fordította: Tax Ágnes

Most olvassa 4

Várólistára tette 27

Kívánságlistára tette 44


Kiemelt értékelések

Adél_Balogh>!
Eve Rodsky: Fair play

Eve Rodsky: Fair play Működő megoldás a láthatatlan munka igazságos megosztására

Rengeteg személyes történetet felvonultatva ismerkedhetünk meg egy új módszerrel „a fair play-el” amely segít a háztartási terhek méltányos elosztásában. Könnyed, sokszor humorral fűszerezett stílusban, gyorsan, jól olvasható, kutatási eredményekkel megfűszerezve.

Fél csillagot azért vontam le,mert nekem kicsit elnyújtott, túlzottan szájbarágós, sokszor lényeget súlykoló volt. Témában kezdőbb olvasó lehet ezt nem érezné így. A könyv alapját adó „fair play szisztéma” kártyáit nem tartalmazza a könyv ára. Kapunk egy felsorolást képekkel, de magát a kártyákat nem. Így vagy az ember készít magának vagy szkenneli a könyv tartalmát és kivágja. A könyv eredeti angol honlapján plusz információkat lehet kapni, illetve „lustábbak” a konkrét kész paklit is meg tudják venni, 20 dollár körüli áron.


Hasonló könyvek címkék alapján

Demi Lovato: Légy erős!
April Cassidy: Boldog feleség
Anne Dickson: A teljes jogú nő
Gretchen Rubin: Boldogságterv
James Clear: Atomi szokások
Kristin Neff: Együttérzés önmagunkkal
Spencer Johnson: Ki vitte el a sajtomat?
Meik Wiking: Lykke
Nick Trenton: Ne agyald túl – a gyakorlatban
Jay Shetty: A szerelem 8 szabálya