Beasts ​of Burden / Hellboy 4 csillagozás

Sacrifice
Evan Dorkin – Jill Thompson – Mike Mignola: Beasts of Burden / Hellboy Evan Dorkin – Jill Thompson – Mike Mignola: Beasts of Burden / Hellboy

The paranormal activity in the outwardly charming town of Burden Hill has gone from bad to worse, as seen in Dorkin and Thompson's hardcover graphic novel Beasts of Burden: Animal Rites. Now the occult--investigating team of dogs (and one cat) need some serious help. Contact with the Wise Dog Society has broken off, leaving the team on its own, as a series of unexplained animal slayings have begun to occur. But magic can work in surprising ways, and help is brought to the team with the unexpected arrival of the World's Greatest Paranormal Detective.

>!
Dark Horse, Milwaukie, Amerikai Egyesült Államok, 2010
32 oldal · Illusztrálta: Jill Thompson

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Hanon13 P
Evan Dorkin – Jill Thompson – Mike Mignola: Beasts of Burden / Hellboy

Hellboyról körülbelül annyit tudok, mint amennyit a flm elmesélt róla. Ergó szerintem semmit. Azonban itt nem is az a lényeg. Egyszerűen csak megjelent,és besegített egy kicsit. A hangsúly most Pugson volt. Eddig folyamatosan kritizált mindent és mindenkit, miközben gyakran gyáván elmenekült. Ő volt az egyetlen aki nem akart igazán a csapat tagja lenni.
Ellenben itt! Végre megmutatta hogy Ő is tud bátor lenni ha kell. Ezt Hellboy hozta ki belőle. Remélem a további fejezetekben is hasonlóan tud viselkedni, még ha Hellboy többet nem is lesz ott. Mutasd meg Pugs mindenkinek, hogy hasznos vagy!


Hasonló könyvek címkék alapján

Peter Milligan: Justice League Dark 1. – In the Dark
Neil Gaiman – Brian K. Vaughan – Garth Ennis: Vertigo Resurrected – Winter's Edge
Jason Aaron: Thor: God of Thunder 1. – The God Butcher
Jason Aaron: Thor: God of Thunder 2. – Godbomb
Neil Gaiman: Eternals
Darwyn Cooke: Before Watchmen 3. – Minutemen / Silk Spectre
Paul Pope: Battling Boy
Matthew Sturges – Bill Willingham: Room and Boredom
Matthew Sturges – Bill Willingham: Love Stories for Dead People
Matthew Sturges – Bill Willingham: Under New Management