Furfangos ​Domokos 3 csillagozás

Eva Vančurová: Furfangos Domokos

Aki ismeri a Most légy okos, Domokos!, a Szemfüles Domokos és a Domokos játszik a szavakkal című, korábban megjelent köteteket, annak nem kell ajánlani a szerző újabb könyvét. A Furfangos Domokos csakúgy, mint Eva Vancurová többi, négy-hat éveseknek szóló munkája, játékos, szellemes feladatokkal segíti az önálló gondolkodás, a logikai, megfigyelő-, kifejezőkészség kialakulását. Nem tankönyv, de forgatása előkészíti a majdani iskolai munkát. Milos Noll színes, szemléletes, vidám hangulatú rajzai hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek szívesen foglalkozzanak a könyvben található feladatok megoldásával. A hasznos és szórakoztató szöveget Körtvélyessy Klára kítűnő fordítása tolmácsolja a magyar gyerekeknek.

>!
Móra, Budapest, 1985
46 oldal · ISBN: 9631140431 · Fordította: Körtvélyessy Klára · Illusztrálta: Miloš Noll

Várólistára tette 2


Kiemelt értékelések

Kiskópé P>!
Eva Vančurová: Furfangos Domokos

Nem tudom mikor „olvastuk”, de öcsi és én is az tuti, mert határozottan látszik a kidekorálás, akarom mondani kitöltésből :D Én töltöttem, ő dekorálta, ezt is megállapítottuk most nemrég megtalálva a padláson.
Sok sok jópofa feladat van benne kicsiknek.


Hasonló könyvek címkék alapján

Horváthné Csapucha Klára – Szabóné Nemes Magdolna – Wittmann-né Dúzs Margit: A kreativitás játékos fejlesztése az óvodában
B. Méhes Vera: Számlétra
Devecsery László: Kisbuksi iskolába megy
Luca Anna (szerk.): Peppa malac: Mennyi az idő?
Berci bárány
Monika Sinner: Kutyakiképzés klikkerrel
Jónás Tamás – László Noémi – Szabó T. Anna: Formák a tubusból
101 memóriafejlesztő módszer
Debra Lynne Katz: Látnok vagy