Bangkok ​Transit 2 csillagozás

Eva Fejos: Bangkok Transit

Bangkok: ​a sizzling, all-embracing, exotic city where the past and the present intertwine. It’s a place where anything can happen… and anything really does happen. The paths of seven people cross in this metropolis. Seven seekers, for whom this city might be a final destination. Or perhaps it is only the start of a new journey? A successful businessman; a celebrated supermodel; a man who is forever the outsider; a young mother who suddenly loses everything; a talented surgeon, who could not give the woman he loved all that she desired; a brothel’s madam; and a charming young woman adopted at birth. Why these seven? Why did they come to Bangkok now, at the same time? Do chance encounters truly exist?

Bangkok Transit is a Central European best-seller. The author, Eva Fejos, a Hungarian writer and journalist, is a regular contributor to women’s magazines and is often herself a featured personality. Bangkok Transit was her first best-seller, which sold more than 100,000 copies… (tovább)

Eredeti mű: Fejős Éva: Bangkok, tranzit

Eredeti megjelenés éve: 2008

>!
272 oldal · ASIN: B00HDIT4UY

Kiemelt értékelések

>!
Thaliavilaga
Eva Fejos: Bangkok Transit

Évekkel ezelőtt már olvastam magyarul, ez volt az első könyvem Fejős Évától. Akkor még kicsit nehéz volt megszokni a rengeteg szereplőt és a sok szálat, de azóta szinte minden regényét olvastam és nagy rajongója lettem.
Az angol nyelvű kiadást néhány hete szereztem be: az Amazon beválasztotta a regényt az ingyenesen letölthető olvasmányok közé, így néhány napon keresztül legálisan ingyenesen vált letölthetővé a fordítás, amivel amúgy régóta szemezgettem. Nagy élmény volt újraolvasni a sztorit, ezúttal angolul…


Hasonló könyvek címkék alapján

András Kepes: The Inflatable Buddha
Vilmos Kondor: Budapest Noir (angol)
Marcell Kincses: Coming Out Book
Attila Bartis: Tranquility
Imre Kertész: Liquidation (angol)
Meg Cabot: Queen of Babble
Helena Hunting: Pucked
Tammara Webber: Easy
R. S. Grey: The Allure of Julian Lefray
Cecelia Ahern: Where Rainbows End