Az ​ezerszemű szálloda 3 csillagozás

Szabadulószoba és adventi naptár egyben
Eva Eich: Az ezerszemű szálloda

Oldj ​meg 24 rejtvényt – nyisd ki az ajtót – találd meg a kijáratot!
Egy elhagyott szálloda a hegyekben, tízmillió euró és egy játék életre-halálra. Ez az Extrém Szálló karácsonyi valóságshow. A hét versenyzőt egész nap kamerák figyelik, a külvilággal nem léphetnek kapcsolatba, ételhez csak akkor jutnak, ha megfejtik az aznapi rejtvényt. Nem sokkal a játék kezdete után egyiküket holtan találják a karácsonyfa alatt, és kiderül, mi is a tét valójában. Ki fogja feladni a versenyt, lemondva a tízmillió euróról? És ki áll készen arra, hogy akár az életét is kockára tegye érte? A gyilkosság is a show része lenne? Vagy váratlanul egy ismeretlen gonosztevő vette át az irányítást, akinek egészen más tervei vannak a versenyzőkkel? A baljós szállodát csak az hagyhatja el, aki az összes furfangos feladványt megoldva feltárja a rejtélyt. 24 rejtvény, 24 ajtó, de csak egyetlen kiút!
Újfajta, izgalmas thriller kalandkedvelőknek, szuperagyaknak és a szabadulószobák lelkes… (tovább)

>!
Lábnyom, 2023
120 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786158111577

Most olvassa 39

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 34


Kiemelt értékelések

Linszyy P>!
Eva Eich: Az ezerszemű szálloda

Eva Eich: Az ezerszemű szálloda Szabadulószoba és adventi naptár egyben

Imádom az ilyen könyveket! :D
Egy valóságshowt látunk, ahol a szereplőknek feladványokat meg megoldania, de történik egy gyilkosság, és mindenki gyanússá válik. Szépen lassan kiderül, hogy minden résztvevőnek vannak titkai, senkiben nem lehet megbízni.

Ha túl nehéz a feladvány, két segítséget is igénybe vehetsz a kötet legvégéről. Adventi naptárként is használható, mert 23 feladat van benne, a napokat pedig december 1-től kezdve követheted a fejlécen. Az oldalakat csak akkor láthatod, ha feltéped őket, addig rejtve marad a folytatás. Én imádtam ezt az egészet, csak azért vontam le fél csillagot, mert a lezárás kicsit gyors volt, nem sok hely van arra, hogy magát a sztorit kibontsa az író.

Boglárka_Hajas>!
Eva Eich: Az ezerszemű szálloda

Eva Eich: Az ezerszemű szálloda Szabadulószoba és adventi naptár egyben

Eredetileg az volt a terv, hogy ténylegesen adventi naptárként fogom használni. Miután megvettem, természetesen nem bírtam magammal, gondoltam csak egy fejezet, egy rejtvény… aztán 2,5 óra múlva befejeztem. Zseniális! A rejtvényeg furfangosak, a történet szerethető, de ami mégis engem a legjobban megfogott, az az illusztráció volt. Nagyon jól hozta a thrillerhez a komor, sötét hangulatot.


Hasonló könyvek címkék alapján

Stephen King: A remény rabjai
Jane Harper: Az elveszett férfi
J. D. Robb: Halálos ünnep
Vavyan Fable: Szennyből az angyal
Joe Hill: NOS4A2
Guillaume Musso: Angélique
Guillaume Musso: Az angyal hív
Agatha Christie: Karácsonyi krimik
Arnaldur Indriðason: Távoli hangok
Mary Higgins Clark – Carol Higgins Clark: A gonosztól megmentettél