A ​bőség törvénye 9 csillagozás

Esther Hicks – Jerry Hicks: A bőség törvénye Esther Hicks – Jerry Hicks: A bőség törvénye

Sokan ​látták A Titok című filmet, vagy olvasták a könyvet, és hisznek benne, hogy bármilyen kívánt anyagi dolgot kérhetünk a világegyetemtől, amelyet aztán a Vonzás Törvénye elhoz nekünk. De persze ez nem ilyen egyszerű. Ha szeretnénk megváltoztatni a világunkat, meg kell változtatnunk gondolkodásmódunkat. E különleges könyvben Esther és Jerry Hicks megismertet bennünket a titokkal, amely a Vonzás Törvénye hátterében áll. Világosan elmagyarázzák, hogyan összpontosítsuk energiánkat a jólét megvalósításához.

Tanulj meg bőséget teremteni azáltal, hogy
– arra összpontosítasz, amit kívánsz, és nem arra, hogy mi hiányzik az életedből.
– gazdagnak, nem pedig szegénynek látod magad.
– elképzeled magadat, amint örömödet leled a célban vagy életmódban, amelyről álmodsz – látod magadat örömmel élni a vágyott házban, vagy a kívánt kocsit vezetve.

Abraham hatékony módszerei megtanítanak rá, hogy mi is valójában a jólét, és hogyan hozhatod el ezt az energiát az… (tovább)

>!
Édesvíz, Budapest, 2018
288 oldal · keménytáblás · ISBN: 9789635298013
>!
Édesvíz, Budapest, 2018
288 oldal · ISBN: 9789635298020
>!
Édesvíz, Budapest, 2009
288 oldal · ISBN: 9789635290222 · Fordította: Ujhelyi Bálint

Kedvencelte 3

Most olvassa 2

Várólistára tette 8

Kívánságlistára tette 12


Kiemelt értékelések

Tímea_Dobránszki_2>!
Esther Hicks – Jerry Hicks: A bőség törvénye

Lényegre törő , érthető , csak használni kell a benne foglaltakat, és vágyaink megvalósulást nyernek. Csodálatos! Imádom!!! :)

kami_dreamer>!
Esther Hicks – Jerry Hicks: A bőség törvénye

3 hónapon keresztül olvastam ezt a könyvet. Nem azért, mert olyan rossz volt, hanem azért, mert olyan jó volt. A szakkönyveket és minden könyvet, amely életed megváltoztatásáról szól, lassan kell olvasni (szerintem), hogy fokozatosan be tudd építeni a mindennapjaidba az információkat. Elképesztő minden, amit ír, de annál is inkább igaz. Mindig is ismertem ezt a törvényt és foglalkoztam vele, de nagyon jó volt ilyen szinten újból elmélyíteni. Ezt a könyvet szerintem mindenkinek el kellene olvasnia, persze, csak mikor készen áll rá. Nem egy olyan könyv, amit szkeptikusoknak ajánlok, egy olyan könyv, amit azoknak ajánlok, akik túlléptek a szkeptikus hozzáállás legfontosabb határán és beengedték a remény egy szikráját legalább. Ha készen állsz rá, befejezed a könyvet. Ha nem állsz készen rá, abbahagyod és remélhetőleg évek vagy hónapok, ki tudja, akár hetek múltán újből elkezded és be is fejezed. Megváltoztatja életed.


Népszerű idézetek

VeresIbi>!

Természetesen megértjük, hogy fontosak az emberek az életedben, de nem engedheted, hogy a véleményük fontosabb legyen a sajátodnál…

206. oldal

VeresIbi>!

… nem teheted a körülmények megváltozásának függvényévé az érzésed feletti uralmat.

76. oldal

VeresIbi>!

… saját jóváhagyásod belülről fakad, és érzések formájában fog jelentkezni.

161 .o.

VeresIbi>!

Tényleg nem tehetsz semmit, amivel megakadályoznád, hogy mások rosszul érezzék magukat, mert nem a te viselkedésed miatt érzik rosszul magukat. Nincsen félrevezetőbb dolog egy kapcsolatban vagy általában véve az életben, mint úgy próbálni örömet szerezni másoknak, hogy megfigyeljük az ő érzelmeiket, majd igyekszünk a mi tetteinkkel kárpótolni őket értük.

Csak úgy lehetsz boldog, ha elhatározod, hogy boldog leszel. Ha magadra veszed mások boldogságának a felelősségét, a lehetetlent kísérled meg, és rengeteg belső ellentmondásnak teszed ki magad.

81. oldal

VeresIbi>!

Nincsen olyan tényező manapság a környezetetekben, amely hátrányosabban befolyásolna titeket a televíziónál. … ezek a források roppant torz, kiegyensúlyozatlan nézőpontot közvetítenek felétek. Körülnéznek a világban, hogy hol van baj, reflektorfénybe állítják, felnagyítják és dramatikus zenével súlyosabbnak tüntetik fel, majd mindezt a nappalitokba ömlesztve, bolygótok Jóllétével szemben mérhetetlenül torz képet mutatnak a bajokról.

165. oldal

VeresIbi>!

Bármilyen bizonyítékot látsz is magad körül, az nem több más valaki gondolatának megnyilvánult jelzésénél, és semmi okod rá, hogy megijesszen, vagy a sérülékenység érzését ébressze benned az, amit valaki más a gondolataival megteremt.

187. oldal

VeresIbi>!

Talán nem világos számodra, hogy mit tehetnél bizonyos helyzetekben, és időnként talán azt sem tudod meghatározni, hogy pontosan mit is akarsz, sohasem fordulhat elő, hogy egyáltalán ne tudnád meghatározni, hogyan akarod érezni magad.

68. oldal

1 hozzászólás
VeresIbi>!

A betegség az ellenállásból fakad, nem pedig az idős korból.

149. oldal

kami_dreamer>!

A Vonzás Törvénye (a hasonló a hasonlót vonzza) a világegyetem alapja.


Hasonló könyvek címkék alapján

Deepak Chopra: A varázsló mágiája
Deepak Chopra: A mágus útja
Deepak Chopra: Merlin és Artúr király
Susan Forward: Mérgező szülők
Lori Gottlieb: Akarsz beszélni róla?
Timothy Keller: Az önmagunkról való megfeledkezés szabadsága
Earl Nightingale: A legnagyobb felfedezés
Brian Tracy: Elég a dumából, csak csináld!
Bhikkhu Bodhi: A nemes nyolcrétű ösvény – A buddhista szellemi út
Gary Chapman: Egymásra hangolva