A ​férfi, aki tetszik nekem 8 csillagozás

Esther G. Wood: A férfi, aki tetszik nekem Esther G. Wood: A férfi, aki tetszik nekem

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Sarah Cartwright soha életében nem nyert semmit. És most szinte varázsütésre övé a Kincaid áruházlánc fődíja, egy tíznapos párizsi luxusutazás. Az amerikai kisvárosban gyermekét egyedül nevelő Sarah először nem hisz a fülének. Éppen Párizs! Álmai városa… A francia fővárosban töltött tíz nap alatt azonban addigi nyugodt élete gyökeresen megváltozik. Szerelmes lesz, pedig ezt az érzést már évekkel ezelőtt eltemette magában. Mint turista, egy terrorista merényletsorozat kellős közepében találja magát. Menekülnie kéne a városból, de érzelmei ott tartják. A szálak kezdenek kibogozhatatlanul összekuszálódni. Viszonzásra találnak-e Sarah érzelmei? Sikerül-e a francia hatóságoknak véget vetniük a merényletsorozatnak? Ki vagy kik állnak a turisták által leginkább látogatott műemlékrobbantások mögött? Ne mulassza el elolvasni a folytatást, A nő, aki tetszett nekem címmel, hogy megismerhesse a történetet a szeretett férfi szemszögéből is!

>!
GABO, Budapest, 2007
264 oldal · ISBN: 9789639635401 · Fordította: Várady Eszter

Enciklopédia 3


Kedvencelte 1

Most olvassa 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 1


Kiemelt értékelések

>!
Szédültnapraforgó
Esther G. Wood: A férfi, aki tetszik nekem

Első olvasásom az írónőtől, és így elsőre kellemes olvasmánynak bizonyult. Ahogy a romantikát ötvözte a terrorizmussal, meggyőzött, fogok még tőle olvasni.
Kedveltem Sarah karakterét, aki egy igazi szerény és önbizalom hiányos nő. Ez a nagy nyeremény… kételkedésre adhatott (volna) okot. De valóban, én is örültem volna a 10 napos Párizsi kirándulásnak. Főleg amilyen szolgáltatások még jártak mellé ;)
Sok kiemelni való, fontos idézetet nem találtam, de összeségében egy érdekes történet volt. Az elején a repülőn az a pasi a halott nejére hivatkozva gyanús volt spoiler


Népszerű idézetek

>!
Szédültnapraforgó

Kinéztem a májusi kertbe, ahol az árnyak már jócskán megnyúltak. A nyitott ablakon át orgona illata áradt befelé, a sűrű, tömött fehér orgonabokromé, amelyre oly büszke voltam. Már lassan elszáradtak virágai, de még mindig ontották mézédes illatukat. A gyöngyvirágok a kerítés tövében elhervadtak már. A tulipánok most készültek virágba borulni.

Kapcsolódó szócikkek: gyöngyvirág · orgona · tulipán
>!
Szédültnapraforgó

Aztán benéztünk a könyvtárba, ahol csaknem minden polc végén számítógép képernyője villogott. A könyvek között mindig otthon érzem magam. Találomra vettem kezembe egy-egy kötetet, belelapoztam, ám valójában fel sem fogtam a betűk értelmét. Csak jólesett az érintésük.


Hasonló könyvek címkék alapján

Réti László: Falak mögött
Danielle Steel: Fenség
Antoine Leiris: Csak azért sem gyűlöllek titeket
Vince Flynn: Gyilkos lövés
George Jonas: Megtorlás
Böszörményi Gyula: Nász és téboly
R. Kelényi Angelika: A párizsi nő
Belinda Alexandra: Flamenco Párizsban
Susan Kay: A fantom
Jeaniene Frost: Sírig hű szerelmed