Curva ​pericolosa 38 csillagozás

Ernyey Béla: Curva pericolosa

Mindig jöhet curva pericolosa, veszélyes kanyar. Csak éppen soha nem ott és soha nem akkor, ahol és amikor várjuk. Nem vagyok szorongós típus, most mégis összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy nemsokára, Kedves Olvasó, esetleg éppen Ön mond majd véleményt első regényemről. Színészként izgalmas volt kezdőnek lenni, mert alaposan felkészítettek a főiskolán. Íróként az ember csak az agyára és a zsigereire számíthat. Jó lenne tehát titokban önre pillantani egy meghitt percben, amikor a kezében tartott könyvem igazi örömet, vagy uram bocsá, talán még zsigeri izgalmat is okoz Önnek. Ernyey Béla

>!
Magyar Könyvklub, Budapest, 2003
334 oldal · ISBN: 9635479867

Kedvencelte 2

Most olvassa 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

picurka13>!
Ernyey Béla: Curva pericolosa

Hát, mit is mondjak erről a könyvről. Most olvastam másodjára, elsőnek még főiskolás koromban, mikor megjelent a könyv. Akkor nagyon gyorsan végig kellett rajta rágnom magam, mivel a csoportunkban ment körbe – körbe. Most azért alaposabban odafigyeltem.
A könyv Vikiről szól, akiről annyit tudunk az elején, hogy bemegy az Viktória hotelbe, és a 13-as kádas szobát kéri. A portás fiú Marc, aki régebben a barátja volt. Beszélgetés után rájönnek, hogy lány egy volt barátja miatt (Szemét) öngyilkos akar lenni. A fiú próbálja lebeszélni, és alkut kötnek, hogy ha végighallgatja a következő egy héten belül az „egy kilóját”, ami az élete mindennel együtt, és jó útra térül, akkor minden jobb lesz, és nem menekül az öngyilkosságba. A könyv teli van erotikával, túlfűtött szexualitással.

2 hozzászólás
MrBones>!
Ernyey Béla: Curva pericolosa

Amikor olvastam, eléggé tetszett ( pirul), de ez régen volt, nem tudom, hogy most mit szólnék hozzá…azóta sok-sok könyvet elolvastam..több tapasztalatom van..

bambali>!
Ernyey Béla: Curva pericolosa

Nagyon régen olvastam, de a mai napig emlékszem a csattanójára, amin napokig nem tudtam észhez térni.


Népszerű idézetek

Light_House>!

Érezd, hogy észrevettelek, hogy végre akarom, hogy akarj, és ne csak velem légy, de velem is maradj!

1 hozzászólás
zsofi017>!

– És mindenkinek ilyen reggelit adsz? Hány csillagos ez a hely?
– Ezer. És nyáron, a nyitott ablak mellett látni is lehet a csillagokat.

51. oldal

Papírtigris>!

– Itt (Mo.) minden, még az autózás is vérre megy.
– Ez is része az általános magyar frusztrációnak. Meg szerintem túl gyorsan is jött a sok lóerő. Nálunk (USA) hatalmas kocsikkal, lassan hajtanak az emberek. Itt ez is fordítva van. Mint annyi minden.


Hasonló könyvek címkék alapján

Mérő Vera: Lúg
Bucsi Mariann: Ébredés
Szaszkó Gabriella: Engedj el
Bihary Péter: Migránsok
B. E. Belle: Vallomások
Hugyec Anikó: Túl hosszú út
Pirisi Ákos: Azanyjaköcsögit!
Palotás Petra: Dacszövetség
Ella Steel: Végtelen játszma
Robin O'Wrightly: Emlékkönny