When ​It's Real – Igazán szerelem 715 csillagozás

Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

„A ​nagy szerelem tisztítótűz. Az összes hülyeséged a lángok martalékává lesz, és jobb emberré válsz általa.”

Rendes körülmények között ez a fiú és ez a lány még csak össze sem futna.

A srác neve Oakley Ford. A tinik bálványa, menő popsztár, híres filmsztárok csemetéje, akiért lányok milliói bolondulnak… és megrögzött rosszfiú. Az ember azt gondolná, hogy az élete kész diadalmenet, de a magánélete széthullóban, a dalszerzésben elhagyja az ihlet, a bulvársajtó a botrányaitól hangos. Oakley menedzsmentje úgy dönt, hogy közbelépnek. Az eredmény: teljes imázsváltás, és egy állandó barátnő, akit azért szerződtetnek, hogy megmutassák a rajongóknak, vége a balhés időszaknak.

A lány neve Vaughn Bennett. Tizenhét éves, csupaszív, gondoskodó testvér, részmunkaidőben pincérnőként dolgozik. Maga a megtestesült hétköznapiság. Normál körülmények között soha nem vállalná el a feladatot, de a családja megélhetési gondokkal küzd, így nem sok választása marad.

A… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576938 · Fordította: Hajdú Beáta

Enciklopédia 13

Szereplők népszerűség szerint

Oakley Ford · Vaughn Bennett · Paisley Bennett · Katrina Ford · Shane Bennett · Spencer Bennett


Kedvencelte 95

Most olvassa 17

Várólistára tette 250

Kívánságlistára tette 284

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Nagyon szeretem Elle Kennedyt Erin Watt-ot, mert folyton megcsinálja és lehetővé teszi a lehetetlent. Nagyszerű szerzőpárosról van szó. Ahogy a többi könyvüknél is, ennél sem akartam, hogy a történet véget érjem. Lassú égésű, romantikus, mesés történet igaz szívből, némi mélységgel. Az eredmény, egy imádni valóan édes, ifjúsági, romantikus könyv, amely valóban ifjúsági keretek között marad.
Megeshet, hogy kiszámítható volt, mert nem nélkülözte a konvenciókat, de akkor is egy élmény volt olvasni, és nagyon édes az egész sztori. A szerzőpárostól megszokott módon a humortól kezdve a drámán keresztül minden volt a történetben, mégis a karakterfejlődés volt a legérezhetőbb. Nagyon tetszett Oak szemszöge. Egészen más volt, mint a The Royals sorozat.
Mind a két különleges nevű főszerelőt nagyon szerettem. Vaughn nagyon szellemes, szarkasztikus humorú hősnő. Még csak 17, de nem volt olyan pont, ahol azt gondoltam volna róla, hogy túl fiatal, vagy éretlen lenne.
Oakley egyszerűen fangirlködésre született szereplő. Miközben a könyvet olvastam, végig azon agyaltam, vajon akad-e hozzá hasonló a mai, sztárvilágban, de sajnos találat nélkül maradtam. spoiler
Annyi lehetőség lett volna még ebben a könyvben. Mi lett volna Vaughn célja az életben és persze, ne feledkezzünk meg Paisley-ről és Tyrese-ről, hiszen az ő történetük folytatásért ordítozik! Mindenesetre így is tökéletes volt, de egy tartalmasabb, kielégítőbb epilógusnak azért jobban örültem volna.

12 hozzászólás
DarknessAngel>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Totális imádat!❤ Hiába van egy tucat álkapcsolatról szóló könyv, ha egyszer jól meg van írva, akkor máris különlegessé válik a maga módján. És igen, az Erin Watt páros nagyszerűen írta meg az egész történet.
Annyira szerethető, annyira aranyos és annyira romantikus volt az egész. Csak úgy áradt a lapokból a boldogság. A kisebb összezörrenések sem rontottak a könyv hangulatán, mivel mindig érezni lehetett, hogy úgyis jóra fordul minden.
Oakley és Vaughn egy igazán dinamikus páros. Jókat nevettem, illetve olvadoztam, rajtuk. Vaughn tesvérei tökéletesek, kedvenc jeleneteimben ők is benne vannak.
Nagyon tetszettek a dalok, a csókok, kézfogások, bolondozások, valamint a fölösleges drámázástól mentes pillanatok. Szívesen olvasnék a többi Bennett tesóról is külön könyvet.

10 hozzászólás
klara_matravolgyi>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

A Papírhercegnővel nagyon magasra tette a lécet az írónő-páros, és most sajnos nem sikerült azt átlépnie. A probléma nem a klisés témaválasztásból ered (sőt, ezer sztár-átlagember kapcsolatról szóló könyvet el tudnék olvasni egymás után). A gond az volt, hogy sokan, akik előtte ehhez a témához nyúltak, jobban írták meg, mint Erin Watt-ék.

Az eleje jól indult, nem hiányzott az a pimasz és egzotikus, sztárokat körüllengő légkör, amit ezekben a történetekben úgy szeretek. Még az izgalom és konfliktus is megvolt benne. Aztán történt egy hanyatlás, már nem volt dráma, legalábbis semmi eget rengető, én pedig elvesztettem az érdeklődésem. A végét szinte csak átlapoztam. Nagy kár, mert én ennél jóval többet vártam a Royals sorozat után.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Nagyon cuki történet volt, persze teljesen mesébe illős, modern Hamupipőke sztori. A híres énekes és az egyszerű lány szerelembe esése. Bírtam Vaughn stílusát, ahogy osztotta 'őfelségét'. Már a Papírhercegnő olvasásakor is bejött E. W. stílusa, nagyon szórakoztatóan ír, alig lehet letenni a könyvet. Bár sejtettem mi lesz a végkifejlett ( nem meglepő módon), kíváncsi voltam rá, milyen úton visz oda. Az egész Bennett család, Paige és az ikrek is kedvelhető karakterek voltak, ellentétben W. – vel és Luke-kal. Tyékról is szívesen olvasnék még egy kicsit, hátha visszatér egyszer ide a szerző.

MissFortune>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Igen,igen, igen, IGEEEN! Ez most nagyon kellett nekem!

Kimerem jelenteni, hogy Erin Watt munkásságát egyszerűen imádom. Engem a Papírhercegnő is teljesen levett a lábamról, ez a kötet sem marad el mögötte. Annyira jó lenne, ha jönne valamiféle folytatása! Elle Kennedy-től eddig még nem olvastam, de pótolni fogom ezt a hatalmas hiányosságot.. Jen Frederick-től végképp nem, az ő könyvei magyarul nem jelennek meg. Húú, eszméletlenül kíváncsi vagyok, hogy ők csak együtt ennyire rohadt jók számomra, vagy külön-külön is.

Oak nagyon kedves szereplő lett számomra. Tipikus olyan karakter, akiért valószínű az olvasók többsége bolondulni fog. Nyilván nem volt hiány drámából,hisztiből, romantikából, de külön tetszett, hogy nem fulladt erotikába az egész sztori. Vaughnak a humora tetszett leginkább. Roppant szórakoztató könyv. Felpakoltam délután nasival, bedőltem a pihe-puha ágyamba és kb. fel se keltem, annyira olvastatta magát… Régen volt ilyen.:)

Egy problémám van vele, bár az élményemen nem sokat rontott tulajdonképpen. Az epilógus lehetett volna sokkal kifejtősebb. Többek között kíváncsi voltam Claudia és Jim sorsára, Ty és Paislyre, illetve hogy Vaughn mihez kezd magával. Na, meg persze Oakról is jó lett volna még olvasni.:"'D Azonban mikor megláttam, hogy 1 oldalas az epilógus, az is a kommentekből egy csipegetés, azt hittem elájulok. Még többet szeretnék!:D reménytelenség

nibooklett>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Annyira aranyos történet volt!
Az elején úgy éreztem, hogy nem fog tetszeni a sztori( már meg is fordult a fejemben, hogy félbehagyom ), de aztán ahogy repültek a fejezetek, egyre kíváncsibb voltam, hogy mi lesz a végkifejlete a történetnek, nem is tudtam letenni a könyvet.
Szerettem Vaughn és Oak történetet♥ Ha egy könnyed romantikus történetre vágysz, egy rocksztárról, és egy átlagos lányról, akkor ő lesz a te nyerő választásod!

pveronika>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Erin Watt párosa A Royal család sorozattal egyértelműen belopta magát a szívembe, így izgatottan vártam, hogy önálló kötetükkel mit tudnak letenni az asztalra. Nos, azt kell, hogy mondjam, hogy a Royal fiúk után ez egy meglepően könnyed kis tini románc volt, és bár közel sem bizonyult olyan izgalmasnak és addiktívnak, egy hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes volt.

Oakley Ford tinédzserként vált rock sztárrá, és ahogy ez lenni szokott, a hírnév őt is hamar a siker árnyoldalára taszította. Most 19 évesen úgy érzi, hogy hátra kell hagynia egy korszakot, és ki kell törnie a korábbi hangzásvilágból. Ebben King, egy híres producer segíthetne neki, aki azonban a fiú jelenlegi megbízhatatlan, csapodár viselkedése miatt egyelőre elzárkózik a közös munkától. Oak menedzsere egyetlen megoldást lát a problémára: a srác mellé kell egy megbízhatónak tűnő, teljesen átlagos barátnő.

A 17 éves Vaughn egy igazi „lány a szomszédból” típus, és nem az a személyiség, aki rock sztárokkal randizgatna, de olyan ajánlatot kap Oakley Ford kiadójától, ahol a nővére is dolgozik, amit nem tud visszautasítani. Miután tragikus hirtelenséggel elhunytak a szüleik, három testvérével maradtak árván, így mindig szűkös volt a pénz. Az összeggel, amit most felajánlottak azért, hogy egy évig játssza el Oak barátnőjét, végre fellélegezhetnének egy kicsit, így bár van barátja, mégis belemegy az alkuba. Csupán egy probléma van: bár kislány korában imádta Oakley Ford dalait, rá kell döbbennie, hogy újdonsült barátja egy arrogáns bunkó, ami közel sem helyezi jó kilátásba az elkövetkező időszakot…

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem láttuk és hallottuk már ezt a történetet számtalan alkalommal különböző csomagolásokban, de mégis volt benne valami, ami miatt nagyon élvezetem a könyv olvasását.

Bevallom, hogy kellett egy kis idő, hogy a szívembe tudjam zárni a főszereplőket, és meglepő módon úgy éreztem, hogy a mellékszereplők ez alkalommal jobban el lettek találva. Vaughn testvéreit és Oak testőrét, Ty-t is hamar megkedveltem. Az „ellenségből barátok” kiinduló pont jól el lett találva, és tetszett, hogy Vaughn vissza mert szólogatni Oak-nak, ezzel letörve kicsit az egóját. A tweetek igazán feldobták a könyvet, bár számomra nagyon fura, hogy így kommunikálnak egymással az emberek, és nem hiszem, hogy rajongóként én bedőlnék egy ilyennek. :) Oak szüleinek szálát picit gyengének éreztem. Úgy gondolom, hogy ezt vagy jobban ki kellett volna dolgozni, vagy kihagyni úgy, ahogy van, de számomra így ez egy kicsit kusza és erőtlen volt, holott a könyvnek azt hiszem, pont a saját utunk megtalálása lett volna az üzenete, amit ez a vonal erősíteni tudott volna.

Fontos lehet megjegyezni, hogy a pöttyözés sajnos picit félre ment ennél a könyvnél. Én nagyon szeretem a Young Adult történeteket, de aki egy forró jelenetekkel megtűzdelt, kifejezetten felnőtt korosztály számára íródott Rubin Pöttyös könyvet szeretne a kezébe venni, az azt hiszem csalódni fog, mert ez határozottan egy kis könnyed, Vörös Pöttyös YA könyv, olyannyira, hogy erotikus jelentet sem tartalmaz. (Sőt, bevallom, hogy számomra ez akár LOL könyvként is simán elment volna.)

Összességében ez egy nagyon aranyos könyv volt, egy könnyed hétvégi kikapcsolódásnak tökéletes olvasmány.

http://veronikasreaderfeeder.com/erin-watt-when-its-rea…

Finn_Hudson>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Az írópáros Royal sorozatánál mindenképp jobb, de ezért a történetért sem repestem túlzottan. Eléggé kiszámítható és az ifjúsági/romantikus könyvek összes kliséjét ellövik benne.
A főszereplők eléggé semlegesek maradtak, viszont a mellékszereplők között jó pár meglepetés akadt. Példának okáért a Paisley-Ty páros sokkal jobban érdekelt volna, mint Oakleyék.
Összességében nem rossz, egyszer simán olvasható. :) Azt viszont a mai napig nem értem, hogy ezekben a „sztáros” könyvekben miért mindenre egy álbarátnő a megoldás.

Szilvi00 P>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Édes, bájos, modern tündérmese. Hogyne szerettem volna!

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2019
444 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634576938 · Fordította: Hajdú Beáta
3 hozzászólás
Milli88 P>!
Erin Watt: When It's Real – Igazán szerelem

Erősen gondolkodóba estem, hogy megadjam-e a maximális csillagot, de végül arra jutottam, hogy megérdemli.

Szeretem az írónő páros stílusát, A Royal család sorozatukat az elején még kedveltem, az utolsó kötet viszont amit olvastam nem igazán nyerte el a tetszésem, így kicsit megkopott nálam a korona fénye. De ez a könyv most visszaadta a beléjük fektetett a hitemet. Nem hibátlan könyv, de szerethető, gyorsan olvastatja magát és ami számomra kölün plusz pont, hogy nem sorozat része, hanem önálló kötet. :)

Tetszett, hogy váltott szemszögben íródott, így nem csak Vaughn oldaláról ismerhetjük meg a történetet, hanem beleláthatunk Oakley gondolataiba és lelkébe is.
Megmondom őszintén, hogy eleinte nem kifejezetten kedveltem Oakleyt. Egy nagyképű, pöffeszkedő kiskakas volt, aki ennek a tetejébe még szúrós is. Aztán ahogy haladtam a történettel egyre jobban megértettem a korábbi viselkedését és már nem tudtam neheztelni rá. Különösen jó volt, hogy a két fiatal a gazdag zenész sallangtól eltekintve a korukhoz mérten lassan és egyáltalán nem kapkodva, egyik lapról a másikra omlanak egymás karjaiba.
A végén kicsit aggódtam, mert vészesen fogytak a lapok, de még nagyon sok dolog volt lezáratlan a fejemben. Ez a könyv egy kis hibája is. Örültem volna, ha a vége kicsit jobban ki van fejtve, nem 1-2 oldalon „összecsapva”.
Mindennek ellenére nagyon szerettem a történetet, fix helye marad a könyvtáramban. :D


Népszerű idézetek

Naiva >!

A szavaknak éle van, az ember szívébe vájnak.

312. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Oakley Ford
Naiva >!

Az, hogy „jó", egy borzalmas szó. Olyan, mint a kihűlt kávé. Se íze, se bűze.

285. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Oakley Ford
csfannie P>!

– Itt leszek – mondom megnyugtatásképp.
– Végig?
– Örökké.

Naiva >!

– Manapság minden zene egyformának hangzik. Ez a probléma.

159. oldal

1 hozzászólás
Naiva >!

A kapcsolatok mozgatják a világot.

289. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Oakley Ford
inmydreams>!

Általában mindenki csak a jó dolgokat akarja hallani, holott az őszinteség az, ami igazán betalál, és hosszú távon az ember javára válik.

158. oldal, Tizenegyedik fejezet, A lány

Naiva >!

Elvégre minden művésznek eljön az a pont az életében, amikor áldozatot kell hoznia a művészetéért.
Igaz?

16. oldal, Első fejezet, A srác

Kapcsolódó szócikkek: Oakley Ford
Naiva >!

Az iskolai számtannak és a hollywoodi matematikának semmi köze egymáshoz.

214. oldal

csfannie P>!

– Csak óvatosan, bébi! Még a végén komplexusom lesz.
– Már van. Egomániának hívják.

inci81 P>!

Az ajándékot nem azért adjuk, mert cserébe várunk valamit, hanem mert örömet akarunk szerezni.

114. oldal


Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
B. N. Toler: Lélekvesztők
Kendall Ryan: Szeress és hazudj
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Leiner Laura: Egyszer
K. M. Holmes: Miénk a pillanat