Twisted ​Palace (The Royals 3.) 73 csillagozás

Erin Watt: Twisted Palace

These ​Royals will ruin you…

From mortal enemies to unexpected allies, two teenagers try to protect everything that matters most.

Ella Harper has met every challenge that life has thrown her way. She’s tough, resilient, and willing to do whatever it takes to defend the people she loves, but the challenge of a long-lost father and a boyfriend whose life is on the line might be too much for even Ella to overcome.

Reed Royal has a quick temper and even faster fists. But his tendency to meet every obstacle with violence has finally caught up with him. If he wants to save himself and the girl he loves, he’ll need to rise above his tortured past and tarnished reputation.

No one believes Ella can survive the Royals. Everyone is sure Reed will destroy them all.
They may be right.

With everything and everyone conspiring to keep them apart, Ella and Reed must find a way to beat the law, save their families, and unravel all the secrets in their… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682305065
>!
370 oldal · ASIN: B01M9C7U18

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Easton Royal · Reed Royal · Ella Harper


Kedvencelte 6

Most olvassa 6

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Erin Watt: Twisted Palace

*ARC kindly provided by the author in exchange for an hones review*

Ha egy szóval akarnám jellemezni a sorozatot, valószínűleg az addiktív kifejezést használnám. Egyszerűen van valami ebben a sorozatban, ami függőséget okoz, és ami miatt az ember képes átolvasni egy éjszakát csak azért, hogy kitegye magát a Royal fiúk pusztításának. És azt hiszem, hogy az írási stílus, a szereplők, a nagy fordulatok mind-mind hozzájárulnak ehhez.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Broken Prince abbamaradt, a hatalmas fordulatnál, ahol mindenkinek leesett az álla. Reed a spoiler találja magát. És mondanom sem kell, hogy kíváncsian vártam, hogy a szereplők, hogy találják meg a kiutat ebből az eszméletlen katyvaszból. :)

Ha az egész sorozatot nézem, határozottan jár az 5 csillag, azonban bár ez a kötet is jó volt, a Royal fiúk hozták a szintet és fordulatok is akadtak a könyvben, mégis valahogy úgy éreztem, hogy ez a rész nem volt annyira pörgős, mint az előzőek. Az eleje és a vége jól sikerült, de a közepét nagyon lassúnak éreztem. Az első két könyv során valahogy egyszerre, fokozatosan, több szálról és több szereplő által épült a történet és pont ettől lett komplex, míg ennél a résznél úgy éreztem, hogy csupán egyetlen hosszú idegfeszítő szálon futott végig a kötet, és emiatt sok minden és sok mindenki szorult háttérbe. És míg maga a kötet középső része szándékosan lassan ’körömlerágósan’ tépte az idegeinket, addig a vége számomra picit elsietettnek tűnt.

Picit fáj a szívem, hogy búcsút kell intenem a Royal fiúknak, de az biztos, hogy maradandó élményben volt részem ezzel a néha szappanoperákat idéző, azonban lehetetlen kategóriájú sorozattal. Van egy olyan érzésem, hogy Easton fog még kapni könyvet, mert vele kapcsolatban nem zárult le egy szál. Ha így lesz, kíváncsian várom, mert hogy őszinte legyek, bizony ő volt a kedvenc Royal fiúm. :)

http://veronikasreaderfeeder.com/erin-watt-twisted-pala…

4 hozzászólás
DarknessAngel>!
Erin Watt: Twisted Palace

Erre aztán tényleg nem számítottam! Eddig is nagyon érdekes volt a sorozat, de még sosem nyűgözött le ennyire, mint most! Nemcsak Reed-ért aggódhatunk végig, de még egy új tényező is felbukkan spoiler, ami teljesen bekavar a sztoriba, és teszi azt még izgalmasabbá.
Ha nem kellett volna dolgozni mennem, szerintem egy nap alatt is kiolvasom a könyvet, annyira érdekelt, mi fog történni a következő fejezetkben.
Ella még mindig nagy kedvencem, tetszik, hogy itt már mennyire kiteljesült a szerelmük Reed-del. Olyan aranyosak voltak. ^-^
Gideon-t keveselltem, alig volt itt szó róla, viszont Easton… Alig várom, hogy az ő könyve is sorra kerüljön.
Megyek is folytatni a wattpad verzióval.

4 hozzászólás
Naiva P>!
Erin Watt: Twisted Palace

Minden elismerésem Elle Kennedy-nek és Jen Frederick-nek, amiért összeálltak Erin Wattá, és megalkották ezt az elképesztően jó sorozatot. Annyira jól tudták, hogy kell létrehozni egy intrikákkal, rejtélyekkel, váratlan fordulatokkal, mindf*ck meglepetésekkel teli, drámai világot. Anélkül, hogy az egy idő után már kezdene unalmassá válni. Ehhez pedig felejthetetlen karaktereket társítottak. Nálam kétségkívül ez a trilógia az év egyik legjobb, legnagyobb meglepetés sorozata. Imádtam Ella és Reed „tövig körömlerágós és nagyon tojáshéjon táncoló” kapcsolatát. Hogy én mennyit izgultam értük. Ez a rész egy kicsit átment krimibe, de még mindig hihetetlenül izgalmas volt. Ez van, amikor megszállottjává tett az előző két rész és nem látok objektíven. Ez a sorozat egyszerűen függőséget okoz és az a jó benne, hogy nem is akarsz róla leszokni.
Nagyon bízom benne, hogy Jen és Elle nem engedi el a többi Royals fiút, hanem nekik is szánnak ehhez hasonló zseniálisan jó történeteket. Mondjuk mindegyikhez. Easton-nal kezdve és az ikrekkel folytatva. A borító pedig ennél a résznél is gyönyörűséges. Ha a teljes trilógiát veszem, akkor *-os 5-ös.

8 hozzászólás
Szami81>!
Erin Watt: Twisted Palace

Ahhoz képest, hogy az első két részt egy-egy éjszaka alatt befaltam, ez a rész már nem csúszott annyira. A tini szappanopera helyett most gyengécske krimit kaptam, amiben „töltsük ki valamivel az oldalszámot” típusú random események sorakoztak.
Az utolsó tizen-huszon oldal kivételével sajnos nem nagyon kötött le.

8 hozzászólás
gabiica P>!
Erin Watt: Twisted Palace

Nekem ez a rész egy fokkal jobban tetszett, mint az első kettő. Talán már megszoktam, talán tényleg nem volt olyan szörnyű, nem tudom eldönteni.
Hát, kezdjük ott, hogy spoiler nekem nem volt meglepetés. Annyir aadta magát a dolog, és túl sok minden tűnt véletlennek ahhoz, hogy ne így legyen. Annyira adta magát a dolog, hogy nagyjából az elejétől sejtettem, hogy ez lesz a vége.
spoiler számomra nagyon ellenszenves volt. Lehet, hogy az is a fő bajom vele, hogy ez a szál nekem kicsit erőltetett volt, legalábbis az a része, ahogy hirtelen próbál spoiler viselkedni. Belecsöppen ebbe a világba, és mintha mi sem történt volna, éli az életét és beleszól másokéba, lsd. spoiler Értem én, hogy ő az spoiler, de nekem ez túl szappanoperás és túl erőltetett volt, mint ahogy azt említettem.
Valahogy Reed viselkedésén nem lepődtem meg. Vagyis igen, de pont azon, hogy ennyire nyugodtan kezel mindent. Ő eddig nekem sokkal intenzívebb embernek tűnt, nem gondoltam, hogy egyből belemegy abba, hogy spoiler és egyebek.
Ebben a részben nekem Ella is kevésbé idegesítőnek hatott. Talán mert egy sokkal komolyabb helyzettel nézett szembe, mint eddig bármikor.
Nekem az a szál is kicsit erőltetettnek hatott, hogy spoiler
Callumot viszont most jobban megkedveltem, mint korábban. Valahogy sokkal rendesebbnek és normálisabbnak tűnt.
Összességében nekem tényleg jobban tetszett, mint az első két rész. Nem vártam tőle sokat, pusztán a kíváncsiság hajtott, hogy mi fog történni, de szerencsére kellemeset csalódtam. Többet kaptam, mint vártam volna, sokkal élvezhetőbb könyvet. Elvárások nélkül jobb, mintsem gondolná az ember.

fruzsi829>!
Erin Watt: Twisted Palace

Lenyűgözően izgalmas folytatás.
Hűha…
Azt a mindenit…
Még mindig nehéz egy kicsit szóhoz jutnom.
A Papír hercegnő és a Megtört herceg is igencsak eseménydúsra sikeredett, volt mindig miért izgulni, de ezt a Twisted Palace jócskán felülmúlja.
A Twisted Palace számomra egyértelműen hozta ugyanazt a szintet, amit az előzőek produkáltak. A cselekmény szinte beszippant, nem hagy unatkozni, amikor már azt hiszed, hogy rájöttél a nagy titokra, akkor biztos, hogy történik valami, ami miatt elbizonytalanodsz. A karakterek egytől egyig nagyszerűek, részletesen kidolgozottak, problémákkal és érzelmekkel teli az életük, rendkívül valóságosak. Legtöbbjük igazán szerethető, így van kiért izgulni. Nekem kifejezetten tetszett, bízok benne, hogy a két írónőtől további hasonlóan jó olvasmányt kaphatunk majd az elkövetkezendőekben.
Dráma, hazugság, rejtélyek, bonyodalom, romantika, valamint egy kis humor. Jen Frederick és Elle Kennedy nagyszerű munkát végzett.

Bővebben: https://konyvimadatfelsofokon.blogspot.hu/2017/11/lenyu…

rebeka202 P>!
Erin Watt: Twisted Palace

Na, hát valahogy sejtettem, hogy elérkezik az a pont, ahol már engem is frusztrálni fog ez az egész Royal famili. Lehet, hogy nem volt túl jó ötlet maratonszerűen, egymás után venni kézbe a részeket, de azok után a lezárások után valahogy képtelenségnek éreztem, hogy bármi mást olvassak, amíg nem tudom meg mi történt. Az első két résznél még sikerült fenntartani az érdeklődésem, őszintén elszórakoztattak. Viszont ez a rész nagyon lapos lett, és szó szerint szinte semmi nem történik végig, csak a hiszti, hiszti, hiszti. Reed mártírkordása és papucskodásának további fejezetei.

A második rész lezárása után őszintén érdekelt, hogy mi is történhetett, ki követte el a tettet, mi lesz spoiler és Ella kapcsolatával, hogyan is fogják kezelni ezt a meglepő fordulatot. De csalódnom kellett a cselekményben. Az könyv összes izgalmát összesűrítették az írónők az utolsó pár oldalra. Igen, a vége az tényleg megcsavarta a sztorit. Viszont a történet többi részében konkrétan semmi nem történt. Igen, spoiler megpróbált felelősségteljes és emellett borzasztó idegesítő és megcsapkodnivaló apukát játszani, Reed továbbra is tartotta magát a második kötetben felvezetett nyálas, papucskarakterhez, Ella próbálta tovább játszani a drámakirálynőt. A többi szereplő ebben a részben eléggé elhalványult. Kaptunk egy kis ízelítőt Val és spoiler fellobbanó románcából, de az is eléggé mesterkéltre sikerült. Ennél tovább Ella és Reed csöpögős romantikázásait és pettingjeit olvashattuk. Szerencsére a könyv felénél már végre spoiler és nem kellett tovább szemmel kísérni, hogy az eddig ribancot játszó Ella hogyan is adja elő magát mint szende szűz.
Az egész sztori tulajdonképpen arról szólt, hogy Reed-et spoiler. Aztán végigkísérhetjük, ahogy a nyálas-Reed eljátssza a mártírkirályt, amin a szememet forgattam. Oké, csomó középsulis blabla, aztán ismét nyálhullám, majd kb a sztori közepétől kicsit arrébb rájövök, hogy ki is volt a spoiler. Hahh, és ki gondolta volna? Tényleg ő volt!!! :D Nem voltak egyértelmű jelek, számomra mégis nagyon nyilvánvaló volt, és amikor kiderült a dolog, csak felkiáltottam, hogy TUDTAM!

Záró gondolatként megemlíteném, hogy emlékszem még amikor megjelent ez a könyv, akkor valakinek az értékelése csak annyi volt: Ezt a hisztit! Nem tudom már ki volt az, de teljes mértékben igaza volt. Ez a rész egy nagy hiszti, és nem több :D
Majd valamikor elolvasom a többi részt is, derüljön már ki mi lett Gideonnal és Eastonnal.

3 hozzászólás
Lisie87 P>!
Erin Watt: Twisted Palace

Szóval..mentségemre szóljon, hogy azért kezdtem bele, mert az Amatka túl depressziós volt, és nevetni akartam. Meg egy ideje megvolt az érzés, hogy olvassak már valami…hmm…gagyit, amihez nem kell túl sok agykapacitás. Ekkor ugrott be ez a gyönyörűséges sorozat, és eldöntöttem, hogy kedvenc szerelmes párosom történetét ideje lenne befejezni.
Nagy elánnal bele is vetettem magam a történetbe, az eleje ugye jó kis zűrzavarral kezdődik. Hős férfi emberünket spoiler és megjelenik hősnőnk spoiler . Megvolt a dráma, a sírás-rívás, mint egy jó szappanoperában, amúgy tényleg el tudnám képzelni ilyen sorozatként, komolyan még nézném is egy darabig, mert annyira gagyi, hogy az ember önként vállalja a szenvedést! :D
Az eleje még úgy-ahogy pörgött és élvezhető volt, nevettem is jó párszor…de a közepe, atyaúristen…itt tartottam is egy kis szünetet, mert nem éreztem a késztetést, hogy olvassam, hogyan próbálja meg spoiler Ráadásul Elle apja Steve, egy rohadt nagy …. , utáltam és kellett a fenének! :D Persze-persze kellett, hogy valaki kavarja a kakit, de annyira irritált.
Aztán végre eljutottunk a vége felé, és újra begyorsultak az események. Reed feje fölött ott lebegett a spoiler és már én is átéreztem a parát, hogy ó, mi lesz vele, pedig az életemet tettem volna rá, hogy megússza! :D Hát így is történt, na de mondjuk arra tényleg nem számítottam, hogy ki a gyilkos! :D \o/ Sikerült meglepniük! Ami bevallom nem nehéz, mert sokszor nem agyalok előre, hogy ne rontsam el a poént. spoiler
Hogy miért 3,5 * ? Az elsőre ha jól rémlik 4-et adtam és annyira nem szórakoztam jól. Nevettem párszor, meg voltak jobb részek, de a közepe totál unalom. Meg az a sok nyálas rész…így szeretlek-úgy szeretlek örökké…blöe.. :D
Még nem állok rá készen, de egyszer biztos elolvasom a folytatást is Easton, a kis markolászósról. Éljen a mazochizmus!

18 hozzászólás
CsepAdri>!
Erin Watt: Twisted Palace

Túl sok lett a dráma és picit detektív regénnyé vált a a dolog. Nem volt rossz, de nem volt olyan elsöprő, mint az előző részek. Plusz jobban örültem volna ha a többi fiú egy kicsivel több szerepet kap.

2 hozzászólás
lafayette P>!
Erin Watt: Twisted Palace

Túl sok krimi. Túl sok dráma. Sajnos az utolsó részben kicsit ellaposodott a történet. spoiler Összességében nézve viszont egy nagyon izgalmas, fordulatos, humoros sorozat volt ez. Ha a trilógiát nézem akkor egy erős 4*-ot megérdemel simán. Biztos nagy siker lesz itthon is, ha kiadják magyarul. Mindenesetre nagyon a szívemhez nőttek a szereplők, szóval én reménykedem egy Easton/Gideon (a legjobb lenne mindkettő) spin off kötetben.


Népszerű idézetek

pveronika>!

But I’m not scared anymore, and I did find someone who sees me. Who really, truly sees me. And I see her, too. Ella Harper is all I’m ever going to see, because she’s my future. She’s my steel and my fire and my salvation.
She’s everything.

pveronika>!

I stare at our entwined fingers. “I’m a runner, East.”
“No. You’re a fighter.”

Kapcsolódó szócikkek: Ella Harper
pveronika>!

(…) all these things are part of what twisted us up inside, but somehow those tangled strands fused until we were whole again.
Ella makes me whole. I make her whole.

pveronika>!

Behind us is the tormented and terrible past. In front of us is our unblemished future.
I’m not looking back again.

pveronika>!

But I don’t know if either of us believes anything we’re saying at this point. We’re just a tangle of wild, hopeless emotions trying to find peace with our bodies. No matter how hard we try to forget, we can’t.

pveronika>!

It’s hard to believe that only a few months have passed since I started school here. Time flies when you’re fighting bullies and falling in love.

fruzsi829>!

„Yeah,” Easton says, coming up on Ella’s other side. „Your room’s a mess.”
„Because you keep watching football in there,” she mutters as we lead her away. „I expect you to clean it the moment we get back.”
Easton stops at the penthouse door and looks at her incredulously. „I’m Easton Royal. I don’t clean shit.”

Kapcsolódó szócikkek: Easton Royal · Ella Harper · Reed Royal
pveronika>!

This house is ridiculously large, ridiculously beautiful, but everyone inside of it is so messed up. Including me.
I guess I really am a Royal.

fruzsi829>!

She got under my skin the moment I met her, and she’s still there, in my blood, in my heart.

Kapcsolódó szócikkek: Reed Royal

A sorozat következő kötete

The Royals sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
L. J. Shen: Pretty Reckless
Sarah Brianne: Nero
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Colleen Hoover: Ugly Love
Penelope Bloom: His Banana
Colleen Hoover: Maybe Someday
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Sarah J. Maas: House of Earth and Blood