Tarnished ​Crown (The Royals 3,5) 16 csillagozás

Erin Watt: Tarnished Crown

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Two years ago, one mistake cost Gideon Royal the girl of his dreams. Since then he’s become jaded and stoic, caught in a spiral that has him dealing with blackmail, heartache and loss. When he left for college, he hoped to start over. But fate has other ideas, placing Savannah Montgomery in his path again.

Savannah believes there’s no coming back from Gideon’s betrayal.

He thinks she’s wrong.

Forgiveness. Hope. Redemption. Gideon has vowed to win back the only girl who owns his heart. And when a Royal makes a promise, he’ll go to the ends of the earth to keep it.

>!
166 oldal · ASIN: B07L2FXNKL

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Gideon Royal · Savannah Montgomery


Kedvencelte 1

Várólistára tette 7

Kívánságlistára tette 6


Kiemelt értékelések

>!
DarknessAngel 
Erin Watt: Tarnished Crown

Még mindjárt a Twisted Palace után olvastam a könyvet wattpad-en, és habár nagy érdekelt Gideon és Savannah miatt, mégse érte el az elvárásaimat. Emlékszem mennyire kusza volt az egész, mert egy ideig a sztori még Ella előtt játszódott, mégis voltak benne részek, amiknek úgy semmi értelme nem volt. Mintha az írónő teljesen összekeverte volna az időt… de aztán az is lehet, hogy csak én nem értettem valamit, illetve félreértettem, hogy épp, hol járunk. De amúgy Gideon és Savannah nekem tetszik, mint pár :) Majd ha elolvasom magyarul is a 3. részt, ide is visszatérek megint, hátha azóta változott valami a könyvben :D

>!
julcseee P
Erin Watt: Tarnished Crown

Én elfogult vagyok ezzel a sorozattal, engem már az első rész megvett, és azóta is töretlen a lelkesedésem. Amikor ingyen kiadták ezt a részt ebookban nem volt kérdés hogy lecsapok rá még akkor is ha már jó sok idő eltelt az utolsó angol olvasásom óta.
Szerencsére hamar újra belerázódtam az angol nyevezetbe, és ennek köszönhetően most kedvet kaptam hogy olvassak még angolul :D
Na de hogy a részről is tegyek említést, már nagyon vártam Gideon és Sav részét, egyetlen egy dolog idegesített, de az nagyon, hogy spoiler Szóval ez egy picit idegesített, de egyébként igazi Royal sorozat rész volt, nagyon szerettem :)

>!
Beatrice8
Erin Watt: Tarnished Crown

Sokáig gondolkodtam, hogy ez mégis mikor játszódik, volt, hogy azt hittem még a Cifra palota előtt, de azért szerintem sikerült helyreraknom.
Jó volt, tetszett. Könnyen lehetett olvasni, nem is volt hosszú, így elrepült vele az idő. Gideon nagyon aranyos dolgokat tudott mondani :)
Semmi bajom nem volt vele, nagyon szerettem olvasni, de az eredeti trilógia jobb volt. Olyan érzetet kellett, mint ami, egy köztes/fél rész. Szerintem mondjuk lett volna több a történetükben, de hát ez ilyen kis rövid lett, ez van. Kíváncsi vagyok a többi könyvre is.

>!
konyvmolyblog
Erin Watt: Tarnished Crown

"Slowly, he draws me forward, giving me time to move away. I do move. Up on my tiptoes. Closer. Close enough to eliminate all the distance between us. Close enough for my lips to greet his. Close enough to feel the rise and fall of his chest as he gulps for air. Close enough to erase the past, the hurt, the regrets.
Close enough so all I know is him."

Bocs, Reed, de azt kell, hogy mondjam, a bátyád jobban bejön, mint te. Szó szerint letaszított a trónról. :D

Bevallom, ez a kiegészítő kötet mérföldekkel jobban tetszett, mint a Cifra palota. Itt elmaradt az oktalan drámázás, csak élvezni kellett a történetet.

Istenem, Gid-be mennyi önzetlenség szorult, annyira gondoskodni akart az anyukájáról és az öccseiről is… Egyszerűen ahhh. <3 Csak ennek a levét épp Savannah issza meg. spoiler Hiába akarta óvni az egésztól. Bár a helyében egyből megmondtam volna az előállt helyzetet, sok mindentől megkímélte volna mindkettőjüket.

„Savage, Savannah,” he whispers as he opens the car door."

Savannah részéről megértem a tartózkodását Gid iránt, hiszen szép lassan elhagyta őt, de jó indokkal, hiszen az ő érdekében cselekedett spoiler
Nagyon tetszett, ahogy Savannah végre kinyílt a történet végére, megtalálta önmagát és nem félt megmutatni ezt Gid-nek sem.

Cal igaz csak egy mellékszereplő, de jót nevettem a poénjain, kellett ide a karaktere. :'D

A két írónő nagyon szépen átvezette a kötet történéseit a korábbi kötet(ek)ével, remélem ezt a jó szokást a továbbiakban is megtartják.

>!
Enikő_Darai_Enii P
Erin Watt: Tarnished Crown

Nem lett a kedvencem de nagyon tetszett!
Az elején kicsit kacifántos volt kiigazodni, hogy mikor melyik időben vagyunk, mert bár ki volt írva a fejezetekhez külön, hogy three years ago valahogy nagyon egybefolyt a jelen történéseivel számomra. Aztán ezek megszűntek, hiszen csak az volt a feladatuk, hogy az előzményeket elmeséljék, Nekünk, olvasóknak.
Egész szép kis cselekményt rittyentettek ide az írónők 160 -170 oldalra. Nem lehetett unatkozni és egy délutáni kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt.
Gideon már a trilógia során ébresztett bennem jó pár kérdést, kicsit titokzatos, kicsit egyedi volt, de mindenesetre én nagyon megszerettem őt a Twisted Palace végére és ez itt csak fokozódott. Igazi Royal fiú.
Savannah számomra egy érdekes karakter. Hiszen önvédelmi mechanizmusa a ridegség, ám már a Paper Princess-ben megmutatta a kedves, segítőkész oldalát is. Érthető a viselkedése egy ilyen szakítás után, de szerintem nem lett volna feltétlen szükséges, hogy az írónők ezt a személyiséget alakítsák ki neki. spoiler
Összegezve tehát nem tett rám túl mély benyomást a könyv, de spin-off-ként szerintem nem is erre hivatott. Gideon és Savannah pedig nekem nagyon tetszik együtt mint egy spoiler.


Népszerű idézetek

>!
Enikő_Darai_Enii P

– I think about you every minute of the day. Every minute of the goddamned day. What will it take for you to forgive me?

Kapcsolódó szócikkek: Gideon Royal
>!
Enikő_Darai_Enii P

Sav's a gorgeous girl and it won't be long until she finds her heart again and gives it to someone else. Which is wrong, because her heart belongs to me. She gave it to me when she was fifteen and I haven't given it back. She needs to know that.

>!
Enikő_Darai_Enii P

„Gid,” he gripes. „Why don't you punch me in the mouth when I'm about to say stupid shit like that?”
„Because my hand would be sore.”
„From one punch?”
„Because you say stupid shit like that all day.”

>!
Enikő_Darai_Enii P

„The one you wanted to punch?”
I throw her a quick glance. „You knew?” She smirks.
„You're a Royal. Of course your first instinct is to punch out a guy you don't like.”


A sorozat következő kötete

The Royals sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Jamie McGuire: Something Beautiful
Colleen Hoover: Finding Cinderella
Colleen Hoover: This Girl
Kim Holden: Bright Side (angol)
Jay Crownover: Rule (angol)
Rachel Van Dyken: The Matchmaker's Replacement
Rachel Van Dyken: Toxic
Tammara Webber: Easy
Jessica Sorensen: The Redemption of Callie & Kayden
J. Lynn: Be with Me