Papír ​hercegnő (A Royal család 1.) 1925 csillagozás

Erin Watt: Papír hercegnő

Egy ​lányról, aki sztriptízbárból és benzinkútról kerül fényűző villába és menő gimibe jut, miközben igyekszik hű lenni önmagához.
Ella Harper nagy túlélő, született optimista. Egész életében városról városra költözött szeleburdi anyjával, küzdött a megélhetéséért, és végig hitt benne, hogy egy napon majd kimászik a gödörből. De az édesanyja halála után végképp egyedül marad.
Egészen addig, amíg meg nem jelenik Callum Royal, aki kihúzza Ellát a szegénységből, és elcipeli a luxuspalotájába az öt fia mellé, akik viszont utálkozva fogadják. Mindegyik Royal fiú karizmatikus személyiség, de egyik sem olyan magával ragadó, mint Reed Royal: a srác, aki eltökélte, hogy visszaküldi Ellát a nyomorba, ahonnan jött.
Reed nem tart igényt Ellára. Azt mondja, nem tartozik közéjük.
Talán igaza van.
Gazdagság. Fényűzés. Megtévesztés. Ella új és ismeretlen világba csöppen, és ha a Royal palotában is életben akar maradni, kénytelen lesz felállítani a saját… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: 15 éves kortól

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634571490 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789635611652 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
360 oldal · ISBN: 9789635611645 · Fordította: Sándor Alexandra Valéria

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

32 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2021. június 18., 01:30 · Bővebben


Enciklopédia 28

Szereplők népszerűség szerint

Easton Royal · Reed Royal · Ella Harper · Valerie Carrington · Callum Royal · Sawyer Royal · Sebastian Royal · Gideon Royal · Dinah O’Halloran · Brooke Davidson · Daniel Delacorte · Jordan Carrington


Kedvencelte 443

Most olvassa 67

Várólistára tette 541

Kívánságlistára tette 564

Kölcsönkérné 10


Kiemelt értékelések

FairyDust>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Nagyon vártam, elolvastam, és csalódtam. Ez az eseménysorozat lassan mindennapossá válik.

Lehet hogy az én könyvemből hiányoztak lapok, vagy lehet valami „fake” változatot olvastam, de ez a könyv úgy ahogy van botrányos.
A történet negyedéig azt éreztem, hogy igen ez az én könyvem lesz, aztán bejött az irdatlan mennyiségű szenny, és kiborult a bili. A könyv nem áll másból csak spoiler, spoiler, spoiler spoiler spoiler. Túlfútött izomagyak játsszák az eszüket, és a tesztoszteronos levegőtől fuldoklik az olvasó. A könyv vége egy rossz vicc, komolyan azért olvastam el 360 oldalt?
Az irói stilus miatt olvastam végig a könyvet, könnyen olvasható és elég haladós olvasmány. Néhol volt egy két vicces beszólás is, de ez édes kevés.
Nem akarom többé látni ezt a könyvet, se pedig a folytatásokat.
Nagyon megosztó könyv, szerintem ezt csak szeretni vagy gyűlölni lehet.

46 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Hát akkor én az ötcsillagos értékelések oldalát fogom erősíteni. Mert a könyv letehetetlen volt. Az a 3 óra, amennyi idő alatt eljutottam a 300. oldalig, elszállt, mint a pinty. Biztosan lehetne hibát találni, de minek, ha megkaptam azt, amire számítottam. Remekül elszórakoztatott. Ella egy belevaló csaj, haláli dumával, az elején meg ráadásul egyből le is sokkol az írópáros. spoiler
A Royal fiúk szinte olyanok, mint Travis Maddox és tesói, mínusz a milliók. Aztán jön egy kis Szívatás hangulat is s sulival, és csak kapkodom a fejem olvasás közben. Reedet nem értettem, főleg a végén. Easton viszont a kedvenc lett, akármekkora dilinyós is. A befejezésért még számolunk. Ide a folytatást, és senki sem fog megsérülni. :)

5 hozzászólás
Naiva P>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Én már tavaly függője lettem ennek a sorozatnak. Annyira, hogy az első olvasás után nem sokkal újraolvastam és alig vártam, hogy kijöjjön a Broken Prince, mert egy könyv nem érhet így véget! Nagyon boldog voltam, amikor megtudtam, hogy kishazánkban is megjelenik a magyar kiadás. Nem volt kérdés: be kell szereznem! Kíváncsi voltam a fordításra és közben pörögtek az oldalak. Az oldalakból lapok, a lapokból fejezetek lettek. Észre sem vettem és repült az idő. Minden fontos tennivalót (tanulás, házimunka, takarítás) a háttérbe szorított. Ez sokkal szórakoztatóbb. Nem ragoznám tovább: ilyen egy jó könyv. Sokszor újraolvasós kategória, addiktív történet, fiatalos és szellemes írásmóddal. Egy szappanopera-szerű elcseszett tündérmese, vagy inkább tinédzserdráma(?) egy nagyon szimpatikus, belevaló hősnő narrálásával.
Így utólag Reed-et kicsit másként látom. Nem szépítek, őt a Broken Prince, de sokkal inkább a Twisted Palace-ban szerettem meg.
Ellát imádtam. Most is. Ez a lány csupa ellentmondás. Egyszerre bölcs és mégis naiv. Erős, de nagyon sérülékeny. A szívem szakadt meg érte a könyv végén.
Örülök, hogy a kiadó meghagyta a borítót, mert ez a borító egy minimalista műremek. Egyszerűen tökéletes.

8 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Erin Watt: Papír hercegnő

„A sors keze a gyengéknek való: azoknak, akiknek nincs elég hatalmuk vagy kitartásuk, hogy kihozzák az életből, amit akarnak.”

Na jó, teljesen megvoltam győződve, hogy azon tábort fogom erősíteni, akiknek ez a történet felér egy kínszenvedéssel, és közel a feléig úgy is éreztem ez nem nekem való.
A történet második fele győzött meg ennek ellenkezőjéről.

Tény, hogy bizonyos részek felérnek egy kínszenvedéssel, annyira klisés, vagy annyira röhejes, de bizonyos részeken, elgondolkodtam, és volt, hogy nagyon jót nevettem.
Tulajdonképpen én nem tv – zek, de miért nézek sorozatokat, ezért…mert ugyan szinte mindegyik ugyan azon történések folyamatáról szól, mégis mindegyik egyedi és jól szórakoztat.

Ettől a történettől nem kell sokat várni, de amennyit igen, annak szintjét megüti és a maga műfajában igen szórakoztató.

A fiúkért nem csöpögök, de nem rosszak tegyük hozzá.
És a vége egész ütősre sikeredet.
Valószínűleg folytatni fogom.

kellyolvas P>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Royals függő lettem.. Ilyen érzés volt annak idején a Fuentes fiúkkal találkozni, később a Maddox testvérekkel. Nagyon itt volt az ideje hasonló kaliberű fiútestvérekkel megismerkedni, akik természetesen egytől egyig rosszfiúk!
Érdemes tisztázni, Erin Watt nem egy írónő, hanem kettő! Jen Frederick és Elle Kennedy a szerzőpárosa a könyvnek, utóbbit már ismerheti a magyar közönség is, az Off-Campus sorozata igazán sikeres lett nálunk is. Nem is lehet panaszom a stílusra, kevés könyvnél tapasztalom meg azt, hogy csak úgy pörögnek a lapok, egyik fejezetről a másikra, és azt veszem észre, hogy egész nap olvastam, mindjárt vége a könyvnek. Az én rajongásomhoz minden adott volt a regényben, az erős hősnőtől a pimasz rosszfiúkig, de természetesen a remek karakterek mellett egy nagyon jól fogyasztható történetet kaptam az egyik kedvenc romantikus szerelmi klisémmel: hogyan alakul át az egymást utáló két fiatal szerelmespárrá?
Imádtam Ella karakterét! Annyira független, talpraesett, okos és önzetlen, keményen állja a megpróbáltatásokat. Egy kissé ugyan naiv, de veszi a lapot, és tud küzdeni ha kell, sőt, képes visszaadni az őt ért sérelmeket. Nagyon bírtam, hogy mindig kimondja amit gondol, még ha kissé pimaszra sikerülnek is a válaszai. Kitartás jellemzi, ő igazán megérdemli, hogy elérje a céljait.
Reed, ő az alfahím a testvérek között, az öccsei bálványozzák és követik minden szavát. Ellával meglehetősen bunkó és elutasító, a többiek meg mennek utána. Az első pillanattól az a céljuk, hogy Ella meneküljön vissza oda, ahonnan jött. Azonban ahogy telik az idő, Reedről is kiderül, hogy vannak titkai, ő is sebezhető.
Persze kitalálható, hogy merre veszi az irányt a történet, és nincs is ezzel baj. Én legalábbis imádtam ezt az őrültséget az első betűtől az utolsóig, beleértve a függővéget is, ami olyan szívrohamot okozott, hogy gyakorlatilag fel kellett mosni. Gyönyörű érzelmi hullámvasútra visz a könyv, átéled a szereplőkkel a rengeteg intrikát, pletykát, megpróbáltatást, és amikor már úgy érzed a kedved szerint egyenesbe került minden, akkor a szerzők az arcodba nyomnak egy maflást. Azon nyomban keresni kezdtem a folytatás infóit, fülszövegét és értékeléseket, egyszerűen tudnom kellett mi történik. Szerencsénkre nem kell sokat várni, hamarosan jön a Broken Prince magyarul is.
Nem kevés szexuálisan túlfűtött jelenet került a könyvbe, amit ugyan ya könyvnek ajánlanak a szerzők, de a 17 éven felüli korosztálynak, amivel egyet is értek. A Royal fiúk lenyűgözőek, elég nagyképűek ugyan, de úgy tűnik van is mire, tényleg remek teljesítményt tudnak nyújtani, és ezt a szerzők be is mutatják. Reed részéről zongorázni lehet a különbséget az arrogáns bunkó énje és az Ellával töltött édesen gyengéd titkos pillanatai között. Természetesen nem csak kettejük szerelméről szól a könyv, az olvasó bő bepillantást nyer a gazdag emberek világába, ahol a pénz és a még több pénz körül forog minden. Alaposan meg kell gondolni, kiben bízol, nincs nagy választék. A családi összetartás fontos, ha Royal fiúk valakit utálnak, annak annyi, ha viszont bekerülsz közéjük, megvédenek mindentől.
Nekem az utóbbi hónapok legaddiktívebb olvasmánya volt ez a regény, el kell ismernem, behódoltam a Royal családnak. Bármikor újra kezdeném… Olvasd el, nem fogod megbánni!

1 hozzászólás
Lisie87 P>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Édes Jézus gyere le!
Verjetek meg, ha megint ilyenre adom a fejem, hogy egy komfortzónámon kívüli könyvet olvassak!!! :D Mint drága molytársnőimnek is írtam, tisztán tudományos szempontból álltam neki a könyvnek. Kíváncsi voltam, hogy mit esznek ezen az emberek?!
A könyv elején arra jutottam, hogy tulajdonképpen ez egy sci-fi, amit valami romantikus bizbasznak tituláltak.
Szóval…adott a főszereplő csajszi, Ella, aki mivel nincs más lehetősége, abból él, amit Isten adott neki…a testéből! :D Na jó, szigorúan csak táncol!!!! Persze nagyon szép, sexy és jó a teste! Az emberi faj tökéletes példánya!
Aztán jön egy földönkívüli, aki hirtelen elrabolja és egy teljesen új világba viszi. Ennek a jó szándékú földönkívülinek van 5 fia, azaz tulajdonképpen 1, aki még leklónoztatta magát 4szer, mert az elején kiderül, hogy mindegyik bunkó és rosszindulatú, DE (! ) ami a legfontosabb, sexy, jó a testük, jóképűek és leolvad a lányok bugyija, ahogy rájuk néznek.
Főhősnőnk megismerkedik az új világ nyújtotta dolgokkal, a klónokon kívül van még sok android a suliban, akik mind szépek és gazdagok, de üres fejűek. A pénzen és a sexen kívül nem tudnak másra gondolni. Persze vannak gonoszabb androidok is, pl. Jordan (akiről hiába hisszük először, hogy pasi a neve alapján, de nő! ) és Daniel, aki a leggyökérebb az összes közül. Bár vetekszik Jordannal. Az összes földönkívülit, még a klónok apját is csak egy szándék vezérli, a legősibb ösztön…na találjátok ki, hogy mi! :P Hogy valaki pozitív szereplő is legyen ebben a furcsa világban, megkapjuk Valerie-t, aki egy MI, aki valamilyen magasabb intelligencia szintet tudott megütni. De azért néha benne is kételkedtem…
Kapunk mindehhez rettenetesen sok klisét, és sokszor előre tudjuk, hogy mi fog történni, és mi lesz, mert olyan, mintha egy B kategóriás amerikai tini filmet néznénk. Mindenki csak azt akarja, de aztán kiderül, hogy a mogorva és elutasító külső érző szívet takar!!! A klónok is fejlődnek a történet során annyira, hogy a felénél kb meg is tudtam jegyezni a nevüket és önálló személyiséggé váltak. Eastont, a markolászóst kedveltem meg a legjobban! :D
Volt benne pár említésre méltó rész, ami nagyon megfogott. Amikor Ella verekedett Jordannal! :D Na az király volt, én is megtettem volna a helyében. Vagy amikor spoiler .
Meg kell jegyeznem, hogy annyit nevettem, mint könyvön még soha, de nem valószínű, hogy azért, mert az írók ezt poénosnak szánták! :D
Furi, mert a KMK-s könyvek női szereplőit ritkán szeretem, de Ellát nagyon bírtam. Egészen jól akklimatizálódott ehhez az idegen környezethez.
Sokan írták, hogy jujj a vége milyen durva, meg azonnal akarják a következő részt…
Emberek… spoiler :D
@Madama_Butterfly ez az olvasás a te sötét erőidnek tudható be! :P

178 hozzászólás
Madama_Butterfly>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Ez nekem tetszett!
Modern kori tündérmese, amely néhol torokszorító, néhol vicces, néhol bizony pedig a való élet annak minden pozitív és negatív oldalával egyetemben. Nagyon jó stílusban megírt, könnyen olvasható történet, az ember szinte észre sem veszi és csak pörögnek a lapok.
A függővég miatt most csapkodom a fejem a falhoz, szerintem ebből angol nyelvű folytatás lesz…nem tudok várni a következő rész magyar megjelenéséig, ez van! :)
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a meséket, a romantikát némi erotikával fűszerezve – érdemes kézbe venni!

6 hozzászólás
vikcs>!
Erin Watt: Papír hercegnő

"Gyerekek…én totálisan összetörtem. Imádtam, imádom, de teljesen kikészített, és tényleg engem is tönkretettek a Royal fiúk. Olyan függővége van, ami mellbe vág, és még napokig érzed utána a sajgást a szívedben. Valószínűleg ez addig így fog maradni, amíg kezünkbe nem vesszük a folytatást..

Ella számomra egy nagyon szimpatikus karakter, teljesen átérzem a helyzetét és meg tudom érteni a tetteit, a viselkedését. Mindig próbál erős lenni és pozitívan tekinteni a jövőbe, még akkor is, ha ez nehezen megy. Persze ő is megtörik néha, ezzel is bizonyítva tiszta lelkét, és ettől lett számunkra nagyon is emberi. Az érzéseinek ő sem tud parancsolni, és minden vágya, hogy elfogadják őt úgy, ahogy van. Sajnos senki nem könnyíti meg ezt neki, sőt, sokan ki is használják az ártatlanságát.

Szóval a Royal fiúk… Öten vannak, viszont főleg csak kettőjük szerepel többet. Reed és Easton van jelen leginkább Ella életében, de ott vannak még az ikrek, Sawyer és Sebastian is. Gideon pedig főiskolán tanul ezért csak hétvégenként találkozhattunk vele. Azt gondolnád, hogy mennyire cukik meg minden, de nagyon tévedsz! Ők tipikus rossz fiúk, nagyképűek, beképzeltek, és még a külsejük sem elég bizalomgerjesztő a sok izomtól, bár tény, hogy nagyon helyesek.

Egy igazi érzelmi hullámvasútra ültet fel minket ez a könyv, amellyel végigszáguldunk a göröngyös és néha nagyon rázós kanyarokban.
Mondtam már Elle Kennedy könyveinél is, hogy több ilyen könyv kellene, ami ennyire magába szippantja az olvasót, amit nem bírsz letenni és pár óra alatt simán elolvasod. Nagyon eltalálták most ezt a könyvet, és köszönjük, amiért nekünk is elhozták a Royal fiúkat!

Tényleg nem tudok mást, csak isteníteni ezt a könyvet, kívül-belül gyönyörű, tele van rengeteg mondanivalóval és tanulsággal, valamint az érzelmek is kellemesen játszadoznak a szívünkkel, a csavarok pedig nagyon durván arcul csapnak. Készüljetek fel! Imádni fogjátok!

Bővebben a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/10/erin-watt-pap…

Klodette>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Ezek a Royal fiúk engem is teljesen tönkretettek.
Persze jó értelemben, hiszen egyszerűen IMÁDTAM ezt a történetet. Nem is tudom, hogyan fogom kibírni a folytatásig?! Te jó ég!
Péntek este kezdtem el olvasni a sztorit és nagyon gyorsan haladtam vele, bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy tegnap egyáltalán nem olvastam, mert egyszerűen nem volt időm.
A történet teljesen magával ragadott és csak kapkodtam a fejemet. Lenyűgöző, de komolyan.
Ez a történet teljesen elvarázsolt és levett a lábamról. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert fergeteges első könyv, egy minden bizonnyal fergeteges sorozatból. Bárcsak lenne egy időgépem és előreutazhatnék a többi kötetért. Áhhhhhh. Nem tudok értelmesen nyilatkozni annyira elvarázsolt.
A luxus, a fényűzés, egy tökéletesnek látszó világ, amiben mindenki gazdag és boldog, közben meg minden rohad belülről. Fantasztikus.
A könyv tele volt érdekes, izgalmas és megosztó karakterekkel.
Ella és Reed párosát nagyon megkedveltem, csakúgy, mint Easton-t, akinek igazi jelleme lassan lett kibontva, mégis teljesen magával ragadott. Gideon, Sawyer és Sebastian hármasáról egyelőre még nem tudok érdemben nyilatkozni, de remélem, hogy a következő kötetben ők is nagyobb szerephez jutnak majd. Callum is szimpatikus volt, csakúgy, mint Valerie.
A könyv roppant komoly témákat is boncolgat, mert előtérbe kerül a drog, az alkohol, az öngyilkosság és a szexuális zaklatás is. Elképesztő, hogy a gazdag kölykök mit meg nem engednek maguknak?! Felháborítóan polgárpukkasztó. Imádom.

Bővebben pedig: https://klodettevilaga.blogspot.hu/2017/10/konyvkritika…

1 hozzászólás
Kawaii_vIVIv>!
Erin Watt: Papír hercegnő

Megmondom őszintén, én a fülszöveg alapján nem igazán éreztem kísértést, hogy most azonnal elolvassam a könyvet, viszont annyiszor szembejött velem, hogy kíváncsi lettem.
Nem bántam meg. :)
Ez a könyv meseszerű, a legelejétől kezdve. Callum-nak nem kellett nagyon győzködni Ellát, hogy velük éljen. Callum mint apa elég szerencsétlen. Néha vannak gyenge kísérletei arra, hogy összekovácsolja a családot, de amúgy mindenki azt csinál amit akar.
Aztán jönnek a fiúk… Nekem egyik se lett kedvenc Mindegyik úgy táncol, ahogy Reed fütyül. Easton hiába volt néha vicces, de amit Ellával műveltek azt most miért?? o.O Reed pedig amikor úgy tűnt kezd megnyílni és jófej lenni, akkor még egész elviselhető volt. De persze ezt is tönkre kellett tennie…kíváncsi leszek miért is csinálta és hogy mennyire lesz jó az az indok. Bár alapból hazudott, tehát már ez miatt lekevertem volna neki egy pofont.
Ella pedig a könnyű utat választja. Hol van a tökös csajszi??? Áhh…
A könyv stílusa viszont jó, gyorsan lehet olvasni, de lehet érdemes bekészíteni néhány párnát amit könyv olvasása közben lehet dobálni, mert néha fel tudja húzni az embert idegileg ez a könyv.

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Könyvmolyképző KU>!

Azt akarod, hogy kimondjam? Rendben, kimondom. Akarlak. Rohadtul akarlak.

Pandalány P>!

– Valaki segített benne, hogy ekkora bunkó legyél, vagy ösztönösen jön?

Naiva P>!

Az életem az enyém. Én élem. Én irányítom.

13. oldal, 1. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Ella Harper
Naiva P>!

– Te rácsodálkoztál már, hogy vannak, akik agy nélkül születnek?

85. oldal, 9. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Valerie Carrington
1 hozzászólás
SzAngelika>!

A sors keze a gyengéknek való: azoknak, akiknek nincs elég hatalmuk vagy kitartásuk, hogy kihozzák az életből, amit akarnak.

5. fejezet

Könyvmolyképző KU>!

Figyelj, én bírlak. Nem hittem volna, de bírlak. És mivel bírlak, ezért muszáj figyelmeztetnem téged, hogy mi Royalok eléggé el vagyunk cseszve. Jók vagyunk az ágyban, de azon kívül? Mint valami hurrikán.

vikcs>!

– Senki sem akarja, hogy tönkretegyék. Mindenki arra vágyik, hogy megmentsék.

218. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Brooke Davidson
3 hozzászólás
Naiva P>!

– Legyen egy szép estéd, pihenj, nézzél szappanoperákat…
– Szappanoperákat? Minek nézel te engem, ötvenéves háziasszonynak?
– Oké, akkor nézzél pornót! De ma este nem jössz velünk!

260. oldal, 25. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Easton Royal · Ella Harper
Naiva P>!

Íme, Reed Royal , az én sárkányölőm. Mosolyogva hajolok le, hogy megcsókoljam.
– Lehet, hogy ez rám nézve ciki, de szerintem szexi, ha kijön belőled az állat miattam.
– Csak egy szavadba kerül, és fejbe váglak a bunkósbottal, hogy aztán bevonszoljalak egy barlangba – mondja vigyorogva.
– Jaj, ez annyira romantikus! – jegyzem meg nevetve.
– Sohasem állítottam, hogy jó vagyok a romantikában – feleli rekedten. – Másban viszont tényleg jó vagyok.

341. oldal, 33. fejezet


A sorozat következő kötete

A Royal család sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kasie West: Szerelem karnyújtásnyira
Kelly Oram: Cinder és Ella
Julie Buxbaum: Három dolgot mondj
Jenny Han: Örökkön örökké: Lara Jean
Joss Stirling: Summer
Jennifer Lynn Barnes: Örökösök viadala
Sarah Dessen: Tökéletes
Leiner Laura: Higgy nekem
Amy Harmon: Arctalan szerelem
Leiner Laura: Ég veled