Paper ​Palace – Die Verführung (Paper 3.) 3 csillagozás

Erin Watt: Paper Palace – Die Verführung

Diese Royals stehlen dir dein Herz…

Kaum haben sich Ella und Reed wiedergefunden werden sie erneut getrennt – und dieses Mal steht Reeds Leben auf dem Spiel! Ist er nun endgültig zu weit gegangen? Ist ihm sein aufbrausendes Temperament zum Verhängnis geworden? Ella ist eine Kämpferin. Sie ist bereit, alles zu tun, um Reed zu schützen und den Royals zur Seite zu stehen. Doch dann wird sie plötzlich von ihrer eigenen Vergangenheit eingeholt. Ella muss feststellen, dass ihr Leben eine einzige Lüge war. Wird ihre Liebe daran zugrunde gehen? Oder kann es ein Happy End für Ella und Reed geben?

Eredeti megjelenés éve: 2016

Piper, München, 2017
410 oldal · puhatáblás · ISBN: 9783492060738 · Fordította: Lene Kubis

BarbyMalik0112 P>!
Erin Watt: Paper Palace – Die Verführung

A trilógia, Ella és Reed története véget ért ezzel a kötettel. De talán a legtöbb izgalom és fordulat erre a részre maradt. Nagyon imádtam olvasni, hatalmas pozitív élményt adott, mind a könyv, mind hogy leporolhattam a némettudásom.

Romantikus, imádni való és kiszámíthatatlan.

Ez a pár szó az egész trilógiára jellemző. Szinte letehetetlen volt, tudni akartam, mi történik a folytatásban. Gratulálok az írónőknek, hogy ezt összehozták. Tökéletes kikapcsolódás suli, vagy munka utánra.

Azoknak ajánlanám leginkább, akik olvasták az első két részt, a trilógiát pedig azok számára, akik szeretik a romantikát, a fordulatokat, a rejtélyeket, na meg a drámákat. Azokból van bőven.

Bővebb értékelés a blogomon:

BarbyMalik0112 P>!

》Du bist die stärkste Person, die ich kenne 《, wispert er.
》Halt jetzt mir zuliebe durch, okey? Wir hauen nicht ab. Wir bleiben hier und kämpfen.《

Paper sorozat · Összehasonlítás