Cracked ​Kingdom (The Royals 5.) 26 csillagozás

Erin Watt: Cracked Kingdom

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

These Royals will ruin you.

Ever since Hartley Wright met Easton Royal, her life hasn’t been the same. There are enemies behind every corner and dangers beyond each door. When tragedy strikes and steals her memories, she can’t trust anyone, not even the blue-eyed boy who promises her that everything will be all right.

Because while Hartley’s memory is full of gaps, her instincts tell her Easton is dangerous. She doesn’t know if he’s the snake in the garden or her chance at salvation. The chaos he brings wherever he goes is too much to handle, the intense feelings he evokes are too confusing to unravel.

Easton wants her to remember. Hartley thinks it’s better to forget.

She might be right.

Tragedy. Treachery. Trust. Hartley has to face the facts—in this world, you can’t escape the Royals.

Either you live by their rules or you die by them.

Eredeti megjelenés éve: 2018

>!
Timeout, 2018
306 oldal · ASIN: B07B4H45N3
>!
Timeout, 2018
354 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781945034046

Enciklopédia 6

Szereplők népszerűség szerint

Easton Royal · Reed Royal · Ella Harper · Callum Royal · Gideon Royal · Hartley Wright


Kedvencelte 2

Most olvassa 1

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 11


Kiemelt értékelések

pveronika>!
Erin Watt: Cracked Kingdom

Nem fogok hazudni, kicsit csalódott vagyok… A Fallen Heir -t nagyon szerettem (végül is Easton Royal könyve, így nem is volt kérdés! :)), de East ide vagy oda, ennek a könyvnek az első felén jóformán úgy kellett átszenvednem magam, annyira klisés és unalmas volt. Mindig azzal szoktam viccelődni, hogy ez a sorozat felér egy brazil szappanoperával, de azért tényleg van egy határ, amit meg szabad játszani ahhoz, hogy ne menjen el gagyiba. Szerencsére a szerzőpáros a könyv második felére kicsit összekapta magát, és a kötet vége nálam abszolút hozta a korábbi színvonat, csak azt nem értem, hogy miért érződik úgy, mintha a könyv elejét más írta volna, mint a könyv végét?

Összességében még mindig tartom ahhoz, hogy van valami zseniális ebben a sorozatban, mert annyira lehetetlen az egész, mégis képes függőséget okozni. Sajnálom, hogy ezzel most búcsút kell intenem a Royal fiúknak, de ki tudja, talán később mégis úgy dönt majd a szerzőpáros, hogy tovább folytatja a Royal-ok pusztításának történetét. Én biztosan beneveznék rá. ;)

2 hozzászólás
klaraboglarka P>!
Erin Watt: Cracked Kingdom

Nagyon nehezen kedtem neki.
Konkrétan egy olvasós válságom is volt közben, annyira, de annyira nem akartam folytatni. Az előző rész szörnyen szomorúan ért véget, majd pár fejezet ebből a könyből és készen is voltam. Tudtam hogy halálra fogom izgulni magam, és féltem, mennyire lesz az egész elhúzva, mert nagyon nem füllött a fogam egy 300oldalas szenvedéshez bár így is megütötte a 200 oldalt… .

De összeszedtem magam, és elolvastam. Nagyon olvasatta magát. Az elején halálra izgultam magam mert annyyyiiiiiii szenvedést sűrítettek be szegény Hartley-nak, hogy ez már majdnem egy személyre szóló pokol is lehetett volna, mint az első és mint a második részben. De a vége olyan jó volt, a kötet második fele szinte repült és végre valami pozitívat is kaptunk, szóval minden szenvedős részt azonnal meg is bocsátottam.

Határozottan nem egy átlagos romantikus könyv, nagyon sok fantázia ment bele, ami a legkevésbé sem valosághű, de pont emiatt imádom a fantasy könyveket is, szóval ezt is élveztem:)

Az utolsó, befejező fejezet meg WOAH! Leesett az állam Dylan kijelentésén. Hartley & Easton <3
és kaptunk egy keveset Elle & Reed-ből is. Jaj ezek a Royalok!

Viviana97>!
Erin Watt: Cracked Kingdom

Hol is kezdjem?
Az eleje elég nehezen akart beindulni, mind a történet, mind az olvasási kedvem. Fontolgattam, hogy mellette belekezdek egy izgalmasabb könyvbe is, de végül nem tettem. Kb. a könyv feléig annyira unalmas volt, alig történt valami, de miután átküzdöttem magam ezen a részen, azt éreztem, amit az első két rész olvasásánál. Erre vártam.
Eastont nagyon cuki srácnak tartottam eddig is, bár az előző részben sokszor idegesített, most teljesen megbékéltem vele és sokkal jobb véleménnyel vagyok róla. Mondhatni felnőtt és végre elkezdett normális ember módjára gondolkodni. De egyet még mindig nem értek, mi tetszik neki Hartley-n. Az a lány annyira semleges számomra.. Szürke kisegér, aki csak bajt hoz mindenki fejére. Vele kapcsolatban nem tudtam dűlőre jutni. Valahogy végig megvolt az az érzésem, hogy ő nem illik a Royal családhoz. De mindegy, ez az én személyes problémám.
Azért adtam 4.5 csillagot a befejező részre, mert nagyon megszerettem ezt a sorozatot és ezt az írónő párost. De a kedvenc részem továbbra is a Megtört herceg marad.

PatyiMoly>!
Erin Watt: Cracked Kingdom

Szeretem Eastont.
Hartley is szimpatikus.
Ella és Reed története letehetetlen volt számomra, az ikrek fura szokásai is elfogadhatóak. Valljam alakul a molekulát játszik a családban. Az Astor Park semmit nem változott.
De lehet, én igen, mert most annak ellenére, hogy tetszett a könyv, nekem már túl sok volt mindenből!
spoiler
Nem tudom.
Tényleg nem tudom, ajánlanám-e olvasásra.
Azért igen, mert a legutóbbi rész úgy végződött, ahogy a többi: óriási függővég, ami kiakaszt. Úgyhogy értelmetlen lenne azt mondani, bele se kezdjen, aki eddig eljut.
De hogy készüljön fel lelkileg, ez a rész billiószor sablonosabb spoiler, mint a többi!

Thaliavilaga>!
Erin Watt: Cracked Kingdom

Megmondom őszintén, én sem vagyok elégedett. A könyv első fele alapján még közepest sem adtam volna, annyira nyögvenyelős volt és annyira nem történt semmi. Igazából az első kb. 15 fejezetet össze lehet foglalni egy mondatban: spoiler Aztán a második felében beindultak az események, az már a megszokott pörgés volt. Ami miatt még elégedetlen vagyok, az az, hogy ennek a kötetnek már köze nem volt a Royal-családhoz. Hartley körül forogtak az események, csak néha Easton szemszögéből olvashattunk arról, hogy mi van a lánnyal. Pedig, valljuk be őszintén, aki ezt a sorozatot szereti, az főleg a Royal-fiúk miatt van…Oké, Easton persze szerepel, de épp szerelmes, mint a nagyágyú, így ő sem olyan, mint újkorában…:) Jobb lett volna ez a sztori egy kiegészítő kötetnek, nem befejező résznek.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

Seriously, though, I know who my family is. Gid, Reed, and the twins are my brothers. Ella’s my sister. Callum’s my dad. Maria’s my mom. And you, you’re my heart.

Kapcsolódó szócikkek: Callum Royal · Easton Royal · Gideon Royal · Hartley Wright
Naiva P>!

Everyone is screaming.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: Easton Royal
Naiva P>!

Girlfriend stuff is the planned-out shit because you’re trying to impress someone. Marriage stuff is the laidback things you really enjoy doing and you’re comfortable enough with the person that you don’t have to impress them.

Kapcsolódó szócikkek: Easton Royal
Naiva P>!

I wasn’t seeking a place, but a person. I’d come home.

Naiva P>!

And all those claims about mascara being waterproof are bullshit.
Every single female looks like a damned raccoon.

Kapcsolódó szócikkek: Hartley Wright
Naiva P>!

I clench and unclench my jaw. My heart pounds. My mouth is as dry as a desert. A siren song fills my ears. Drinking and pills have always been my goto problem solver.

Kapcsolódó szócikkek: Easton Royal
Naiva P>!

I like to think of myself as not overly sentimental, but I cry during the wedding.


Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Pretty Reckless
B. N. Toler: Where One Goes
Colleen Hoover: Ugly Love
Ilsa Madden-Mills: Dirty English
Penelope Bloom: His Banana
Colleen Hoover: Maybe Someday
Elle Kennedy: The Risk
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Cassandra Clare: Lord of Shadows
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never