Értékelések 63

ancsee P>!
Erin Watt: Bukott örökös

Ez most annyira nem jött be… :/ Az előző könyveket, főleg az első részt imádtam, de ebben már túl sok volt számomra a szappanopera. Az első 200 oldal annyira lapos lett(el is olvastam közben egy másik könyvet), a vége végre beindult, aztán pafff, ennyi, lógva hagyva… Mindig azzal jött mindenki, hogy Easton mennyire okos és csodás, ezt valahogy nem vettem észre. Számomra Ella és Reed a Best, ők pedig teljes mértékben a háttérbe szorultak. Easton inkább egy elkényeztetett kölyök, mint másokra is tekintettel lévő fiatal. Mindennek van határa és ezt Easton nem érti és nem tiszteli. Nem lehet amögé bújni mindig, hogy problémás. Ettől függetlenül el fogom olvasni a záró részt, de már kisebb elvárásokkal ugrom neki.

Sadie>!
Erin Watt: Bukott örökös

Néhány évvel ezelőtt a Papír hercegnő még annak ellenére is teljesen rabul ejtett, hogy távol áll tőlem a műfaja. Bár a sorozat azóta megjelent újabb tagjai korántsem tartják azt a színvonalat, amibe annak idején beleszerettem, de a hűségem a Royal-kötetek iránt immár megtörhetetlen.

Eleinte furcsa volt számomra a szemszögváltás (A Bukott örökös Easton szemszögéből játszódik), hiszen Ella és Reed tökéletes főszereplő-alapanyag, de az ő lezárt és jó véget ért történetüket már nem lehetett, és nem is szabadott tovább bolygatni.

A kezdést kifejezetten gyengének tartom. Hartley-val már rögtön itt, az elején találkozunk, de amegismerkedésük egy elképesztően furcsa, kellemetlen és vontatott párbeszédből áll, aminek semmi realitása nincs.

A könyv lezárása egy újbóli mélyrepülés volt számomra. Hatalmas katyvasz az egész, és nem csupán azért, mert a narrátorunk nincsen éppen a legtisztább állapotában, hanem azért is, mert a legfontosabb események ebben az egy fejezetben lettek összesűrítve. Minden izgalom itt, ezen a pár oldalon történik szinte egyszerre, és ennek a feloldására is csupán a következő kötetben kerül sor, mivel iszonyú, kínzó függővéggel zárul a történet.

Összességében messze nem a Bukott örökös a legjobb Royal család-regény. Easton és Hartley kifejezetten szerethető karaktere miatt nem mondom azt, hogy nem éri meg elolvasni, de tény, látszik rajta, hogy közeledünk a sorozat lezárásához.

Bővebben: https://readinspo.blogspot.com/2020/09/erin-watt-bukott…

Bellarda>!
Erin Watt: Bukott örökös

Easton karaktere tetszett a legjobban az első három könyvben. Nagyon vártam, hogy ő legyen a főszerepben, de valahogy a feszültségkeltés elmaradt. Ettől a fiútól többet vártam, és talán mást. Az első csínytevése után tulajdonképpen jó fiú lett, csak gondolatban fényezte magát. Ez a fekete hajú lány, Hartley? Nem volt szimpatikus túlságosan, nekem a kettejük kémiája is kissé suta lett. Szóval kicsit csalódtam, de nem is a következő részt várom, hanem az ikrek könyvét majd, talán ők hozzák, ami itt elmaradt.

martonka77>!
Erin Watt: Bukott örökös

Hát, ez valahogy nem….
Az előző részekben Easton laza, cuki srácnak tűnt, de most kicsit más lett a megítélésem. Gyenge, nagyon gyenge… Mindenre a pia volt a megoldása. Hülyeséget csináltam? Igyunk! Megbántottak? Igyunk! Megbántottam valakit? Igyunk! Nem sok józan pillanata volt. Azt hittem, majd Hartley kedvéért megváltozik, de nem sikerült neki.
Hartley aranyos volt, de sok minden hülyeséggel kellett szembenéznie, és undorító családdal volt megáldva.
No mindegy, kíváncsi leszek, mi lesz a befejezés.