Értékelések 25

Zurelily>!
Erin Watt: Broken Prince

Az első rész szórakoztatott, de nekem ez már nagyon szappanoperás volt. A vége miatt fogom folytatni a harmadik résszel, de lehet, hogy az lesz az utolsó a sorozatban, amit elolvasok. Egyébként sejtettem, hogy spoiler

pandáslány>!
Erin Watt: Broken Prince

Ez egy csalódás volt… Az előző rész nagyon tetszett, de most elgondolkodtam rajta, hogy mi is foghatott meg benne? Ott még voltak érdekesebb részek, olvashattuk, ahogy kibontakozik a történet, de a folytatás..
Igazából a könyv 80%-ban nem történik semmi érdekes. Folyik a Reed-Ella „párbaj”, a szeret-nem szeret probléma, és a könyv végén történik csak valami izgalmas.
A vége viszont eléggé izgalmas volt, és elgondolkoztam azon, hogy folytatom-e.. Majd még meglátom, de érdekel, hogy spoiler

Brigi21>!
Erin Watt: Broken Prince

Ha lehet ez a rész még jobban tetszett, mint az előző! Az első részben még csak nagyjából ismerjük meg a szereplőket meg a történéseket is. Itt viszont már olyan gyorsasággal változtak az események és történtek a csavarok, hogy csak a fejemet tudtam kapkodni.
Másrészt, általában nekem egy könyvben sem tűnik ki egy mellékszereplő sem. Itt viszont Easton toronymagasan vezeti a kedvenc mellékszereplő kategóriát. :) És a vége… Ha nem lenne meg a következő rész, tuti a hajamat tépkedném, hogy mégis mi ez a függő vég.

Szilvi00 P>!
Erin Watt: Broken Prince

Egy rövid emlékezetfrissítésnek indult, a Cifra palota előtt. Gondoltam, belehallgatok kedvenc jeleneteimbe… Mint kiderült, ha a Royal fiúkról van szó, nem ismerem a mértékletességet. :) Másodszor is úgy beszippantott, mint egy fekete lyuk. Időt akartam spórolni a hangoskönyvvel, de próbáltatok már úgy dolgozni, hogy Reed Royal duruzsol a fületekbe? Én mondom: képtelenség! Újból kapkodtam a fejem a sok titoktól, hazugságtól és drámától. Imádtam minden kiborító, szenvedélyes és lebilincselő percét. Ahogy Reed próbálta visszaszerezni Ella bizalmát és szerelmét, attól egyszerűen elaléltam.