Broken ​Prince (The Royals 2.) 64 csillagozás

Erin Watt: Broken Prince Erin Watt: Broken Prince

These Royals will ruin you…

From wharf fights and school brawls to crumbling lives inside glittery mansions, one guy tries to save himself.

Reed Royal has it all—looks, status, money. The girls at his elite prep school line up to date him, the guys want to be him, but Reed never gave a damn about anyone but his family until Ella Harper walked into his life.

What started off as burning resentment and the need to make his father’s new ward suffer turned into something else entirely—keep Ella close. Keep Ella safe. But when one foolish mistake drives her out of Reed’s arms and brings chaos to the Royal household, Reed’s entire world begins to fall apart around him.

Ella doesn’t want him anymore. She says they’ll only destroy each other.

She might be right.

Secrets. Betrayal. Enemies. It’s like nothing Reed has ever dealt with before, and if he’s going to win back his princess, he’ll need to prove himself Royally worthy.

Eredeti megjelenés éve: 2016

Tagok ajánlása: Hány éves kortól ajánlod?

>!
Timeout, 2016
350 oldal · ASIN: B01DFA6JRY
>!
370 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781682305034

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Easton Royal · Reed Royal · Ella Harper · Valerie Carrington · Callum Royal · Brooke Davidson · Daniel Delacorte


Kedvencelte 6

Most olvassa 5

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 3


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Erin Watt: Broken Prince

These Royals have ruined me. I don’t mind at all!
Engem is, de nagyon. Nagy szerencséje a könyvnek, hogy neki van az egyik legszebb borítója, amit valaha láttam. Más különben repült volna, mert végig az idegeimen táncolt, hol megnevettetett, hol pedig teljesen kétségbeestem a történtek miatt, de ami a legdurvább, az a vége. Nagyon beteg egy sorozat, de beszippantott a káosz. Egyszerre imádtam és utáltam mindenkit. Már most előre tudom, hogy az október 17-e, szent nap lesz számomra. Amikor végre jön a Twisted Palace. Addig is minden körmömet tövig rágom. Jobban izgultam, mint egy thrillernél, pedig a Broken Prince egy nem hétköznapi, de teljesen abszurd szappanopera, egy elcseszett tündérmese. A megtört lelkű „herceg” találkozik a megtört lelkű „hercegnővel” és szerelem első látásra….lenne, ha nem lenne az a sok káosz, amit sokszor ők maguk teremtenek. Eddigi olvasmányaim során a Royal családhoz hasonló, szélsőséges, paradox érzéseket még nem igazán éreztem. Egyszerre undorodtam és imádtam őket. Az egyik pillanatban megszeretsz valakit, majd megutálod és így megy ez a könyv végéig, anélkül hogy beleunnál. Még inkább rákapsz az ízére.

Ebben a részben olyan sok mocskos, szennyes titokra derül fény, hogy csak pislogtam. Azok pedig újabb ajtókat nyitnak további titkoknak. Hihetetlen. Minden folytatódik ott, ahol a PP abbamaradt. Próbáltam jobban megérteni, hogy miért olyanok a fiúk, amilyenek és miért olyan elcseszett, az egész család. Nem tudtam hibáztatni senkit, de komolyan megsajnáltam őket. Különösen Reed-et, pedig sokszor utáltam. Hihetetlen, hogy ilyen fiatalon így élik az életüket, viszont semmi sem az volt, amire számítottam. Meglepett, amikor rájöttek, hogy Ella a legjobb, ami velük történt. Reed szemszöge eléggé sokkoló volt. Nyers, őszinte, tele önutálattal, bűntudattal és lelkiismerettel. Ebből tudom, hogy ő más, mint amilyennek magát gondolja. Imádtam, ahogy próbálta visszanyerni Ella szívét és bizalmát, akkor is ,ha aljas módszerekkel tette. Mindenki képes a változásra, ha van kiért. Olvadoztam. Van olyan erős, mint Ella. A köztük lévő kapcsolat az egyik legtörékenyebb, akikről valaha olvastam. Folyton pengeélen táncolnak, de fantasztikusak minden drámájukkal együtt és akaratlanul is célt érnek az olvasónál, hogy drukkoljon értük, hogy végre normális utat találjanak egymáshoz. Akit még mindig nem tudok hova tenni az Callum és úgy összességében, akkor most mi a fene folyik itt?
A könyv megszámlálhatatlan fordulatot tartalmaz, amelyek sok esetben az olvasó érzelmeit manipulálják. Őrült jó. Átkozottul addiktív, erkölcsi káosz az egész történet, szórakoztató szappanopera atmoszférával és persze kiváló írásmóddal. Teljesen magával ragad, megbolondít. Egyetlen kérdés nem hagy nyugodni: spoiler Ez nem is kérdés, de akkor is 5 őrületes csillag. A Twisted Palace megjelenéséig próbálok nem becsavarodni.

8 hozzászólás
pveronika>!
Erin Watt: Broken Prince

És folytatódik a Royal fiúk hurrikánjának pusztítása. :)) Hasonlóan a Fallen Crest sorozathoz, ebből a könyvsorozatból is kijönne egy ezer epizódos szappanopera forgatókönyve, de annyira additív és annyira izgalmas a történet, ráadásul ehhez még hozzájön Elle Kennedy és Jen Frederick eszméletlenül jó stílusa, hogy végül tényleg olyan mint valami crack. Egyszerűen ha elkezded, nem tudod abbahagyni… :D. Ebben a házban annyi titok van, annyi elcseszett szereplő és az egész olyan, mint valami kitekert tündérmese, de közben meg tudni akarod, hogy mi miért történt.

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Paper Princess abbahagyta, a nagy cliffhangernél, de mivel sokan nem olvastátok az előző kötetet, és reményeim szerint valamelyik kiadó hamarosan le fog csapni rá (a remény hal meg utoljára, főleg, hogy a Paper Princess 13 hétig (!!!) sorozatban felkerült a NYTimes bestsellers listára, és ebből többször is volt első), így nem fogok elárulni semmit. Legyen elég annyi, hogy rengeteg titok volt, rengeteg megdöbbenés, sok-sok szemöldökráncolás, na és továbbra is elég meredeknek találom rajta a YA címkét. :D

Easton még mindig olyan, mint egy hiperaktív kisgyerek, és rendkívül szórakoztató (kedvenc szereplő,nem is kérdés), Reed Royal pedig továbbra is a sötét megtört hős szerelemes avagy a 'broken prince'. :)) Nagyon-nagyon örültem Reed szemszögének, viszont azt sajnálom, hogy az öt Royal fiúból háromról továbbra sem tudunk sok mindent, de talán a következő köteteben róluk is kiderül ez-az. Természetesen ez a kötetet még az előzőnél is hajmeresztőbb cliffhangerrel zárul, úgyhogy már alig várom, hogy a Twisted Palace-ra is mihamarabb rátehessem a kis mancsomat. :))

2 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Erin Watt: Broken Prince

Egy rövid emlékezetfrissítésnek indult, a Cifra palota előtt. Gondoltam, belehallgatok kedvenc jeleneteimbe… Mint kiderült, ha a Royal fiúkról van szó, nem ismerem a mértékletességet. :) Másodszor is úgy beszippantott, mint egy fekete lyuk. Időt akartam spórolni a hangoskönyvvel, de próbáltatok már úgy dolgozni, hogy Reed Royal duruzsol a fületekbe? Én mondom: képtelenség! Újból kapkodtam a fejem a sok titoktól, hazugságtól és drámától. Imádtam minden kiborító, szenvedélyes és lebilincselő percét. Ahogy Reed próbálta visszaszerezni Ella bizalmát és szerelmét, attól egyszerűen elaléltam.

Szami81>!
Erin Watt: Broken Prince

Dráma, dráma, dráma!
Ééés megint függővég!

bankicsniki>!
Erin Watt: Broken Prince

Na el lehet menni a tudjátok hova! :D
Bele is kezdek a folytatásba! :D

2 hozzászólás
pandáslány>!
Erin Watt: Broken Prince

Ez egy csalódás volt… Az előző rész nagyon tetszett, de most elgondolkodtam rajta, hogy mi is foghatott meg benne? Ott még voltak érdekesebb részek, olvashattuk, ahogy kibontakozik a történet, de a folytatás..
Igazából a könyv 80%-ban nem történik semmi érdekes. Folyik a Reed-Ella „párbaj”, a szeret-nem szeret probléma, és a könyv végén történik csak valami izgalmas.
A vége viszont eléggé izgalmas volt, és elgondolkoztam azon, hogy folytatom-e.. Majd még meglátom, de érdekel, hogy spoiler

CsepAdri>!
Erin Watt: Broken Prince

Imádtam minden percét! Már nagyon vártam és nem csalódtam. Komolyan abban a házban több a titok, mint ami egészséges lenne. Többször a földről szedtem fel az állam. A vége pedig ááá hol a folytatás??!! Külön örültem, h kaptunk Reed szemszöget :) remélem majd lesz a többieknek is

6 hozzászólás
LyennSunny>!
Erin Watt: Broken Prince

Jézus Mária! Igyekeztem lassan olvasni mert soha nem lesz október, ha ilyen lassan telnek a napok. De ennyi fordulatra nem számítottam. Eleinte aggódtam hogy papucsot csinálnak Reed-ből, de szerencsére nem így lett. Jó, néhol tényleg szappanopera, de legalább nem unatkozik az olvasó. Az utolsó két fordulat nem volt semmi! Szép kis cliffhanger-t hoztak össze a hölgyek. :)

Rainee>!
Erin Watt: Broken Prince

Ha akarnék párhuzamot vonni ezzel a borzalommal, mindenképp Anna Todd: After sorozata jutna elsőként eszembe. Pasi picsogás, a brazil szappanopera, a felesleges vergődés és az értelmetlen szócséplés non plus ultraja. Soha. Soha. Soha többé. Elrágta az összes idegszálam. És azért kap ennyit, mert az első része tetszett. Akkor. Hogy most? Nem tudom. És nem fogom kideríteni.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

I’m done playing games, Ella. No other girls exist in this world for me. If you see me talking to one, know that I’m talking about you. If you see me walking next to someone, I’m wishing it was you.” He steps toward me. “You’re the only one for me.

Kapcsolódó szócikkek: Reed Royal
Naiva P>!

“I’m Reed Royal, Ella’s…” What am I? Her boyfriend? Her stepbrother? What?
“Friend.” Hell, I’m not even that. “Is she here? There’s a family emergency.”

Kapcsolódó szócikkek: Reed Royal
Naiva P>!

“I’ll do anything. Tell me what you need.”
“You. Just you. It’s always been you.”

Kapcsolódó szócikkek: Ella Harper · Reed Royal
Naiva P>!

I missed you every second you were gone. I thought about you every goddamn second. You want to hate me for what I did? Don’t bother—I was hating myself for it long before you showed up.

Naiva P>!

“Since when are you such a romantic?” she teases.
“Since I met you.” Oh man.

Naiva P>!

I’ve spent the last couple of years trying to destroy everything around me. Who knew success would taste so bitter.

Kapcsolódó szócikkek: Reed Royal
Naiva P>!

From the moment she walked in the door, all big eyes an guarded hope, I couldn’t keep away.
My instincts had screamed at me that she was trouble. My instincts were wrong. She wasn’t trouble. I was. Still am.

Kapcsolódó szócikkek: Reed Royal
Naiva P>!

We lied to ourselves because neither of us was willing to admit the truth: we couldn't resist each other.

Naiva P>!

I take a deep breath. “I can play this two ways. I can walk away. Or I can fight for you. Guess which one I’m doing?”

Naiva P>!

All I can do is stare at her. My girl. The most beautiful girl I’ve ever seen. I can’t turn away from all that golden hair, those big blue eyes pleading at me to explain myself. Say something, I order my uncooperative vocal cords. My lips won’t move. I feel a cold touch against my neck and flinch. Say something, damn it.


A sorozat következő kötete

The Royals sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Kelly Oram: Cinder & Ella
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never Never
Jenny B. Jones: I'll Be Yours
Cassandra Clare: Lady Midnight (angol)
Jennifer Niven: All the Bright Places
Amy Harmon: Making Faces
Cookie O'Gorman: Ninja Girl
Kelly Oram: The Libby Garrett Intervention
Miranda Kenneally: Stealing Parker
Julie Buxbaum: Tell Me Three Things