Sétára ​fel! 1 csillagozás

Egy élvezetes fogyókúra
Erin Palinski-Wade: Sétára fel!

Akik úgy gondolják, hogy megszabadulnának néhány kilótól és elegük van a sok sikertelen fogyókúrából, akkor itt van egy hosszú távú és kézenfekvő és mindenki számára kivitelezhető megoldás. Az egyik legegyszerűbb módszer, amivel nap mint nap elegendő kalória égethető el: a gyaloglás.

Nem kell hozzá drága felszerelés – csak egy cipő – nem kell megtanulni semmit, olcsó könnyű, egyszerű és ezért is olyan népszerű. A könyvben részletesen kitérünk a gyaloglás egészségre való jótékony hatására. Külön részek foglalkoznak a különböző betegségekkel (szívbetegség, ízületi problémák, cukorbetegség, depresszió stb.) küzdők számára alkalmas gyaloglóprogramokkal. Külön fejezet foglalkozik a terhesség alatti és a szülés utáni – babával és a nélkül – való gyalogló programokkal. Könnyen követhető és érthető és azonnal alkalmazható edzésprogramokkal támogatja az olvasót.

A könyv nagy figyelmet szentel a helyes táplálkozásra és az időjárási körülményeknek megfelelő öltözködésre is.

Tartalomjegyzék

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Tantusz

>!
Panem, 2016
312 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155186356 · Fordította: Mohai Szilvia

Várólistára tette 11

Kívánságlistára tette 4


Kiemelt értékelések

julcseee P>!
Erin Palinski-Wade: Sétára fel!

Erin Palinski-Wade: Sétára fel! Egy élvezetes fogyókúra

Kicsit olyan érzésem volt a könyv olvasása közben, hogy ez a könyv inkább azoknak íródott, akik idősebbek, vagy már nagyon rég mozogtak és ezzel a könyvvel akarják őket ösztönözni a mozgásra. Ennek ellentmond az, hogy van benne olyan edzésterv is, akik már eleve aktívabbak, de ez a könyv nagyjából 5%-át teszi ki. Sajnos nagyon sok benne az ismétlés, nem tudom hányszor láttam leírva, hogy a séta egészséges, fogyaszt, stresszt old. Ezek az állítások szerintem úgy nagyjából 5-10 oldalanként újra előjönnek. Bevallom, nagyon sok részt egész egyszerűen átugrottam olvasás közben. Nem mondom hogy megbántam hogy megvettem, voltak benne hasznos részek, de szerintem nem én voltam a célközönség.


Hasonló könyvek címkék alapján

Marion Grillparzer: A leves gyógyít
Katona Edit – Csonka Mária: Moletteknek mindenféléről
Szalayné Kónya Zsuzsa: Fogyókúra 1200 kalóriával
Szalayné Kónya Zsuzsa: Diéta 100 napra
Posta Renáta: Paleolit fogyókúra hedonistáknak
Benedek Endre: Fittprogram
Patrick Holford: 30 napos zsírégető diéta
Richard F. Heller – Rachael F. Heller: Szénhidrátfüggők könyve
Michael Greger: Egyél úgy, hogy ne halj meg
Martin Rooney: Kardio harcosoknak