Római ​tál 2 csillagozás

Karcsúsító ételek
Erika Casparek-Türkkan: Római tál

Könnyebben már nem is lehetne: kiadós levesek és egytálételek, mediterrán zöldségételek, ízletes fogások hússal és hallal. Még az édesség és a kenyér is illatozva, melegen kerül ki a sokoldalú római tálból. A könyv tartalmából: termékismeret: a római tálak családja; gyors segítség: tippek és trükkök könnyű fogásokhoz; köretreceptek: finom kísérők – együtt sülnek a sütőben.

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Könnyen, gyorsan, finomat Holló és Társa

>!
Holló és Társa, Kaposvár, 2004
64 oldal · ISBN: 9636841454

Hasonló könyvek címkék alapján

Vida Kata: Idei, hazai, zöld
Vrábel Krisztina: 160 grammos szénhidrátdiéta
Energiafalatok
Posta Renáta: Paleolit konyha hedonistáknak
Balogh-Bóna Klára: Finoman glutén nélkül
Császárné Benke Mária: Életünk és ételünk
Ráczné Vigh Zsuzsa: Gluténmentes édességek
Iklódi Dóra: 160 grammos szénhidrátdiéta
Benda Judit: Egyszerűen finom
Harvey Diamond – Marilyn Diamond: Fitness szakácskönyv