Válassz ​engem (Találj rám 2.) 29 csillagozás

Erica Anthony: Válassz engem

Választani. ​Szükséges?!
Két különböző férfi. Két különböző élet.

„Az életem forgatókönyvét írhatom én, vagy már minden egyes sora régen, élesen, visszavonhatatlanul bevésődött a lapok közé? Választhatom azt az életet, amit élni szeretnék, vagy a kitaposott ösvényen kell továbblépkednem?”

Erin Walsh hiába teszi fel a kérdést magának, tudja, a válasz csak a szívében keresendő. Ott, ahol annyi bánatot, elhallgatott titkot, oly sok szenvedélyt cipel magával.
Erin alig meri elhinni, hogy rátalált a szerelem Jake személyében, most mégis törékeny porcelánként óvja a szenvedélyüket, mert tudja, elég egy óvatlan pillanat, és minden apró darabokra hullhat a kezében.
Jake Valentini, a lázadó, jóképű szívtipró rátalál a szerelemre Erin mellett, de a sors élesen az életébe mar, amikor felbukkan Matt, és alaposan felbolygatja a szenvedély parazsát köztük.
Matt Foster, a karizmatikus és hihetetlenül megfontolt ügyvéd régóta érzelmeket táplál Erin iránt.… (tovább)

>!
NewLine, Bakháza, 2021
504 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156373175

Kedvencelte 9

Most olvassa 2

Várólistára tette 13

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

susannahskiethen I>!
Erica Anthony: Válassz engem

Már régóta kívánságlistás volt nálam ez a könyv, nemhiába. A fülszöveg felkeltette az érdeklődésemet, a történetben elmerülve pedig mondhatom, nem csalódtam benne. Csodaszép lett ez a borító is, a könyvet olvasva pedig teljesen egyértelművé vált a miértje.
Az első kötetet befejezve muszáj volt azonnal a kezembe vennem a második részt, hogy mihamarabb választ kapjak a nyitva maradt kérdésekre, mert az maradt bőven. A titkok, amelyek még felfedésre vártak körbeszőve a cselekményt, igazán érdekessé tették a történetet.
A sorozat első kötetében egy szerelem kibontakozásáról olvashattunk, míg ebben a részben a már kialakult kapcsolat megtartása kapott főszerepet. A családi kapcsolatok, az őszinteség, a bizalom kérdése lényeges szerephez jutottak a regényben, eköré szőtte az írónő a történetet, melyhez a harmadik fél felbukkanása elengedhetetlen volt. Szerettem olvasni az évődésüket, Erin döntései által a cselekmény alakulása kétségkívül izgalmas volt. Az írónő bonyodalmakkal tűzdelve mutatta be, mennyi nehézséggel is kell szembenézni a szerelem útján.
Tetszett, hogy mindkét főhős életében a barátság központi helyet foglalt el, amelyet az írónő sok jó barát bevonásával szemléltetett. A szimpatikusabbnál szimpatikusabb mellékszereplők hemzsegtek a regényben, akikről még szívesen olvasnék a jövőben. Így például Matt: bevallom, én szurkoltam neki is, aki véleményem szerint megérdemelne egy saját történetet Köszönöm, hogy olvashattam!

1 hozzászólás
Aniko_hu I>!
Erica Anthony: Válassz engem

Nagyon örülök, amiért egymás után olvashattam el az írónő két nagyszerű regényét. Ahogy az első könyvéhez készült borító, úgy ez a második is csodaszép lett. Nagyon illik a történethez, és a cím is találó.
Erin és Jake szerelme igazán különleges. Történetük, bár fikció, mégis példamutató, hogy van kötelék, mely örökre szól. Bármennyi akadályt is hozhat az élet, a szerelem és az elköteleződés átlendít mindenen. Még a sok-sok ostoba félreértésen is, melyeken bizony nagyon sokan elcsúsznak. Megbeszélni, letisztázni, lapozni és nagyon-nagyon szeretni! Számomra ezt üzeni ez a kívül-belül oly' szépséges könyv.
Szívből gratulálok Erikának a kifinomult írói stílusához. Soraival nagyszerű hangulatot tud teremteni. Izgalom és rejtély most is jelen volt. Olvasás közben én magam is próbáltam rájönni, vajon ki lehet a titokzatos zaklató. Meglepődtem. Ez egy igazán jól összerakott, kerek történet. Amely izzik a szenvedélyes szerelemtől.
További sok sikert és rengeteg olvasót kívánok a következő regényeidhez is.
Köszönöm szépen, Erica!

1 hozzászólás
Erikaolvas>!
Erica Anthony: Válassz engem

Ez egy olyan könyv, mely ráébreszti az olvasót arra, hogy a szívnek parancsolni nem lehet!

Idő, távolság, szerelem, ármány és szenvedély amivel jellemezni tudnám leginkább.
Minden karakter nagyon jól megformált és kedvelhető, volt aki a végére kellemes meglepetést okozott. Azt szeretném kiemelni, hogy gyönyörű helyeken járunk a könyvben olvasás közben.
Volt több olyan rész mikor kapkodtam a fejem, hogy mi lesz, aztán soha nem az lett amire számítottam. Az írónő nagyon jól tudja, hogy kell meglepni vagy épp csavarni a szálakat. Itt kiemelném a könyvön át ívelő kis krimi szálat, ami nagyon kattogtam végig, ht az álam leesett mikor kiderült ki áll mögötte, sejtettem, de a társát nem gondoltam volna.

Az, hogy Erin kit választ nálam nem volt kérdés! spoiler

Kedves @Erica_Anthony nagyon szépen köszönöm itt is az ajándék könyvet! ♡

1 hozzászólás
Detty77 >!
Erica Anthony: Válassz engem

Nagyon vártam már Erin, Jake és Matt történetének folytatását, hiszen elképesztő függővéggel zárult az első rész!!! Hatalmas csavarral és érzelmekkel folytatódik a cselekmény, melyben azért kellő ármánykodás is volt, hiszen Erin apja, Philip nem kicsit keveri a szálakat, spoiler. A könyv elején picit megijedtem, hogy spoiler. Mikor megtudtam, hogy sorozat lesz ez a történet, izgultam, hogy spoiler. A Fiona féle szál is különlegesre sikerült és örömmel olvastam, hogy spoiler. Imádtam az epilógust is, és a történet befejezését is!! Ezúton is köszönöm az ajándék, dedikált példányt!!!

2 hozzászólás
PikiKiki>!
Erica Anthony: Válassz engem

Borító :5/5 csodás
Könyv : a borító egyből megtetszett, ahogy a fülszöveg is. A könyvet meg szerettem, élveztem olvasni. Az előző rész a szerelem kialakulásáról szól, addig ez a rész a kapcsolat megtartásáról. Mind2 szereplő kedvelhető.

1 hozzászólás
bemese05 P>!
Erica Anthony: Válassz engem

Nagyon vártam már Erin és Jake történetének a befejezését, mert az előző pont a legizgalmasabb pillanatban fejeződött be :) Imádom Jake-et, számomra nem volt kérdés kinek szurkolok. Imádom ahogyan bele van esve Erinbe,feltétel nélkül. Sajna Erinért már nem voltam annyira odáig… Nem a kedvenceim a szerelmi háromszögek, főleg amikor ilyen átverésekkel is társul egy könyv, mint amit Fionáék csináltak. Szóval én nem nagyon értettem meg ezt a Matt szálat, persze régen szerette meg minden, de akkor is évek óta csak Jake-ért epekedik, akkor meg minek vacilál annyit. Na jó, lehet, h elfogult vagyok Jake-el és ezért nem szerettem Mattet :) Egyébként tetszett a könyv, a zaklatós szál is tetszett a végén, és a többi tűzoltó srácot is imádtam :) De a szenvedős részt kicsit én is végig szenvedtem. A vége pedig hibátlan, nem tudnék belekötni! :)

4 hozzászólás
Tímea_Szabó_4>!
Erica Anthony: Válassz engem

Ahogyan a könyvet olvasni kezdtem, fokozatosan jött vissza az az ismerős, jó érzés, amit az első kötetnél tapasztaltam. Ahogy haladtam a történettel újabb és újabb titkokra és ármányra derült fény. Erint ebben a kötetben sem kímélte Erica. Jake és Erin kapcsolatára a legjobb szó, hogy viharos. Valahogy mindig olyan szituációkba kerültek, amit a másik biztos félreértett. Őszintén szólva nekem kicsit már túl sok volt néha a dráma, de ettől függetlenül nekem tetszett a cselekmény. Két jóképű férfi versenyzett Erin szívéért. Viszont meg lehet kövezni, mert én Mattnek szurkoltam. A mellékszereplők igen színes egyéniségek. Egytől egyig hozzáadtak valami pluszt a sztorihoz.
A borítóról is szeretnék még szót ejteni, hiszen nem lehet mellette elmenni, nagyon szép lett. Illik a történethez, Erinhez, a két főszereplő pasihoz, Palm Beach-hez és New Yorkhoz.
Köszönöm szépen a bizalmat Erica! ♥
https://www.instagram.com/p/CYg0aJ8IA2g/…

1 hozzászólás
Szavak_erdeje>!
Erica Anthony: Válassz engem

Kedves Erica, nagyon köszönöm, hogy elküldted nekem a könyveidet, nagyon szerettem olvasni, teljesen kikapcsolt. Na és a tűzoltó pasik…teljesen levettek a lábamról. :)

Még mindig az olvasottak hatása alatt vagyok. Nemcsak egy romantikus regényt kaptam, aminek a hátterében a hatalom mozgatta szálak vannak, hanem egy rejtélyekkel teli szerelmi háromszöget is. Erin, Jake és Matt. A jóképű, temperamentumos, forrófejű olasz a jelenből, vagy a mindig tökéletes megjelenésű, veszíteni nem tudó sztárügyvéd a múltból? Erin nehéz döntés előtt áll, és én csak remélni mertem az olvasás során, hogy a szívére fog hallgatni.

Bővebben:
https://fairypowderbooks.blog.hu/2022/01/26/erica_antho…

2 hozzászólás
Moncsi22>!
Erica Anthony: Válassz engem

Ez a részt többszörös megállással tudtam csak végigolvasni, de nem azért, mert nem tetszett, hanem az első jó pár fejezet alatt ki voltam borulva. Meg tudtam volna ölni három szereplőt is, akik nem voltak szimpatikusak. Folyamatosan mérgelődtem, hogy hogyan is lehet ilyen egy ember, egy apa. Ellenérzést váltottak ki belőlem Erin apja, Philip, Matt és Fiona. Valahogyan úgy éreztem, hogy ők hárman összedolgoznak. Volt olyan pillanat, amikor azt mondtam, hogy jó, na, ebből elég, ez a rész nem nekem íródott, de mégis valami ösztönzött arra, hogy olvassam tovább. Nem bántam meg.
Ebben a részben nagy volt az érzelmi kavalkád.
Mert a történet szerint Erinnek el kellett fogadnia a múltját és megbirkózni nem várt feladatokkal, amelyekbe akarata ellenére belekényszerítették. Emellett olyan dolgokra is fény derült, amire ő még nem állt egészen készen. Mert a múltja tele van titkokkal. Emellett Jake szerelméért is küzdenie kell önmagával szemben. Sokszor úgy érezheti az olvasó, hogy Erin nincs tisztában dolgokkal és a saját érzelmeivel Jake iránt, ez valahol lehet igaz is, de ne tévesszen meg senkit sem a látszat. Mert ugye képbe került Matt, aki nagyon rá akarja magát erőszakolni Erinre. Vagyis nekem sokszor ez volt az érzésem. De vajon tévedtem volna vele kapcsolatban? Talán ő is csak áldozata annak, amit Erin apja, Philip kitervelt? Ezt csak akkor tudja meg az olvasó, amikor elolvasta a regényt.
Bővebben itt:
https://www.magyarszerzokkonyveimagazin.hu/2022/02/eric…

1 hozzászólás
Gaby70 P>!
Erica Anthony: Válassz engem

Huha,nagyon izgalmas befejezést kapott a történet!
Nagyon tetszett!Romantikus,izgalmas,letehetetlen!

1 hozzászólás

Népszerű idézetek

Detty77 >!

Annyira kellett nekem ez a lány, mint a levegő, de tudtam, súlyos döntést kell meghoznom rövidesen.

Detty77 >!

Sosem éreztem még egy nő mellett sem, hogy baj lenne a csáberőmmel, de volt valami a férfiban, ami nyugtalanított.

Detty77 >!

Úgy festesz, mint akit megcsócsált az oroszlán, de inkább kiköpte, mert nem akart búskomorságban kimúlni.

Detty77 >!

Nem akarok árnyékként élni, hanem szeretnék kilépni a fényre és élvezni azt a sorsot, amit az élet kiszabott rám.

Detty77 >!

A szerelmes férfi rózsaszín szemüvege néha bekoszolódik, Jakey fiú


Hasonló könyvek címkék alapján

Ella Steel: Vágyak dallama
Ella Steel: Érzéki rabság
B. E. Belle: Szépségek
B. E. Belle: Megtörtek
Jud Meyrin: Lowdeni boszorkányhajsza
Marilyn Miller: A rabság gyönyöre
Anne L. Green: Elfojtott vágyak
Anne L. Green: Heather vonzásában
Anne L. Green: Törött szárnyakkal