Veszélyes ​házasság (Zeynep 2.) 57 csillagozás

Emy Dust: Veszélyes házasság

Megannyi megpróbáltatás után, Zeynep sorsa még mindig kétséges. Megnehezíti a mindennapjait, hogy már nem csak a saját életéért felelős, döntései a szerettei jövőjét is befolyásolhatják. Még csak nem is sejti, hogy a múltban olyan titkok rejtőznek, amelyek ismeretében magabiztosabb lehetne, ahogy a felszínre kerülő igazság össze is törheti.
Hasan töretlenül lép újra színre, hogy helyrehozza a hibáit és közelebb kerüljön Zeynephez, aki nemcsak az életét, de az érzelmeit is felkavarta. A sötét oldal is tartogat számára olyan titkokat, amiket nem is sejt, de gyökeresen megváltoztatják az életét.

Egymásra találhatnak a titkok és hazugságok ellenére is? Képesek helytállni a nehézségek között?

Isztambul varázsa, a Kelet íze és egy szerelem, amit mindenki megakadályozna.

>!
Magánkiadás, Budapest, 2019
464 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158101189
>!
Magánkiadás, Budapest
464 oldal · ISBN: 9786158101189

Enciklopédia 1

Szereplők népszerűség szerint

Hasan Hazim Samek


Kedvencelte 15

Várólistára tette 17

Kívánságlistára tette 19

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

klara_matravolgyi>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Úgy szerettem a mogorva ám csupaszív Hasan és a makacs de méltósággal teli Zeynep kapcsolatàt. ♥

sarahangel P>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Nagyon vártam a folytatást, szerencsére nem kellett csalódnom. Zeynepet az első részben is kedveltem, azóta még jobban, mert már nem hagyta magát, többé nem az az ijedős kislány, aki volt. Hasan is jellemfejlődésen ment keresztül, bár meg kell mondanom, én eddig is szerettem. Az a folyamat viszont, hogy hogyan keveredett ki az alvilág sötétségéből, és vált jobb emberré, számomra teljesen hihető volt.

Egy olyan történetszál volt, aminek nem örültem spoiler.

Aminek viszont nagyon örültem spoiler

Fordulatos, egyben szép történet, a végén is szépek a gondolatok, és persze az is érthető spoiler. Így egy hihető, és egyben jó lezárást kaptunk. :)

2 hozzászólás
Angieolvas P>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Csodálatos volt! ♥
Annyira megszerettem ezt a párost. A morgós Hasant és a bajkeverő Zeynepet. Ez a befejezés tökéletes volt. Nagyon megkedveltem Emy Dust stílusát (már a vámpíros regényét is imádtam) valószínű, hogy a többi könyvét is elolvasom. :)

pufivipi>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Imádtam! Csak még egy fejezet és abbahagyom, hát nem bírtam letenni…
Nagyon vártam már a folytatást és nem okozott csalódást. Izgalmas, lassan mindenre fény derül. Hasan keménysége végig megmarad, de őt így szerettem. Végre nem egy nyálas karakter. Zeynep határozott, kicsit már túl konok, de eszméletlen jó kis páros. Az idei év egyik kedvencei lettek.
Emy Dust bekerült a kedvencek közé, nem is tudom hová tud még fejlődni, mert ez tökéletes volt.

inci81 P>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Teljesen elvarázsolt ez az olvasmány!

Az első rész után türelmetlenül vártam a folytatást, így nagyon örültem, amikor napokkal ezelőtt végre a kezemben foghattam a regényt.

Egy gyönyörűen megírt különleges történet ez, amely egy nem mindennapi szerelemről mesél az olvasónak!

Egyszerre édes és vicces, valamint megrázó és durva.

A lelkem legmélyéig hatolt az a hatalmas érzelmi kavalkád, ami a történetben megjelent.

Tetszett Zeynep lázadó szelleme, az, hogy nem hagyta magát.

Hasant pedig egyenesen imádtam szinte az első pillanattól. Jó ember volt ő igazából, aki nem volt tökéletes, de pont ez miatt varázsolt el annyira.

Több könyvét olvastam már Emy Dustnak, de meg kell mondjam, hogy Zeynep története lett mindközül a kedvencem.

1 hozzászólás
Paffy>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Ha az első részre 5 csillagot adtam, akkor erre minimum 10-et adnék. Méltó folytatása volt az első kötetnek. Ott folytattuk ahol abbahagytuk.
Ez a rész is tele volt izgalommal, akcióval, szenvedéllyel, ármánnyal és persze némi rózsaszín romantikával.
Zeynep az első részhez képest sokat fejlődött, már jobban ki, mert állni magáért, és néha emiatt kicsit idegesítő is volt. Megmaradt a vagány erős női karaktere, csak némi hiszti királylány stílust is magára öltött. Ettől eltekintve szép karakterfejlődésen ment át.
Hasan-t egyszerűen nem lehet nem szeretni. Imádtam olvasni az ő részeit, a maga módján próbálta helyrehozni a dolgokat, ami többé-kevésbé sikerült is neki, csak olykor nem azt a reakciót kapta, amit várt volna. Nem is baj, hogy meg kellett küzdenie a vágyott boldogságáért, mert emiatt vált azzá, akivé. Örültem neki, hogy a személyisége nem változott akkorát, hogy ne legyen hiteles.
Ebben a részben továbbra is nagyon utáltam Hasan anyját és Elifet, jobban, mint az elsőben és Aslan sem lett a szívem csücske.
Rafiki-t és Asu-t nagyon sajnáltam. spoiler.
Egy szó, mint száz, mind a két részt imádtam és repültek is a kedvencek közé. Biztos, hogy elő fogom még venni őket, és újra elmerülök majd Isztambul sötét bugyraiba.

Fzsofi4>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Nem jutok szóhoz! Imádtam! Ahogy Hasan töri magát, megy fejjel a falnak akár. Igyekszik Zeynepnek bizonyítani. Zeynep hiába próbálja tagadni, szereti, de még hogy! Rafikit sajnáltam. Aslant és az anyát nem. Megint egy Emy Dust történet, ami felemel és ledönt egyszerre. Köszönöm az élményt :)

2 hozzászólás
Tünde_Vágási>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Iszonyúan tetszett. Annyi minden történt benne. Sokszor csak kapkodtam és csóváltam a fejemet, hogy te jó ég, mi lesz ebből. Hasan fokozatosan változott. Lehullott róla ridegség és a közöny a szerelme hatására. Amit imádtam. Nem csodálom, hogy Zeynep is fenntartásokkal viselkedett eleinte vele szemben, és a tökéletes befejezés sem váratott magára. A sok megpróbáltatás ellenére várható volt, hogy egymás mellett fognak kikötni.
Emy egyre több könyve akad a kezembe, előszeretettel vásárolom meg őket és idáig nem csalódtam. Felülmúlta a várakozásaimat. Ami felvet egy kérdés. Mikor érkezik a Vámpírok és farkasok folytatása. Most a szemem előtt Madox folytatása lebeg. Mondom ezt úgy, hogy Jeff párti vagyok :D

1 hozzászólás
vincze_zsuzsanna P>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Huha azt sem tudom hol kezdjem. Be kell vallanom, hogy sajnos már ott volt pár hete a könyv a polcomon, de sajnos nem volt időm hogy a kezembe vegyem…. De annyira magával ragadt a történet, hogy alig 1 nap alatt olvastam el a könyvet és meg is lepődtem rajta mivel soha nem szoktam ilyen hamar végezni. De egyszer csak azt vettem észre hogy már nincs több oldal annyira belemerültem az olvasásba.
Nagyon kíváncsi voltam hogy mit tartogat a kedves Írónő Zeynep és Hasan-nak a folytatásban… Mikor ez első résszel végeztem sok kérdés maradt bennem, de a Veszélyes házasság című könyvében minden kérdésre megkapjuk a válaszokat…
Ismét fordulatos, szenvedélyes, erotikus és akcióban gazdag még is romantikus könyvet ismerhetünk meg.
Már az első résznél megkedveltem Hasan-t és most még jobban belopta magát a szívembe, a komoly álarc mögött egy érző férfi karakterbe ismerhetjük meg aki nem csak Zeynep hanem a baba miatt is aggódik, igaz sokáig harcolnak az érzelmek ellen de nincs menekvés egymásnak vannak teremtve a két lélek.
Sajnáltam Rafikit hogy mire végre boldog lehetett akkor fordult másképpen az élete..
Azért kíváncsi lettem volna ha ikrek lettek volna mit szólt volna Hasan….
Zeynep sajnos sok mindenen kellett átmennie hogy végre boldog lehessen, és megismerhetjük az anyai szerepben.
Cetin és Bensu kapcsolatát azt gondoltam kicsit részletesen is megismerhetjük majd, de ebből keveset tudhatunk meg, de se baj mivel végre boldog vége lett a történetüknek a sok rossz után.
Köszönöm szépen hogy részese lehettem a fantasztikusan csodálatos könyvnek egy hatalmas élmény volt olvasni Zeynep és Hasan kalandját. Alig várom a kedves Írónő további könyveit.

PikiKiki>!
Emy Dust: Veszélyes házasság

Borító : 5/5
Írónő :♥
Könyv : nagyon nagyon vártam és olyan jó, hogy nem csalodtam. Imádtam ezt a részt is.
Szereplőket itt is imádtam csak pozitívan változtak. Zeynepet szeretem, ugyan olyan erős, belevaló csaj. Hasan is sokat változott, ha lehet még jobban megszerettem. Az amit a szereleméért tett… Nagyon szép.
Nevettem, fogtam a fejem és sírtam :-( Rafiki… Szegényt annyira sajnáltam. Boldog voltam, hogy kicsi lányunk született.


Népszerű idézetek

sarahangel P>!

Csak én érinthetem gyönyörű testét, csak én csókolhatom édes ajkait, miközben remegve mondja ki a nevemet. Csak nekem csilloghatnak gyönyörű szemei, és értem doboghat a szíve, amit mocskosul összetörtem.

25. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hasan Hazim Samek
fairy22e>!

Túlságosan különbözött a világunk, hogy egymásra találjunk, mégis egy lett az utunk, ami, ha nem is indult a legtisztábban, már nem volt róla lehajtó. A sötétséget elsöpörte a tiszta önzetlen szeretete, szerelme, amivel megváltoztatta az életemet. Elfogadott a hibáimmal és a mocskos múltammal együtt, amit a hátam mögött hagytam.

vklara >!

Feléledt bennem valami, nem tudtam kihagyni a lehetőséget a szurkálódásra.
– Fegyver nincs a kosárban? – kérdeztem komolyan a nőtől, és nyújtottam a anyakamat, hogy belelessek.
– Hogy mondja, drágám? – döbbenten nézett.
– Az úr nem ismeri a virágokat, de ha lenne egy…
– Zeynep! – nyúlt át az asztalon Hasan és dühösen megfogta a kezemet, hogy fejezzem be az ostoba társalgást. – Nem kérünk. – intett a nőnek, hogy menjen.
– Talán nincs igazam? – húzódtam hátra, hogy elengedjen. – Mi mást adhatnál, ha egy csepp kedvesség sincs benned?
Sötét tekintettel nézett, miközben mély levegőt vett.

fairy22e>!

-Erre nem leszel képes, fiam.
Szándékosan basz..t, hogy még mindig a fiának hív?
– Azt majd meglátjuk! Ne felejtsd el, hogy én juttattalak oda, ahol most vagy, és én is foglak lesöpörni!

195. oldal

fairy22e>!

Ijedten szorítottam két kézzel a karját.
– Összevont szemöldökkel nézett rám, majd lepillantott a kezeimre.
– Most mi van? – húztam fel a szemöldököm.
– Mihez kezdenénk most a virággal? -kérdezte elégedett vigyorral.
Hogy a francba tud ennyire nyugodt maradni?
Megvontam a vállam és közelebb húzódtam hozzá. Hagytam, hogy élvezze a győzelmét.

242. oldal

fairy22e>!

– A feleségem vagy! Nem fogsz így beszélni velem.
– Nem vagyok a feleséged! – nézett rám dühösen és a karomat fejtegette le a derekáról.
-Dehogyisnem!
K..vára remélem, hogy nem tudta elintézni a bátyja, hogy semmissé tegyék, a házasságunkat!
Ajkai megnyíltak, hogy válaszoljon, de valaki kopogás nélkül nyitott be az ajtón. Abban a pillanatban leengedtem a karomat.
– Merdan kisasszony, de jó, hogy még itt van! – Vidám női hang csendült fel.
– Ha még egyszer valaki így szólít, lelövöm – morogtam szinte csak tátogva.

313. oldal


Hasonló könyvek címkék alapján

Veda Sylver: Titkok vihara a Boszporusznál
Megyeri Judit: Holttest az Ambróziában
Ella Steel: Az indíték
Ella Steel: Sors-Fordító
Anne L. Green: Heather vonzásában
Anne L. Green: Baljós szitakötő
Anne L. Green: Végzetes csábító
Marilyn Miller: A vezér
Anita Boza: Elsikkasztott szerelem
Anita Boza: Édes borzongás