Tausend ​Augenblicke (All In 1.) 2 csillagozás

Emma Scott: Tausend Augenblicke Emma Scott: Tausend Augenblicke

Kaceys Leben als Rockstar ist ein Tanz auf dem Vulkan, den sie nicht überlebt hätte, wäre Jonah Fletcher nicht in ihr Leben getreten. Ihn zu lieben ist ein Sprung ins Ungewisse, der größtes Glück oder größten Schmerz bringen kann. Doch ganz gleich, was kommt, Kacey weiß, dass sie nicht mehr zurück kann – und dass Jonah es wert ist, alles zu riskieren …

Emma Scott: Full Tilt

Eredeti mű

>!
Egmont LYX, 2019
ASIN: B07VM4NVGB · Felolvasta: Tiziano Renz, Polly Nolden
>!
Egmont LYX, 2018
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 3736308191 · Fordította: Inka Marter

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Jonah Fletcher · Kacey Dawson


Kedvencelte 1


Kiemelt értékelések

Szilvi00 P>!
Emma Scott: Tausend Augenblicke

Az egyik legszívszaggatóbb és legfájdalmasabb regény, amit valaha olvastam. Ugyanakkor annyira gyönyörű is, hogy el sem tudom mondani, olvasni kell és érezni! Az utolsó harmadát végigsírtam, és már akkor biztosra vettem, hogy míg élek, velem marad Jonah és Kacey szerelmének története. Nagyon tetszett a főszereplők kapcsolatának alakulása. A rövid ismerettség ellenére, érződött, hogy mély kötődés volt kialakulóban közöttük. Mindketten jó irányba változtak. Kacey kicsapongó életmódján tudott változtatni, Jonah pedig újra közel engedett magához valakit és kitárta a szívét a lány előtt. Mindenképp külön szót érdemel Jonah védelmező és mindenre elszánt testvére, Theo. Bármit megtett vagy bevállalt volna Jonah-ért, és a spoiler. A szívem szakadt meg érte, míg Ő csendben szenvedett.
Emma Scott rendkívül szépen és választékosan ír. Mondom ezt úgy, hogy németül hallgattam a könyvet. Még így is átjött! Nemcsak az érzelmekre gondolok, hanem a leírásokra is. Tökéletesen láttam magam előtt Jonah gyönyörű, üvegből alkotott, színes csodáit.
Ha nem képzelődtem, a következő részben spoiler Ha így lesz, remélem hasonlóan lélegzetelállító történet kerekedik belőle! Bízom az írónő tehetségében!

>!
Egmont LYX, 2019
ASIN: B07VM4NVGB · Felolvasta: Tiziano Renz, Polly Nolden
5 hozzászólás
tamaa_ra P>!
Emma Scott: Tausend Augenblicke

Ez a történet egyszerűen fájdalmas, szívszorító, igazi és gyönyörű egyben. Az írónő stílusa lehengerlő. Annyira szépen, aprólékosan ki van dolgozva az egész könyv, hogy szinte mindent láttam magam előtt. Az írónő úgy játszik az olvasó érzelmeivel, hogy szerintem az érzelmi skála nagyjából minden lehetséges fokát érintettem a könyv alatt. Kacey és Jonah kapcsolata annyira valódi volt, még akkor is, ha teljesen ellentétjei egymásnak és látszólag semmi közös nincs bennük. A történet folyamán mégis egyre több közös pontot találnak. Kacey végre rájön, hogy mit is szeretne kezdeni az életével és mi az igazán fontos, míg Jonah megtanul újra élni. A befejezésnél kicsit féltem, hogy el lesz rontva a történet, de tökéletes lett már amennyire annak nevezhető. Mindenképpen folytatni fogom.


Népszerű idézetek

Szilvi00 P>!

Meine Welt war immer grauer geworden, bis Kacey wie eine Granate aus Farbe und Licht in mein Leben eingeschlagen war, und verdammt, ich wollte es.

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Fletcher
Szilvi00 P>!

Du bist ein Universum, Kacey.
Ich habe immer darauf gewartet, an die Grenzen deiner Liebe und deiner Schönheit zu stoßen, an die Grenzen deines großen Herzens. Aber das ist nicht passiert, und das wird es auch nicht.

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Fletcher
Szilvi00 P>!

Lola irrt sich. Irgendwie, auf irgendeine Weise wird sein Licht weiter leuchten, und es wird niemals völlig dunkel sein.

Kapcsolódó szócikkek: Kacey Dawson

A sorozat következő kötete

All In sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Ward: Neighbor Dearest (német)
Kerstin Gier: Smaragdgrün
Stephenie Meyer: Biss zur Mittagsstunde
Erin Watt: Paper Palace – Die Verführung
Kylie Scott: Kein Rockstar für eine Nacht
Brittainy C. Cherry: Wie die Luft zum Atmen
Jennifer L. Armentrout: Erwachen des Lichts
Sarah J. Maas: Das Reich der sieben Höfe – Sterne und Schwerter
Colleen Hoover: Hope Forever
Anna Todd: After Passion