Full ​Tilt (Full Tilt 1.) 26 csillagozás

Emma Scott: Full Tilt Emma Scott: Full Tilt Emma Scott: Full Tilt

„I ​would love you forever, if I only had the chance…”

Kacey Dawson has always lived life on the edge--impulsively, sometimes recklessly. And now, as lead guitarist for a hot up-and-coming band, she is poised at the brink of fame and fortune. But she is torn between wanting to be a serious musician, and the demons that lure her down the glittering, but alcohol-soaked path of rock stardom. A wrecked concert in Las Vegas threatens to ruin her career entirely. She wakes up with the hangover from hell and no memory of the night before, or how she ended up on her limo driver’s couch…

Jonah Fletcher is running out of time. He knows his situation is hopeless, and he's vowed to make the most of the handful of months he has left to him. His plans include seeing the opening of his glass installation at a prestigious art gallery…they do not include falling in love with a wild, tempestuous rock musician who wound up passed out on his couch.

Jonah sees that Kacey is… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Tantor Media, Old Saybrook, Connecticut, USA, 2017
ASIN: B06XHWJ7CV · Felolvasta: Nelson Hobbs, Caitlin Kelly
>!
322 oldal · ASIN: B01GQFEF0S
>!
Trillian, 2016
298 oldal · ASIN: B01GQFEF0S

1 további kiadás


Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Jonah Fletcher · Theo Fletcher · Kacey Dawson


Kedvencelte 8

Várólistára tette 29

Kívánságlistára tette 22


Kiemelt értékelések

_Eriii>!
Emma Scott: Full Tilt

A Full Tilt egy szívbemarkolóan gyönyörű történet, emberekről, a szeretetről, szerelemről, családról és az időről, ami bizony véges. Nagyon-nagyon tetszett. Ilyenkor nem bánom, hogy ismeretlenül csupán @Pveronika értékelése alapján megvettem papírba is. Szeretem azokat a könyveket a polcomon látni, amelyeknek mondanivalója van, megérintenek és nemcsak a felszínt kapargatják. Ilyen volt ez is. Nagyon megérintett Jonah és Kacey története, amely tele volt csodával, szeretettel, szerelemmel. Mindkét szereplő, sőt Teddy, meg Jonah barátai is nagyon a szívemhez nőttek. Jonah, Kacey, Teddy, mindhármuknak megvolt a maga keresztje, ki így, ki úgy viselte. Nagyon de nagyon gyűlöltem Kacey szüleit. Nem értem, az ilyenek emberből vannak egyáltalán? Remélem nem. Ajánlom nagyon.

7 hozzászólás
pveronika>!
Emma Scott: Full Tilt

*ARC kindly provided by the author in exchange for an honest review*

Ez a könyv egy kis rejtett kincs. Pont olyan, mint a főszereplő, Jonah által alkotott üveg műalkotások: gyönyörű, lélegzetelállítóan szép, ugyanakkor hihetetlenül törékeny. Egy pillanat, és már csak a szilánkokat találod a földön, és csak a tátongó ürességet érzed, amelyet maga után hagyott a lelkedben.

A történet főszereplője Jonah, aki egy üvegművész, és aki minden napját egy nagyon szigorú időbeosztás szerint éli, csak nagyon kevés emberrel beszél, és a kis buborékjában éli az életét. Nappal készíti üveg remekműveit, azonban éjszakánként egy limuzin társaságnak dolgozik keresetkiegészítésként. Egyik éjszaka ő kapja meg a feltörekvő Rapid Confession nevű lány rockbanda fuvarát, ám akkor még nem is sejti, hogy a gitáros lány, Kacey nem csak a szigorú időbeosztásába, de az életében is örök változást hoz majd.

Kacey és Jonah két nagyon különböző karakter, azonban az írónő nagyon szépen, hangjegyről hangjegyre, alkotta meg a köztük lévő gyönyörű harmóniát. Mindketten a saját maguk alkotta spirálban rekedtek valahol az úton, de ők mégis segítenek egymásnak megtalálni a kiutat.
Kacey a családi helyzete miatt nem találja a fényt, és keresi folyton az alkohol és a rockvilág ígérte feledést, azonban érzi, hogy ez nem az az élet, amit szeretne. Jonah pedig egy olyan világban éli a mindennapjait, ahol megállt az idő, ahol nem kell érezne semmit, ahol nincs semmi más, csak a megszokott. Kacey és Johan együtt találják meg az életet, együtt fedezik fel, hogy minden pillanatot élveznünk kell, hogy minden másodperc értékes, hogy értékelnünk kell a legapróbb dolgokat is.

Emma Scott hihetetlen tehetséggel, szépségesen építette fel ezt a kötetet is, és nagyon jó stílussal adta át ezt a mélyen a szívedig hatoló történetet. Igazán tetszett az a kontraszt, amelyet az írónő Kacey szülei és Jonah családja között hozott létre. Nagyon szerettem a szereplőket, és végül Jonah testvérét, Theo-t is megkedveltem. Az viszont egy picit zavart, hogy sok szál nem került lezárásra a köteteben, és hogy kicsit érezhető volt, hogy milyen irányba szeretné terelni a sorozat lezárását az írónő. spoiler

A könyv önálló köteteként is olvasható, azonban ahogy említettem, több szál is nyitva maradt a történet végén, amelyre októberben megjelenő második részben kaphatunk választ.

Ez a könyv a szerelemről, az életről, és a pillanatok megélésről szól. Hogy ne hagyjuk úgy elillanni életük másodperceit, hogy nem értékeljük a legapróbb részleteket is. Gyönyörű, szívet összetörő történet volt, amelyet őszintén ajánlok!

http://veronikasreaderfeeder.com/emma-scott-full-tilt-a…

6 hozzászólás
FairyDust P>!
Emma Scott: Full Tilt

A könyv olvasása után Micimackóra volt szükségem, ez remélem szemlélteti mennyire is tépázta meg az érzelmi világomat a sztori.

Sose hallottam a könyvről, sem az írónőről, pedig manapság elég sűrűn nézegetem az angol könyvek piacát. Aztán egy szép napon az egyik booktuber ódákat zengett a történetről, s úgy voltam vele, lássuk miért ilyen jó az értékelése, mit tud ez a könyv? Wohoho, ha én azt szavakba tudnám foglalni…
Nem mekegek-makogok tovább, próbálom emberi nyelven átadni, miért is vált instant kedvenccé a könyv.
Kacey és Jonah két különböző személyiség. Kacey egy feltörekvő zenekar tagja, viszonylag züllött életet él, amelynek megvannak a nyomós okai.
Jonah egy művész, aki az üveg megmunkálással foglalkozik, mellette pedig éjjelenként sofőrként dolgozik. Egy zárkozott, és a napi rutinjának élő férfi, aki versenyt fut az idővel, amiből már nincs túl sok neki.
Egy estén Kacey-t ültetik a limuzinjába, hogy szállítsa haza az ittas énekesnőt, azonban a feladat meghiúsul, s Jonah kényetelen lesz – a munkáját kockáztatva – hazavinni a vadóc lányt. Ez a döntés merőben megváltoztatja mindkettőjük életét.

Annyi, de annyi érzelem van a cselekményben. Alapvetően nagyon szomorú és szívfacsaró a hangvétel, de nem tudtam végig síri hangulatba kerülni, mert folyamatosan éreztem a két szereplő között pulzáló mély vonzalmat, s ez – még ha hülyén is hangzik –, de örömmel töltött el. Két nagyon ellentétes, de mégis egymást kiegészítő ember között kialakuló románc mindig magával tud ragadni. :)
Nagyon tetszett hogy spoiler
A spoiler tag-et körbeírva: nem volt felesleges drámázás, nem volt ész nélküli cselekedet, nem volt 'kerülgetjük a forró kását' szituáció. Ezek miatt az egyik legjobb könyv a témáját tekintve.

Összefoglalva, ez egy csodálatos szerelmi történet, mely arról szól, hogy az élet kegyetlen ütésein túl kell látni – még akkor is ha nagyon nehéz – és meg kell élni a pillanatokat. Meg kell találni azokat az apró boldogság foszlányokat, amelyet elrejtve mindannyiunk életében jelen vannak.

Mrs_Curran_Lennart P>!
Emma Scott: Full Tilt

Fájdalmas volt, és előre tudtam, hogy az lesz. De ettől függetlenül nagyon szép történet. Jonah és Kacey olyanok, mintha egymásnak teremtették volna őket. Nagyon hamar, szinte órák alatt összebarátkoznak, aztán Kacey szép lassan lebontja a falakat, amiket Jonah a szíve köré épített. Semmi váratlan fordulat, a történet egyenes vonalban halad a végkifejlet felé, és nem állíthatja meg semmi.

Naiva P>!
Emma Scott: Full Tilt

„We might not have months or years, but we have moments. Thousands upon thousands of them. Let’s take each moment, seize it and wring it dry.”
Whoa… ez a könyv az összes jó dolog, ami az eszembe jut! Most már értem, miért áll olyan magas százalékon, stabilan, évek óta, szinte minden könyves oldalon. Még csak a könyv felénél jártam, amikor úgy döntöttem, lesz, ami lesz, és már akkor a kedvencemnek jelöltem. Gyönyörűen megírt, lassan kibontakozó szerelmi történet, de közben minden apró részlet a helyén van. Nem titok, de attól olyan szép, mert tragikus, és a tragikus szerelmi történetek a legszebbek. Csak azon csodálkozom, miért nem olvastam már hamarabb? Ez a könyv a legjobb példa arra, hogy az élet nem mindig szép, de olykor ezekben a nehéz pillanatokban is meg lehet találni a szépséget, csak egészen másként. Az én szívem ugyan millió apró darabokra törte, de minden sorát imádtam. Nem győzök várni az All In-ig.
spoiler

Szami81>!
Emma Scott: Full Tilt

Idén eddig 160 könyvet olvastam, de csak kettő került a kedvenceim közé. Ez a második.
Azt hiszem ennél nem is kell többet mondanom.
spoiler

6 hozzászólás
DarknessAngel>!
Emma Scott: Full Tilt

Már régebbtől szemeztem a könyvvel, viszont egy picit visszatartott az, hogy tudtam, ez bizony egy sírós sztori lesz. Azt hittem, fel vagyok rá készülve lelkileg, egész jól is bírtam, annek ellenére, hogy a szívem sajgott kb. minden percben, mégis a vége teljesen letarolt. Úgy voltam vele, hogy majd egy kicsit leteszem, és másnap befejezem, de képtelen voltam rá. Muszáj volt mindig többet és többet olvasnom.
A történet annyira gyönyörű és fájdalmas. Tudod, mi lesz a vége, mégis reménykedsz. Valamiért imádom az ilyen sztorikat, még ha a végén tele is sírom a párnám.

Kacey és Jonah barátsága, szerelme nagyon meghatott. Alig ismerik egymást, mégis pár nap elteltével minden megváltozik a számukra, másképp tekintenek a világra és saját magukra is. Akkor találtak egymásra, amikor a legjobban volt szükségük valakira, és ez gyönyörű.
Kacey szerintem egy nagyon szerethető és belevaló karakter, viszont hosszú út áll még ellőte. Én bízok benne, mert egy erős személyiség, így ha netán le is fog csúszni, tudom, hogy később újra feláll majd. Legszívesebben mindjárt nekikezdenék a második résznek, de nem akarok még továbblépni. :'(
Jonah pedig…♥ Ő az a srác, akit szívesen mutatsz be a szüleidnek. Akivel előre látod a jövőt, akivel családot alapítasz, mert látod, milyen jó férj és apa lesz. Ő az a srác, aki nemcsak okos, de tehetséges is. Aki jószívű és kedves, és ott van melletted, amikor szükséged van rá.
Aztán ott van Theo. Legszívesebben egész idő alatt fogtam vona a kezét, mert látni rajta mennyira szenved. Érte is összetört a szívem. spoiler Viszont szerintem ő is egy igazi kincs, csak úgy, mint Jonah. Nagyon örültem, amikor Kacey kiállt érte az apja előtt.

Ez volt az első Emma Scott könyvem, de biztos nem az utolsó. Kedvenc lett!

3 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii>!
Emma Scott: Full Tilt

Két nyelvvizsga rész között csak ki tudtam olvasni! Egyszerűen nincsenek szavak arra, hogy milyen gyönyörű ez a könyv kívül-belül.

Őszintén szólva nehéz volt eleinte belerázódnom, mert Kacey nem volt túl szimpatikus, hosszú fejezeteken át. De a történet felénél csak sikerült megszeretnem, amikor is a korához illően kezdett viselkedni és ott hagyott csapot-papot Jonah-ért. Onnéttól kezdve csak csodálni tudtam az odaadásáért, a kitartásáért és a szeretetéért. Tényleg egy angyal!

Jonah… te jóságos ég. A legszívszorítóbb pillanatokat okozta számomra ez a csodálatos ember, akit örökké a szívembe zártam. Nem csak Kacey-nek adott erőt, nekem is, ezek alatt a nehéz napok alatt. Nincsenek szavaim, összetörtem.

Remélem hamarosan felfigyel valamelyik kiadó erre a gyöngyszemre, mert biztos vagyok benne, hogy rengetegen olvasnák és szeretnék, ha lenne magyar fordítás.
Ami pedig az All In-t illeti: miért érzem, hogy Theo-nak még fontos szerepe lesz?
Addig is, megpróbálom feldolgozni a történteket, miközben szépen lassan rákattintok a „kedvencem” gombra.

11 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Emma Scott: Full Tilt

My life was stale and shuttered until you. Colorless and drab until you. I kept my broken heart to myself, until you came and took it in your gentle hands and breathed life into it. Into me.

Erre a könyvre csakis 5 csillagot lehet adni, csodálatos történet. Kacey az elején még zűrös életet él, de jön Jonah és megváltozik az élete. Jonah pedig ♥. Minden nő ilyen pasit akar, aki ott van vele a nehezebb pillanatokban is, felemel és jobbra sarkal.
Bárcsak kiadná valamelyik kiadó. spoiler
IMÁDTAM. OLVASSÁTOK.

1 hozzászólás
gabiica P>!
Emma Scott: Full Tilt

Szívbemarkolóan gyönyörű történet. Más, mint a többi, egyáltalán nem éreztem sablonosnak, megnyerő, különleges, csodálatos. Kiváló karakterfelhozatal, imádtam minden egyes szavát.


Népszerű idézetek

DarknessAngel>!

Lola’s wrong. Somehow, some way, his lights will stay on and I’ll never be lost in the dark.

Chapter 21

Kapcsolódó szócikkek: Kacey Dawson
Naiva P>!

Dying, I learned, is a not a team sport. It’s a solitary endeavor. Everyone I loved was standing on dry land, while I was alone on a boat as it slowly pulled away from the shore, and there’s nothing anyone could do about it but watch it happen.

pveronika>!

No more living life halfway. We had to go full tilt, just like the card players did. I would hit instead of stay. Always.

pveronika>!

You’re so talented.”
“So are you,” he said, not looking up from his work. “But all the pieces of your talent—singing, guitar, songwriting…They’re scattered all over, like my installation. Or a constellation. Put them together…” Now he looked up, his smile gentle. “The whole might be pretty spectacular.”

Naiva P>!

“Hello, what? What?”
“Mr. Ray,” I had to shout. “I’m your driver.”
“What? I can’t hear a fucking thing.”
“I’m from A-1 Limousine—”
“Who the fuck is this?”
I rubbed my eyes. “Elvis. Elvis Presley. Rumors of my death have been greatly exaggerated…”
“Look, whoever this is, I’ve got a damn catastrophe on my hands. Call me back.”

DarknessAngel>!

“Do you want to see the place where I had my first kiss?”
“Not especially.”
“What? Think you can’t top fourteen-year-old Ricky Moreno with his braces and bad breath?”
The twist of Jonah’s mouth was smug as he slid a hand around the back of my neck and kissed me. A man’s kiss, demanding and deep, leaving me breathless.
“Ricky who?” I murmured.
He arched his brow in that way I loved. “Damn right.”

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Fletcher · Kacey Dawson
DarknessAngel>!

I kissed Jonah Fletcher with all of my heart, and with every piece of my soul that would love him forever.

Naiva P>!

My life was stale and shuttered until you. Colorless and drab until you. I kept my broken heart to myself, until you came and took it in your gentle hands and breathed life into it. Into me.

DarknessAngel>!

„Shouldn't you Also try to do the most important thing along the way?”
I covered her hand with mine.
“What’s that?”
“Be happy.”

Chapter 19

Kapcsolódó szócikkek: Jonah Fletcher

A sorozat következő kötete

Full Tilt sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Brittainy C. Cherry: Art & Soul
Rebecca Yarros: Eyes Turned Skyward
Sarina Bowen – Elle Kennedy: Us
Abby Jimenez: Life's Too Short
Lisa De Jong: When It Rains
L. J. Shen: Ruckus
L. J. Shen: Broken Knight
Colleen Hoover: All Your Perfects
Rachel Van Dyken: Ruin
Linda Kage: Price of a Kiss