All ​In (Full Tilt 2.) 8 csillagozás

Emma Scott: All In Emma Scott: All In

Reeling ​from her loss, Kacey Dawson is grieving and heartbroken, her addictive demons hauling her back into the alcohol-soaked abyss she worked so hard to crawl out of. Kacey teeters on the edge of oblivion, and must fight her way through the pain, to build a new life for herself with her music, and somehow fulfill the promise she made to Jonah…one she feels is impossible to keep.

Theo Fletcher has a secret burning in his heart, one that he holds close, while he struggles to keep strong for his family that is falling apart. His mother’s health is fragile and his father’s disapproval is breaking him down. Theo is afraid if he follows his heart, he’ll fail, and not just himself, but his brother who believed in him when no one else did.

Drawn together by their pain, Theo and Kacey slowly build a friendship, re-forge old ties, help each other to heal, and give one another the courage to reach for their dreams. Together, from the depths of grief and guilt, they learn… (tovább)

>!
Tantor Media, 2017
ASIN: B06Y2M9QRW · Felolvasta: Caitlin Kelly, Jeremy York
>!
Trillian, 2016
282 oldal · ASIN: B01LPF52SI
>!
Trillian, 2016
124 oldal · ASIN: B01LPF52SI

1 további kiadás


Kedvencelte 1

Várólistára tette 3

Kívánságlistára tette 2


Kiemelt értékelések

>!
_Eriii P
Emma Scott: All In

Gyönyörű méltó befejező része volt a könyvnek. Emma Scott gyönyörűen ír. Nemegyszer el bőgtem magam olvasás közben, nemegyszer szívem szakadt meg. Egy szerettünk elvesztése maga a pokol. Még belegondolni is szörnyű, nemhogy megélni. Kacey, Teddy, a szülők, mind mind másképp dolgozták fel a halált. Mégis aki igazan közel került a szívemhez az Teddy volt. Nagyon együtt tudtam érezni vele. Ajánlom nagyon, mert egy igazán gyönyörű történet.

>!
FairyDust P
Emma Scott: All In

A könyv teljes mértékben spoileres az első részre tekintve, aki érdeklődik a sorozat iránt, inkább az első részről íródott véleményemet olvassa el: https://moly.hu/ertekelesek/2834147. Egyébiránt ne olvass tovább!

Gyerekek, új kedvenc duológiát avattam. Szinte sose olvasok el lezárt történetek utáni kiegészítő könyveket, de mikor befejeztem a Full Tilt-et, nem hagyott nyugodni a szereplők sorsa, ezért kézbevettem. Nagyon különleges kapcsolatom alakult ki a cselekménnyel, és mélységesen hiányozni fognak a karakterek. :(

A könyv a gyász folyamatát mutatja be, azt ahogy a szereplőink a reménytelenségből feltérdelve, szép lassan, fokozatosan, újra lábra állnak. Csodálatos volt olvasni Kacey és Theo bontakozó kapcsolatát. Nem szoktam szeretni mikor spoiler De itt annyira szépen volt átvezetve, és felépítve, hogy szó szerint beleszerettem a kapcsolatukba.
Millió múltbéli sérelem, és jelenkori tátongó seb gyógyulgat a cselekményben, amiből csak azt veszed észre, hogy teljes mértékben azonosultál a szereplőkkel, s végül meggyógyultál velük együtt Te is.

A könyv vége fele mikor kiderült hogy spoiler

Nagyon szép írásmód, gyönyörű és szívhez szóló történet, nagyon ajánlom a romantikus lelkeknek az egész duológiát.

Emma Scott, rajtad tartom a szememet! :D

>!
pveronika
Emma Scott: All In

*ARC kindly provided by the Author in exchange for an honest review*

*Figyelem: a bejegyzés spoilereket tartalmaz a Full Tilt #1-re nézve!! Az All In a Full Tilt duológia második része és különállóan nem olvasható!*

Azt mondják, nincs gyógyulás fájdalom nélkül. És úgy gondolom, hogy sok igazság rejlik ebben a mondatban. Ez a könyv újra felszaggatta a tátongó sebhelyet a szívemen, amelyet a Full Tilt hagyott maga után, de aztán szép lassan képes volt be is gyógyítani azt.

Az előző kötet végén minden szereplő elvesztette maga alól a talajt, mégis Kacey volt az, aki a legmélyebb gödör mélyén találta magát. A fájdalom elől menekülve, az alkohol nyújtotta feledés válik a mindennapjaivá. Ebben a nehéz időszakban Theo az, aki saját fájdalmát félretéve igyekszik mások számára kemény sziklaként helytállni, és ő az aki rátalál Kacey-re és segít neki a talpra állásban. A fent említett mondás igazságára, mégis a lánynak magának kellett rájönnie, hiszen amíg a zsibbadtság tart, ugyan képes arra, hogy kizárja a valóságot, de előbb-utóbb szembe kell nézni a fájdalommal, hogy a gyógyulás útjára léphessen.

Habár a Full Tilt olvasásakor nem volt felhőtlen az örömöm azzal kapcsolatban, hogy merrefelé tart a romantikus szál, el kell ismernem hogy csodálatos es tökéletes volt ez a könyv, és ez csakis Theo-nak köszönhető. ♥ Theo. Annyi, de annyi minden volt ebben a karakterben! Önzetlenség, odaadás es tehetség rejtőzik a nyers felszín alatt. Tetszett, hogy a kötet sok időt ölelt fel, és így a Kacey es Theo (aka Teddy) közötti kapcsolat szépen lassan bontakozott ki, és hosszú volt az az utazás is, amely során elkezdtek begyógyulni a fájdalom sebei.

Hogy őszinte legyek, kötet végefelé történt tragikus esemény számomra már sok volt, és feleslegesnek éreztem. Ez valahogy picit megtörte számomra a történet ívét, és nem is volt eléggé kifejtve ahhoz, hogy elég mélységet adjon a kötetnek. Mégis ennek ellenére is tökéletes volt ez a könyv. Imádtam a régi és az új karaktereket is, főleg Yvonne-t és nagyon tetszett New Orleans, mint helyszín is, egyszer nagyon szeretnék eljutni oda. De talán a legjobban az tetszett, hogy Jonah végig ott volt a karakterekkel az úton, és egészen az utolsó oldalaikig kísérte őket.

Emma Scott gyönyörű írásmóddal es tehetséggel megírt kötetet hozott el nekünk gyászról, újrakezdésről és továbblépésről, amely igazán méltó folytatása volt a Full Tilt-nek.

http://veronikasreaderfeeder.com/emma-scott-all-in-full…

2 hozzászólás
>!
DarknessAngel P
Emma Scott: All In

Tökéletes folytatása és befezése volt ez az előző résznek.
Mindenki elég szörnyű helyzetben van, mégis próbálják tovább élni az életüket, boldogságot csempészni a mindennapokba. Csakhogy ez nem olyan könnyű. Be kell engedni a fájdalmat ahhoz, hogy az ember megeméssze, és később tovább tudjon lépni. Theo és a családja viszont inkább elzárkóznak a maguk világában. Nagyon sajnáltam őket, de főleg Theot. Ő érte már az első részben is fájt a szívem, itt viszont, hogy most az ő gondolataiba is belemerülhettem, csak mégjobban megsebzett a fájdalma. Annyira tudtam, hogy Jonah mit mondott Theonak a kórházban. Örültem is neki, annak ellenére, hogy egy kicsit ódzkodom az ilyesmitől. Emma Scott viszont olyan gyönyörűen oldotta meg a szerelmi szálat, hogy egyáltalán nem éreztem magam becsapva a végén.
Sejtettem, hogy Kacey megint elindul majd a lejtőn, de szerencsére a megfelelő segítséggel újra megtalálta a fényt. Ő érte is vérzett a szívem. spoiler De talpra állt, újra megmutatta, milyen fából is fargaták.
Habár szurkoltam a szereplőinknek, hogy merjenek már lépni egymás felé, nagyon tetszett ez a lassú tempó. Máshogy el se tudtam volna képzelni a dolgokat.
Itt is egy csomószor elleptek az érzelmek, de most sikerült megúsznom könnyek nélkül. :)
Végül minden a helyére került, tökéletesen le lett zárva a történet.
Imádtam!

5 hozzászólás
>!
Naiva P
Emma Scott: All In

There is beauty everywhere, even in the things that scare you the most…

Így kell befejezni egy nagyszerű duológiát. Annyira örülök, hogy elolvastam a Full Tilt-et, mert életem egyik legjobb könyvének gondolom. Az All in pedig összerakta, megnyugtatta összetört szívemet. Az írónő minden apró részletre figyelt. Kifejezetten figyeltem arra, hogy a múltban történt emlékek hogyan lesznek beillesztve a történetbe. Érdekelt, hogyan oldják meg a közös veszteségüket. Végül is spoiler Azon felül, hogy számolnod kell a megvető pillantásokkal, sutyorgásokkal, előítéletekkel, vagy akár a saját lelkiismereteddel.
Csodaszép történet két gyászoló szívről és az ő gyógyulásukról.

>!
CsepAdri P
Emma Scott: All In

Mikor a gyász elhatalmasodik Kacey-n és az alkohol gőzétől nem lát tovább az orránál Theo ott terem és segít neki. Teddy mindenki sziklája, de ki Teddy-é?
Nekem csak a kijózanodásos rész volt kicsit gyors, de amúgy az egész könyv magával ragadó volt ahogy az idő múlásával a gyász enyhül és valami új kel életre.

>!
Monday
Emma Scott: All In

Well, nem tévedtem, ennek tényleg kellett a megfelelő idő, ami sosem jön el.
Megmondom őszintén tetszett az első rész, de azért annyira nem nőtt a szívemhez.
Ezt a könyvet sikerült végigsírnom. Nem volt túl sok akció, tényleg a felépülésükről volt szó meg hát ahogy közeledtek egymás felé, ez a lassú haladás meg általában nem az én stílusom.
A könyv elején azt hittem, hogy az egész fura lesz, olyan „this is wrong”, de meglepetésemre nem volt az. (Lehet mert az első könyvet totál elfelejtettem?)
Ez egy nagyon szép könyv és valahogy a kettő könyv együtt biztos totál lehengerlően csodálatos (és szomorú).
A végére már remegett a kezem, ahogy fogytak az oldalak és rosszul voltam attól, hogy valami rossz fog történni. Egyetértek, az a drámai húzás egy kicsit… felesleges volt.
A másik, hogy néhány szál nagyon szirupos lett, örültem neki meg minden, de na.
Akarok egy Zelda könyvet!


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

Two weeks later, she was gone, leaving me with only a simple truth: I needed her. Maybe more than she needed me.

>!
pveronika

Love had no end. She was infinite. She was a universe, my universe, and I was hers.
Love had no boundaries, no rules, no favorites.
And no limits.

>!
pveronika

There is beauty everywhere, even in the things that scare you the most…

>!
pveronika

Because I heard you sing. And I knew I’d never be the same.

>!
Naiva P

Every night, I called one final thought into the deep darkness: Come back to me.
And just before the dark consumed me, a whisper returned: My angel, let me go…

>!
pveronika

"(…) I’m not good at romance and shit.”
“Not calling it ‘romance and shit’ is probably a good place to start.”

>!
DarknessAngel 

Tell me what you want, I thought, glancing at her from the corner of my eye. Because I want everything.

>!
pveronika

Happiness burned within the fire, a glowing treasure I couldn’t reach without getting burned.

>!
pveronika

Where there is ruin, there is hope for treasure.

>!
pveronika

The world turned around us, blurring and disappearing. I had to hold onto his wrists to keep from slipping away with it, gasping at the sensation that came roaring to life inside me. A match lit in a dark room, flaring with brilliant light.


Hasonló könyvek címkék alapján

Heidi McLaughlin: My Unexpected Forever
Brittainy C. Cherry: The Air He Breathes
Jessica Park: Flat-Out Love
Kristen Callihan: Idol (angol)
Jamie McGuire: A Beautiful Funeral
Mariana Zapata: Wait for It
Megan Erickson: Overexposed
Devney Perry: The Birthday List
Seth King: Invincible Summer