Útkeresők ​kézikönyve 6 csillagozás

A modern nő spirituális útikalauza
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

A ​modern élet útvesztőiben eltévedve sokszor érezhetjük, hogy nem találjuk önmagunkat. Álmaink valóra váltását folytonos keresés kíséri végig, hol boldogságot, hol szerelmet, hol pedig az anyagi biztonságot hajszoljuk. Teljes életre vágyunk, tudni szeretnénk a jövőnket, ápolni és gyógyítani szeretnénk a testünket és a lelkünket egyaránt, a céljaink elérése érdekében felkínált eszköztár pedig olyan sokszínű, hogy megtalálni a hozzánk illőt nem könnyű folyamat. A szerző, Emma Mildon saját útkeresése közben számos érdekes és hasznos tapasztalatra tett szert, melyet most elárul mindenkinek, aki szeretné összeállítani saját spirituális eszköztárát, amivel könnyedén és élvezetesen alakíthatja életét olyanra, amilyenre mindig is vágyott.
Ez a nem mindennapi kézikönyv nem fog pontos utasításokat adni, hogy mit kell tenned, hanem arra biztat, hogy próbálj ki új dolgokat mindaddig, amíg fel nem fedezed a saját utad. A holisztikus szemléletmód jegyében íródott, a teljes életre… (tovább)

>!
Édesvíz, Budapest, 2016
232 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789635295562

Kedvencelte 1

Most olvassa 2

Várólistára tette 12

Kívánságlistára tette 13


Kiemelt értékelések

>!
_Fanna_ P
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza

Az történt, hogy ez a könyv választott engem, mintsem fordítva:D

Szerintem mindenkinek van egy saját „Bibliája", ami alapján szeretné élni az életét, és ami alapján formálja a személyiségét. Bár a benne lévő dolgokat természetesen ismertem, ennél jobb könyvet még SOHA életemben nem olvastam, és nem csak azért mondom, mert a spiritualitás témája jelenleg annyira izgat, hanem mert minden tökéletes benne, nincs hibája esküszöm!

Az írónő olyan közvetlen és kedves, sőt mi több, GODNOSKODÓ stílusban ír az olvasójához, hogy lehet hülyének tűnök, én barátnőmmé fogadtam:D Éreztem az írásban azt az önzetlen segíteni akarást, illetve az izgatottságot, hogy most bizony bevezet egy új világba, ezáltal pedig olyan volt, mintha egy régi barátnőmmel csevegnék a kristályok jótékony hatásairól, és nevetgélnénk az ikerlángok létezése kapcsán.

Sajnos szavakkal nem tudom kifejezni mennyit jelent nekem ez a könyv, egy hosszú út elején tartok és nevetséges véletlennek tűnik, hogy pont most talált rám ez a könyv, de így van, szinte az arcomba nyomta magát, én megvettem, és lett egy Bibliám. Ennél kell több?

Nem indoklok, ha te is spirituális úton jársz és még jobban saját magadnak szeretnéd átadni az elmédet, fejlődni és tanulni szeretnél, magaddal a lehető legbensőségesebb kapcsolatot kialakítani, akkor BE KELL SZEREZNED, MERT NEM TUDOD MIT HAGYSZ KI! Komolyan, nem tudod mit hagysz ki:D

5 hozzászólás
>!
dezirel
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza

Spirituális svédasztal, tele falatnyi lehetőséggel.
Aranyos az írónő, még ha nekem egy kicsit túl sok volt is néha. Nagyon jól lát át dolgokat, és tudja, hogy semmit se szabad erőltetni (azért néha megpróbálja, mert néhány dologgal kapcsolatban nagyon lelkes és süt a szavaiból, a témával kapcsolatos foglalkozásának hosszából, hogy erre ő most nagyon rá akar venni). De még ez sem volt nagyon zavaró.
Találtam magamnak néhány csemegét, volt amiből ez a kis kóstoló is elég volt, és van aminek jobban utána fogok járni.
Csajos, modern és picit felületes, de ez is volt az írónő célja. Jó kis kalauz, csak azt nem tudom kinek ajánljam. Aki most ismerkedik a spiritualitással, annak valószínű túl sok lesz egyszerre, és inkább a szemöldökét fogja vonogatni, mint kipróbálni. Annak aki meg már egy ideje ezen az úton halad, sok lesz az ismétlés és picit unatkozni fog. Talán csak azok fogják igazán értékelni, akik körül egy szem ilyen gondolkodású ember sincs, de érdekli őket a dolog.
Én játéknak tekintettem, és jól szórakoztam. Ide-oda lapozgattam, tesztet töltöttem ki, megosztottam belőle ezt-azt. Kibogarásztam belőle mindent, ami számomra hasznos lehet, szóval elvoltam.
(azért hiába vagyok nyitott, még mindig vannak olyan dolgok, amikre azt mondom, hogy ez már az épelműség határán táncol. Ezeket átlapoztam.)

>!
CaptainV P
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza

Ajándékba kaptam ezt a könyvet – magamtól nem szoktam ilyesmit olvasni, nagyon komoly fenntartásaim vannak velük kapcsolatban. Nem mondhatom, hogy ezek a fenntartások megszűntek volna, de érdekességnek jó volt, mert tényleg mindent, amibe a spiritualitással foglalkozók belemárthatják a kislábujjukat, de tényleg mindent felsorol. Szóval tájékozódásnak, „hm, hát ilyen is van” gondolatok ébresztésére alkalmas volt, és aki komolyan, tudatosan akar foglalkozni valamivel, keresni valamit, annak elképzelhető, hogy nagyon jó kezdés, hogy ebben olvas egy módszerről, amiről még sosem hallott, de ez tényleg szigorúan csak kezdés. Mert amikor ez a saját bevallása szerint témában rendkívül tájékozott valaki, aki mélyen beleásta magát a spiritualitásba, tehát a szerző, Emma Mildon azt a tippet adja, hogy youtube-on keressek videókat, hogy megtudjam, hogyan állapítsam meg az aurám színét, és úgy nyomozzam ki az előző életeimet, hogy gugliba beirom ezt meg azt, akkor azt sajnos nem tudom komolyan venni, olyannyira nem, hogy már-már úgy éreztem, a Bravo magazinok tesztjeinek szintjén vagyunk.
De ez egy ilyen könnyed műfaj, bevallottan arra való ez a könyv, hogy innen mindenképpen menjél tovább, a sokat durrogtatott alapkifejezéseket tisztázza, aztán aki tényleg elszánt és érdeklődő, az úgyis megy tovább, tehát így a szerepét betölti. Ezen túl még jó a stílusa, nagyon kedves és szellemes a hangvétel, ami telitalálat.

>!
Nour
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza

Ez a könyv én vagyok. Belőlem szól.

>!
cirmilla
Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza

Mindenből egy kicsi. Kezdőknek és keresőknek kiváló.


Népszerű idézetek

>!
_Fanna_ P

Mivel az életben lépésről lépésre haladsz előre, egyáltalán nem mindegy milyen cipőt hordasz!

15. oldal

Emma Mildon: Útkeresők kézikönyve A modern nő spirituális útikalauza


Hasonló könyvek címkék alapján

Srila Bhakti Szundar Góvinda – Dév-Gószvámi Mahárádzs: Dicsőség Isten szolgájának
Szvámi Véda Bháratí: A hatha jóga filozófiája
Christopher S. Kilham: Az öt tibeti
Sri Chinmoy: Jóga és spirituális élet
Victor Davich: 8 perces meditáció
Peter Kelder: A fiatalság forrása
Dainin Katagiri: Visszatérés a csendhez
Rüdiger Dahlke: Belső utazás
Deepak Chopra – David Simon: A jóga hét törvénye
Rüdiger Dahlke: A mandalák világa