Megjelenésének várható időpontja: 2020. február 28.

A ​rokon 0 csillagozás

Emma Donoghue: A rokon

Az ​év egyik legjobb könyve (New York Post)

Humoros, érzékeny, szívmelengető történet egy idős úrról és egy fiúról, akiket nemzedékek választanak el egymástól, a jövőjük mégis közös lehet.
Noah Selvaggio nyugdíjas vegyészprofesszor magányosan éldegél New Yorkban. Szülővárosába, Nizzába készül, hogy megünnepelje nyolcvanadik születésnapját. Gyerekkora óta nem járt Európában, csak az édesanyjától örökölt fotók őrzik a II. világháborús történelmi múlt és a családi legendák titkait.
Telefonhívást kap a gyámügyi hivataltól: ő a legközelebbi rokona a tizenegy éves unokaöccsének, Michaelnek. A fiú apja nemrég meghalt, az anyja börtönben ül, ha Noah nem vállalja a felügyeletét, kénytelenek nevelőintézetben elhelyezni. Noah kötelességtudatból beleegyezik, hogy magával vigye a fiút a nizzai vakációra.
Sok minden megváltozott ebben a híresen elbűvölő tengerparti Mekkában, amelyben még mindig kísértenek a náci megszállás emlékei. A különös duó, amely egyszerre szenved… (tovább)

>!
XXI. Század, Budapest, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155955822 · Fordította: Dudik Éva Annamária · Megjelenés időpontja: 2020. február 28.

Most olvassa 2

Várólistára tette 40

Kívánságlistára tette 49


Hasonló könyvek címkék alapján

Lucinda Riley: Árnyéknővér
Cecelia Ahern: A Vétkes
Darren Shan: A végzet szentélye
Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan: Raphael Santiago megmentése
Eoin Colfer: Artemis Fowl és az elveszett kolónia
Sinéad Moriarty: Született szülők
Joseph O'Connor: A Tenger Csillaga
Cecelia Ahern: Utóirat: Még most is szeretlek!
Roddy Doyle: A mozgóbüfé
Darren Shan: A pokol pereme