Royally ​Screwed (Royally 1.) 20 csillagozás

Emma Chase: Royally Screwed Emma Chase: Royally Screwed

Nicholas ​Arthur Frederick Edward Pembrook, Crowned Prince of Wessco, aka “His Royal Hotness,” is wickedly charming, devastatingly handsome, and unabashedly arrogant―hard not to be when people are constantly bowing down to you.
Then, one snowy night in Manhattan, the prince meets a dark haired beauty who doesn’t bow down. Instead, she throws a pie in his face.
Nicholas wants to find out if she tastes as good as her pie, and this heir apparent is used to getting what he wants.

Dating a prince isn’t what waitress Olivia Hammond ever imagined it would be.
There’s a disapproving queen, a wildly inappropriate spare heir, relentless paparazzi, and brutal public scrutiny. While they’ve traded in horse drawn carriages for Rolls Royces and haven’t chopped anyone’s head off lately―the royals are far from accepting of this commoner.
But to Olivia―Nicholas is worth it.

Nicholas grew up with the whole world watching, and now Marriage Watch is in full… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
294 oldal · ASIN: B01MEEICTH
>!
276 oldal · ISBN: 9781682307755
>!
Simon & Schuster, New York, 2016
ASIN: B01M1A1GC2 · Felolvasta: Andi Arndt, Shane East

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook · Olivia Hammond


Várólistára tette 21

Kívánságlistára tette 9


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Emma Chase: Royally Screwed

Imádom Emma Chase írásmódját, humorát, történeteit és hogy mindig van a könnyed történeteinek valami mögöttes tartalma. Hihetővé, hitelessé válik számomra, hogy a férfi hősei képesek a változásra, akár még megalázkodni is azért, hogy harcoljanak az igaz szerelemért. A kemény és állhatatos hősnői, akikben kellőképpen van tartás, pedig nem könnyítik meg a helyzetüket. Igazi kihívás elé állítják a rosszfiúkat. Ez nála mindig jól működik. Most sem dögös ügyvéd, sem pedig dögös befektetési bankár….
Ez olyan volt, mint egy szexi tündérmese; vagyis minden, ami egy tündérmeséből hiányzik és mindaz, ami néha nem ártana a köznapi életbe. Mégsem mondanám kifejezetten Cinderella story-nak. Ki nem álmodozott volna arról, hogy egyszer beállít hozzá egy herceg? /Egy herceg!!/ Ez a herceg nem egy hercegtől elvárható, jómodorú, nyálgép, hanem arrogáns, szemtelen és nagyon mocskos a szája. Olyan mai.
A földhözragadt, anyagi és családi nehézségekkel küzdő kávézó tulajdonosa sem számolt azzal, spoiler Aki az öccse miatt éppen New Yorkban járt. Olivia nagyon szerethető, erős hősnő. Ő az, aki próbálja a családját összetartani és a családi vállalkozást irányítani, ami nem más, mint egy „Amelia” nevezetű kis kávézó, ahol saját készítésű pitéket is készítenek. Más se hiányzott neki, mint egy szexi, mocskos szájú, de hihetetlen humorú herceg, aki szinte az Amelia törzsvendégévé válik.
Emma karaktereit könnyű megszeretni. Ismét csak nagyon alkotott. Egy újabb szórakoztató több mint szórakoztató imádnivaló történet. Megvolt benne minden. Nem volt benne semmi felesleges. Imádtam a főszereplők közötti erős, sistergő vonzalmat. Ahogy azt is, ami négy hónappal később kialakult közöttük. Persze megvolt benne a bonyodalom is pl. a társadalmi ellentétek, a zavaró és szükséges „princess wannabe” és a felelősséggel járó erkölcsi dilemmák.
Teljesen visítva nevetős kategóriájú olvasmány. Éppen ezért ajánlatos egyedül olvasni. Ha nem akarod, hogy ferde szemmel nézzenek rád a buszon, vagy bárhol, ahol olvasod mert vigyorogsz, mint a vadalma. Pedig én igyekeztem magam visszafogni. Még valami; a borítója….hmmmm. Még, hogy ne a borítója alapján ítéljük meg a könyvet…. Ilyen esetben nehéz ezt betartani, de ez kívül-belül tökéletes volt. Várom Henry kötetét.

8 hozzászólás
SzAngelika>!
Emma Chase: Royally Screwed

Emma Chase szórakoztató és szenvedélyes regényeket tud írni, szóval kíváncsi voltam, vajon mit hoz ki egy modern kori tündérmese alaphelyzetből. Nos, kérem, egy tagadhatatlanul élvezetes kis olvasmányt.
A Royally Screwed nem más, mint kacagtató humor, sóhajtozásra késztető romantika és tüzes szenvedély elegye. Egy szóban összefoglalva: elragadó. Na jó, meg talán egy ici-picit nyálas a könyv végi túlzó gesztus miatt, de voltaképp nekem még az is tetszett.
Sőt, annyira elkapott ez az őhercegi fenséges cucc, hogy alig várom, hogy belekezdhessek Henry könyvébe.

★ Kedvenc idézetem ★
“A woman's weapons of mass destruction are indifference and confusion.”

Viktória_Erdei P>!
Emma Chase: Royally Screwed

Nem igazán fogott meg a történet, talán magyarul jobban fog tetszeni. A karakterekkel nem volt bajom. Viszont egyre jobban bejönnek ezek a herceg/hercegnős sztorik.

Enikő_Darai_Enii>!
Emma Chase: Royally Screwed

Valahogy olyan érzésem volt, mint Elle Kennedy The Deal c. könyvénél. Magyarul jó volt, eredeti nyelven viszont nagyon jó!
Nyilvánvalóan a fordítás vagy hozzátesz, vagy elvesz az élményből és bár egyik kötetnél sem voltak nagy hibák, de még is, angolul sokkal jobban átjött az egész.

Egy igazi modernkori tündérmeséről van szó, hercegekkel, „hercegnőkkel” és mindenféle nyalánksággal, ami egy igazi királyi udvart azzá tesz. Volt itt barátság, ármány és minden, mi szem-szájnak ingere.

Egy igazi királyi sarjhoz méltó férfi főszereplő jutott nekünk, akinek nem számít a távolság vagy a hagyományok, az igaz szereleme érdekében mindenre képes. Mindenki ilyen lovagra vágyik, ebben biztos vagyok.
Ezen kívül pedig itt van Olivia, aki egy teljesen átlagos lány és meg kell küzdenie a királyi udvarnak a szokásaival, hagyományaival, mégis önmaga tudott maradni.
Ez az egész egy kicsit a valóságban, egy kicsit pedig egy teljesen más világban játszódott. Imádtam!

A magyar verzióra nem tudtam megadni a maximumot a fordítási bakik miatt, de itt teljesen megérdemli azt az 5 csillagot!

2 hozzászólás
konyvmolyblog>!
Emma Chase: Royally Screwed

Amikor a gazdag, fényűző életet élő herceg és a szegény, megsavanyodott lány találkozik…

Érdekesen indult Olivia és Nicholas kapcsolata. spoiler Nagyon elhúzottnak éreztem az egészet. Az idő telt, de nem igazán történt előrelépés a cselekményben.

„And is it just me, or do they freaking make everything in salted caramel flavor these days? It’s my Kryptonite.” A Milka legújabb csokija is és isteni. *-* Reklám helye. :'D Oliviáról a múltján kívül semmit nem tudtam meg. Nagyon kidolgozatlannak éreztem a karakterét.

„My hand slides into his. Easily. Like it’s the most natural thing in the world. Like it belongs there.”

Nicholas eleinte semleges volt számomra, aztán megvett magának mikor spoiler De ezután a modora ismét semlegessé tette számomra. :/ Talán még nem is ez zavart igazán, hanem ahogyan az írónő ezt tálalta. Gyakorlatilag átszenvedtem magam a könyvön, bár ez az olvasásom hosszából is egyértelműen látszik…

kikki P>!
Emma Chase: Royally Screwed

Igazi hamupipőke történet volt. Nagyon tetszett az egész sztori, Oliviát nagyon megszerettem amiért ilyen badass volt, spoiler És amit Nicholas tett a végén, az annyira romantikus volt. spoiler

rikkabe>!
Emma Chase: Royally Screwed

Jó stílusban megírt, nagyon romantikus kis történet. De azért még nem a gyomorforgató kategória, bár azért néha rezgett a léc. A szereplők és mellékszereplők jók voltak, a történet is olvastatta magát. Könnyed kikapcsolódásra kiváló olvasmány. Kiváncsivá tett a következő részekre is.


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“I was known before I was born and my name will be blazoned in history long after I’m dust in the ground. Infamy is temporary, celebrity is fleeting, but royalty…royalty is forever.

Naiva P>!

Fame is a strange thing. A powerful thing. Usually it ebbs and flows like a tide. People get swept up in it, swamped by it, but eventually the notoriety recedes, and the former object of its affection is reduced to someone who used to be someone, but isn’t anymore.

Naiva P>!

I smile – and I know it’s radiant. Because that’s how I feel. Right now – in his arms. Lit from the inside, like a luminous shooting star that won’t ever dim.

Szami81>!

Usually when women say we having nothing to wear, we mean we have nothing new to wear.

Naiva P>!

One would think, as accustomed as I am to being watched, that I wouldn’t be effected by the sensation of someone staring at me while I sleep.

(első mondat)

Naiva P>!

Infamy is temporary, celebrity is fleeting, but royalty…royalty is forever.

Enikő_Darai_Enii>!

Every stereotype starts somewhere, with some vague but lingering grain of truth.

Enikő_Darai_Enii>!

Choosing between dull and dishonest is like being asked whether you want to be shot or stabbed.

Enikő_Darai_Enii>!

“I don’t have a past.”
“Then they’ll make one up”

Enikő_Darai_Enii>!

But pain is actually a gift. A warning that something is amiss and action must be taken to correct the situation. Without pain, an otherwise minor injury could lead to deadly consequences.


A sorozat következő kötete

Royally sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: It Ends with Us
Cora Reilly: Bound by Honor
Colleen Hoover: November 9 (angol)
L. J. Shen: Pretty Reckless
Vi Keeland: The Rivals
Vi Keeland: The Naked Truth
Penelope Bloom: His Banana
Colleen Hoover: Maybe Someday