Felséged ​szolgálatában (Uralkodj magadon 3.) 149 csillagozás

Emma Chase: Felséged szolgálatában

„Szexi ​és vicces.” – SMEXYBOOKS

Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús – de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt?
Pokolian szexi.
És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára.
Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe – akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán.
Logan számára Ellie csak a munkája része volt – a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre.
Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet.
De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

>!
Álomgyár, Budapest, 2019
354 oldal · ISBN: 9786155875175 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
354 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875168 · Fordította: Seres Noémi

Enciklopédia 7

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook · Henry John Edgar Thomas Pembrook · Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum · Logan St. James · Olivia Hammond · Ellie Hammond · Tommy Sullivan


Kedvencelte 13

Most olvassa 5

Várólistára tette 72

Kívánságlistára tette 84

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

Ács_Milán>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Nem gondoltam volna, hogy folytatni fogom ennek a sorozatnak az olvasását. Ugyanis az első két rész… nos… az első gyenge, a második rész pedig még gyengébb volt számomra. Viszont így a harmadik részre javuló tendenciát mutat.
Nem mondom, hogy tökéletes volt ez a rész, mert az nem lenne igaz, de határozottan jobban tetszett. Egy erős közepes kategóriába tudnám sorolni.
Tetszett, hogy az előző részekből megismert szereplők nem csupán felbukkantak, hanem részesei voltak Ellie és Logan történetének.
Ami igazán idegesített a történetben és nem sok értelmét láttam, az a rengeteg időben való előre ugrálás. Illetve a párbeszédek is néhány helyen teljesen gagyinak tűntek. És amin hangosan felnevettem az volt, amikor kiderült, hogy Ellie-nek egy Fütty Imre nevű osztálytársa volt! Hol? Amerikában? Nem olvastam az eredeti művet, de gondolom, hogy ez a név nem így szerepelt ott. Feltételezem, hogy fordításra került az ott szereplő név, de miért is fordítjuk magyarra a neveket??
Néhány esetben eltúlzott és túl sok dráma volt, de ettől függetlenül jobban olvasható volt, mint az előző részek.
Az epilógusra is a fent említettek jellemzőek, ami számomra már túl sok volt. „A kevesebb néha több” a befejezésre teljes mértékben helytálló kifejezés.

5 hozzászólás
Enikő_Darai_Enii P>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Sajnos mostanában nem először futok bele olyan kötetbe, amit hiába vártam nagyon, mégsem hozta a tőle elvárt színvonalat.

Kapott egy enyhe Több, mint testőr-ös beütést a sztori, amikor Ellie mellé rendelte Nicholas a testőrei egy részét, köztük az első részben ugyancsak feltűnt Logant.
Már az Egy ágyban a herceggel-ben is izzott mostani főszereplőink között a levegő, ám sokáig tagadásban éltek a lány kora és a fülszöveg első mondatában is feltűnő testőri szabály miatt; Egy profi soha nen szerelmes!

Az első felében a könyvnek kisebb-nagyobb időszakaszbeli ugrásokkal, de betekintést kapunk, hogy az évek során hogyan és mivé fejlődött Ellie és Logan kapcsolata. Ugyan kicsit nehéz volt követni az eseményeket egy-egy ugrás után, de rendkívül zavarónak nem mondanám őket.
A várva-várt előrelépést pedig nem más hozta meg, mint az, hogy az egész királyi pereputty visszaköltözött Wessco-ba, Olivia védelmének érdekében. (Ezzel együtt pedig kicsit nagyobb hangsúlyt kaptak az előző részek szereplői is.)

Ellie és Logan kapcsolata lassan formálódó, de annál fülledtebb hangulatú. A kimondatlan érzések miatt csak úgy izzott a levegő közöttük! Egymás mellett pedig olyanok, mint egy igazi atombomba. Hiszen Logan egy megfontolt, tudatos, hűséges férfi, míg Ellie egy sokkal forgószélszerűbb, ösztönösebb lány.

Ugyan számomra nem ért fel az előző könyvek szintjéhez, bármennyire vártam is, de attól még igazán szerethető lett történet. Aki egy lágy, nyári tündérmesére vágyik, az garantáltan nem fog csalódni!

Annie1416>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Szerettem Ellie és Logan történetét,bàr nem volt dràmàzàstól mentes.
Néhol vicces volt, néhol idegesítő, de összességében tetszett.
A legjobban ami megfogott, hogy Logan és Ellie kapcsolata szépen lassan bontakozott ki és fokozatosan kerültek egymàshoz közelebb. Nem ugrottak fejest rögtön a dolgok közepébe, bár igen erős volt köztük a vonzalom.
Nagyon kívàncsi vagyok a kiràlynő történetére is. :)

genevieve P>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Az első két rész után nem volt kérdés hogy Logan történetét is el fogom olvasni. Az előzőekhez képest azonban mégsem lett a szívem csücske ez a kötet. Míg Nicholas és Henry története magával ragadott, megnevettetett addig Ellie és Logan-é nem is tudom, csupán jó volt.

Bővebben itt: https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/01/ertekeles-be…

Niki_>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Miután befejeztem a sorozat első részét, neki is kezdtem a másodiknak (amit amúgy még mindig nem fejeztem be), de közben lehetőségem adódott a kiadó jóvoltából elolvasni a harmadik kötetet.
Őszinte leszek, a fülszövegeket olvasva, a harmadik könyv sokkal jobban lázba hozott annak ellenére is, hogy Henryt kimondottan szimpatikusnak találtam az első részben. Így felrúgva a sorrendet, nekiestem a harmadik résznek.
Aki látta a Több, mint testőr c. filmet, az tuti odáig lesz ezért a kötetért is. Igaz, semmi akció nincs benne, egy könnyed, romantikus sztori, amibe a női olvasók elég könnyen bele tudják magukat élni.
Könnyed, romantikus sztori, szerethető karakterekkel. Ellie bájos, okos, két lábon járó fiatal lány, akit a népszerűség egyáltalán nem változtatott meg.
Logan pedig az a szegény, nehéz sorsú fiatal férfi, aki ki akart törni a nyomorból, de mégis tudja, hogy mi az a határ, amit nem léphet át.
Tetszett a köztük kialakult kémia, de mégis hiányérzetem volt. Szerettem volna több pikánsabb, viccesebb jelenetet, amikor igazán húzzák egymás agyát a főszereplők.
Bővebben: https://azajtom.blogspot.com/2019/08/emma-chase-felsege…

abbywinter I>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Aranyos történet volt, szerettem őket, mégis valami hiányzott. Az időben való ugrálás egy kicsit engem megzavart. Majdnem a végén jöttem csak rá, mikor vagyunk időben.
Ezt leszámítva jó volt a történet, örültem, hogy Nicholasék is feltűntek, nem is keveset.
A mama még mindig nagyon nagy forma.
Hát, olvastam, hogy kié a következő rész… Gondolom, neki sem lesz egyszerű. Bízom benne, hogy nem fog nagyon hajazni az első részre.

eszterke94>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Ez a rész is nagyon tetszett, mint ahogy az előző is. Logan és Ellie egyaránt szimpatikusak számomra. Talán Logan kicsit jobban. Szerettem olvasni, hogy hogyan alakul a kapcsolatuk lépésről lépésre. spoiler A zaklatásos szál nagyon hatásosra sikerült szerintem. spoiler Tetszett, hogy Nicholas ilyen jól fogadta a kapcsolatukat. Igazából tetszett az egész úgy ahogy volt. Főleg az epilógus! Imádtam, hogy bepillanthattunk a többiek családjába is nem csak az övékbe!! Abszolút kedvenc!

myrelationshipwith>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Uralkodj magadon! Hirdeti a kötet… Sok mindent sikerült csinálni a kötet alatt, de nem tudtam uralkodni magamon. Annyira vártam ezt a részt, de annyira, már Olivia és Nicholas története alatt is reméltem, hogy egyszer eljön az a pillanat, hogy Ellie és Logan kerülnek porondra. Nem viccelek, ha azt mondom, hogy faltam a sorokat és minden egyes részre éheztem. Teljesen levett a lábamról és hatalmas mosollyal az arcomon olvastam a történetet, nyilván a kellő helyeken lehervadt az a mosoly, de… Megérte, imádtam, szerettem és odáig voltam a Felséged szolgálatábanért.

A kötet egy intenzív betekintéssel kezdődik, ami fogva tart és nem ereszt. Amint elolvastam az első sorokat a rabjává tett, nem tudtam elszakadni tőle és alig vártam, hogy minél többet és többet kapjak belőle. Szó szerint csüngtem a történet minden egyes szaván, nem telt el úgy perc, hogy ne gondoltam volna arra, hogy milyen türelmetlen vagyok és egyszerre akarom az egészet. Igen, telhetetlen voltam és egy délután alatt befaltam ezt a 318 oldalt. Ritkán csinálok ilyet, de most arra volt szükségem, hogy elvarázsoljon és magához láncoljon a sztori. Maga a cselekmény időugrásokkal kezdődik, ezzel bevezetve az előzményeket és azt a szálat, ami aztán végig uralni fogja az eseményeket. Természetesen a királyi család már megismert tagjai is előkerülnek és szerves részeit képezik a regénynek. Bepillanthatunk az életükbe és párhuzamosan Ellie és Logan egymásra találásával az ő életük is a szemünk előtt zajlik le. De mindenekelőtt az írónő nemcsak erre fordított energiát, hanem arra is, hogy végigkísérjük Ellie-t a felnőtté válás rögös útján.

Szil78>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Talan ezt a reszt vartam a legjobban, megis ezt ereztem a leggyengebbnek eddig. Kb a feleig elegge unalmasra es semmitmondora sikeredett a szamomra. Bar Logan es Ellie is szimpatikus volt, megsem sikerult teljesen megkedvelnem oker.
Logan viselkedese teljesen ertheto volt, hogy miert hadakozik ennyire az erzesei ellen. Persze aztan a jozan gondolkodason felul keredett a szerelem.
Ellie rajongasa aranyos volt, total megertettem miert van annyira oda Loganert.
Sarah es Nicholas ebben a reszben is hozta a formajat. Meg mindig ok a kedvenc parosom. :)

pufivipi>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Nekem kakukktojás ez a könyv a sorozatban. Nem értem,hogy a szereplők miért kaptak ekkora jelentőséget. Ellie miért viselkedett úgy,mint ha ő lett volna a „hajjakend”. Túl nagy az időintervallum, amit felölel és jelentéktelen részletekkel van tele. A szereplők semlegesek maradtak. Ez egy összecsapott valamicske.


Népszerű idézetek

inci81 P>!

… Logan St. James mindennap egy szexi, lenyűgöző férfi. Na de ha nevet is?
Megáll tőle az ember szíve.

120. oldal

Perly P>!

Letettem a kezemben lévő dobozt, és halkan odasúgtam Tommynak.
– Megyek, beszélek a herceggel.
Bólintott.
– A számból vetted ki a szót.
Ellie-re mutattam.
– Ne hagyd egyedül!
Tommy nevetett.
– Ezen a helyen? Tesó, még csak pislogni sem fogok.
Nem sokkal ezután már a toronyházban ültem a könyvtárban, szemben velem Nicholas.
– Ellie új lakásáról van szó. Látta már?
Elvigyorodott.
– Tegnap este egész vacsora alatt erről mesélt. Nagyon izgatottnak tűnt, hogy végre egy kis függetlenséghez jut és a saját lábára állhat.
– De nem látta még a helyet személyesen, ugye? – folytattam.
Megállt a keze, nem szöszmötölt tovább a papírokkal.
– Nem. De a hangjából ítélve azt hiszem, lehet, hogy látnom kéne.
– Minél hamarabb, annál jobb.

Szabcsiika>!

Amit iránta érzek, az egyetlen dolog az életemben, ami igazán nagy fontossággal bír.
De ezt soha nem mondtam még el neki.
Ehelyett… minden más marhaságot igen.

Perly P>!

– Mi ez a hang…?
– Lövés hangja – szólalt meg Tommy. – Minden húsz percben lehet hallani. Ez a szegény ember harangja.
Egy szakállas csavargó, aki egy koszos, agyonhordott ballonkabátot leszámítva meztelen volt, bekukucskált, majd beintett az ablakon.
Visszaintettem.
– A szomszédok barátságosnak tűnnek.
Olivia odamasírozott az ablakhoz és lehúzta a reluxát, mire az egész leszakadt.
Lehet, hogy fel kéne újítani ezt a helyet? Vagy inkább porig rombolni.
– Miért van itt ilyen hideg? – kérdezte Nicholas.
Ellie elfintorodott.
– Nos, van egy kis gond a fűtéssel.
– Miféle gond?
– Hát az, hogy nincs.

krisztin1>!

– Nem csak ököllel lehet bántani. Sokféleképp meg lehet sérteni az embereket.

Kapcsolódó szócikkek: Logan St. James
krisztin1>!

A szerelem nem gyógyír mindenre, nem old meg minden bajt varázsütésre. Inkább inspiráció, motiváció… és nagy-nagy ajándék.

Perly P>!

– Ez… hihetetlen volt!
– Mondtam neked! – vigyorgott Henry büszkén.
– Mi volt hihetetlen? – kérdezte Sarah von Titebottum, Henry jegyese, aki felénk közelített a folyosón és odasétált Henry oldalára.
Henry a vállára tette a karját, és megcsókolta.
– Csak megmutattam Ellie-nek a Palota legjobb csúszdáját.
– Neked is ki kéne próbálnod, Sarah – kiáltotta Ellie.
– Nem – tiltakozott Henry összeráncolt homlokkal, és birtoklón végigsimította Sarah hosszú, sötét haját. – Nem teheti. Szó sem lehet róla.
Sarah felsandított Henryre a fekete keretű szemüvegén át.
– Miért nem?
– Mert akár ki is törheted a nya…
Elhallgatott a mondat közepén. Végre leesett neki. Nicholasra mutatott.
– Nos… azt hiszem, igazad volt.
– Mindig igazam van – felelte Nicholas.
Henry felszegte az állát, és leckéztető hangszínt erőltetett magára:
– Nem kellett volna megmutatnom. Te pedig soha többé ne csináld ezt!
– De… – kezdett Ellie ellenkezni.
– Nem. Egy alkalom bőven elég volt. A szerencsédet kísértetted és végül nyertél… de csak a bolond kockáztat egynél többször. Ne légy bolond!

Pásztor_Nikoletta>!

Egy rágcsáló volt kutya formájában. Beszabadult a konyhába, és valahogy sikerült feltornáznia magát a pultra. Éppen a negyedik pite eltüntetésén fáradozott.
Rohadtul lenyűgöző, hogy milyen gyorsan képes zabálni ez a dög, hogy ekkora pofába mennyi minden belefér. A gyomra már kerekedett a lopott árutól, kezdett úgy festeni, mint egy kígyó, amikor lenyeli áldozatát. Egy igen nagyot.

42. oldal

Perly P>!

Nem az én hibám, hogy a kulcsok mindig megszöknek tőlem. Mindig egy bizonyos helyre teszem le őket, aztán hogyhogy nem, lábat növesztenek és elszaladnak.
Olyanok, mintha kis Houdinik lennének.

Kapcsolódó szócikkek: Ellie Hammond

A sorozat következő kötete

Uralkodj magadon sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Alexa Riley: Mindent bele
Vi Keeland: A beosztott
Christina Lauren: Gyönyörű idegen
Meghan March: Vágy és szerelem
Erin Watt: Megtört herceg
Meghan March: Tiéd vagyok