Felséged ​szolgálatában (Uralkodj magadon 3.) 266 csillagozás

„Szexi ​és vicces.” – SMEXYBOOKS

Logan St. James egy parázslóan szexi szörnyeteg. De néha eléggé mélabús – de Ellie Hammond hajlandó ezt figyelmen kívül hagyni. Mert láttátok őt?
Pokolian szexi.
És Ellie szertelensége elég mindkettejük számára.
Ellie évek óta bele van zúgva az erős és nagyszerű királyi testőrbe – akiről a lány úgy gondolja, még csak észre sem vette őt, legalábbis nem igazán.
Logan számára Ellie csak a munkája része volt – a királyi család tagja, akit a fogadalma szerint megvéd. De az egyetemről 22 évesen kikerülő lány elhatározza, hogy félreteszi erotikus ábrándozásait mindenféle testőri motozásokról meg szex közbeni csevegésekről, hogy rátaláljon a boldogan élt, amíg nem halt érzésre.
Wessco királynője arra buzdítja Ellie-t, hogy lépjen a testvére nyomdokaiba és ő is állapodjon meg. Mondjuk, egy herceg oldalán. Vagy egy márkién. Esetleg egy vikomt még jó lehet.
De a tündérmesébe illő végkifejlet keresése közben Ellie… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2017

318 oldal · ISBN: 9786155875175 · Fordította: Seres Noémi
318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875168 · Fordította: Seres Noémi

Henry John Edgar Thomas Pembrook · Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook · Sarah Mirabelle Zinnia Von Titebottum · Olivia Hammond · Logan St. James · Ellie Hammond · Tommy Sullivan

Pandaaaa P>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

A sorozat eddigi részei közül nekem ez tetszett a legjobban.
Imádtam Logan és Ellie történetét. A testőr és a Hercegné húga története. off

Logan egy nagyon szerethető karakter. Imádom off
Elliet is imádom, egy igazi szeleburdi, de nagyon okos lány. Nekem még szerethetőbb is mint a nővére Liv.
Szerencsére Nicholasból meg Henryből sem volt hiány a könyvben ♥ off Nagyon szerettem azokat a részeket amikor felukkantak.

Egyáltalán nem volt zavaró a sok idő ugrás ugyan olyan élvezetes volt mintha csak egy életszakaszt írt volna le és érdekesebb is volt, hogy vajon most mennyi időt ugrunk, mikor történik már meg aminek meg kell? Imádtam a kapcsolatuk fejlődését. A történet bevezetésével nagyon felkeltették az érdeklődésemet és nagyon kiváncsi lettem, hogy mi lesz a vége. Hát kaptunk egy kis izgulást, de imádtam. Az epilógus meg OMG, de nagyon imádtam ♥

Kíváncsi vagyok a kövtkező részre a Királynővel. Megyek is olvasni :)

Ács_Milán>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Nem gondoltam volna, hogy folytatni fogom ennek a sorozatnak az olvasását. Ugyanis az első két rész… nos… az első gyenge, a második rész pedig még gyengébb volt számomra. Viszont így a harmadik részre javuló tendenciát mutat.
Nem mondom, hogy tökéletes volt ez a rész, mert az nem lenne igaz, de határozottan jobban tetszett. Egy erős közepes kategóriába tudnám sorolni.
Tetszett, hogy az előző részekből megismert szereplők nem csupán felbukkantak, hanem részesei voltak Ellie és Logan történetének.
Ami igazán idegesített a történetben és nem sok értelmét láttam, az a rengeteg időben való előre ugrálás. Illetve a párbeszédek is néhány helyen teljesen gagyinak tűntek. És amin hangosan felnevettem az volt, amikor kiderült, hogy Ellie-nek egy Fütty Imre nevű osztálytársa volt! Hol? Amerikában? Nem olvastam az eredeti művet, de gondolom, hogy ez a név nem így szerepelt ott. Feltételezem, hogy fordításra került az ott szereplő név, de miért is fordítjuk magyarra a neveket??
Néhány esetben eltúlzott és túl sok dráma volt, de ettől függetlenül jobban olvasható volt, mint az előző részek.
Az epilógusra is a fent említettek jellemzőek, ami számomra már túl sok volt. „A kevesebb néha több” a befejezésre teljes mértékben helytálló kifejezés.

nagydianagloria>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Tetszett, gyorsan tudtam haladni a könyvvel. Szórakoztató volt, bár sok minden nem történt benne.
Logant kedveltem. A múltjáról sokkal többet akartam tudni, ez nagyon kevés volt.. Kíváncsi lettem volna, mégis hogyan lett az aki. Oké, volt egy két mondat a múltjáról de nagyon kevés.
Ellie-t nem tudom eldönteni, hogy kedvelem-e vagy sem. Nagyon változó volt a véleményem vele kapcsolatban.
A kettejük közti kapcsolat viszont szerintem aranyos volt. A levegő csak úgy izzott közöttük. Sok volt közöttük a vicces jelenet.
Annak nagyon örültem, hogy az előző két kötetből megismert párosok most aktívan részt vettek a sztoriban. off

Brigi89>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Ez a rész már sokkal jobban tetszett.
Ellie és Logan is szerethető karakterek voltak.
A könyv elején zavart a sok időbeli ugrás, de ezeken keresztül ismerhettük meg mennyire vágytak egymásra éveken keresztül. Túl sok bonyodalom szerencsére nem volt kettőjük között. Örültem, hogy visszatértünk a királyságba. A királynő személyiségét nagyon szeretem. A következő az ő könyve lesz, remélem nem fogok csalódni benne.

Enikő_Darai_Enii>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Sajnos mostanában nem először futok bele olyan kötetbe, amit hiába vártam nagyon, mégsem hozta a tőle elvárt színvonalat.

Kapott egy enyhe Több, mint testőr-ös beütést a sztori, amikor Ellie mellé rendelte Nicholas a testőrei egy részét, köztük az első részben ugyancsak feltűnt Logant.
Már az Egy ágyban a herceggel-ben is izzott mostani főszereplőink között a levegő, ám sokáig tagadásban éltek a lány kora és a fülszöveg első mondatában is feltűnő testőri szabály miatt; Egy profi soha nen szerelmes!

Az első felében a könyvnek kisebb-nagyobb időszakaszbeli ugrásokkal, de betekintést kapunk, hogy az évek során hogyan és mivé fejlődött Ellie és Logan kapcsolata. Ugyan kicsit nehéz volt követni az eseményeket egy-egy ugrás után, de rendkívül zavarónak nem mondanám őket.
A várva-várt előrelépést pedig nem más hozta meg, mint az, hogy az egész királyi pereputty visszaköltözött Wessco-ba, Olivia védelmének érdekében. (Ezzel együtt pedig kicsit nagyobb hangsúlyt kaptak az előző részek szereplői is.)

Ellie és Logan kapcsolata lassan formálódó, de annál fülledtebb hangulatú. A kimondatlan érzések miatt csak úgy izzott a levegő közöttük! Egymás mellett pedig olyanok, mint egy igazi atombomba. Hiszen Logan egy megfontolt, tudatos, hűséges férfi, míg Ellie egy sokkal forgószélszerűbb, ösztönösebb lány.

Ugyan számomra nem ért fel az előző könyvek szintjéhez, bármennyire vártam is, de attól még igazán szerethető lett történet. Aki egy lágy, nyári tündérmesére vágyik, az garantáltan nem fog csalódni!

Annie1416>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Szerettem Ellie és Logan történetét,bàr nem volt dràmàzàstól mentes.
Néhol vicces volt, néhol idegesítő, de összességében tetszett.
A legjobban ami megfogott, hogy Logan és Ellie kapcsolata szépen lassan bontakozott ki és fokozatosan kerültek egymàshoz közelebb. Nem ugrottak fejest rögtön a dolgok közepébe, bár igen erős volt köztük a vonzalom.
Nagyon kívàncsi vagyok a kiràlynő történetére is. :)

genevieve>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Az első két rész után nem volt kérdés hogy Logan történetét is el fogom olvasni. Az előzőekhez képest azonban mégsem lett a szívem csücske ez a kötet. Míg Nicholas és Henry története magával ragadott, megnevettetett addig Ellie és Logan-é nem is tudom, csupán jó volt.

Bővebben itt: https://www.gcksbookreviewblog.com/2020/01/ertekeles-be…

Dixy05>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Már nagyon vártam Ellie és Logan könyvét. A korábbi köteteknél mindig úgy éreztem, hogy tetszik, tetszik, de valami mégis hiányzik. Most végre megkaptam, amit az előző részekből hiányoltam. Már régóta lehetett sejteni, hogy Elie és Logan között alakul valami. Ez a környezetük előtt sem maradt titokban. A kezdetleges baráti kapcsolat fokozatosan alakult át egy mélyebb érzelemmé. Persze nem volt egyszerű a helyzet, így mindketten évekig küzdöttek az érzéseik ellen. Már tűkön ülve vártam, hogy mikor következik be az a fordulópont, amikor végre színt vallanak egymásnak, és leomlanak a falak, amiket évekig építgettek. Ehhez szükség volt egy váratlan fordulatra, ahogy az egy igazán jó történetben lenni szokott. Ennek a sokkoló történésnek köszönhetően végre robbant a bomba, és leomlottak az akadályok a szerelmesek előtt. Külön öröm volt, hogy a korábbi két kötet főhősei is jelentős szerepet kaptak ebben a könyvben. Majd a végén gyönyörű zárlattal fejeződött be a történet és megtudhatta az olvasó, hogyan is alakul az eddig megismert karakterek sorsa az évek múltával. Azt hiszem ez volt a kedvenc részem a sorozatból.

318 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875168 · Fordította: Seres Noémi
Rebbencs>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Na, ez volt az a része a sorozatnak, amire nyugodt szívvel tudom megadni az öt csillagot.:)
Az előző részek is tetszettek, de kiemelkedő élményt nem nyújtottak. Ezt viszont nagyon szerettem olvasni. Amúgyis szeretem a testőrös sztorikat, ez pedig az volt a javából. Logan egy elképesztően szerethető figura, nagyon tetszenek nekem az ilyen titokzatosabb, befelé fordulóbb, de annál érzelmesebb szereplők, mint ő is. Ellie pedig egy üde színfolt volt az egész könyvben, annyira szerethető a karaktere! Kicsit bolondos, kicsit dili, de mindezt csak a jó értelemben véve. Együtt pedig annyira jó párost alkotnak, hogy ők lettek a kedvenceim eddig.
Nekem először fura volt, hogy ilyen nagy időközök vannak a fejezetek között, de később ez tetszett meg a leginkább. Így láttam meg leginkább, hogy milyen szépen, lassan, de biztosan mélyült el a szereplők szerelme, amit élvezet volt végig követni. Szerettem, ahogyan fejlődnek, változnak, tanulnak és így biztos alapokra épült a kapcsolatuk, számomra tényleg ők a legerősebb páros jelenleg a sorozatban.
Nagyon szerettem továbbá Nicholas és Henry jelenlétét is a kötetben. Mindketten már érettebbek voltak, mint saját részeikben, és számomra csak még szerethetőbbé váltak, ahogyan Loganhez és Ellie-hez viszonyultak. Most sikerült úgy igazán az egész szereplőgárdát a szívembe zárnom, ez a kötet sok mindent bizonyított és változtatott tehát az én szememben.
Amúgy meg mintha a fordítás is kicsit alakult volna már. :D Jó, nem olvastam az eredetit, de nem nagyon találkoztam magyartalan és fura mondatokkal, egyszer-kétszer nagyon is tetszett néhány gondolat és megfogalmazás.
Szóval összességében nagyon kellemes élményt nyújtott ez a kötet, abszolút pozitív csalódás volt, jól is szórakoztam olvasás közben, kíváncsian várom a maradék két részt, azok milyenek lesznek. Bár, nem gondolom, hogy ezt felülmúlják majd, mindenesetre hamarosan folyatom a sorozatot. :)

lalaslibrary>!
Emma Chase: Felséged szolgálatában

Már az első könyvben kaptunk apró utalásokat arra, hogy Logan és Ellie között alakulhat valami, így már nagyon vártam, hogy lássam milyen lesz az ő történetük.

A könyv elején figyelemmel kísérjük Ellie fiatalabb éveit és azt, hogyan kerülnek közel egymáshoz Logannal a következő évek során. Amikor pedig Wesco-ba utazik a csapat az események egészen felgyorsulnak. Logan hozta a tipikus túlféltő és gondoskodó karaktert, amit imádtam benne, Ellieben pedig a töretlen vidámságát és szeleburdiságát.
Egy kicsit furcsa volt számomra Logan munkabeli indoka azt illetően, hogy miért ne jöjjön össze Ellievel, mivel véleményem szerint a kettő nem zárja ki egymást, de végül ez is megoldódott.

Imádtam, hogy kaptunk itt is sok-sok jelenetet Nicholassal és Olíviaval meg ikrekkel, illetve Sarahval és Henryvel, akiknek a titkos esküvőjük egyszerűen szívmelengető volt. Tényleg kezdem nagyon megszeretni a sorozatot♥

Perly>!

Letettem a kezemben lévő dobozt, és halkan odasúgtam Tommynak.
– Megyek, beszélek a herceggel.
Bólintott.
– A számból vetted ki a szót.
Ellie-re mutattam.
– Ne hagyd egyedül!
Tommy nevetett.
– Ezen a helyen? Tesó, még csak pislogni sem fogok.
Nem sokkal ezután már a toronyházban ültem a könyvtárban, szemben velem Nicholas.
– Ellie új lakásáról van szó. Látta már?
Elvigyorodott.
– Tegnap este egész vacsora alatt erről mesélt. Nagyon izgatottnak tűnt, hogy végre egy kis függetlenséghez jut és a saját lábára állhat.
– De nem látta még a helyet személyesen, ugye? – folytattam.
Megállt a keze, nem szöszmötölt tovább a papírokkal.
– Nem. De a hangjából ítélve azt hiszem, lehet, hogy látnom kéne.
– Minél hamarabb, annál jobb.

udora>!

– Szóval azt akarod mondani, hogy ez olyan Jack és Rose-féle
dolog a Titanicból? Te is ugrasz meg én is…
– Nem. – A kezembe fogtam a kezét, s a hüvelykujjammal
dörzsölgettem a csuklóját. – Te ugrasz, én pedig ott leszek, hogy
elkapjalak.

krisztin1>!

A szerelem nem gyógyír mindenre, nem old meg minden bajt varázsütésre. Inkább inspiráció, motiváció… és nagy-nagy ajándék.

Perly>!

– Nicholas herceg és a nővéred lakosztályánál elegánsabb hely nem létezik. Mondd meg nekem, miért akarsz elköltözni?
Ellie felsóhajtott.
– Ha hiszitek, ha nem, Nicholasszal és Oliviával nem olyan könnyű együtt élni. Friss házasok és egymásba vannak zúgva. A szerelmük olyan, mint egy tündérmese. Mintha ők lennének Hófehérke és a Herceg. Úgy érzem, hogy elpusztulok egyedül. Annyira nyomasztó!
– Szóval akkor mi vagyunk a törpék? – kérdezte Tommy.
Felemeltem a kezemet.
– Stipi-stop, Szende!
Ellie nevetett és kinyitotta az ajtót, ahelyett, hogy megvárta volna, hogy megtegyem helyette. Utálom, amikor ő nyitja ki. A járdán értem utol, majd Tommy is kimászott, és Ellie másik oldalán csatlakozott hozzánk. Mindhárman a hatalmas, kocka alakú épületet néztük, ami Ellie új otthona lesz.
Annyira csúnya volt, lehangoló! Mintha elfelejtették volna befejezni.
– Biztos vagy benne, hogy ez az a hely? – kérdeztem.
Ellie felkiáltott:
– Ez az! A legtökéletesebb hely.
– A legtökéletesebb hely, hogy felakassza magát az ember.

SzRéka P>!

– Mindig kiemelt fontossággal bír, hogy az ember képes legyen a saját lábán kisétálni a kocsmából. A méltóság mindenekelőtt.

Kapcsolódó szócikkek: Henry John Edgar Thomas Pembrook
inci81 P>!

… Logan St. James mindennap egy szexi, lenyűgöző férfi. Na de ha nevet is?
Megáll tőle az ember szíve.

SzRéka P>!

Bekopogtam, majd a falhoz lapultam, hogy ne láthasson a kukucskálón keresztül. És mert Tommy talán a kelleténél többször látta a Tommy Boyt, magas, női hangon bekiabált:
– Takarítás!

Kapcsolódó szócikkek: Logan St. James · Tommy Sullivan
udora>!

– Letépem a pöcsödet és megzabáltatom veled. Aztán megetetlek
a disznókkal és csak bűzölgő disznószar marad belőled reggelre.

SzRéka P>!

– Csak várj, amíg majd meglátod őt, Henry. El fogod dobni az agyad.
Felnevetett.
– Mindig eldobom.