Fejvesztve (Behálózva 2.) 290 csillagozás

Emma Chase: Fejvesztve

Kate Brooks és Drew Evans története egy hamisítatlan love story. Ám amikor egy szép napon váratlanul megjelenik az életükben a titokzatos harmadik, az idillnek egy csapásra vége szakad, hőseink élete pedig fenekestül felfordul… A Behálózva folytatásában ezúttal Kate mesél nekünk arról, amivel egyszer minden szerelmes szembesül: a hosszú távú kapcsolatok édesen gyötrelmes buktatóiról. Emma Chase legújabb regénye vicces és tanulságos mese az egyre mélyülő szerelem mindent elsöprő erejéről.

Eredeti megjelenés éve: 2014

>!
Athenaeum, Budapest, 2014
278 oldal · ISBN: 9789632933573 · Fordította: Szieberth Ádám
>!
Athenaeum, Budapest, 2014
ISBN: 9789632933764 · Fordította: Szieberth Ádám

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

Drew Evans · Kate Brooks · Alexandra (Sárkány/Shamu) Evans Reinhart · Delores "Dee" Warren


Kedvencelte 36

Most olvassa 3

Várólistára tette 77

Kívánságlistára tette 51

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

ZitussKa P>!
Emma Chase: Fejvesztve

Nincs szívem lecsillagozni, mert annak ellenère, hogy ez nem teljesen jött át, szeretem ezt a párost:)
Kicsit a bonyodalom nekem mondvacsinált volt ès összecsapott, csupán a teljes kommunikáció hiánya miatti fèlreèrtès. Mièrt is nem lehetett megbeszèlni, ahelyett, hogy elhamarkodottan döntünk? :) Fatális hiba.
De mindezek ellenère is szerettem a könyv humorát, ès stílusát. Drew miatt pedig, már megèrte elolvasni, ès azt hiszem az első rèszből újráznom is kell jövőre:)
Összessègèben nem rossz:)

3 hozzászólás
Gorkie>!
Emma Chase: Fejvesztve

*bánatosan sóhajt*
Sajnos okkal tartottam ettől a könyvtől. Pont az hiányzott belőle, amit imádtam az első részben, a humor…
Kapunk egy banális félreértést, aztán dagonyázunk az önsajnálatban. Kate-t szerettem az első részben, de itt olyan gyerekesen viselkedett, hogy csak felmérgesített.
Az írónő stílusa még mindig tetszik és a vége jó volt, ezért megadom a 3 csillagot.
Szomorú vagyok. :(

8 hozzászólás
Szilvi00 P>!
Emma Chase: Fejvesztve

Beigazolódott amitől tartottam: Drew Evans-t képtelenség felülmúlni!
Az univerzum egyik legnagyobb félreértése amit rögtön az elején Kate és Drew produkáltak. Enyhén szólva is erőltetettnek éreztem. De úgy voltam vele, elnézem az írónőnek, félreteszem a csalódottságomat és meglátom, mi sül ki belőle.
Kate egész jól nyomta a szöveget, a csajos bölcsességein is sokszor hangosan nevettem – főleg amikor Dolores is feltűnt a színen – mégsem volt olyan lehengerlő, mint Drew. Párszor közel járt hozz, de aztán mégsem. A nosztalgikusnak szánt részeket kifejezetten untam. Nem csoda hát, hogy majd kiugrottam a bőrömből, amikor a végére pár oldal erejéig visszatért Drew. Ezzel majdnem jóvá is tette a könyv minden addigi hibáját.
Igazán kár, hogy a kiadó elkaszálta a sorozatot. Az első részt nem lehet megismételni, de azért szívesen olvastam volna Dee és Matthew történetét. :(

9 hozzászólás
molybarby>!
Emma Chase: Fejvesztve

Hát ez vicces volt. :D Most komolyan, már rég nem nevettem ennyit egy könyvön. Nagyon jó volt Kate szemszögéből olvasni a történetet. Nagyon sokszor volt az az érzésem, mintha saját magamról olvasnák. Valójában azonban úgy gondolom, hogy ez annak a következménye, hogy az írónő olyan témákat boncolgat ami elég gyakran előfordul a mindennapokban is. Az, hogy Kate és Drew ennyire elbeszél egymás mellett az elejétől fogva tökéletesen megmutatja milyenek az emberek. Beszélünk egymáshoz, de csak elbeszélünk egymás mellett. Az igazi érzésekről nagyon nehéz beszélni, amik tényleg a lelkedet nyomasztják és nehéz őket feldolgozni is. Emma Chase ezt próbálta nekünk egy kis humorral tálalni, hogy ne legyen annyira durva. Mert sajnos már én is voltam hasonló helyzetben, és tisztában vagyok vele, hogy mennyire nehéz valakinek megbocsátani. Főleg ha nagyon csúnyán megbánt, vagy átver, csalódsz benne. Mi lesz akkor ha újra megteszi? Mert ezeken a kérdéseken csakis akkor gondolkodsz el, ha tényleg szereted azt a valakit. Tudjátok, hogy van mondás: Mindig azt bántod akit a legjobban szeretsz.

2 hozzászólás
loveQhuay>!
Emma Chase: Fejvesztve

Kicsit félve kezdtem neki, mert az első részt imádtam, és ott Drew vitte a hátán az egész történetet, itt viszont Kate mesélt végig.

Viszont kár volt félnem, mert Kate is volt annyira tökös, és van neki is néha annyira mocskos szája! Cseppet sem veszített az élvezeti értékből, viszont Drew hiányzott.

A családias hangulat, és a csúnya beszéd a legerősebb ebben a könyvben és ezért is szeretem. Ahogy húzzák egymás agyát, és beszólnak a másiknak, de közben meg érezhető, mennyire imádják egymást!

Senki ne higgye, hogy olyan könnyű az élet miután megvolt az első könyvben a nagy egymásra találás! Jönnek ám a hétköznapi gondok náluk is, csak mivel mind Kate, mind Drew lökött, totális katyvasz lesz mindenből. Lehet valakinek ez sok, és felesleges, én imádtam. Tökéletes délutáni kikapcsolódás volt. Drew fejébe bármikor belenéznék. Ez tipikusan az a sorozat, amit bármikor és bárhol elővennék, csak hogy bele-bele olvassak, és vissza kerüljek az ő világukba.

Remélem a folytatást is hozzák magyarul! Szívesen olvasnám a többi részt is!

spoiler

Viktória_Erdei >!
Emma Chase: Fejvesztve

Sajnos nem volt az igazi. Hiányzott belőle a Drew-féle humor, ami betudható annak, hogy most Kate szemszögéből olvashattuk ezt a könyvet. Ostoba félreértések sorozatából, kommunikáció hiányából áll ez a könyv. A Drew nézőpontú epilógus tanácsokat tartalmaz, amiben vannak igazságok. Viszont Billyt megkedveltem. Az hiszem újra kell olvasnom az első részt.

Ella19>!
Emma Chase: Fejvesztve

Bajban vagyok, hisz nem tudom, hogy mit is írhatnék erről a könyvről.
Nagyon szerettem Drew és Kate párosát. Az első könyv nagyon tetszett, viszont szerintem ez a könyv már teljesen felesleges volt. Ment csak benne a huzavona. Ami hiányzott ebből a könyvből a kommunikáció volt, ha beszéltek volna egymással akkor tulajdonképpen felesleges is lett volna megírni ezt a könyvet. Szerintem nem vesztettünk volna vele sokat, hiszen ha az írónő az előző könyvhöz ír még körülbelül két fejezetet, akkor már meg is lett volna a teljes történetünk. 4 csillagot megkapja, de csak Drew és Kate miatt.

B_Viki23 P>!
Emma Chase: Fejvesztve

Óh,jajj!!! Ez a rész nagyon jó volt. ;) Imádtam.. :)

Milli88 P>!
Emma Chase: Fejvesztve

Az első rész elsöprő ereje után ez a kötet egy nagy csalódás volt számomra.
Egész egyszerűen nem értettem, hogy mit csinál Kate és Drew. Mintha nem is felnőtt emberek lettek volna, hanem csacska kis ovisok, akik azt gyakorolják, hogy hogyan lehet a másiknak nagyonbb fájdalmat okozni. És mindezt miért? Hát mert egyikük sem volt képes kimondani kerek perec a dolgokat, hanem csak nagy általánosságokban hablatyoltak. Csak épp a lényeget hagyták ki mindketten. :/
Huh, lehet jobb lett volna, ha az első rész után nem olvasom tovább. Sajnálom!

Éva_D>!
Emma Chase: Fejvesztve

Hááááááát, nem is tudom mit mondjak. Talán kezdhetném azzal, hogy számomra nem ért fel az első részhez, pedig nagy reményeket fűztem hozzá. Azt hiszem azzal van a gond, hogy Kate szemszögéből íródott. Én már teljes mértékben megszerettem Drew-t és meg is szoktam azt a furcsa észjárását. Így nem igazán sikerült átjönnie.

Most komoly??? Ezek ketten ennyire érthetetlenek. Mindig akkora félreértést kerekítenek maguk között, hogy az már nevetséges. Gondolom minden olvasó már az elején rájött a galiba okára. Drew-nak jár egy hatalmas pofon ez való igaz, de én még akkor is szeretem.


Népszerű idézetek

Zsani1418>!

– Drew bácsi!
– Igen, kis szívem?
– Honnan jönnek a kisbabák?
– Istentől – vágja rá habozás nélkül Drew.

– Drew bácsi!
– Igen, Mackenzie?
– A kisbaba az anyukája hasában nő, ugye?
– Többé-kevésbé.
– És ez pontosan hogy történik?
Drew az ajkát dörzsölgetve gondolkodik. Én pedig lélegzet-visszafojtva várok.
– Hát tudod, olyan ez, mint amikor festesz, és összekevered a kéket és a pirosat. Mi lesz abból?
– Lila!
– Igen, lila. Nagyon jó. Hát így van ez a babákkal is. Egy kis kék festék az apukájától, meg egy kis piros festék az anyukájuktól, aztán jól összerázzuk, és csiribí-csiribá, kész is az új emberke! Ha minden jól megy, nem lila, de ha Delores nénikéd is benne van a buliban, bármi előfordulhat.

59-60. oldal

Vivi_>!

Az embernek hamar meg kell tanulnia pár dolgot, hogy ne ő legyen a leggyengébb láncszem. Mert a leggyengébbeket felfalják. Elevenen.

Vivi_>!

Szerelembe esni könnyű, szerelmesnek maradni nehéz.
Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak,
akik szerelmesek maradtak.

Előszó

DarknessAngel >!

…És biztos ismered a mondást, hogy a legjobban úgy heverheted ki a szakítást, ha ráheversz valaki másra.
– Ilyen mondás nincs, Drew.

Kapcsolódó szócikkek: Drew Evans · Kate Brooks
Vivi_>!

Ha azt mondod, hogy bocsássak meg, esküszöm, úgy tökön rúglak, hogy kifordul a helyéből a szemgolyód!

1 hozzászólás
ancsu>!

Drew meghúzza a nadrágja elejét, és bekukucskál a résen.
– Ja, igen, még megvan a farkam. Ez sok mindent megmagyaráz. Mert az okfejtésed csak egy nő számára bír értelemmel.

17. fejezet

Kapcsolódó szócikkek: Drew Evans
Vivi_>!

Az ember nem tudja megbecsülni, amije van, amíg el nem veszíti.

Vivi_>!

…én imádom a szemedet, mondtam már? Arra figyeltem fel először.
Felvonja a fél szemöldökét.
– Eddig úgy tudtam, hogy a seggemen akadt meg a tekinteted.
Kacajra fakaszt a feltoluló emlék.
– Ja, igen, ebben igazad van. De utána megfordultál, és amit akkor láttam, az… az egyszerűen ledöntött a lábamról.

2 hozzászólás
Vivi_>!

Kettes számú bölcsesség: az élet nem tökéletes. És nem is kiszámítható. Ne is várják, hogy az legyen.


Hasonló könyvek címkék alapján

J. A. Redmerski: A soha határa
Marni Bates: Zűrzavar a vonal végén
Laurelin Paige: Utolsó csók
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Vi Keeland: A beosztott
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Corinne Michaels: Még egyszer, kérlek
Susan Elizabeth Phillips: Csak Te kellesz!