Egy ​ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.) 453 csillagozás

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Szenvedélyes ​és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875120 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2019
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786158575120 · Fordította: Seres Noémi
>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875120 · Fordította: Seres Noémi

1 további kiadás


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Henry John Edgar Thomas Pembrook · Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook · Olivia Hammond · Logan St. James · Ellie Hammond · Lady Frances Eloise Alcott Barrister (Franny) · Lenora Celeste Beatrice Arabella Pembrook


Kedvencelte 45

Most olvassa 17

Várólistára tette 181

Kívánságlistára tette 136

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Mrs_Curran_Lennart P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

A szórakoztatáson kívül semmi többre nem számítottam, ezért nem mondhatom, hogy csalódtam. A cselekmény, ha a pikáns jeleneteket leszámítjuk, alig több egy romantikus füzeténél (Romana), de némelyik füzetkének mégis jobb a stílusa. Nem olvastam eredetiben az írónőt, úgyhogy ezt a fordítónak rovom fel inkább. Ami a cselekményt illeti, cuki rózsaszín Hamupipőke sztori. Egy kitalált ország koronahercege és egy amerika lány szerelme, garantált hepienddel.
Hasonló témában sokkal inkább ajánlom Jodi Ellen Malpas Tükör és Füst duológiáját, egyelőre persze angolul.
Agyátlöbbölésre tökéletes volt. :)

Pandaaaa P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Nagyon szeretem ezt a történetet, mert olyan könnyed és aranyos. Most olvastam másodjára, mert szégyen vagy sem nem igazán emlékeztem rá, de most is beszippantott a maga bájával.
Nagyon szeretem Olívia és Nicholas szerelmét.
Imádtam a csipkelődéseiket és ahogy a szerelmük kibontakozott. Volt a végefelé egy kis dráma, de az kellett is bele, hát milyen könyv lett volna nélküle? Kell a csattanós befejezés :D
Henry-t is nagyon megkedveltem és alig várom, hogy olvassam az ő történetét :)
Lényeg alényeg ez egy nagyon jó limonádé könyv ami tökéletes ha valaki egy kis kikapcsolódásra vágyik.

9 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Az egyetlen dolog, aminek jobb illata van, mint egy új könyvnek: az egy régi könyv.”

Nos ahogy már lenni szokott, nem tetszett, viszont nem utáltam.
Mivel nem vártam semmit, így nem csalódtam, és olyan semmilyen érzés maradt utána.
Ez egy felnőtteknek szóló „mese”, némi túl fűtött erotikával, és egy tucat történet vezetéssel.
A karakterek sablonosak, a cselekményszál inkább unalmas.
Arra jó volt ez az olvasás, hogy megállapítsam ez az írónő sem biztos, hogy nekem ír.
Még megpróbálkozom egy másik könyvével majd, pici reményem még van, hogy csak ez a kötet nem az én világom.

Az én esetemben a semmilyen is jó kezdet. Igen tudom, hogy nincs benne logika, de hozzám egy külön leírás szükségeltetik, amit én magam, a mai napig kiegészítek.

Egy olvasásnak megfelelt.

11 hozzászólás
Naiva P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Számomra majdhogy nem lehetetlen szavakba önteni azt a megmagyarázhatatlan érzést, amit egy Emma Chase olvasmány művel egy potenciális olvasóval, vagyis velem. A Tangled óta az egyik legnagyobb kedvencem. Olyan könnyű megszeretni a szereplőit. Nem csak a férfi szereplőket(!)
Szerintem kellenek az ilyen könyvek is. Olyan volt, mint egy modern tündérmese és most már azt se lehet rá mondani, hogy nem életszerű. Ha már egy híres és létező herceg elvett egy osztály nélküli, sehol nem jegyzett, noname színésznőt. Van egyáltalán bármilyen filmje?
A fordítás nem lett volna rossz, de az a megszámlálhatatlan igénytelen stílusban írt jelölt teljes hasonulás… Visszataszító ürességet éreztem. Ezért az egy csillag levonás.

vikcs>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Az Álomgyár kiadó lecsapott a Royally sorozatra, a borítóterveket is már elég hamar láthattuk, és nem is kellett sokáig várni, hogy kiadják az első részt. Reméljük, az egész sorozatot a polcon tudhatjuk majd. Nekem még csak most sikerült a kezembe vennem a könyvet, amit egyrészt rosszul, másrészt jól tettem. Jól, mert hamarosan érkezik a folytatás (bár nem függővéges, hálistennek), rosszul, mert nagyon tetszett a könyv. Egyébként is nagyon szeretem a tiltott szerelemes sztorikat, és kíváncsi voltam mit hoz ki az írónő a helyzetből.

Ez a könyv egy tipikus modern tündérmese. A herceg beleszeret egy lányba, akit nem érdekel a pénz, sem az, hogy ő a herceg, hanem önmagáért szereti, de persze a hercegnek meg kell dolgozni a lány szerelméért, mert nem adja egy könnyen magát. Én nagyon szeretem az ehhez hasonló történeteket és szerintem még sok más hölgy/lány/nő is így van vele, mert azért valljuk be, mi is szeretnénk valaki hercegnője lenni. :)

Mind Olívia, mind Nicholas a kedvencem lett, nagyon szerettem őket külön-külön is, de a párosuk ütött igazán nagyot. A főszereplők mellett a mellékszereplők is nagyon szerethetőek voltak, de aki a legjobban megfogott az Henry herceg, Nicholas öccse volt. A következő kötet az ő története lesz, úgyhogy már alig várom, hogy olvashassam! Imádtam még Franny-t, aki észnél tartotta Olíviát a gazdag, orrfennhordós nép között.

A romantika mellett az erotika is teret kapott, de szerencsére nem vitte túlzásba az írónő. A könyv olvasmányos és gyorsan haladós, könnyed stílusban íródott. Nagyon jól szórakoztam, végig fenn tudta tartani a figyelmemet és izgultam, hogy mi fog történni a következő fejezetben.

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2019/02/emma-chase-…

Deziréé>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Először csak a címe keltette fel a figyelmem, utána pedig a tartalom is. Egy rosszabb nap után neki is kezdtem és a könyv felééig le sem tettem a könyvet, nagy felüdülés volt akkor, a kedvem is sokkal jobb lett. Sajnos utána nagyon lassan haladtam vele.
A könyv eleje nagyon tetszett, de utána egyre laposabbnak éreztem.
De úgy gondolom a második rész sokkal jobban fog tetszeni, valamiért ezt érzem, lehet mert a folytatásban jobban érdekel, hogyan alakul a főszereplők sorsa.

Nórcsy08>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Tetszett a kreativitás és a rendhagyó téma miatt, ugyanis ha jól emlékszem, én még nemigen olvastam ilyen uralkodókról, királyságról szóló könyvet. Habár azt is meg kell jegyezni, hogy mindez nem feltétlen központi téma a történetben. Előfordul néhány szabály, törvény, vagy protokoll, de a történet nagy része nem a királyságban játszódik, hanem attól távol, ahol fiatal hercegünk, Nicholas szabadabban élhet, kihasználva a spoiler fennmaradó időt.
Talán nem szép ilyet írnom, de úgy érzékeltem, hogy Olivia szeme azért felcsillant, amikor kiderült a herceg kiléte. Tudom, hogy nem. De azért úgy lett alakítva a történet, hogy teljes mértékben ez érződjön.
Élvezhető volt és fenntartotta az érdeklődésemet, de a könyv végére egyre gyakrabban előforduló helyesírási hibák egyre jobban elvették tőle a kedvem. Nem lett nagy kedvencem, de azért tetszett és a további részekre is kíváncsi vagyok.

Evika82 P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Aki ismeri a molyos munkásságom az, tudja, hogy imádom a romantikus könyveket. Főleg az ilyen jó fajtákat, mint amilyen ez is volt.
Igazi modern tündérmese, ahol a herceg találkozik az egyszerű lánnyal… egymásba szeretnek, és leküzdenek minden akadályt ami, a boldogságuk útjába állna.
Igaz Olívia nehezen adja magát, nem könnyű lenyűgözni, hiszen őt nem érdekli a férfi pénze. Ez még jobban felcsigázza Nicholas érdeklődését, és már az ismeretségük elején tudja, hogy egy különleges, hozzá való nővel hozta össze a véletlen szerencse.
Nagyon szerettem olvasni, és izgatottan várom a további részeit a sorozatnak.

ap358 P>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Röviden: tetszett.
A fülszöveg magáért beszél, a történet nem szól sem többről, sem kevesebbről, azt kaptam, amit ígértek.
Élt bennem a remény, az egyedi fordulatok és meglepő vég kapcsán, hiszen egy jövendő király és egy köznemes kapcsolata törvényi akadályokba ütközik, és volt már annyi ilyen sztori…
Nagy csavarok nem voltak, a kapcsolathoz mérten követték egymást a klisék, keverve egy kis Micsoda nő érzéssel (a lovaspóló és Hannibál), mégis annyira jól sikerült mindezt tálalni, hogy élvezet volt olvasni.
A kiadásban akadnak helyesírási hibák, de ez mit sem ront a cselekményen, az olvasás gördülékeny. Nincsenek felesleges drámák, a félreértések hamar elrendeződnek, nagyobb viták nélkül.
Nicholas egy minden tekintetben sármos, domináns férfi, de Olívia nem egy elveszett, érintetlen kislány, akit meg kell mentenie. Kezdetben mind a ketten tisztában vannak azzal, hogy nincs jövője a kapcsolatuknak, csupán egy boldog nyarat szeretnének. A sok-sok erotika között viszont megismerik egymást, habár Nicholas legfőképpen Olívia bájaival van elfoglalva, a kedvességen kívül nem sok belső tulajdonságát tudja kiemelni, ellemben az éhsége nem volt zavaró. Jókor volt jó helyen a felnőtt tartalom.
A kedvencem Henry, már most olvasnám az ő könyvét.
Aki szereti a tündérmeséket, az igazán mesés románcokat, a szombat délutáni romantikus-vígjátékokat, azoknak tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Ács_Milán>!
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Sokkal több negatív véleményt olvastam ezzel a regénnyel kapcsolatban, mint pozitívat. Ennek ellenére izgatta a fantáziámat ez a herceges történet és úgy gondoltam az esélyt megkapja tőlem… Illetve az írónőtől eddig két könyvet olvastam. Nem igazán győztek meg azok, így ő is kapott tőlem még egy esélyt…

Nos! Az eddigi véleményem az írónő stílusáról, műveiről sajnos ezek után sem változott és ezennel bebizonyosodott, hogy továbbra sem tudom a kedvenc íróim közé sorolni.

Nicholas és Olivia története… Véleményem szerint ez egy felnőtt olvasóknak szóló Hamupipőke történet. Nincs is ezzel semmi baj, mert akár még élvezhető is lehet egy ilyen történet az olvasó számára, de engem ez most nem ragadott magával… Nem fogott meg sem a történet, sem a szereplők. Nekem ez nagyon nagyon kevés volt. Számomra sok minden hiányzott ahhoz, hogy azt mondhassam, ez egy élvezhető erotikus műfajú könyv. Nem volt benne semmi olyan plusz, ami miatt esetleg, egy kicsit egyedibbnek lehetett volna érezni. Nekem nem jött át a szereplők közötti kémia, szenvedély, szerelem. Az erotikus jelenetek is csak, maximum és nagy jóindulattal középszerűnek mondhatóak. Több párbeszédet elég gagyinak éreztem. A folyamatos „evvel” és „avval”-ról már ne is beszéljünk, ami baromi zavaró tudott lenni.

Egy szónak is száz a vége! Úgy érzem, hogy sem ezt a sorozatot, sem az írónő más regényeit én nem fogom erőltetni a jövőben. De azért, hogy valami pozitív dolgot is írjak: könnyen és gyorsan lehetett haladni az olvasással, illetve a belső tartalomnál sokkal jobban tetszik a könyv borítója.

66 hozzászólás

Népszerű idézetek

ap358 P>!

Az egyetlen dolog, aminek jobb illata van, mint egy új könyvnek: az egy régi könyv.

322. oldal

ap358 P>!

Az anyám egyszer azt mondta nekem, hogy az idő olyan, mint a szél. Keresztülfúj rajtad, elhalad melletted, és nem számít, hogy milyen erősen próbálod megállítani vagy megragadni, sosem fog sikerülni, még csak lelassítani sem tudod

325. oldal

ap358 P>!

Én senkiben nem bízom, akit a kutyám nem szeret.

308. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Hammond
nypiro P>!

Rengeteg dolgunk van… de… a prioritások.
– Idejön értem és én három napja nem borotváltam le a lábamat!

3 hozzászólás
ap358 P>!

– Térdet kéne hajtanom, vagy ilyesmi?
– Kérlek, ne! – És ekkor megjelentek a gödröcskék az arcán. – Hacsak nem érzel rá késztetést, hogy meztelenül tedd meg, mert akkor nem is kérdés, nyugodtan meghajolhatsz.

73. oldal

ria_konyvei>!

De néha még a legmegbízhatóbb vonatok is kisiklanak.

366. oldal

ria_konyvei>!

– A parlament mindig is tele volt egy rakás haszontalan hülyével – csattant fel.
Nicholas bólintott.
– De most rosszabbak.

236. oldal

ap358 P>!

A nap, ami megváltoztatta az életemet, az is ilyen volt. Egy szörnyű nap.
A normális embereknek sokkal több jut belőle.

30-31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Hammond

A sorozat következő kötete

Uralkodj magadon sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Meghan March: Vágy és szerelem
Jamie McGuire: Gyönyörű lángolás
Tammara Webber: Sweet – Édesem
J. A. Redmerski: A soha határa
Laurelin Paige: Utolsó csók
Heidi McLaughlin: Forever My Girl – Örökké a csajom