Egy ​ágyban a herceggel (Uralkodj magadon 1.) 79 csillagozás

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

„Szenvedélyes ​és elbűvölő.” – AESTAS BOOK blog

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook Wessco királyságának trónörököse, úgy is mondhatnánk, méltóságos őszexisége, elképesztően vonzó, ellenállhatatlanul jóképű és szégyentelenül öntelt – de hát ki ne lenne az, ha folyton hajbókolnak előtte?
De egyszer csak egy hóeséses manhattani éjszakán a herceg találkozik egy fekete hajú szépséggel, akinek esze ágában sincs meghajolni előtte. Helyette inkább belevág egy tál pitét a herceg képébe.
Nicholas a fejébe veszi, hogy kideríti, vajon a lány is olyan ízletes-e, amilyen a pitéje. Trónörökösként hozzászokott, hogy megkap mindent, amit csak akar.
Egy herceggel randizni nem éppen olyan, amilyennek a pincérnőként dolgozó Olivia Hammond elképzelte.

Adott egy folyton ítélkező királynő, egy lelkesen helytelenítő másodörökös, egy csapat könyörtelen lesifotós és a nyilvánosság fürkésző tekintete.
Bár ló húzta hintón tartanak a Roll Royces-ok felé, és… (tovább)

Eredeti mű: Emma Chase: Royally Screwed

>!
Álomgyár, Budapest, 2018
400 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786155875120 · Fordította: Seres Noémi

Enciklopédia 5

Szereplők népszerűség szerint

Nicholas Arthur Frederick Edward Pembrook · Henry John Edgar Thomas Pembrook · Olivia Hammond · Logan St. James


Kedvencelte 11

Most olvassa 33

Várólistára tette 136

Kívánságlistára tette 133

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Evika82 P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Aki ismeri a molyos munkásságom az, tudja, hogy imádom a romantikus könyveket. Főleg az ilyen jó fajtákat, mint amilyen ez is volt.
Igazi modern tündérmese, ahol a herceg találkozik az egyszerű lánnyal… egymásba szeretnek, és leküzdenek minden akadályt ami, a boldogságuk útjába állna.
Igaz Olívia nehezen adja magát, nem könnyű lenyűgözni, hiszen őt nem érdekli a férfi pénze. Ez még jobban felcsigázza Nicholas érdeklődését, és már az ismeretségük elején tudja, hogy egy különleges, hozzá való nővel hozta össze a véletlen szerencse.
Nagyon szerettem olvasni, és izgatottan várom a további részeit a sorozatnak.

>!
ap358 P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Röviden: tetszett.
A fülszöveg magáért beszél, a történet nem szól sem többről, sem kevesebbről, azt kaptam, amit ígértek.
Élt bennem a remény, az egyedi fordulatok és meglepő vég kapcsán, hiszen egy jövendő király és egy köznemes kapcsolata törvényi akadályokba ütközik, és volt már annyi ilyen sztori…
Nagy csavarok nem voltak, a kapcsolathoz mérten követték egymást a klisék, keverve egy kis Micsoda nő érzéssel (a lovaspóló és Hannibál), mégis annyira jól sikerült mindezt tálalni, hogy élvezet volt olvasni.
A kiadásban akadnak helyesírási hibák, de ez mit sem ront a cselekményen, az olvasás gördülékeny. Nincsenek felesleges drámák, a félreértések hamar elrendeződnek, nagyobb viták nélkül.
Nicholas egy minden tekintetben sármos, domináns férfi, de Olívia nem egy elveszett, érintetlen kislány, akit meg kell mentenie. Kezdetben mind a ketten tisztában vannak azzal, hogy nincs jövője a kapcsolatuknak, csupán egy boldog nyarat szeretnének. A sok-sok erotika között viszont megismerik egymást, habár Nicholas legfőképpen Olívia bájaival van elfoglalva, a kedvességen kívül nem sok belső tulajdonságát tudja kiemelni, ellemben az éhsége nem volt zavaró. Jókor volt jó helyen a felnőtt tartalom.
A kedvencem Henry, már most olvasnám az ő könyvét.
Aki szereti a tündérmeséket, az igazán mesés románcokat, a szombat délutáni romantikus-vígjátékokat, azoknak tökéletes kikapcsolódást nyújt.

>!
Trice29 P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Egy szó jut róla eszembe, vattacukor. Annyira rózsaszín, hogy megfeküdte a gyomromat. Nagyon tetszettek a szereplők, jó volt a helyszín is, az érzelmek és a történet viszont túl édes volt. Egyszer elment, de nem ismétlős. Sajnálom, mert ennél sokkal jobbakat is olvastam az írónőtől.

>!
genevieve P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Teljes bejegyzés itt olvasható: https://gcksbookreviewblog.blogspot.com/2018/12/ertekel…

Emma Chase Uralkodj magadon sorozata biztosan bekerül kedvenceim közé. Magát a történetet váltott szemszögben olvashatjuk. Féltem hogy felfedezek bármely nemű hasonlóságot a The Royals sorozattal, de hál'Istennek szó sincs róla. Azon kívül hogy egy királyságról szól, semmi közös nincs a kettőben.

Gondoltam na igen, lesz egy csaj aki majd nyálcsorgatva lesi Nicholas minden óhaját- sóhaját, aztán Olivia kinyította a száját és minden kétséget kizáróan tévedtem! Őszinte és ártatlan, a legsebezhetőbb párosítás a világon, mégis hihetetlen gyorsasággal alkalmazkodik minden helyzethez. Érdekes hogy ártatlansága ellenére mégis mennyire vad tud lenni. Első találkozásukkor megkedveltem, egyáltalán nem ment le pincsikutya szintre hanem végig önmaga maradt és bizony ha kellett keményen odacsapott. Tisztában volt határaival és tűrőképességének végével is.

6 hozzászólás
>!
Gaby33
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Egy kicsit is romantikus lelkű, romantikus regényeket szerető olvasónak kötelező időnként ilyen típusú, igazi habos-babos, nagyon-nagyon csöpögős, meseszerű, herceges, hercegnős, helyenként majdhogynem „giccses kategóriát” érintő könyvet olvasni.
Nem azt mondom, hogy túl gyakran, de igenis kell az ember lelkének, mert meseszerű álmok nélkül nem érdemes élni… Nekem most kimondottan erre volt szükségem:)

>!
Kathreen
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Cuki tündérmese egy hercegről és a szegény lányról. Jó humorú volt, a mellékszereplők is szerethetők voltak, kivéve a királynőt. De ahol van egy herceg, ott lennie kell egy sárkánynak is.
Kisebb problémám a rengeteg könyvbeli hibákkal, elütéssel voltak, nem ártott volna még egy átolvasás kiadás előtt.

>!
Fire_bird 
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Az első oldaltól kezdve magával ragadott a történet, és Nicholas kissé arrogáns, nagyképű viselkedése, aki ennek ellenére nagyon szerethető volt a humorával és az őszinteségével.
Lehet, hogy én vagyok túl romantikus, hogy hiszek a tündérmesékben, vagyis hinni akarok, de én a történet minden szavát hihetőnek éreztem, és megmelengette a lelkemet.

Az erotikus jeleneteknél volt egy kis bajom. Mert bár ízlésesen, élvezhetően volt leírva, volt, amikor egy-egy szó, spoiler annyira kirángatott a jelenetből, hogy megtörte ezzel az erotikus hangulatot. spoiler

Ezt az apró hibát leszámítva nagyon élveztem ezt a történetet, sodort magával a cselekmény. Igazi romantikus tündérmese volt, a herceg és a szegény lány meséje, aminek a végkifejlete kiszámítható volt, mégis olvastatta magát, és egy pillanatig sem unatkoztam közben. Kíváncsian várom Henry történetét.

>!
Nickie
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Emma Chase ♥
Méltó könyv volt az idei év megkezdésének, annyira átjött az egész, igazi romantikus történet, ki ne szeretne magának egy Nicholast? Én biztosan!
Annyira szerethető karakterekkel, valós érzelmekkel, hibákkal, mint a való életben és meg vicces is volt.
Újabb kedvencet avattam annyi mar bizonyos és alig varom hogy a következő részeket olvassam!

>!
Kitti_Kinczer
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

Annyira vártam, és valami ilyesmit képzeltem el, de mégis… valahogy nem fogott meg. Megszerettem a szereplőket, na jó a két főszereplő kivétek, ők valahogy nem lettek a kedvenceim, kedvelhetőek, de nem igazán ragadott meg a karakterük, Henry, Ellie, Logan, Sarah ők sokkal érdekesebbnek bizonyultak.
Természetes klisé volt az egész, ami nem is lenne baj, mert ez nem igazán zavar más könyvekbe sem, mégis most ez nem ragadott magával. Szeretem a Disney meséket, a Micsoda nőt is imádom az Én és a hercegem is jó film, vagyis ezeknek a keveréke jobban kellett volna, hogy tetsszen, mivel ez a könyv pontosan olyan volt. Mégis idegesített, hogy sokszor mint a bagzó nyulak úgy viselkedtek. Megértettem a problémáikat, csak éppen nem jöttem rá, hogy miért tartott olyan sokáig rájönni a megoldásokra, a sok felesleges spoiler is rontott rajta.
spoiler
Nem volt rossz könyv, csak valahogy nem kötött le, nem ragadt magával a történet és a szereplők. De a folytatásokat is biztos elfogom olvasni, mert érdekel mit hoz a jövő a többiek számára, és érdekel, hogy Lenora királynő meddig húzza :P spoiler

>!
hovi P
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel

A nagyon romantikus lelkületűeknek meleg szívvel ajánlom, valamint azoknak akik egy kicsit el akarnak rugaszkodni a mindennapoktól (valóságtól).
Mondhatnám azt is, hogy ez a történet egy igazi felnőtt mese! Kapunk egy herceget, egy „sanyarú sorsú” nőt egy erős kezű uralkodót, aki nem enged, már csak a gonosz mostoha hiányzik. Ezt az egészet leöntjük egy jó nagy adag cukorral és máris kész a story!


Népszerű idézetek

>!
ap358 P

Én senkiben nem bízom, akit a kutyám nem szeret.

308. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Hammond
>!
ap358 P

Az egyetlen dolog, aminek jobb illata van, mint egy új könyvnek: az egy régi könyv.

322. oldal

>!
ap358 P

A nap, ami megváltoztatta az életemet, az is ilyen volt. Egy szörnyű nap.
A normális embereknek sokkal több jut belőle.

30-31. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Olivia Hammond
>!
ap358 P

– Térdet kéne hajtanom, vagy ilyesmi?
– Kérlek, ne! – És ekkor megjelentek a gödröcskék az arcán. – Hacsak nem érzel rá késztetést, hogy meztelenül tedd meg, mert akkor nem is kérdés, nyugodtan meghajolhatsz.

73. oldal

>!
ap358 P

Az anyám egyszer azt mondta nekem, hogy az idő olyan, mint a szél. Keresztülfúj rajtad, elhalad melletted, és nem számít, hogy milyen erősen próbálod megállítani vagy megragadni, sosem fog sikerülni, még csak lelassítani sem tudod

325. oldal

>!
ap358 P

– A helyzet az, kicsim, hogy nekünk farkunk van – vigyorogtam önelégülten. – És akiknek ilyenjük van, nem igazán vannak oda a Disney mesefilmekért.
– De az Oroszlánkirályt láttad – kötekedett.
– Azt igen… de abban oroszlánok vannak, meg gyilkosság.
– És királyok – tette hozzá Henry. – A címben minden benne van.

255. oldal

>!
Fire_bird 

A gyomrom összeugrott az idegességtől, mert nem tudtam visszaemlékezni semmire, amit valaha annyira akartam volna, mint őt.

>!
nypiro P

Rengeteg dolgunk van… de… a prioritások.
– Idejön értem és én három napja nem borotváltam le a lábamat!

1 hozzászólás
>!
Fire_bird 

Könnyek szöktek a szemembe, és az érzelmektől összeszűkült a torkom. Vicces, amikor azok az emberek, akik amúgy fukarul bánnak a dicsérettel, mégis megdicsérnek. Nagy szavak ezek.

>!
ap358 P

Ha tudod az érzékeidet kontrollálni, te uralod a földet.

307. oldal


A sorozat következő kötete

Uralkodj magadon sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Sarah J. Maas: Throne of Glass – Üvegtrón
Lorraine Heath: A herceg szeretője
Kiera Cass: The One – Az Igazi
Robin O'Wrightly: Város a föld alatt
Elizabeth Hoyt: Hollóherceg
Julia Quinn: A herceg és én
Budai Lotti: Shirzan bosszúja
Stephanie Barron: A szolgáló titka
Sabrina Jeffries: Mire vágyik egy herceg?