Appealed (The Legal Briefs 3.) 3 csillagozás

Emma Chase: Appealed

When ​Brent Mason looks at Kennedy Randolph, he doesn’t see the awkward, sweet girl who grew up next door. He sees a self-assured, stunning woman…who wants to crush the most intimate – and prized – parts of his anatomy beneath the heels of her Christian Louboutins.

Brent has never let the loss of his leg in a childhood accident affect his ability to lead a fulfilling life. He sets high goals–and then he reaches them.

And now he has his sights set on Kennedy.
**
When Kennedy looks at Brent Mason, all she sees is the selfish, Abercrombie & Fitch catalogue-worthy teenager who humiliated her in high school to join the popular crowd. A crowd that made those years a living hell.

She’s not a lovesick social outcast anymore – she’s a DC prosecutor with a long winning streak behind her. Brent is the opposing attorney in her next case and she thinks it’s time to put him through a little hell of his own.

But things aren’t exactly working out… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
Gallery Books, New York, 2016
272 oldal · ISBN: 9781501102097

Várólistára tette 1


Kiemelt értékelések

robnor>!
Emma Chase: Appealed

Marha jókat röhögtem ezen a könyvön, imádtam hogy a pasi szemszögéből követtük az eseményeket. Először azt hittem váltó nézőpontos lesz, de nem és egyáltalán nem maradt hiányérzetem. A sztori nem egy világmegváltó történet, van benne egy csomó szex, de nagyon jól szórakoztam rajta.


A sorozat következő kötete

The Legal Briefs sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

L. J. Shen: Vicious
Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Jewel E. Ann: Look the Part
Adriana Locke: Written in the Scars
Vi Keeland: The Naked Truth
Erin Watt: Cracked Kingdom
Vi Keeland: Egomaniac
Brittainy C. Cherry: The Silent Waters
Colleen Hoover: November 9 (angol)
Colleen Hoover: It Starts With Us