A ​tested védelmében (Uralkodj magadon 5.) 26 csillagozás

Emma Chase: A tested védelmében

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

„Vicces, ​édes és elbűvölő.” – Sultry Sirens Book Blog
„Szexi, érzelmes és csodásan szórakoztató.” – The Escapist Book Blog

Egy esztelen szerelem
Abigail Haddock gyönyörű, okos, de olyan merev, mint aki karót nyelt. Erről tulajdonképpen nem tehet, hisz Wessco egyik nagy múltú, dúsgazdag, arisztokrata családjába született, akiknek „karót nyelt” a középső nevük. Viszont sikeresek. Abby is azért dolgozik, hogy olyan kiváló orvos váljon belőle, amilyet a családi hagyományok megkövetelnek.
Nincs ideje esztelenségekre.
Tommy Sullivan élete másról sem szól, csak esztelenségekről.
A férfi halálos képességekkel bíró elit testőr és egy jómódú nemeseket védő neves cég társtulajdonosa, emellett azonban nagyhangú, szórakoztató és ellenállhatatlan sármőr. Tudja, hogy kell mulatni, és még sosem látott senkit, akinek nagyobb szüksége lett volna egy kis mulatságra, mint Abbynek. Hamar észreveszi, hogy a csinos kis doktornő azonnali beavatkozásra szorul,… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2020

>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · puhatáblás · ISBN: 9786156145529
>!
Álomgyár, Budapest, 2020
320 oldal · ISBN: 9786156145536 · Fordította: Márton Andrea

Enciklopédia 2

Szereplők népszerűség szerint

Abigail Haddock · Tommy Sullivan


Kedvencelte 5

Most olvassa 5

Várólistára tette 54

Kívánságlistára tette 71


Kiemelt értékelések

zuna19>!
Emma Chase: A tested védelmében

Eddig Henry és Sarah sztorija volt a legjobb a sorozatban (Királyi szerető).
Most csatlakozhat az első helyre Tommy és Abby is. Az alaptörténet isteni jó, a karakterek imádni valóak. A kidolgozással még mindig nem vagyok megelégedve maradéktalanul, de tény hogy olvastatta magát a könyv.
Annyira szerettem ezeket a mocskos kis szóváltásokat. Feldobták a sztorit nagyon. Szóval örülök, hogy olvashattam ezt a részt is.

Mert_olvasni_mindig_jó>!
Emma Chase: A tested védelmében

Nem a sorozat legkiemelkedőbb darabja a záró kötet, de nem is volt annyira rossz sem.

Az Uralkodj magadon sorozat ezzel a résszel le is zárult, de vajon milyen szájízzel búcsúztam el az utolsó könyvel tőle?

Nem estem hasra az biztos. Ahogy a sorozat többi kötetétől is megszoktam, ebben a részben is klisét olvashattunk, klisé hátán, bár a szereplők nekem itt kiváltképpen nagyon tetszettek és az ahogy belekeveredtek ebbe az egészbe egymással. Mint személyiség nem sokban különböznek az előző részekben megjelent szereplőktől. A csaj egy visszahúzódó, szürke kisegér, a pasi egy barom, aki meg a legyet is röptében és végül nagy nehezen összejönnek. Itt sokkal jobban éreztem, hogy ez a történet egy igazi brazil szappanopera. Amit nagyon sajnálok, mert tényleg nagyon vártam a sorozat befejező kötetét, de végül nem ő tette fel a tiarára a legszebb égkövet.

Sokkal több akciót vártam volna el tőle, az elődeikhez képest és bár az írónő megpróbált belecsenni egy kicsi és mély szálat, olyan volt mintha megijedt volna tőle és egy vállrándítással elintézte az egészet, majd ment minden tovább, ahogy eddig volt.

Egy szóval nekem a negyedik rész sokkal jobban tetszett és nem is nagyon értettem miért kellett még egy plusz rész a sorozathoz, de igazából annyira nem volt rossz. Egynek elment.

Kedvenc idézetem a könyvből:

“Ha az ember hazudik, mindig érdemes a lehető leginkább ragaszkodni az igazsághoz. Ez talán nem került bele a Bibliába, de azért fontos aranyszabály.”

BezTina>!
Emma Chase: A tested védelmében

Komoly témákat dolgoz fel, emészthető adagokban s módon. Nem volt se túl sok se túl kevés pont megfelelő, s végül minden a helyére került. Szerettem, hogy volt olyan személy aki lényegesen változott meg, de még is ön maga maradt.

baba03 P>!
Emma Chase: A tested védelmében

Logan és Elli története után nagyon örülök ennek a könyvnek, mert imádom a testőröket (is). Kellemes, laza, romantikus történet volt, gyorsan lehetett haladni vele. Tommy egy laza, vagány srác, aki imádja a nőket és a családját. Vele szemben Abigail egy okos, de nagyon merev, a szórakozással mit sem törődő lány, és a családja is fura, annak ellenére, hogy szeretik őt. Mintha receptre írták volna föl a dokinak Tommy-t, olyan jót tett neki a srác vidám, fesztelen stílusa. Miután végre egymásra találtak, nagyon jók voltak együtt. Abigail kicsit sokat tépelődött, de a nagyanyjával való összetűzésnél megértettem. Kellett az a kis szünet, hogy mindketten rádöbbenjenek, hogy fontosabbak egymásnak, mint hogy a család közéjük állhasson. A végén a spoiler nélkül is meglettem volna, de az epilógusnak nagyon örültem. Picit csalódtam, hogy a történetben nem kapott nagyobb szerepet az, hogy Tommy testőr, de így is élveztem az olvasást.

Detty77 >!
Emma Chase: A tested védelmében

Sorozat-kedvencet avattam♥ Eddig az első részben szereplő Olivia&Nicholas története tetszett a legjobban, ám ezt most Abby és Tommy felülmúlta. Nagyon szerethető karakterek voltak és a cselekmény is nagyon tetszett. off. Annyira aranyos volt Tommy, ahogy szerette volna kihozni Abbyből a “vad” énjét, és a “karót nyelt” dokit felszabadítani. Abby otthonról hozott megfelelési és teljesítési kényszere végül teljesen megszűnt és tökéletes spoiler. Kedveltem, hogy a többiekről is olvashattam, akik szerepeltek már az előző részekből, illetve azt is, hogy Etta és Kevin is rátalát a boldogságra♥

Musi_olvas>!
Emma Chase: A tested védelmében

Emma Chase – A tested védelmében (Uralkodj magadon 5.)

Aki egy tündérmesét szeretne olvasni akkor ezt a könyvet nagyon ajánlom, sőt az egész sorozatot.
Humoros, érzelmes kis történet. Belső harcok folynak a karakterekben főként a Abby Haddockban, hiszen sebész és ő akar a legjobb lenni a hivatásában és mindent meg is tesz ezért. Tommy Sullivan egy igazi csibész számomra az egójáról nem is beszélve.
Tommy kórházi ágyánál kezdődik el a kalndjuk miután a testőr magához tér és szó szerint letámadja Abbyt a csókjával.
De 2 év után újra egymáshoz sodorja őket az élet, hiszen Tommy lesz Abby testőre.
Abby egy érzelemmentes kapcsolatot ajánl Tommynak, hiszen neki nincs ideje elköteleződni senki melett neki a hivatása a legfontosabb, de ebből szépen lassan nagy harcok árán elsöprő szerelem lett.

De tudjuk írányítani az érzelmeinket?
Tud-e együtt élni, boldog lenni egy arisztokrata lány és egy átlagos srác?

Winchester2012>!
Emma Chase: A tested védelmében

Jó volt. Már azt hittem, teljesen le kell mondanom Emma Chase könyveiről, de a kiadó az 5. kötetre végre talált egy jó fordítót, akinek olvasható és élvezhető volt az alkotása…


Népszerű idézetek

Álomgyár_Kiadó KU>!

Egyszerű a válaszom. Az igazság mindig egyszerű.

189. oldal

zuna19>!

„Ki növény itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel!”

zuna19>!

Tommynak igaza volt: a hegyek gyönyörűek voltak, a motorozás pedig felemelő, bár nem szívesen motoroznék rendszeresen.

krisztin1 >!

Egyesek bélyeget vagy antik teáskanalakat gyűjtenek.
Az én szüleim emlősöket.

Kapcsolódó szócikkek: Tommy Sullivan
Detty77 >!

– Bocsásson meg, de ellent kell mondanom. A nyelve bent járt a számban – azt hiszem, most már nyugodtan szólíthat Tommynak.

Detty77 >!

A szégyen a veszteseknek való – én soha nem szégyenkezem.

krisztin1 >!

– Ez itt a mennyország?
– Nem, nem a mennyországban van.
Vállat vonok.
– Mindig is éreztem, hogy a másik hely az, ami inkább megfelelne nekem.
Piros ajka mosolyra görbül, és a mosolya is vakító.
– Nem is a pokolban van.

Kapcsolódó szócikkek: Abigail Haddock · Tommy Sullivan
krisztin1 >!

Ha a semmiből jössz és senkihez nem tartozol, bármit megteszel, hogy megvédd azt, ami fontos.

Kapcsolódó szócikkek: Tommy Sullivan
krisztin1 >!

Vannak pillanatok az életben, melyek megváltoztatnak minket. Megváltoztatják azt, hogy mit akarunk, hogy miként látjuk a világot.

Detty77 >!

De az élet különös – felkap, megforgat, és valami sokkal jobbat hoz ki belőled, mint amit valaha is gondoltál.


Hasonló könyvek címkék alapján

Penelope Bloom: Her Muffin – Felfalnám
Jodi Ellen Malpas: A védelmező
Jessica Bird: Egy felejthetetlen hölgy
Vi Keeland: Egomániás
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: A vetélytárs
Vi Keeland: A beosztott