Elemésztve 339 csillagozás

Emily Snow: Elemésztve

Sienna ​hosszú idő után visszatér gyerekkora helyszínére, Nashville-be, mert a számára oly kedves otthon, ahol nagyanyja felnevelte, veszélybe került. A házat bármelyik pillanatban elveszíthetik, mert egy bírósági döntés miatt elárverezték.

Sienna Nashville-ben szembesül vele, hogy a ház új tulajdonosa nem más, mint az ünnepelt, szexi rocksztár, Lucas Wolfe.

Lucas fontos szereplője volt két éve az életének, ám a róla őrzött emlékek korántsem szépek. Az új találkozás lesújtja a lányt, csakhogy ezzel együtt felébred benne a végzetes vonzalom is a férfi iránt, amely sokkal erősebbnek bizonyul, mint Sienna hitte volna. Lucas üzleti ajánlattal áll elő egy alku formájában: ha a lány hajlandó mindenben az ő szabályai szerint játszani tíz napig, megmentheti a házat. Lucasnak azonban egyetlen cél lebeg a szeme előtt, ami mit sem változott régi találkozásuk óta: megkapni Siennát, és elérni, hogy a lányt eleméssze a szenvedély. Siennát szinte felőrli a dilemma: megadja-e magát… (tovább)

Emily Snow: Devoured

Eredeti mű

Emily Snow: Devoured

Eredeti megjelenés éve: 2012

>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
ISBN: 9789633831205 · Fordította: Laik Eszter
>!
Ulpius-ház, Budapest, 2013
316 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789632548678 · Fordította: Laik Eszter

Enciklopédia 3

Szereplők népszerűség szerint

Lucas Wolfe · Sienna Jensen


Kedvencelte 29

Most olvassa 16

Várólistára tette 118

Kívánságlistára tette 81

Kölcsönkérné 2


Kiemelt értékelések

>!
Pandalány P
Emily Snow: Elemésztve

Hogy nekem mekkora pofára esés volt ez a könyv! bocsánat a kifejezésért
Szép, érdekes borító, az alapsztori is remek,de a megvalósítás bőven hagy kivetnivalót maga után.
Egyik szereplővel sem tudtam igazán azonosulni és együtt érezni, ehhez képest teli volt a könyv vágyakozással, csak épp a miérteket nem tudtam meg.
Erősen hajaz a regény egy bizonyos szürke könyvre. Nem is annyira a történet, inkább egyes elemei: a luxus, a férfi birtoklási vágya, egy határozott idejű szerződés, fenyegetőzés bizonyos büntetéssel, a zongora…
A könyv nem szólt másról, mint a nő elfojtott szexuális vágyairól és az önmagában lezajló érzelmi viharokról. Na és ez a „Google jó barátunk” mondat mégis miért kellett bele?Se nem eredeti,se nem vicces, uhh, fogtam a fejem minden ilyen résznél.
Szóval ezt a könyvet nem nekem írták.
Nem jó, ha egy könyvet csak azért olvasok, hogy fejezzem végre be, pedig itt ez volt a helyzet sajnos. :(
A két és fél csillagból egy jár a borítóért, egy az Ulpius Kiadóért (eddig ez volt az első melléfogásom tőlük), és csupán fél csillag a történetért. Pedig én nagyon akartam ezt szeretni!!

>!
Orsi999
Emily Snow: Elemésztve

Nem nagyon elvárással kezdtem neki, de még így is harmatgyenge volt. Ettől eltekintve egyszeri olvasásra megfelelt.
Voltak olyan pillanatok, amikor eléggé a Szürke ötven árnyalatára emlékeztetett, de még ez is gyenge volt. A történet kiszámítható, a szereplők semlegesek. Az írónő próbált minden olyan témát behozni a könyvbe, ami tetszhet az olvasóknak, de nem sikerült, mert egy összevisszaság lett az eredménye.

>!
Csakegyolvasólány
Emily Snow: Elemésztve

Kicsit többet vártam tőle. Valami pluszt, de így kicsit uncsi volt. Sem a szereplőkkel, sem pedig a cselekménnyel nem tudtam azonosulni, megbarátkozni. Lucas nekem túl magabiztos és perverz volt, Senna pedig néha az agyamra ment vívódésával és Lucas iránti vágyakozásával. Igaz, egy részről megértettem, más részről viszont elítéltem. Bár szó, mi szó: elég rendes volt tőle, ahogy segített a nagymamájának.
A történetből hiányzott Sam és Lucas közti kapcsolat. Jó, Kylie spoiler, de több nem derült ki. Ezek mellett én nem lettem volna annyira megbocsátó Sienna helyében spoiler.

>!
agi89
Emily Snow: Elemésztve

Szinte napra pontosan 3,5 éve már olvastam, csak akkor addig jutottam hogy nyomtam rá 4 csillagot.

És most át kellett csillagozzam. Egyszerűen muszáj. csak változott az értékrendem vagy mi

Kezdem a borítóval, mert hogy amiatt olvastam újra.
Dušan Novaković… molyos életemben az egyik legelső (hanem a legelső) könyvborító modell szerelmem lett. Szerelem első látásra. :D
Ezt a könyvet még a gigamega Easy-szerelem előtt olvastam 2 hónappal, de csak az egyiknél tökéletes a beltartalom is. Hiába a fincsi külső. :(

Szóval a belső értékek…
Meglehetősen kevés fedezhető fel. Még az én nem túl magas mércémmel mérve is kevés.
Az egyik olyan könyv aminél olvasás közben igazán érzem, hogy „hát ez jól el lett b.szva”.
Az írónő kicsit belenyúlt minden „divatos” témába és emiatt egy káosz-szindrómás semmi lett. Se füle-se farka, ahogy szokták volt mondani.

Pedig ez a rocksztáros vonal… Ahj de sajnálom. Pedig volt benne potenciál. :P

És még egy dolog ami nagyon bökdösi a homloklebenyem.
Emlegettem a borító végett az Easyt. Na de hogy a főszereplő srác is mindkettőben LUCAS legyen! Nemáááár!

Szóval ez a könyv:
maga az őskáosz és pár apró agysejt elhalálozásának okozója!

5 hozzászólás
>!
Pillecukorkám
Emily Snow: Elemésztve

Hát mit is mondhatnék…….Nem tudom! Ami ebben a könyvben folyt az egyszerre volt zavaró,de mégis jó! Amikor két ember igazán közel kerül egymáshoz a múltja miatt az nagy felfordulást okoz! Ez a könyv bármennyire is tetszett,lehangolt,de jó volt! Amennyit küzdöttem érte,hogy ide adják nekem a könyvtárba……..ennél azért én többre számítottam!

>!
B_Vivien_Kitti
Emily Snow: Elemésztve

Nem elsőre olvasom. Már talán két éve olvastam, de elfelejtettem értékelni akkor.
Most jegyeztem is és az értékelés sem marad el.
Nekem bejött ez a kis lightos sztori.
Nem okoz nagy fejtörést, vagy komolyabb érzelmi hullámvasútra sem váltunk jegyet, de ez pont a történet javára válik.
Én élveztem, tényleg. Egyszerű, könnyed, romantikus, erotikus. Egy nap alatt kiolvasható, ha van időd.
Nekem nem hasonlított a szürkéhez. Persze ez a kapcsolat is egy szerződéssel kezdődik, de ez azért egy kicsit más. Nem alávetettet keres Lucas, hanem meg akarja kaparintani magának Siennát, akiért már évek óta epekedik.
Sienna nem adja be a derekát azonnal, de szerencsére nem húzza el az írónő a végtelenségig a szerelmi szálat. Nem találtam benne unalmas részeket, amiket csak átlapoztam volna. Itt minden tettnek, mondatnak és szónak volt oka.
A borítóért pedig élek-halok *-*
Ezt a pasit legalább olyan szívesen nézegetem, mint Pepe Toth-ot :))
#Tammara Webber: Easy – Egyszeregy könyvén is ez a páros van :) Valami fura vonzalmam van a férfi karok/kezek felé. Ha pedig tetováltak, akkor meg főleg bejönnek :)

>!
ViveEe P
Emily Snow: Elemésztve

Ez a könyv hihetetlen, és nem pozitív értelemben.
Olvasás közben egyre nagyobb hitetlenkedés volt bennem, hogy ezt tényleg komolyan gondolta-e az írónő.
Szóval Sienna nagymamájának házát megveszi valaki, így szegény nagyinak mennie kell. Ez a valaki pedig egy szexi, kedves rocksztár aki 2 év távlatából tökéletesen emlékszik a mi hősnőnkre, méghozzá azért, mert az anno spoiler. Oké.. természetesen mindketten azóta is csak egymás után vágyakoznak.. ahhhhhaaaaa. És ennek bebizonyítására Lucas ajánlatot tesz, amit a mi Siennánk nem hagyhat ki.
Aztán mese habbal, vége.
Egyszerűen számomra nulla realitás nem volt az egészben, még mesének is gyenge.
Annyi a pozitívum, hogy nem volt dugig aktusokkal a sztori. Bár a másik fő nem hiszem el elem itt volt a sztoriban.. spoiler
Indokolatlan az egész.
Ráadásul szerintem nagyon aránytalan a történet. Elmegy a fele az alku előkészítésével, és az első napokkal, aztán amikor már fejlődne a kapcsolat és a történet, itt a vége. Nem történik érdemlegesen semmi.
Aztán a „bonyodalmak”. Konfliktuskezelés nulla.
A séma: történik valami, Lucas gorombán elhajtja a csajt, az sír kicsit, aztán mindenféle megbeszélés, tisztázás nélkül minden happy és mehet tovább a történet.
Ennyit erről is. :(

3 hozzászólás
>!
ncsn87
Emily Snow: Elemésztve

Azt kell, hogy mondjam, egészen jó volt. :) Azért lett 4 csillag, mert már olvastam jobb limonádékat is megjegyzem, hogy imádom a limonádékat :D. Szóval nem ütötte meg a legjobb címet a kategóriában, de élveztem a történetet. :)
Egy könnyed, szórakoztató szorit kaptunk, nem volt túlnyújtva, ami most kellett is nekem, egy nap alatt kiolvastam. Balzsam volt a lelkemnek mondhatni. :D
Felüdítő, hogy nem idegesítettek a karakterek. Hogy nem bizonygatták ezer évig maguknak, hogy nem akarják a másikat és inkább szenvednek. Jó, azért Lucas a végén egy igazi szemét volt… De aztán megbocsátottunk neki. :D
Lucas egy igazi dögös, szexi, tetovált, izmos és picit beképzelt, de inkább magabiztos rocksztár, ami már jó alapot ad, nekünk, női olvasóknak, hogy élvezzük a történet. :D
Sienna szimpatikus, bár kicsit elveszett volt a történet elején. De semmi gond, a mi kis rockzenészünk segített neki, hogy kiálljon magáért mások előtt is, ne csak Lucast küldje el néha melegebb éghajlatra… :D
Az, hogy volt benne egy kis kikötözés, meg hasonlók, az még szerintem pont belefért. Nem durvultak el a dolgok. Ennyi fenekelést még én is kipróbálnék csak az élvezet kedvéért. :D
Szóval volt adok-kapok, ami egy ilyen könyvben kell. Egyébkènt meg a fülszöveg nagyjából mindent elmond a könyvről, nincs benne semmi meglepetés, de ez engem nem is zavart igazán, most pont ennyi kellett. :)
Kíváncsian várom a folytatását. Tudja esetleg valaki, hogy az ő történetüket követhetjük tovább, vagy új párt ismerhetünk meg? Mert Kylie nagyon szimpatikus lett számomra, az ő könyvét szívesen olvanám. :)

>!
brena
Emily Snow: Elemésztve

Jaj de hasonlított egy bizonyos szürkés könyvre…hiába rock sztár a srác…és olyan könnyen elérte a célját…No nem tudom,kicsit csalódott vagyok. Kezdenek nagyon laposak lenni ezek a könyvek,még úgy is, hogy tudod,hogy ne várj sokat,mert ez egy chick lit…

24 hozzászólás
>!
Cheril
Emily Snow: Elemésztve

Láttam a könyvről hideget és meleget is. Nem tudtam érdemes-e belekezdenem, de nem bírtam már kerülgetni, ezért megvettem.
Lehet velem van a baj, de én imádtam.
Nem valami nagy dolog az alaptörténet, de nekem tetszett. Valójában azt hittem, hogy ez egy különálló regény, ezért valami nagy happy end-et vártam, de valahogy nem lett.
Az elején picit lassan indul be a történet és nem is túl eseménydús, de a felén túl már pörögnek az események, főleg San felbukkanása után.
Sienna elég nagy változást mutat a könyvben. Az elején még elveszett, csendes, majd a végénél már teljesen érett és szókimondóvá vált.
Lucas őszintén szólva nekem elég szimpatikus karakter. Eleinte nem tudtam hova tenni a viselkedését, de ezt idővel megszoktam.

Egy szó, mint száz nekem nagyon tetszett, csak egyetlen egy dolgot sajnáltam/sajnálok. Hogy nem derült ki Sam mit miért tesz, de a következő részben biztosan ki fog. Nagyon várom már.


Népszerű idézetek

>!
lakatoslevente IP

Soha nem akartam még senkit így védelmezni, mint téged. Soha nem akartam még… – Megremeg, lehunyja a szemét egy pillanatra. – …ennyire valamit, pedig annyi minden el tud rontani…

3 hozzászólás
>!
Sheila_7

A lakótársammal totálisan különbözőek vagyunk, de egy közös pont mégiscsak van az érdeklődésünkben: a fantasy-filmek és -könyvek, na meg… Johnny Depp.

Kapcsolódó szócikkek: Johnny Depp · Sienna Jensen
>!
VampirCat

– Szexi, amikor ideges vagy.
– Nem vagyok az.
– Szexi?
Visszafordítom a fejem, és rábámulok.
– Nem, ideges.

>!
Vivi_

– Nem tudsz kopogni? Vagy csengetni? – förmedek rá. – Akár meg is…
– Micsoda? Akár megtámadhattál volna a szivaccsal? Az újságok imádnák! „Beszart vörös csaj nekiment az egyetemistának egy ablakmosóval. Felfüggesztett ítélet.”

>!
Sheila_7

– Elhatározással és reménnyel háborúkat nyertek (…).

>!
Lelouch

Szesztestvér: szexivé varázsolja a ronda csávókat is a 19. század óta

5. oldal

>!
kissüti

– Ülj le oda, és vedd ki azokat a kurva evőpálcikákat a hajadból.

121. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Lucas Wolfe
>!
Vivi_

A fogcsikorgatás a legborzalmasabb neurotikus szokás a világon.


Hasonló könyvek címkék alapján

Emma Chase: Egy ágyban a herceggel
Gina L. Maxwell: Elcsábítani Hamupipőkét
Jodi Ellen Malpas: Egy éjszaka megtagadva
Meghan March: Vágy és szerelem
Karina Halle: Nem lennék nélküled
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg
Tijan: Fallen Crest High
Vi Keeland: A beosztott
Jodi Ellen Malpas: A tiltott
Jessica Bird: Dobbanó szívek