Santa ​Night 68 csillagozás

Elyn Vee N.: Santa Night

„ Mindig is azt gondoltam, hogy a karácsony nem több, mint ócska marketingfogás. Mégis az univerzum úgy gondolta, jó ötlet kicseszni velem, és belelökni abba a tipikus karácsonyi románcba, amitől fejvesztve menekülni szoktam. Egy faház, egy dögös idegen, és egy hatalmas hóvihar… Joker! ”

>!
Book Dreams, 2019
60 oldal · ISBN: 6610000247431

Kedvencelte 5

Most olvassa 1

Várólistára tette 22

Kívánságlistára tette 26

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

vikcs>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Megtiszteltetés volt, hogy az írónő felkért egy újabb olvasásra, amit ezúton is nagyon köszönök ♥

Bevallom, egy picit megkönnyebbültem, mert ez a könyv már sokkalta jobb volt, kiforrottabb, mint a Cseszd meg, Hunter! A szereplőket jobban megismerhettük, a sok frappáns beszólás mellett pedig már leírásokban is bővelkedik, amit az előzőben hiányoltam. A romantikus szál a novella hossza miatt hamar kialakult, de ez már nagyon szépen volt kialakítva :)

Blake lett a kedvencem, hamar megszerettem ezalatt a pár oldal alatt és nagyon jó lett volna még róla olvasni, valamint a nagyapját is csíptem :)
Delilah picit idegesített néha azzal, hogy 5x elmondta, hogy ő még csak pár pasival volt, mégis folyton azon járt az esze, hogy megszerezze magának Blake-et.

Tökéletes kikapcsolódás egy ilyen borús, szürke délutánra, mint ami mostanában van, megmosolyogtat és picit még dédelgeti bennünk a karácsony szellemét.

Érzem a fejlődést és magát a fejlődési vágyat az írónő felől, szóval nagyon kíváncsi várom a további műveket kedves @Elyn_Vee_N :) ♥ Köszönöm, hogy adsz a véleményemre!

2 hozzászólás
zuna19 >!
Elyn Vee N.: Santa Night

Karácsonykor újraolvasom!
Nagyon tetszett a könyv. A szerethető karakterek mellett ez az ünnepi hangulat, humorba burkolva frenetikusan hat.

Papírra_vetett_gondolataim>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Könnyed, humoros és igazán szerethető. Így tudnám jellemezni Elyn Vee N. stílusát. Ez a rövid kis novella megmelengette a szívemet, egyszerűen olyan jól esett olvasni valami könnyedet, valami egyszerűt,de jót ! Egyetlen pici negatívumokként csak annyit tudok mondani, hogy engem még jobban érdekeltek volna a szereplők háttértörténete, de ettől függetlenül is igazán jó olvasás volt a részemről.

Igaz nem túl szezonális olvasmányról van szó, mindenesetre nagyon jólesett a kis lelkemnek ez a történet. A kötet a rövidsége ellenére is fontos gondolatokat tár az olvasó elé, de emellett persze kapunk egy nagyon aranyos szerelmi szálat is, ami megmelengeti az ember szívét. Igazából nem számítottam rá, hogy ez az olvasmány így ki fog rángatni a szürke valóságból, de megtette és ezt köszönöm neki. Én úgy gondolom, hogy tavasszal is nyugodtan olvashatunk téli, vagy akár karácsonyi könyveket, hiszen ha egy történet jó, akkor az mindig jó, évszaktól függetlenül.

https://papirravetettgondolataim.blogspot.com/2020/04/e…

2 hozzászólás
Viktória_Erdei P>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Aranyos kis novella volt. Kis karácsonyi hangulatot adott. Ahogy olvastam, egyszer csak eszembe jutott egy film a Szerelem az Alpokban, hasonló a történet, csak Télapó fantázia nélkül. :) Szívesen olvasnék még róluk.

Pesu>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Ez egy nagyon aranyos és hangulatos kis karácsonyi novella. Imádtam! ❤
A szereplők nagyon aranyosak és viccesek, imádtam ahogy cukkolták egymást!
Simán tudtam volna még sok oldalon keresztül olvasni! :))
Nekem okozott egy kis téli/karácsonyi hangulatot, ami eddig még nem volt nálam!
Imádom az írónő stílusát! Teljesen magamra ismerek abban ahogyan ő ír! A humorával is tudok azonosulni! :))
Nagyon szépen köszönöm az írónőnek, hogy elküldte nekem ezt a csodás kis novellát! ❤

Trice29 P>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Aranyos, humoros, szórakoztató szösszenet ♥

Ruby_εïз IP>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Ugyan nem én vagyok a célközönség, de mégis szórakoztatott. Szkeptikusan álltam az elejéhez, de ahogy haladt a történet, minden kirajzolódott. spoiler
Engem a középsulis/egyetemista amerikai romkomokra emlékeztetett. A cselekmény és a párbeszédek is. Rövid, de van mondandója. A karácsony azért mégis a szeretetről és a megbocsátásról szól, nem igaz?

1 hozzászólás
Stella_Cohen P>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Ez a novella már december óta várat magára. Igencsak rövidke, csupán 60 oldalas. Ildomos lett volna a karácsonyi időszakban elolvasni – mivel akkor játszódik a történet-, de így legalább visszacsempészhettem egy kicsit az ünnep fényéből a szürke februári napokba. Romantikus lévén pedig éppen beleillik a „szerelmesek hónapjába”. Aranyos kis történet volt humoros párbeszédekkel és egy szexi télapóval. Ez volt az első könyvem Elyn Vee N.-től, de felkeltette az érdeklődésem. Szerintem fogok még tőle olvasni valamit a későbbiekben. A Cseszd meg, Hunter! már egy ideje kívánságlistás, szóval szerintem majd az lesz a következő. :)

petuka16>!
Elyn Vee N.: Santa Night

Hát ez nagyon édes történet volt. :D
Igazából negatívumot nem is tudok említeni sem a történettel, sem a szereplőkkel kapcsolatban. A történet elég egyszerű, de emiatt az egyszerűség miatt mégis nagyon szerethető. Örülök, hogy itt is váltott volt a szemszög, ennek hála megismerhettem mind Delt, mind Blake-et jobban. És igazából, független a történet rövidségétől, meg is szerettem őket. Pl. emiatt is tartom az írónőt nagyon tehetségesnek. Egy ilyen rövid történetnél is elérte, hogy Delt megkedveljem, Blake-be pedig beleszeressek. :D

Összességében azt kell mondjam, hogy nagyon tetszett. Igaz, hogy még csak két könyvét olvastam az írónőnek, de bátran merem őt ajánlani mindenkinek! :)

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

zuna19 >!

Atyám, tényleg szükségem lenne már egy randira, vagy akármire.

vikcs>!

Utálom, hogy a karácsony ilyen hatással van az emberekre, pedig már semmi másról nem szól, csak a költekezésről, a költekezésről, no meg a költekezésről. Színtiszta marketing. Kár, hogy az igazi ünnep hangulata, valahol az 1800-as években meghalt.

Momo89>!

– Én nem zaklatok senkit, tündérke. Feltéve, ha az illető nem kér meg rá. Akkor nagyon szívesen megzaklatom. Úgy, ahogy csak akarja.

zuna19 >!

Rohadt perverz egy nőszemély vagyok!

(első mondat)

Momo89>!

– Megkérdezhetem, hogy mégis mit keresel itt? – néz rám vádlón.
– Szerinted? Itt a karácsony, te pedig elég jó kislány voltál – válaszolok kellő lazasággal.

zuna19 >!

Utálom, hogy amikor azt szeretném, lassabban teljenek a napok, mégis egy pillantás alatt elmúlnak.

zuna19 >!

Utálom, hogy amikor azt szeretném, menjen gyorsan az idő, lassan megy.

Heni_s_BookBar>!

– Ki a következő? – szólal meg télapó, miközben megigazítja a hosszú szakállát.
Perverz vagyok! Ismétlem! Hogy miért is? Totál beindította a fantáziámat a szexi szakállas…
Még mielőtt bárki is elítélne, a pali baromi szexi. Kék szemei csak úgy átfúrják a fejemet, olyan sejtelmesen, mégis pimaszul néz vissza rám. Rettentően dögös kisugárzása van, amivel már az első pillanatban levett a lábamról. Atyám, tényleg szükségem lenne már egy randira, vagy akármire.

zuna19 >!

Szexi télapó szó szerint házhoz jött. Valóra vált a legperverzebb fantáziám. A fene egye meg.

zuna19 >!

– Tündérke? Itt vagy? Föld hívja a szexi manót.


Hasonló könyvek címkék alapján

Anne L. Green: Titkok előszele
On Sai: Esővágy
Farkas Andrea: Randik és más katasztrófák
Leiner Laura: Mindig karácsony
Rachel Cohn – David Levithan: Dash és Lily – Kihívások könyve
Gaura Ágnes: Attila koporsója
J. D. Robb: Halálos ünnep
W. Bruce Cameron: Karácsonyi kutyavásár
Natalie Cox: Nem csak karácsonyra
Debbie Macomber: Alaszkai vakáció