40. legjobb életmód könyv a molyok értékelése alapján

Szórakozol ​velem?! 117 csillagozás

Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Sok ​élmény ért az elmúlt évek során, és sok olyan tapasztalatra tettem szert, melyet szívesen megosztanék a kedves olvasókkal. Szóval, ha van egy perced, dőlj kényelmesen hátra és élvezd mindazt, amit ebben a könyvben összehordtam. Remélem, a könyv végén az lesz az érzésed, hogy minden követ megmozgattam, minden ajtót kinyitottam, minden ablakot betörtem és minden szőnyeget kiporszívóztam. Sőt még zongoráztam is szóval, kezdhetünk?

Ellen DeGeneres humorista, bestseller író, az egyik legnépszerűbb amerikai műsorvezető, Oscar-díj-átadó házigazda és számtalan közönségdíj büszke tulajdonosa, akinek egyetlen nem titkolt célja van ezzel a könyvvel (és úgy általában a tevékenységével), hogy Téged szórakoztasson. Engedd meg hát neki!

Örülök, hogy úgy döntöttél, belenézel a könyvembe. Tudod, ez az hely, ahol a szerzők ismert emberektől idéznek arról, hogy milyen nagyszerű ez a könyv. De én ezt nem igazán szeretem. Olcsó trükknek tartom, ami csak arra jó, hogy bepalizza az… (tovább)

>!
Álomgyár, Budapest, 2016
222 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155596308 · Fordította: Stella Márta
>!
Álomgyár, Budapest, 2016
224 oldal · ISBN: 9786155596315 · Fordította: Stella Márta

Enciklopédia 21


Kedvencelte 7

Most olvassa 5

Várólistára tette 78

Kívánságlistára tette 54

Kölcsönkérné 1


Kiemelt értékelések

Suba_Csaba P>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Szórakoztam egy kicsit Ellennel. Épp most, amikor a bulvár szétcincálja. Nem tudok állást foglalni abban, hogy mi lehet igaz a rágalmakból. De nekem ez a nő szimpatikus volt és most a könyvét olvasva is az maradt.
Sokat mosolyogtam rajta, totál hibbant a csaj és mégis sok komoly dolgot is érintett a könyvében. A fél csillag levonást a néhány erőltetett poénért kapta és mert az egész könyvet se vette igazán komolyan. A pláza biztonsági szolgálatának írt levele nálam mindent vitt. XD
Szívesen olvasnám magyarul az előző két írását is.

>!
Álomgyár, Budapest, 2016
222 oldal · keménytáblás · ISBN: 9786155596308 · Fordította: Stella Márta
4 hozzászólás
cicus61 P>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Eddig is bírtam a csajt, de most még jobban. Követtem az életét, sajnos a talk show-ját nem tudom nézni, az angolom nem az igazi, csak néha egy-egy részlet van, amit youtube-on láttam. Nem semmi, amit elért, nőként. Az mindig lejött róla, hogy egy nagyon vidám, optimista ember, aki szereti az életet. A könyv csak megerősített ebben. Sokat nevettem a poénjain. Kár, hogy nem volt kicsit több az életéről, a múltjáról.

Pandalány >!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Atyaég, ennek a könyvnek már az előszava levett a lábamról, zseniális! Végig mosolyogva olvastam, Ellen nem semmi stílusban ír, ez az első olvasmányom tőle. A talk showját szeretem, bár mivel külföldi csatorna, így azt nem mondanám, hogy rendszeresen nézem. De követem a közösségi médiában a tevékenységét és nagyon kedvelem őt, így mindenképpen kíváncsi voltam az új könyvére.
Megmondom őszintém, hogy nem egészen erre számítottam, mielőtt elkezdtem az olvasást. Azt gondoltam, hogy életrajzi, vagy legalábbis valami ahhoz hasonló könyv lesz ez, megtudhatok mindenfélét Ellen életéről, eddigi tevékenységéről, elért eredményeiről. Végül is ez megvalósult, de minden ez a könyv, csak épp nem önéletrajz! :D

Gyakorlatilag ez egy „útmutató az élethez” típusú könyv, ugyanakkor mégsem. Nehéz volna kategóriába sorolnom. Egyrészt minden fejezet külön témát takar, kimond életigazságokat, másrészt viszont mindegyikhez van valami humoros hozzászólása, története, amitől az egész elég szürreális lesz. Sok helyen kicsit olyan a könyv, mintha belelátnánk Ellen fejébe, ami telis teli van mindenféle, helyenként össze-visszaságnak tűnő gondolatokkal, ugyanakkor a lényeg abszolút érthető és összeáll a kép végül minden fejezet végére.
Ellent pontosan olyan energikus, életvidám nőnek képzelem el a valóságban is, mint ahogyan a könyv oldalain is megjelenik.
A könyv címe Szórakozol velem?! és az a helyzet, hogy a tartalma is pont ilyen. Ne számítsatok semmi komoly, drámai fejtegetésekre, ha kezetekbe veszitek a könyvet. Ez sokkal inkább egy megmosolyogtató, jó kedvet sugárzó könyvecske, amit bármikor szívesen veszel majd le a polcról. Mert ilyen. Egyben végigolvasva, de akár csak egy-egy fejezetet is el lehet belőle olvasni (egyébként megjegyezném, hogy rövidek a fejezetek, talán pont ezt a célt szolgálva).

A könyv kivitelezése magával ragadó, kívül-belül tetszik, szívesen veszem kézbe később is. Kemény fedeles, a borító nagyon szép és a fülszöveg abszolút egyedi. Már azon jót mosolyogtam. ♥

Blogbejegyzésem a könyvről: http://pandalanyolvas.blogspot.hu/2016/05/mindnyajunkna…

_Enii_>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Nézz felfelé is,lefelé is. Úgy. Így legalább nem fogsz hasra esni.

Egyértelműen 5*

Imádtam. Na, de ne szaladjunk ennyire előre…
Előéletem Ellennel eddig néhány műsorára korlátozódott,mostantól viszont rendszeres néző,fan leszek ez így túl elcsépelt,maradjunk a nézőnél.
A történetről pedig csak annyit,hogy kellően kikapcsoló,néhány említett igen fontos téma mellett. Úgy ír komoly dolgokról,hogy az olvasó közben nem érzi 'nehéznek',mert mindent felold egy zseniális poénnal. Imádom ezt a szarkasztikus,egészséges vagy már annál több önbírálati morzsákat. :D A tanácsokat megfogadom. Persze nem mindet,valamit hagyni kell a lázadó természetemnek is. ;)

Ui: Megígérem,hogy soha nem alszom egy ágyban egy majommal. vagy többel ;D

ZizuPajaroDiaz P>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

♥♥ Imádom ezt a csajt de komolyan. Magával ragadó az örökös jókedve, az ezer wattos mosolya. Láttam pár videót a talk-show-jából. Nagyon sajnálom, hogy nincsen hozzájuk legalább felirat. Biztos, hogy nézném. Kb. 1,5 éve gazdagítja már ez a kötet a könyvtáramat, de sajnos csak most jutott rá időm, hogy elolvassam. Már a fülszöveg alapján bekerült a kedvenceim közé. Engem már azzal megvett kilóra. A beltartalom pedig .. Atyaég. Visítva nevettem egy csomószor. Pozitív értelemben mondom, ez a csaj nem százas.
Erről a könyvről én most azt mondom, a valaha volt legjobb, legviccesebb, legklasszabb könyv amit olvastam. Ha valahova csak egy könyvet vihetek magammal, tuti, hogy ez lesz az. Nem is kérdés. Életem könyve. ♥♥

2 hozzászólás
DarknessAngel>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Imádom Ellent! Annyira jófej, vicces, és szeret táncolni :D Mindig megnézem youtube-on, mert kèpes rá, hogy feldobja a napom.
Ezért is volt egy kicsit fura ezt a könyvet magyarul olvasni. Elvégre Ellent eddig csak angolul hallottam. :D De sebaj, az ő hangját képzelve olvastam végig a könyvet, így máris sokkal jobb lett.
Leginkább csak mosolyogtam a könyvön,talán csak 2-3x fordult elő, hogy hangosan is felnevettem.
Viszont jó volt, aranyos és poénos. Egy sírós könyv után a legjobb választás. ;)

Andee_Sis>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Egy szórakoztató, könnyed olvasmányt kerestem. És meg is találtam.
Emellett találtam még egy nagyon érdekes embert, akiről már több-kevesebb információm volt ugyan, de most egy kicsit beleláthattam az életébe, gondolataiba is, a humor fátylán keresztül.
Nagyon szimpatikus és szívesen tudnék meg még többet az életéről.

Trudiz>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Ez a nő… :)
Pörgős, vidámságos, szerethető.
Viccekkel tűzdelt írásából árad a boldogság, melyet jól át tud adni. Őszinte és bohókás.
Ha felvidulási szándékod van: olvasd! :)

Dóra_Viki P>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Köszi Ellen, jól szórakoztam! Én még könyvön ennyit nem röhögtem.
Olyan érzésem volt, mintha kiállt volna és nyomott egy standup showt. Ami eszébe jutott arról beszélt. Amikor láttam, hogy rajta van a könyvön az önsegítő címke, megijedtem. Valahogy azok a könyvek nem az én világom. De! Senki ne várjon mélyen szántó gondolatokat, életét megváltoztató okosságokat. Ellen egyet akar, szórakoztatni, és ezt megkaptam.

2 hozzászólás
életem__könyvtára>!
Ellen DeGeneres: Szórakozol velem?!

Nem volt rossz ez a könyv, de valahogy még is csak azért érzem az elolvasása után, hogy annyira nem tetszett. Lehet csak rossz pillanatomban olvastam, mert a vicceken se tudtam nevetni, és valahogy nem ragadott magával. Pedig nem olyan rossz, és biztos sokan nagyon szeretik, de nekem ez most annyira nem jött be valamiért. Sok téma volt egymás mellé belepakolgatva a regénybe, és ezek miatt is lehet hogy nem annyira tetszett. Pedig azt hittem hogy humoros lesz, és hogy nagyon fog nekem tetszeni, de valahogy még se, amit kicsit bánok…


Népszerű idézetek

Tündér_Lala>!

Ha valaki azt mondja neked, nagyon furi vagy, köszönd meg neki.

64. oldal

9 hozzászólás
Pandalány >!

A legfontosabb az, hogy élvezni tudd az életed, és minden napodat értékeld. Ezt még akkor is meg tudod tenni, ha mindig csak az adott pillanatra figyelsz.

3 hozzászólás
Trudiz>!

A szépséget ne az arcon, hanem a szív ragyogásában keresd.

18. oldal

2 hozzászólás
Pandalány >!

Számomra a szépség leginkább azt jelenti, ha valaki jól érzi magát a bőrében.

Kapcsolódó szócikkek: szépség
Pandalány >!

Mindnyájunknak rá kellene szoknunk a gondolkodásra.

Kapcsolódó szócikkek: gondolkodás
EsztA>!

Ha szereted a sikerélményt, ne bújócskázz mókusokkal.

79. oldal

3 hozzászólás
Pandalány >!

Naplóm!
Cukorelvonó kúrán vagyok. Egyáltalán nem eszem cukrot három hete. Már komoly elvonási tüneteim vannak. Ma ráordítottam egy szobanövényre.

Kapcsolódó szócikkek: cukor
Pandalány >!

Úgy nézünk ki, úgy beszélünk, úgy járunk, ahogy. Én például kecsesen lépkedek, mert szupermodell vagyok, de néha nyargalászok is, ha arra támad kedvem.
Amikor már megtanultuk ezt elfogadni, akkor fognak majd elfogadni a többiek is. Fogadd el magad úgy, ahogy vagy! Szó szerint. Öleld át azt, aki te vagy. Legyél rá büszke. Kivéve, ha sorozatgyilkos vagy. Akkor inkább ne.

Pandalány >!

Minden elképzelhető fajta krémből van neki. És itt igazán sok fajtát képzelj el. Van külön kréme arcra, kézre, lábra, testre. De vajon miért? Mi történne, ha kézkrémet kennél a lábadra? Megzavarodna a lábad és elkezdene tapsolni?

Kapcsolódó szócikkek: krém
Pandalány >!

A francba, most nem mehetek el hippinek. Jövő hétre van időpontom a fogorvoshoz.


Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Amy Schumer: A deréktetovált lány
Helen Russell: Egy év a világ legboldogabb országában
Rachel Hollis: Szabadulj meg végre a hazugságoktól, hogy az lehess, aki valójában vagy!
Giulia Enders: Bélügyek
Veresi Éva: Mámor és boldogság?!
Parti Nagy Lajos: Az étkezés ártalmasságáról
Eric Smith: Geek randikalauz
Robert Fulghum: Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes
Mark Manson: A „Lesz*rom” rafinált művészete
David Michie: A Dalai Láma macskája