Értékelések 492

alexa19900726 P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Igazi érzéki, szexy és erotikus. Ha valaki nem szereti ezt a kategóriát, akkor ne olvassa. Én imádom. Sokan mondják, hogy de mind ugyanolyan…. NEM mind egyedi és mind csodálatos :) Elle Kennedy pedig kifejezetten tudja, hogy kell az olvasót magával rántani :)

Lillaa_>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Ajaaaj…Nagyon vártam Dean történetet mindenkitől azt hallottam,hogy ez a legjobb rész viszont nekem sokkal kevésbé tetszett mint az előző kettő. Bár Dean és Allie nagyon jofej és vicces karakterek de nekem az ő kapcsolatuk nem igazán jött át illetve maga a történet sem…Eddig az összes könyvemet 2-3 nap alatt elolvastam ez viszont ciki vagy nem egy hónapomba telt mert annyira nem mozgattak meg a történések:( De azért mégis csak Elle Kennedy és mégis csak Off Capmus úgyhogy nem volt szivem 4 csillagnal kevesebbet adni neki♥

1 hozzászólás
Henrietta1996>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Már vártam, hogy elolvashassam Dean történetét is, aki már az első részben felkeltette az érdeklődésemet. Vártam, ki is lesz, az a hölgy aki elrabolja a szívét, de nem gondoltam volna hogy Allie lesz a szerencsés.
Dean karakteréről eddig csak annyit lehetett tudni, hogy egy kőgazdag szexmániás szépfiú, de ebben a részben kiderült, hogy sokkal több van benne, mint amit elsőre hinnénk. Allie karakteréről eddig még kevesebbet tudtunk, mint Dean-ről, a könyv végére szimpatikus lett az ő karaktere is, de valahogy mégsem kedvelem annyira mint Hannah vagy Grace karakterét. De ennek ellenére Dean és Allie nagyon jó párost alkotnak, illenek egymáshoz és örülök, hogy egymásra találtak.
Az eddigi kötetek közül ez a rész volt a legerotikusabb sok forró jelenettel. A sok erotikus rész mellett azonban sok vicces rész is helyett kapott , egy bizonyos fürdőkádas jelenetet többször is elolvastam, de még mindig úgy röhögök rajta, hogy a szemem is elkezd könnyezni.
A könyv vége felé, már azt hittem, hogy végre kimarad a spoiler de sajnos csalódnom kellett mert beütött a balszerencse. Még engem is teljesen lesújtott a hír spoiler kellett a szakításhoz, de ez van nem lehet mit tenni ellene.
Szerencsére sikerült Dean-nek feldolgozni ezt a csapást és Allie-t is sikerült visszahódítania.
Most pedig végre elolvashatom Tucker történetét, mivel az ő vallomásával ért véget a történet már nagyon várom a folytatást.

Gertrud01>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

A kedvencem a sorozatból. Már 3x olvastam el, de ez a szám nőni fog. Nagyon bírom Deant, de amikor spoiler komolyan, egyszerűen ő a legjobb.
Nem ragozom tovább, számomra a tavalyi év könyve.