The ​Score – A pont (Off-Campus 3.) 1331 csillagozás

Elle Kennedy: The Score – A pont

A ​srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.

De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
416 oldal · ISBN: 9789634570783
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
416 oldal · ISBN: 9789634570790
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
410 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570776 · Fordította: Barthó Eszter

1 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

23 tag · 2 karc · Utolsó karc: 2021. június 18., 01:30 · Bővebben


Enciklopédia 36

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes · Varys · Colin Fitzgerald (Fitzy) · Summer Heyward-Di Laurentis · Hunter Davenport · Beau Maxwell · Sean McCall · Megan · Chad Jensen · Doug Ellis · Joe Hayes · Nick Heyward-Di Laurentis


Kedvencelte 369

Most olvassa 33

Várólistára tette 153

Kívánságlistára tette 302

Kölcsönkérné 5


Kiemelt értékelések

Niitaa P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Zseniális! Sikítva röhögök! Imádom! Kedvenc! Szuperszónikus!

Bővebben a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2017/12/elle-kenndy-score…

"Kedves Olvasóm,

igen, ezt a levelet neked írom. Már jó ideje ismerjük egymást. Mindketten tudjuk, hogy nem kenyerem az erotikus kategóriába sorolható könyv, sőt… nagyon ritkán olvasok mocskos szex-es témájú könyvet. Szerinted velem van a baj? Így is a kolléganőm meggyanúsított, hogy lehet valami beütésem, ha a Papírhercegnők ennyire tetszett – hozzátenném, ő is imádta. Reed kicsinálta, összetörte, pedig eddig csak krimiket és thrillereket olvasott. Eddig.
Szóval nem szeretem az erotikus könyveket, de az idei év legnagyobb felfedezettje pont ezt ír: NA erotikus-romantikust. Elle Kennedy számomra A zseni. Imádom! Csak olvadozni tudok érte! De komolyan. Mondd, hogy te is épp ennyire rajongsz érte! Hisz nem lehet nem szeretni!
De tudod mit? Érzem én ott azt a kis bizonytalanságot, szóval leírom Neked most, miért kell elolvasnod a Score-t. Is. Meg a többit is.
Felkészültél?"

28 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Mi más, mint öt csillag?
Dean rácáfol arra, hogy ő csupán egy üresfejű szexmániás szépfiú. Ugyanis nem üresfejű, de a többi nagyon is igaz.
Már az első fejezeteknél majd kiesett a szemem, olyan dumát nyomott. A könyv teljes mértékben +18-as. Ha a mélyére ásunk, nincs benne semmi rendkívüli, de olyan jól van összerakva, hogy teljesen beszippant.
Allie öntudatos hősnő, aki többnyire tudja mit akar, kivéve amikor Dean di Laurentisszel kerül szembe. A romantikus akciózgatás mellett remek humoruk is van a szereplőknek.
(Az a bizonyos beszélgetés Belláról…)
Viszont a végefelé majdnem csillagot vontam le B. miatt. spoiler
Az NA regények kedvelőinek feltétlenül ajánlom.

9 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

„A tekintetem a pucér mellkasára vándorol. Mi tagadás, nem rossz látvány. Mint egy szobor: magas, szálkás és csupa izom. Tökéletesen megformált állát szexi, szőke borosta keretezi. Nem ér, hogy egy ilyen genyó alak ennyire jól nézzen ki!”

Na igen, ilyenkor igen szomorú vagyok, mikor elfogynak a lapok…
Hogy én ezt a történetet mennyire szerettem …..elképesztő gyorsan tudtam vele haladni.

Végig azon voltam, hogy ne nevessek hangosan, mert bizony vittem magammal még vizsgázni is.
Míg mindenki a folyosón magolt és izgult, én verítékben úszva, hogy vissza fogjam a hangos vihogást, próbálkoztam….nos nem sok sikerrel. Az egyik csaj meg is kérdezte mit szedek, adjak neki is, mert szüksége van rá, de csak mutattam a könyvet….az a fej amit vágott :D

Nem lehet nem szeretni Elle Kennedy történeteit, viccesek, sokszor sírva nevetősek, de megvan benne a kellő mélységű érzelmi hullám, némi össze tákolt drámával és hihetetlen mennyiségű erotikával.

Mikor úgy érzem, nem a legjobb a kedvem, csak elő kell vennem és vigyorogva fogom becsukni.

Mindegyik karaktert imádtam, mert árnyaltságuk ugyan egyenlő a nullával, de szórakoztatóak és könnyen szerethetőek. Egy falat eper a torta tetejéről.

Nekem nagy kedvenc és nagyon várom a folytatását.

Olvassátok ! :D♥

Tünde_JLT I>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Imádtam ♥♥♥
Eszméletlen. Letehetetlen. Egyszerűen totálisan rabul ejtett. :)
Akarok egy Deant spoiler és a Dean-féle életet is szeretném ;)
Nyalóka, rózsaszín Winston… Hát, persze. XD
Legszívesebben naponta újraolvasnám

4 hozzászólás
Naiva P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

„Dean Di Laurentis csak azt csinálja, amihez kedve van, nem?
– Most pont azt csinálom – von vállat.
Összevont szemöldökkel várom, hogy kifejtse.
– Boldoggá teszlek.
Kész. A szívem felrobbant. Ennyi boldogságot már nem tud magában tartani."

De szeretem Elle Kennedyt. Úgy örülök, hogy rátaláltam a könyveire. Eddig minden könyvével elkápráztatott és közben olyan jól szórakoztatott, ahogy csak kevesen képesek. Az eddigi részekhez hasonlóan, ebben is benne volt minden jó. A humor a dráma és az érzékiség kiváló egyensúlya. Az imádni való szereplőkről nem is beszélve. Az írónő nagyon jól ért az állhatatos, mégis sebezhető hősnőkhöz. Allie éppen ilyen, mert erős és kitartó. Elvégre sikerült megreformálnia az egyik legnagyobb könyves manwh*re-t. Az apjával való kapcsolata külön szívmelengető volt.
Dean….hát’ ő Dean. Engem is boldoggá tett. Érte a kezdetektől fogva rajongok. Mind a négy fiú elfér a szívemben, de Dean annak a csücske. Nem hazudtolja meg magát spoiler, de nem is áltat senkit. Teljesen őszinte és magasról tesz arra, hogy mások mit gondolnak róla. Már a leírás alapján is „marry me” kategória spoiler, de mindez semmi az óriási szíve nélkül.
Aki szereptanulás közben „sipító női hangra” vált, aki ZS kategóriás, bűn rossz francia szappanoperát néz a szeretett hölgy kedvéért, miközben egy mukkot sem ért belőle…..
Ayyy.
Imádtam, ahogyan egy nagyképű, felelőtlen fiúból, felelősségteljes férfivá érett. Lehetséges, hogy a helyzet, ami ráébresztette szivárványos volt, de szükséges is.
Egy pillanatra sem hagyott unatkozni. A párbeszédek nagyon szellemesek és még a leíró részek is izgalmasak, érdekesek.
Észre se vettem, hogy repül az idő, míg olvastam. Már nagyon várom a következő részt, amit Elle nagyon ügyesen előkészített. Olyan „az állad leesik módon.”

2 hozzászólás
ZitussKa >!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Van-e a sorozatnak olyan rèsze, ami nem üti meg azt a nagyon-nagyon magas mèrcèt, amit Elle Kennedy már az első rèsznèl felállított.? :) Eddigi ismereteim alapján nincs.
Ez a rèsz határozottan a legviccesbb kötet volt. Magam sem tudom hányszor olvastam el újra ès újra egy-egy jelenetet, mert dőltem a nevetèstől. Igyekszem nem is sokat gondolni rá mert bizonyos jelenetek, ha eszembe jutnak mèg most is kèpes vagyok csak úgy felnevetni. Azèrt valljuk be, a tanóra közepèn ez nem lenne túl ildomos :D
Dean a lazaság megtestesítője, főnyeremèny. Allie vicces ès karakán. Ez a kèt lökött pedig pontosan kiegèszítik egymást:) Izgultam mikor jönnek rá *_*
A köztük levő fizikai vonzalomról annyit, hogy olvastam már sok mindent, sokfèle párosról de igen, közöttük határozottan, ès kiemelkedő módon működik a kèmia. :))
Imádtam!
Csak feltűnès nèlkül ès az apróbetűs rèszhez írva: mindennek ellenère, ha betoppanna hozzám Dean, akkor a kezdeti döbbenetet felváltaná a kíváncsiság ès izgatottan megtudakolnám, hogy Garrett hol van, mikor jön? :D
Nálam mèg mindig ő a teljes favorit, ez van :))

3 hozzászólás
Törpillaa P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤
Már az első részben megvett magának Dean, és ez most sem változott meg. Csak még jobban beleszerettem. ❤ Végig nevettem az egészet, vicces volt, szexi, erotikus, szenvedélyes, érzelmes, romantikus. Imádtam. ❤ Allie-t, is megkedveltem, szerethető karakter, jó páros voltak Dean-el. :-) De Garrett-et, Hannah-t, Logan-t, Grace-t, és Tucker-t is imádtam, és alig várom már Tucker történetét. :-) Már nagyon kíváncsi vagyok rá. :-)

1 hozzászólás
zuna19>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Falva jó!
A történet egyszerűen fantasztikus volt. Sok érzelem volt benne. Pörgött.
Rengeteget nevettem és egy-két könnycsepp is hullott a meghatottságtól.
Karakterileg nem éreztem erősnek. Allie és Dean elég gyenge páros. Valahogy nem kedveltem meg őket.
Érdekes, mert eddig nekem az első és ez a rész nem lett kedvenc, de a második levett a lábamról. Remélem a zárórész egy csoda lesz. Amit, hogy őszinte legyek nagyon várom. Főleg, hogy megszellőztette az írónő A pont zárójelenetében, mi is lesz a cselekmény annak. Hát dobtam tőle egy hátast. Tucker-Tucker gyere már!!!

4 hozzászólás
Black_widow P>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Lehet mondani, hogy minden rész ugyan arról szól, ugyan olyan végkimenetellel… mégis! Mindegyik kötetnek megvan a maga varázsa, a maga hangulata, szépsége és buktatói!
Jó volt újraolvasni az ő történetüket is, és maximálisan értem miért húz el értékelésben egy kicsit az előző két kötettől. Hiszen ki lenne képes ellenállni Dean Heyward Di Laurentis sármjának?! Allie karakterével eszméletlen párost alkotnak. Tetszik, hogy mind a ketten képesek őszintén kimondani, amit gondolnak, talpraesettek még ha ezzel nem is mindig vannak tisztában és nem utolsó sorban törődnek a számukra fontos emberekkel.
Dean mindent bevet, hogy fenntartsa az üresfejű, gazdag, elkényeztetett f#ckboy képének látszatát … a felszín alatt azonban minden, csak nem az a személy, akinek látszani akar.
Allie karakterét imádom! off Ahogy helyre teszi Dean-t, nem úgy kezeli, mint a többség és nem borul egyből a srác lábai el, üdítő szócsatákhoz vezet minden alkalommal.
Határozottan ez a sorozat legerotikusabb, legfülledtebb része és bár az összes kötetet szeretem, Dean és Allie történetében sokkal jobban átjön a két szereplő közötti vonzalom, szikra, szexuális feszültség.
…és bár ha a való életben találkoznék egy Dean kaliberű sráccal valószínűleg párszor már jól spoiler volna, nem tudom hibáztatni Allie-t, amiért elcsábult. Nagyon jól megalkotott karakter, minő meglepetés … Könyvmoly-hárem alapanyag ő is! :D♥

15 hozzászólás
Szücsi>!
Elle Kennedy: The Score – A pont

Egy jó tanács: NE este hajnali 1-2 között olvasd a könyvet ha hangosan akarsz nevetni. De komolyan. Nekem gyakran vissza kellett fognom magam nehogy a hangos röhögésemmel felébreszek bárkit is. :D spoiler
Imádom Dean humorát, tényleg állati vicces pasi. Dean egy igazán sokoldalú srác. Egyszere képes egy szexmániás baromként viselkedni de emellett képes egy nagyon türelmes és gondoskodó sráccá is válni spoiler. Ennek ellenére mégsem lett a szivem csücske.
Allie és Dean aranyos páros voltak de valahogy a könyvnek és nekik se sikerült felülmulniuk a második rész hangulatát. Nem tudom ez miért lehet de ez a rész olyan egy szinten van az első résszel. Jónak jó volt, de lehet kicsit többet vártam tőle. Nem hozta a masodik rész szintjét. spoiler
A könyv amugy remekül kikapcsolt és élveztem az olvasását. (Bár a sok szex néha idegesített de ez várható volt egy ilyen srácnál mint Dean :)) Nem lett akkora nagy kedvenc mint a Mistake de a sok nevetetős rész miatt a Deal fölé rangsorolnám a könyvet ha rangsorolnom kéne tetszés szerint a részeket.
Azt azért el kell ismernem hogy az iróő bizony tud valamit mert eddig mindegyik könyvéről el lehet mondani hogy hihetetlenül viccesek és szinte letehetetlenek. remélem a 4.rész is jó lesz. Kiváncsian várom Tukert :)


Népszerű idézetek

Naiva P>!

– Te most tényleg félmeztelenre vetkőztél? – meredek rá döbbenten.
– Ja. Nem csípem a pólókat.
Nem csípi a pólókat.

102. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
Naiva P>!

– Azt hittem, nem akarsz salsázni. Dean Di Laurentis csak azt csinálja, amihez kedve van, nem?
– Most pont azt csinálom – von vállat.
Összevont szemöldökkel várom, hogy kifejtse.
– Boldoggá teszlek.
Kész. A szívem felrobbant. Ennyi boldogságot már nem tud magában tartani.

352. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
Mrs_Curran_Lennart P>!

– Ne pazarold rá az idődet! – legyint Fitzy. – A film egy kalap szar. Olvasd el inkább a könyvet!

180. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Fitzgerald (Fitzy)
1 hozzászólás
Naiva P>!

A reménnyel csak egy baj van: általában csalódáshoz vezet.

361. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · csalódás · remény
Naiva P>!

Tettetett lazasággal Hannah-hoz fordulok.
– És hol van a másik feled?
– Itt vagyok – vigyorog önelégülten Garrett.
– A másik másik feledre céloztam – nevetek. A kis szőke drámakirálynőre, akivel egymáshoz vagytok nőve.

100. oldal

haligali>!

Tanulj a hibádból, és lépj tovább!

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes
Naiva P>!

Senki sem boldog állandóan.

115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes
Naiva P>!

Ne agyalj annyit! Lesz, ahogy lesz.

316. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
Naiva P>!

A tekintetem a pucér mellkasára vándorol. Mi tagadás, nem rossz látvány. Mint egy szobor: magas, szálkás és csupa izom. Tökéletesen megformált állát szexi, szőke borosta keretezi. Nem ér, hogy egy ilyen genyó alak ennyire jól nézzen ki!

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
Naiva P>!

– Jesszusom, Dean! Miért vagy meztelen?
– Nem csípem a pólókat.
– Na és a nadrág? Az ellen mi kifogásod van? (…)
– Mi az? – kérdezem.
– Még életemben nem találkoztam ilyen ruhafóbiás emberrel. Ez annyira fura.

407. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis

Népszerű triviák

BrigiMoly>!

„Amerikában 2015. február 24-én jelent meg a sorozat első kötete, a negyedik pedig 2016. szeptember 26-án. Viszont eredetileg a sokak által megszeretett szexi pasis borítók helyett egy-egy lány állt a kötetek borítóján.”

[sorok-kozott.hu]

Kapcsolódó könyvek: Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet · Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés · Elle Kennedy: The Score – A pont · Elle Kennedy: The Goal – A cél

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés
Elle Kennedy: The Score – A pont
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Kapcsolódó alkotók: Elle Kennedy


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland: Egomániás
Penelope Bloom: His Banana – Bekapnám
Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Ruby Saw: Liv Jackson életei
Vi Keeland: A viszony