54. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

The ​Score – A pont (Off-Campus 3.) 742 csillagozás

Elle Kennedy: The Score – A pont

A ​srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz…

Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.

De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.

Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár… (tovább)

Eredeti mű: Elle Kennedy: The Score

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
410 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570776 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
416 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634570776 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 29

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · John Logan · Dean Heyward-Di Laurentis · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes · Beau Maxwell · Colin Fitzgerald (Fitzy) · Summer Heyward-Di Laurentis · Megan · Sean McCall · Doug Ellis · Joe Hayes


Kedvencelte 210

Most olvassa 26

Várólistára tette 131

Kívánságlistára tette 211

Kölcsönkérné 6


Kiemelt értékelések

>!
Niitaa P
Elle Kennedy: The Score – A pont

Zseniális! Sikítva röhögök! Imádom! Kedvenc! Szuperszónikus!

Bővebben a blogomon:
http://niitaabell.blogspot.hu/2017/12/elle-kenndy-score…

"Kedves Olvasóm,

igen, ezt a levelet neked írom. Már jó ideje ismerjük egymást. Mindketten tudjuk, hogy nem kenyerem az erotikus kategóriába sorolható könyv, sőt… nagyon ritkán olvasok mocskos szex-es témájú könyvet. Szerinted velem van a baj? Így is a kolléganőm meggyanúsított, hogy lehet valami beütésem, ha a Papírhercegnők ennyire tetszett – hozzátenném, ő is imádta. Reed kicsinálta, összetörte, pedig eddig csak krimiket és thrillereket olvasott. Eddig.
Szóval nem szeretem az erotikus könyveket, de az idei év legnagyobb felfedezettje pont ezt ír: NA erotikus-romantikust. Elle Kennedy számomra A zseni. Imádom! Csak olvadozni tudok érte! De komolyan. Mondd, hogy te is épp ennyire rajongsz érte! Hisz nem lehet nem szeretni!
De tudod mit? Érzem én ott azt a kis bizonytalanságot, szóval leírom Neked most, miért kell elolvasnod a Score-t. Is. Meg a többit is.
Felkészültél?"

28 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Elle Kennedy: The Score – A pont

Mi más, mint öt csillag?
Dean rácáfol arra, hogy ő csupán egy üresfejű szexmániás szépfiú. Ugyanis nem üresfejű, de a többi nagyon is igaz.
Már az első fejezeteknél majd kiesett a szemem, olyan dumát nyomott. A könyv teljes mértékben +18-as. Ha a mélyére ásunk, nincs benne semmi rendkívüli, de olyan jól van összerakva, hogy teljesen beszippant.
Allie öntudatos hősnő, aki többnyire tudja mit akar, kivéve amikor Dean di Laurentisszel kerül szembe. A romantikus akciózgatás mellett remek humoruk is van a szereplőknek.
(Az a bizonyos beszélgetés Belláról…)
Viszont a végefelé majdnem csillagot vontam le B. miatt. spoiler
Az NA regények kedvelőinek feltétlenül ajánlom.

9 hozzászólás
>!
Nikolett0907 P
Elle Kennedy: The Score – A pont

„A tekintetem a pucér mellkasára vándorol. Mi tagadás, nem rossz látvány. Mint egy szobor: magas, szálkás és csupa izom. Tökéletesen megformált állát szexi, szőke borosta keretezi. Nem ér, hogy egy ilyen genyó alak ennyire jól nézzen ki!”

Na igen, ilyenkor igen szomorú vagyok, mikor elfogynak a lapok…
Hogy én ezt a történetet mennyire szerettem …..elképesztő gyorsan tudtam vele haladni.

Végig azon voltam, hogy ne nevessek hangosan, mert bizony vittem magammal még vizsgázni is.
Míg mindenki a folyosón magolt és izgult, én verítékben úszva, hogy vissza fogjam a hangos vihogást, próbálkoztam….nos nem sok sikerrel. Az egyik csaj meg is kérdezte mit szedek, adjak neki is, mert szüksége van rá, de csak mutattam a könyvet….az a fej amit vágott :D

Nem lehe,t nem szeretni Elle Kennedy történeteit, viccesek, sokszor sírva nevetősek, de megvan benne a kellő mélységű érzelmi hullám, némi össze tákolt drámával és hihetetlen mennyiségű erotikával.

Mikor úgy érzem, nem a legjobb a kedvem, csak elő kell vennem és vigyorogva fogom becsukni.

Mindegyik karaktert imádtam, mert árnyaltságuk ugyan egyenlő a nullával, de szórakoztatóak és könnyen szerethetőek. Egy falat eper a torta tetejéről.

Nekem nagy kedvenc és nagyon várom a folytatását.

Olvassátok ! :D♥

>!
Tünde_JLT IP
Elle Kennedy: The Score – A pont

Imádtam ♥♥♥
Eszméletlen. Letehetetlen. Egyszerűen totálisan rabul ejtett. :)
Akarok egy Deant spoiler és a Dean-féle életet is szeretném ;)
Nyalóka, rózsaszín Winston… Hát, persze. XD
Legszívesebben naponta újraolvasnám

4 hozzászólás
>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Score – A pont

„Dean Di Laurentis csak azt csinálja, amihez kedve van, nem?
– Most pont azt csinálom – von vállat.
Összevont szemöldökkel várom, hogy kifejtse.
– Boldoggá teszlek.
Kész. A szívem felrobbant. Ennyi boldogságot már nem tud magában tartani."

De szeretem Elle Kennedyt. Úgy örülök, hogy rátaláltam a könyveire. Eddig minden könyvével elkápráztatott és közben olyan jól szórakoztatott, ahogy csak kevesen képesek. Az eddigi részekhez hasonlóan, ebben is benne volt minden jó. A humor a dráma és az érzékiség kiváló egyensúlya. Az imádni való szereplőkről nem is beszélve. Az írónő nagyon jól ért az állhatatos, mégis sebezhető hősnőkhöz. Allie éppen ilyen, mert erős és kitartó. Elvégre sikerült megreformálnia az egyik legnagyobb könyves manwh*re-t. Az apjával való kapcsolata külön szívmelengető volt.
Dean….hát’ ő Dean. Engem is boldoggá tett. Érte a kezdetektől fogva rajongok. Mind a négy fiú elfér a szívemben, de Dean annak a csücske. Nem hazudtolja meg magát spoiler, de nem is áltat senkit. Teljesen őszinte és magasról tesz arra, hogy mások mit gondolnak róla. Már a leírás alapján is „marry me” kategória spoiler, de mindez semmi az óriási szíve nélkül.
Aki szereptanulás közben „sipító női hangra” vált, aki ZS kategóriás, bűn rossz francia szappanoperát néz a szeretett hölgy kedvéért, miközben egy mukkot sem ért belőle…..
Ayyy.
Imádtam, ahogyan egy nagyképű, felelőtlen fiúból, felelősségteljes férfivá érett. Lehetséges, hogy a helyzet, ami ráébresztette szivárványos volt, de szükséges is.
Egy pillanatra sem hagyott unatkozni. A párbeszédek nagyon szellemesek és még a leíró részek is izgalmasak, érdekesek.
Észre se vettem, hogy repül az idő, míg olvastam. Már nagyon várom a következő részt, amit Elle nagyon ügyesen előkészített. Olyan „az állad leesik módon.”

2 hozzászólás
>!
Törpillaa
Elle Kennedy: The Score – A pont

❤❤ Imádom, imádom. ❤❤
Már az első részben megvett magának Dean, és ez most sem változott meg. Csak még jobban beleszerettem. ❤ Végig nevettem az egészet, vicces volt, szexi, erotikus, szenvedélyes, érzelmes, romantikus. Imádtam. ❤ Allie-t, is megkedveltem, szerethető karakter, jó páros voltak Dean-el. :-) De Garrett-et, Hannah-t, Logan-t, Grace-t, és Tucker-t is imádtam, és alig várom már Tucker történetét. :-) Már nagyon kíváncsi vagyok rá. :-)

1 hozzászólás
>!
ZitussKa
Elle Kennedy: The Score – A pont

Van-e a sorozatnak olyan rèsze, ami nem üti meg azt a nagyon-nagyon magas mèrcèt, amit Elle Kennedy már az első rèsznèl felállított.? :) Eddigi ismereteim alapján nincs.
Ez a rèsz határozottan a legviccesbb kötet volt. Magam sem tudom hányszor olvastam el újra ès újra egy-egy jelenetet, mert dőltem a nevetèstől. Igyekszem nem is sokat gondolni rá mert bizonyos jelenetek, ha eszembe jutnak mèg most is kèpes vagyok csak úgy felnevetni. Azèrt valljuk be, a tanóra közepèn ez nem lenne túl ildomos :D
Dean a lazaság megtestesítője, főnyeremèny. Allie vicces ès karakán. Ez a kèt lökött pedig pontosan kiegèszítik egymást:) Izgultam mikor jönnek rá *_*
A köztük levő fizikai vonzalomról annyit, hogy olvastam már sok mindent, sokfèle párosról de igen, közöttük határozottan, ès kiemelkedő módon működik a kèmia. :))
Imádtam!
Csak feltűnès nèlkül ès az apróbetűs rèszhez írva: mindennek ellenère, ha betoppanna hozzám Dean, akkor a kezdeti döbbenetet felváltaná a kíváncsiság ès izgatottan megtudakolnám, hogy Garrett hol van, mikor jön? :D
Nálam mèg mindig ő a teljes favorit, ez van :))

3 hozzászólás
>!
zuna19 P
Elle Kennedy: The Score – A pont

Falva jó!
A történet egyszerűen fantasztikus volt. Sok érzelem volt benne. Pörgött.
Rengeteget nevettem és egy-két könnycsepp is hullott a meghatottságtól.
Karakterileg nem éreztem erősnek. Allie és Dean elég gyenge páros. Valahogy nem kedveltem meg őket.
Érdekes, mert eddig nekem az első és ez a rész nem lett kedvenc, de a második levett a lábamról. Remélem a zárórész egy csoda lesz. Amit, hogy őszinte legyek nagyon várom. Főleg, hogy megszellőztette az írónő A pont zárójelenetében, mi is lesz a cselekmény annak. Hát dobtam tőle egy hátast. Tucker-Tucker gyere már!!!

4 hozzászólás
>!
Szücsi
Elle Kennedy: The Score – A pont

Egy jó tanács: NE este hajnali 1-2 között olvasd a könyvet ha hangosan akarsz nevetni. De komolyan. Nekem gyakran vissza kellett fognom magam nehogy a hangos röhögésemmel felébreszek bárkit is. :D spoiler
Imádom Dean humorát, tényleg állati vicces pasi. Dean egy igazán sokoldalú srác. Egyszere képes egy szexmániás baromként viselkedni de emellett képes egy nagyon türelmes és gondoskodó sráccá is válni spoiler. Ennek ellenére mégsem lett a szivem csücske.
Allie és Dean aranyos páros voltak de valahogy a könyvnek és nekik se sikerült felülmulniuk a második rész hangulatát. Nem tudom ez miért lehet de ez a rész olyan egy szinten van az első résszel. Jónak jó volt, de lehet kicsit többet vártam tőle. Nem hozta a masodik rész szintjét. spoiler
A könyv amugy remekül kikapcsolt és élveztem az olvasását. (Bár a sok szex néha idegesített de ez várható volt egy ilyen srácnál mint Dean :)) Nem lett akkora nagy kedvenc mint a Mistake de a sok nevetetős rész miatt a Deal fölé rangsorolnám a könyvet ha rangsorolnom kéne tetszés szerint a részeket.
Azt azért el kell ismernem hogy az iróő bizony tud valamit mert eddig mindegyik könyvéről el lehet mondani hogy hihetetlenül viccesek és szinte letehetetlenek. remélem a 4.rész is jó lesz. Kiváncsian várom Tukert :)

>!
gabiica P
Elle Kennedy: The Score – A pont

Atyaég. Az úgy volt, hogy addig nem bírtam elaludni, míg be nem fejeztem. Ez nálam ritkán fordul elő, de ha mégis, akkor tudom, hogy valami isteni jót olvasok. Hát ez az volt. Beleragadt a kezembe, nem bírtam letenni. Tökéletesen magával ragadott, nem akartam abbahagyni. Azt hiszem, beleszerettem Deanbe :D
Viccet félretéve, tényleg imádtam. Azt hiszem, ez az új kedvenc a sorozatból. Elle Kennedy ismét megcsinálta. Humoros volt, romantikus, mindenből volt benne egy kicsi, tökéletes arányban.
Végig arra gondoltam, hogy akarom magam mellé Deant. Akarom, hogy körbevezessen Manhattanben, akarom, hogy sipító női hangon olvasson mellettem, akarom egész valójában.
Már az előző kötetekben felkeltette az érdeklődésemet, tudtam, hogy sokkal több rejlik benne, mint amit először mutat.
Maga a szituáció is nagyon tetszett. Allie, aki szeretne egy kicsit felejteni, összegabalyodik ezzel a nőcsábásszal, aki végül „bevésődött” neki, élve az Alkonyat-hasonlattal.
Nagyon sajnáltam, ami Beau-val történt. Erre egyáltalán nem számítottam, lényegében sokkolt. Az tény, hogy jót tett a könyvnek, hogy nem a megszokott vonalon haladt, viszont nagyon szomorú voltam.

Nekem ez úgy volt tökéletes, ahogy volt. Kikapcsolt, megnevettetett, élvezettel olvastam.
És hát az a függővég… gyere, Tucker, gyere!


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

– Te most tényleg félmeztelenre vetkőztél? – meredek rá döbbenten.
– Ja. Nem csípem a pólókat.
Nem csípi a pólókat.

102. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
>!
Naiva P

A reménnyel csak egy baj van: általában csalódáshoz vezet.

361. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · csalódás · remény
>!
Naiva P

– Azt hittem, nem akarsz salsázni. Dean Di Laurentis csak azt csinálja, amihez kedve van, nem?
– Most pont azt csinálom – von vállat.
Összevont szemöldökkel várom, hogy kifejtse.
– Boldoggá teszlek.
Kész. A szívem felrobbant. Ennyi boldogságot már nem tud magában tartani.

352. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
>!
Mrs_Curran_Lennart P

– Ne pazarold rá az idődet! – legyint Fitzy. – A film egy kalap szar. Olvasd el inkább a könyvet!

180. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Colin Fitzgerald (Fitzy)
1 hozzászólás
>!
Naiva P

Senki sem boldog állandóan.

115. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes
>!
Naiva P

Ne agyalj annyit! Lesz, ahogy lesz.

316. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
>!
Naiva P

A tekintetem a pucér mellkasára vándorol. Mi tagadás, nem rossz látvány. Mint egy szobor: magas, szálkás és csupa izom. Tökéletesen megformált állát szexi, szőke borosta keretezi. Nem ér, hogy egy ilyen genyó alak ennyire jól nézzen ki!

20. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
>!
halimarcsi

Tanulj a hibádból, és lépj tovább!

38. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes
>!
Naiva P

Tettetett lazasággal Hannah-hoz fordulok.
– És hol van a másik feled?
– Itt vagyok – vigyorog önelégülten Garrett.
– A másik másik feledre céloztam – nevetek. A kis szőke drámakirálynőre, akivel egymáshoz vagytok nőve.

100. oldal

>!
Naiva P

– Jesszusom, Dean! Miért vagy meztelen?
– Nem csípem a pólókat.
– Na és a nadrág? Az ellen mi kifogásod van? (…)
– Mi az? – kérdezem.
– Még életemben nem találkoztam ilyen ruhafóbiás emberrel. Ez annyira fura.

407. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis

A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Rebecca Yarros: Full Measures – Tiéd vagyok
P. C. Harris: Újrajátszás
Fredrik Backman: Egymás ellen
Rachel Gibson: Szerelmi katasztrófák
M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Anna Todd: After Ever Happy – Miután boldogok leszünk
J. L. Armentrout: Be with me – Légy mellettem
S. C. Stephens: Esztelen