The ​Score (Off-Campus 3.) 102 csillagozás

Elle Kennedy: The Score Elle Kennedy: The Score Elle Kennedy: The Score Elle Kennedy: The Score

He ​knows how to score, on and off the ice

Allie Hayes is in crisis mode. With graduation looming, she still doesn’t have the first clue about what she's going to do after college. To make matters worse, she’s nursing a broken heart thanks to the end of her longtime relationship. Wild rebound sex is definitely not the solution to her problems, but gorgeous hockey star Dean Di-Laurentis is impossible to resist. Just once, though, because even if her future is uncertain, it sure as heck won’t include the king of one-night stands.

It’ll take more than flashy moves to win her over

Dean always gets what he wants. Girls, grades, girls, recognition, girls…he’s a ladies man, all right, and he’s yet to meet a woman who’s immune to his charms. Until Allie. For one night, the feisty blonde rocked his entire world—and now she wants to be friends? Nope. It’s not over until he says it’s over. Dean is in full-on pursuit, but when life-rocking changes strike, he starts to… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2016

>!
470 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781777112165
>!
354 oldal · puhatáblás · ISBN: 9781775293958
>!
CreateSpace, Washington, 2016
360 oldal · ISBN: 9781522783077

3 további kiadás


Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · Hannah Wells · Colin Fitzgerald (Fitzy) · Allie Hayes · Dakota Olsen


Kedvencelte 19

Most olvassa 9

Várólistára tette 10

Kívánságlistára tette 19


Kiemelt értékelések

Naiva P>!
Elle Kennedy: The Score

Az Off Campus sorozat 3. része, csak úgy, mint az előző részek, önálló regényként is olvasható. Az előzmények megismerése érdekében mégis javasolt a sorrend. Egyszerűen beleszerettem ebbe a sorozatba. Ha Elle tartaná ezt a szintet, azt se bánnám, ha 20 részes sorozattá tervezné. Elle receptje az eddig jól bevált „ellentétek vonzzák egymást” romcom történet. Annyira addiktív, annyira szexi. Tele hangosan-sírva-fekve-hasadat fogva nevetős jelenetekkel, beszólásokkal, imádnivaló karakterekkel, katalizátorként működő hősnőkkel, akik hatására nem egy csapásra, hanem nagy utat bejárva a manwh*re hőseink megváltoznak. Alig vártam már, hogy Dean történetét olvashassam.
Ez alól Allie és Dean története sem kivétel. spoiler Igen, igen, már a fülszöveget olvasva, engem is nagyon megdöbbentett. Így jött a képbe Dean, aki az egyik legnagyobb könyves manwh*re, akivel találkoztam eddigi olvasásaim során. Az eddigi részeket olvasva az jött le róla, hogy egy nemtörődöm, önző alak. Ha úgy vesszük, valóban az. Néha kicsit „too much” és sokszor tenyérbemászó, de lehetetlenség őt nem szeretni. Mint Mal a köbön!" spoiler Nagyon ügyesen leplezi.
Minél jobban megismerjük őt Allie-n keresztül, annál jobban megismerhetjük az igazi Dean-t. Allie nagyon szimpatikus lány, aki az elkötelezettségnek a híve. Nagyon jól ismeri Dean hírnevét: ő sem az elkötelezés mintapéldánya. Mellesleg allergiás az ingekre, pólókra. Folyton muszáj mutogatni a 6 pack-et, vagy mikor mijét. Vajon a nagyon is öntudatos, kapcsolatfüggő Allie-nek meddig sikerült neki ellenállni? Tesznek egy próbát, de egy idő után már nem is biztos, hogy színjáték az egész…
Teljesen magával ragadó volt ez a történet is. Élveztem minden pillanatát. Az írásmód továbbra is pazar és nagyon kacér. A történet gyorsan olvastatja magát. A karakterek többdimenziósak, reálisak. A szellemesség, ugratás és a humor pedig nagyon kiemelkedő. spoiler
A vége felé pedig egy nagy bombát helyezett el a történetben. Az eléggé megdöbbentett.
Őrültem, hogy a korábbi szereplők is feltűntek a történetben. Kíváncsi vagyok a szmöre szakállas hokis, Tuck történetére is. Főleg ezek után.

11 hozzászólás
DarknessAngel>!
Elle Kennedy: The Score

Komolyan már csak ismételni tudom magam azzal, hogy imádom, imádom és imádom! :D
A sorozatból engem ez a rész vonzott a leginkább, lehet a borító (és a piros betűk) vagy Dean miatt, vagy a kettő egybegyúrva.
Az olyan pasik történetei mint Dean menwhore, mindig nagyon érdekesek. A „tipikus” szőke szexisten, aki imád viccelődni, egyszercsak belebotlik egy olyan csajba, aki teljesen leveszi a lábáról és azután már másra sem képes gondolni, csak ő rá. Nálam ez a felállás maximálisan működik, mivel tök romantikus. *-*
Dean-t már az előző részekben is megszerettem, és alig vártam, hogy mi lesz vele. Hát most végre kiderült. És nem csalódtam, sőt. Annyira örülök, hogy ő és Allie összejöttek, (két extrém figura) teljesen passzolnak egymáshoz. Úgy tetszett, hogy Dean is milyen könnyen belerázódott ebbe az új kapcsolatba, ami Allie és közte alakult ki. Hogy nem futamodott meg az érzései elől, és Allie-nek sem engedte.
Jaj, szóval megint olvadozhattam, és jó sokat röhöghettem. Mert most komolyan? Dean-kád-gyertyák-Winston?! Totálisan. Fergeteges xD Nem tudom, honnan szedi ezeket az írónő, de csak így tovább. :D
Volt pár szomorú rész is a könyvben, de a vége?! Mi a franc volt ez a befejezés? :O Első könyv a sorozatból, ami függővéges. Még szerencse, hogy nem kell várni a megjelenésre. Most már még jobban érdekel Tuck könyve, mint eddig. <3 Akikről még szívesen olvasnék, az Summer és Fitzy;)

8 hozzászólás
Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Score

Úgy látszik nem az számít milyen nyelven olvasom, sem az, hogy mikor, mert egyszerűen mindig és minden körülmények között imádom. Magyarul is nagyon jó volt olvasni és most is.
Az írónő humora páratlan, a legnagyobb fájdalmak időszakában is el tudja érni, hogy kacagjak. Nagyon hálás vagyok most ezért és hamarosan újra fogom olvasni. Kedvenc.♥

Pandaaaa P>!
Elle Kennedy: The Score

Deaaaan ♥♥♥

Imádom, szerelmem, kedvencem a srácok közül <3

Alig vártam, hogy milyen lesz Dean története és nagyon de nagyon nem csalódtam.
Talán Ő az aaki a kilvilágnak nagyon is egy másik arcát mutatja pedig egy nagyon jó szívű, szerető, gondoskodó, vicces nagyon nagyon szerethető karakter.
Imádom ahogy a tettei következményeit viselte és végül meglelte életcélját is közben.
Alliet már ismerhettük az első kötetben, mert ő Hannah legjobb barija én már akkor is megszerettem ezt a csupaszív lányt és most csak méginkább megszerettem. Ő is kitartó, céltudatos és magabiztos lány aki pont Dean mellé nagyon is megfelelő. Ő is megszelídítette az oroszlánt :D

Egyszerűen csak imádtam és imádom most is ♥♥

2 hozzászólás
angelmanna>!
Elle Kennedy: The Score

A fél csillag levonást a könyv az én szkepticizmusom miatt kapta. Én nem hiszem el, hogy egy legyet is röptében típusú srác képes a monogámiára. Bármennyire is szerettem Deant, én bizony röhejesnek találtam hogy spoiler már csak Allie-re spoiler. Ezt teljesen nonszensz volt olvasni, amit egyébként egy sátáni kacajjal nyugtáztam mivelhogy értékeltem a szerző humorát, hiszen de szép is lenne az élet ha a férfiak így működnének!
Allie kifejezetten a kedvencem volt. Abszolút a helyén kezelte Deant, nem ájult el tőle. Az ő karaktere állt hozzám a legközelebb az eddig megismert három csajszi közül.
Elle Kennedy most is egy jó humorú, vidám, igazán erotikus könyvet írt, ami teljesen magával ragadja az olvasót. A vége pedig… hát én azt hittem, hogy Tuckerrel be lesz húzva a meleg kártya. Nagyobbat nem is tévedhettem volna.

konnyufanni>!
Elle Kennedy: The Score

magyar nyelvű könyvhöz írtam értékelést:
https://moly.hu/ertekelesek/2600010

nagy pozítivum volt ez a csodálatos könyv, angol nyelvűként is átjött a nagy pervezkedések érzelmei, sms-ek játszadózás érzései. Minden tökéletes volt.

Enikő_Darai_Enii>!
Elle Kennedy: The Score

Emlékszem, 2 évvel ezelőtt olvastam először szintén angolul, mert akkor még nem tudtunk pontos magyar megjelenést én pedig nem bírtam magammal, kellett Dean!

Most eredeti nyelven újraolvasva ugyanolyan fenomenális élmény volt végigkövetni a Briar legnagyobb csajozógépének történetét.

Annyira könnyed, szexi, vicces ez a könyv, hogy nehezen tudok róla nem elfogultan beszélni. A történet felépítése itt is logikus, összeszedett, szépen bontakoznak ki a cselekmények, természetesen a szereplők temperamentumához igazodva.

Dean… rá nincsenek szavak! Imádom a humorát, az életfelfogását, az egész személyét. Azt hisszük, hogy egy érzelemmentes férfi, közben pedig pont az ellentéte igaz. Végtelenül sok szeretet lakozik benne és akik számára a legfontosabbak, azokért tűzbe menne.
Allie pedig hasonlóan határozott, szenvedélyes személyiség, akinek pont a Dean féle életmód (és Dean) kell ahhoz, hogy kicsit jobban el tudja engedni magát.

Ők ketten olyan dinamikus párost alkotnak, mint kevesen. Ha valahol megjelennének a való életben, biztos lennék benne, hogy minden szempár egyből rájuk szegeződne, mert ők ilyenek. Imádom, hogy egymás mellett teljesednek csak ki igazán, de a köztük levő komoly kapcsolat sem akadályozza meg őket abban, hogy egymás agyát húzzák egy kicsit.

Kedvenc, kedvenc, kedvenc!♥️

CsepAdri >!
Elle Kennedy: The Score

Kicsit csalódott vagyok egy picit többet vártam ettől a könyvtől és nagyon kíváncsi voltam Dean és Allie történetére, de a sok negatívum ami Dean-t érte az nem tetszett és ott kicsit elvesztett a könyv. 90%át a könyvnek élveztem, jókat nevettem Dean-en vagy épp Allie belső monológjain. Dean-ről kiderül, h nemcsak egy 'manwhore' hanem érző szívű és nagyon is okos még ha sikeresen is tetteti, h idióta. Allie-ről pedig, h nemcsak egy dráma szakos tanuló bár a kapcsolatfüggősége igen érdekes.
Tucker bejelentése végén wow :D Szóval hol az ő története?

2 hozzászólás
Lady_E>!
Elle Kennedy: The Score

Kicsit régen olvastam az előző részeket, így azokra már nem emlékszem annyira, de ez a könyv egészen levett a lábamról.
Dean és Allie is nagyon jó karakterek.
Allie egy erős női szereplő, aki küzd az álmaiért, mégsem adja fel önmagát, sőt Dean-t is megszelídíti. Dean pedig egy igazi playboy, akire ennek ellenére lehet számítani a bajban. spoiler
És tetszett Dean családja is, akik annak ellenére, hogy gazdagok, nincsenek elszállva, és támogatják a gyerekeiket a döntéseikben.
Viszont elég érdekesen lett lezárva ez a könyv, úgyhogy ide nekem a folytatást. :)


Népszerű idézetek

Naiva P>!

“AWWW, look at him, G, he’s so precious when he’s sleeping.”
“Like an angel.”
“A really slutty angel.”
“Wait – do angels even get laid? And if so, are heaven orgasms a million times better than earth orgasms? I bet yes.”
“Uh-doy. Where do you think rainbows come from? Whenever you see a rainbow, that means an angel just came.”
“Ah. Makes sense. Sort of like how whenever a bell rings, an angel gets its wings.”
“Exactly like that.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Heyward-Di Laurentis · Garrett Graham
Naiva P>!

Because I will do anything that woman asks. I'd sell my soul to the devil himself if Allie told me to do it.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Heyward-Di Laurentis
Naiva P>!

I look around the front lobby of the dance studio, then meet Dean’s twinkling eyes. “I thought you said you didn’t want to salsa dance. And Dean Di Laurentis only does what he wants, remember?”
He shrugs. “I am doing what I want.”
My eyebrows knit together as I wait for him to clarify.
“I’m making you happy.”

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
Naiva P>!

Me, I’m more cute than beautiful. But I’ve learned that the right makeup and the right clothes can transform any girl from cute to sex bomb.

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes
Naiva P>!

“How many middle names do you have?”
“Two. My full name’s Dean Sebastian Kendrick Heyward-Di Laurentis.”
I shake my head in dismay.
“What is wrong with your parents? Why would they give you so many names? Did they want you to get made fun of in school?”

Naiva P>!

“Dean.”
“Mmm?”
“Stop doing that.”
“Stop doing what?”
“Touching my boob.”
“Oh. Was I doing that?”
I prop myself up on my elbow so I can see his face. His impish expression tells me he wasn’t as oblivious as I thought.
“You knew exactly what you were doing,” I chide. “And now you need to stop doing it.”

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
2 hozzászólás
Naiva P>!

I understand that friends drift apart after college. People get married. They move away. They make new friends and develop other interests. But I hate the idea of not having Garrett or Logan or Tuck in my life. I also hate this cynical part of my brain that points out the inevitability of that outcome.

Kapcsolódó szócikkek: Dean Heyward-Di Laurentis
DarknessAngel>!

“You sitting or what?”
“I’ll stand, thanks.”
“Aw, come on. I don’t bite.”
“Yes, you do.”
Those green eyes twinkle. “You’re right. I do.”

Kapcsolódó szócikkek: Allie Hayes · Dean Heyward-Di Laurentis
Naiva P>!

His lips twitch. “Do you wanna touch ’em?”
“Ew. Never. I’m just commenting that they’re frickin’ perfect. Like, totally proportioned to your chest.”
He peers down at his pecs and considers for a moment. “Yeah. I am perfect. I need to remind myself of that more often.”
I snort. “Right. Because you’re not already conceited enough.”
“I’m confident,” he corrects.
“Conceited.”
“Confident.”

CsepAdri >!

Fitzy— Hey, do u know how 2 make a voodoo doll?
His response doesn’t come until I reach the small arena across the street from the school.
Him: I’d think u were fcking with me, but the question is stupid enuff to feel legit. No idea how to make v-doll. Can prolly use any old doll? Challenge will be finding a voodoo witch to link it to your target.
Me: That makes sense.
Him: Does it??
Me: Voodoo implies magic, hexes, etc. I don’t think any doll would work. Otherwise every doll is a v-doll, right?
Him: Right.
Me: Anyway. Thx. Thought u might know.
Him: Why the fuck would *I* know?
Me: Ur into all those fantasy role-play games. U know magic.
Him: I’m not Harry Potter, ffs.
Me: HP is a nerd. Ur a nerd. Ergo, ur a boy wizard.
He sends a middle-finger emoji


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Colleen Hoover: Regretting You (angol)
Vi Keeland: The Naked Truth
Abby Jimenez: The Friend Zone
Hannah Grace: Icebreaker
L. J. Shen: Dirty Headlines
L. J. Shen: The Devil Wears Black
Vi Keeland: The Invitation