The ​Mistake – A baklövés (Off-Campus 2.) 1740 csillagozás

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
352 oldal · ISBN: 9789634570783
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
352 oldal · ISBN: 9789634570790
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
352 oldal · ISBN: 9789634570219 · Fordította: Barthó Eszter

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

51 tag · 4 karc · Utolsó karc: 2021. december 26., 23:00 · Bővebben


Enciklopédia 28

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Grace Ivers · Mike Hollis · Daisy · Jason Statham · Josie · Chad Jensen · Ramona


Kedvencelte 361

Most olvassa 37

Várólistára tette 178

Kívánságlistára tette 308

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ez a történet, olyan mint egy finom fagyi kehely tejszínhabbal, először csak ízlelgeted, és mikor elönt az ízek kavalkádja által a boldogság, képtelen vagy abba hagyni. Így tudom leírni, mit éreztem a könyv olvasása közben.
Számos esetben hangosan kacagtam, és sokszor az időjárástól függetlenül melegem volt.
Minden percét nagyon élveztem és imádtam a szereplőket.
Jöhet a következő kötet.
Addig is meleg szívvel ajánlom egy csupor fagyi mellé.
Kedvenc! :)

5 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Megadom az ötöst, mert műfajában kiemelkedő Elle Kennedy stílusa. Kedvelhető szereplőkkel dolgozik, és itt a női főhősökre is gondolok. Grace nem egy szexistennő, aminek kimondottan örülök, viszont van humora, talpraesett, aranyos és van tartása. Logan pedig külön kategória. A családi háttere rettentően dühített spoiler, reméltem, hogy megoldódik a helyzet a végére. Azt hiszem Elle Kennedy nem tud rosszul írni, alig várom a következő regényét.
Amúgy a 18-as ajánlás nem poénból van a könyvön. :)

8 hozzászólás
MissFortune>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Sokat gondolkodtam, hogy hány csillagot adjak erre a könyvre. Végül arra jutottam, hogy levonok fél csillagot. Ez tulajdonképpen az eleje miatt jár.
Kíváncsian vártam Logan történetét, az előző részben érdekes srácnak tűnt. Ő is egy sokkal mélyebb karakter, mint ahogy gondoltam. Őszinte érzelmeket vonultat fel, ráfért már a boldogság. Szerettem az eddigi két kötetben azt is, hogy nem túlontúl mézes-mázos történeteket mutat be, mindig jelen van a kőkemény valóság, itt például az alkoholizmus.
Grace szimpatikus, azonban van néhány fura tulajdonsága, amik rombolják az összképet, szegény srácot sokszor szívatta.
Amellett viszont nem tudok elmenni, ahogy Logan és Grace megismerkedtek. Egyáltalán nem életszerű, ilyet senki nem csinálna. Emiatt a fél csillag levonás.

Sippancs P>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Óda Johnny-hoz

Olyan vagy te nekem,
mint autók között a 69-es Mustang,
amivel minden éjjel és minden nap
az utakat járnám.

Rónám veled a kilométereket
hosszú órákon át,
és aztán esténként, megfáradva az út porától
a fejem az ülésedre hajtanám.

Kiélvezném a karosszériád minden hajlatát,
görbületét, ívét és szögletét,
s ha úgy adódna,
akár minden hónapban gumit cserélnék és szervizelnék.

Erősen fognám a kormányod,
és biztos kézzel tartanálak az úton,
hogy nehogy eltévedj,
vagy esetleg más autót megkörnyékezz.

S ha már úgy gondolnád,
hogy elég volt a végtelen kilométerekből,
a poros utakból,
a szabad ég alatti éjszakázásokból
és a mérhetetlen mennyiségű elfogyasztott benzinből,
akkor fognám a csinos karosszériád,
és együtt megálmodnánk a tökéletes garázst.

82 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Imádtam! ♥♥♥ Kár, hogy nem adhatok több csillagot. Logan teljesen elvette az eszemet, és annyira belehabarodtam, hogy spoiler
Logan
Logan
Logan
spoiler

6 hozzászólás
_Eriii>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Kedves Elle Kennedy imádlak. Fergeteges egy olvasmány volt, minden egyes percét rettentően élveztem, és hatalmas mosollyal az arcomon olvastam végig. Számomra az ilyen könyvek a kikapcsolódást, a fergeteges jókedvet jelentik, és bármikor vevő vagyok rájuk. Nem merem azt mondani, hogy az első jobb volt, mert ugyanazt az élményt nyújtotta. Nagyon szerettem szereplőket. Nagyon jó volt a történet.
És bárki bármit is mond, hogy Grace túlzásba esett, hát szerintem egyáltalán nem. Sőt én Logánnak még be is vittem volna egy maflást. Kedvenc nem is kérdéses ;)
U.i.: Egy negatívumot tudok felhozni, ami nem a könyv hibája. Nem tetszik a borító. Hidegrázásom van az ilyen félmeztelen kigyúrt pasis borítójú könyvektől.

2 hozzászólás
zuna19>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Jaj, ez nagyon tetszett. Kellett már nagyon egy ilyen sztori a szürke napjaimhoz.
Tökéletes! *.*
Egyáltalán nem csodálom, hogy ennyire népszerű lett.
Bejövős cselekménnyel és karakterekkel lett megáldva. Nekem kifejezetten tetszett a szerkezete is. A váltott szemszög nagyon jól bontakozott ki.
Imádtam mind a két főszereplőt. Kedvencek lettek.
Valamilyen oknál fogva az első rész nem lett emlékezetes számomra, konkrétan mindent elfelejtettem belőle. Tehát kijelenthetem, hogy nem fogott meg. Most elolvastam az akkori értékelésemet és mivel nem cselekményleírást tartalmazó szöveg, ezért ez se sokat segített az emlékezőtehetségemnek. Ez van.
Viszont a The Mistake – A baklövés-re emlékezni fogok a későbbiekben is. Számomra tényleg kellemes meglepetés volt, pár óra alatt kivégeztem, csak lusta voltam nagyon hajnalban a lezáráshoz és az értékeléshez. Egy huzamra olvastam el. Színtiszta 6 max 7 óra gyönyör volt. Olvastatta magát. Humoros, érzelmes, kalandos és romantikus, na meg persze erotikus is. Minden egyben. Tömör gyönyör.
Grace egy olyan karakter, akit nem lehet nem szeretni. Csatlakozhat ehhez az állításhoz Logan is, igaz őt egyszer kétszer felképeltem volna már úgy istenigazából. De még így is nagyszerű párosítást talált ki az írónő. Ha még nem tettétek meg, szerezzétek meg valahonnan és keményen álljatok rá, csak ajánlani tudom mindenkinek. :DDD

ZitussKa>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ó, jaj. Bajban vagyok :)
Egyrèszt minden sorát imádtam ès azt is, hogy Elle Kennedy egy, az előzőtől mindenben eltèrő párost kreált akik mègis ugyanolyan szerethetőek ès aranyosak mint Garrettèk.
Azonban egyedisègük ellenère hiányoltam azt az isteni szikrát ami az előző kötetben meg volt a karakterek között. Az èrzès, amikor olvasás közben nekem is görcsbe rándul a gyomrom, a szívem hevesen vágtat ès izgalmakkal eltelve, feszülten várom a fejlemènyeket. Ha pedig a párosunk egy helyisègben tartózkodik ès szimplán csak beszèlgetnek, akkor a szívemet eltölti az a megmásíthatatlan èrzès, hogy egymás számára ők az igaziak. Minden kètsèget kizáróan.
Ne èrtsetek fèlre, Logan ès Grace között valami hihetetlen összhang van ès èdesek, viccesek együtt. Csak vártam valamit, egy kis vagányságot, vakmerősèget. Ettől eltekintve, miközben róluk olvastam, nyugalom töltött el. Megtalálták, megèrdemlik ès kiegèszítik egymást.Talán csak azèrt volt egy kis hiányèrzetem mert több szenvedèlyre ès „harcra” számítottam de így is megállta a helyèt. Mèltó folytatása volt, Hannah ès Garrett jelenlète plusz pont, ha nem 2 napja olvastam volna újra, akkor már útban lennèk a polcom felè, hogy lekapjam onnan.
Alig várom a következő rèszt mert ezek a hokis srácok egytől egyig főnyeremènyek.
Olvassátok! :)
Logan mottója pedig megfontolandó : Aki hülye, az is marad. :D

9 hozzászólás
Naiva P>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Annyira imádom Elle könyveit. Nagyon ritka eset, amikor egy éven belül egy könyvet újraolvasok. Ez a történet viszont határozottan újraolvasós kategória. Már korábban a szívembe zártam a Briar srácokat. Jó volt feleleveníteni a történetet és megint csak rám jött a föngörcs’. Az elejétől a végéig fülig ért a szám. Kedvet is kaptam, hogy folytassam a két szőkeség (Allie és Drew) történetével. Újra.
Szóval nem éreztem úgy, hogy elpazaroltam volna azt a hasznos olvasási időt. Nagyon megérte.
Annyira bírtam Logan Ars poeticáját. Nagyon édes volt. Egy igazi költő veszett el benne. Grace-ről sem szabad megfeledkezni. A legtöbb ilyen és ehhez hasonló témájú könyvben a szerző általában csak a főhősre figyel. Alap, hogy legyen szexi, vicces, szórakoztató, míg a hősnők üresek, vagy semmilyenek…. Vagy szimplán idegesítőek.
Szerencsére Elle Kennedy és az Off-Campus hősnői nem ilyenek. Grace okos, nagyon szerethető és hatalmas szíve van. Képtelenség őt nem szeretni. Olyan jót szórakoztam azon, ahogy próbára tette Logan-t.
Apropó! Csak most tűnt fel, hogy Sabrina már ebben a kötetben is feltűnt. spoiler
Jó volt újraélni Grace és Johnny történetét. Alig várom, hogy spoiler Dean könyve is megjelenjen magyarul.

16 hozzászólás
Dóri_Margit P>!
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Szerettem Logan és Grace párosát. Ami elképesztő, hogy 3 év távlatában az ő párosukra egy az egyben emlékeztem.
Sajnáltam és dühített Logan családi háttere. Hogy egy fiatal és tehetséges srác emiatt meg kell küzdjön a démonaival, ahelyett hogy gondtalanul bolondozna.
Grace egy igazán üde személyiség.
Kicsit nyálasabb ez a rész, de annyira aranyos és igazán jó humorú.
Jöhet a következő páros :)


Népszerű idézetek

Evika82 P>!

– Lássuk csak! Étteremválasztás csillagos tízes. Modor… kinyitottad előttem a kocsiajtót, tehát tízes. Társalgási készség… kilences.
– Kilences? – csattan fel.
– Egy pontot levontam a hokitéma miatt. Az elég uncsi volt – eresztek meg egy huncut mosolyt.
Logan összehúzott szemmel néz rám.
– Vigyázz asszony! Túl messzire mész.
Ügyet sem vetek rá.
– Vonzalom? Tízes. Átölelted a vállamat, és megfogtad a kezemet, ami kellemes volt. Már csak egy dolog maradt: a búcsúcsók. Még nem tudtam pontozni, de jobb ha tudod, hogy alapból egy pont mínusszal indulsz, mert értékelésért nyaggatsz ahelyett, hogy nekiállnál.
– Ez most komoly? – csillant fel a szeme. – Büntetést kapok azért, mert úriemberként viselkedek?
– Mínusz két pont. Vigyázz, mert fogy az idő Johnny.

235-236. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan · vonzalom
Naiva P>!

Nézd meg ezeket szépségem – feszíti be a karizmát, mint egy testépítő bajnok.
– Gondolod, hogy nem bírom el azt a potom negyven kilót?
– Ötvenöt, de kösz szépen!
– Hah! Annyit röhögve felemelek.

106. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
Pandalány P>!

John Logan a szobámban van.
Nem is, John Logan az ágyamban van.
Abszolút nem készültem fel erre.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
Pandalány P>!

– Mondták már neked, hogy hihetetlenül sokat dumálsz?

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
2 hozzászólás
Pandalány P>!

Gondolatban vállon veregetem magam, amiért képes voltam kontrollálatlan locsogás nélkül beszélgetni egy helyes pasival. Ezért csillagos ötöst érdemelnék. Na persze továbbra is halálideges vagyok, de van valami Loganben, ami bizonyos mértékig megnyugtat. Totál laza, és amúgy is nehéz félni valakitől, aki marokszámra tömi magába a gumimacikat.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
BarbyMalik0112 P>!

– Te vagy az utolsó gondolatom lefekvés előtt, és az első, amikor reggel kinyitom a szemem. Te vagy az igazi.

335. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
1 hozzászólás
Naiva P>!

– Hazavigyelek? Mert ha nem sietsz, előtte elmehetnénk valahová, ha van hozzá kedved.
– Hová?
Kék szeme huncutul megcsillan.
– Meglepetés.
– Kellemes meglepetés?
– Miért, van másféle is?
– Öhm, igen. Csak úgy fejből vagy százféle kellemetlen meglepetést tudnék felsorolni.
– Mondj egyet!
– Hát jó! Vakrandira mész, és az étterembe lépve Ted Bundy vár az asztalnál.
– Neked mindenre Ted Bundy a válaszod? – vigyorog rám Logan.
– Úgy tűnik.
– Jó, igazad van. De megígérhetem, hogy ez jó meglepi lesz. Vagy legrosszabb esetben is semleges.
– Akkor állok elébe.

103. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
Naiva P>!

Körülnézek a szobában. Az egyik sarokban két lány farmerben és melltartóban csókolózik, miközben az egyik Omega Phi-tag az egészet felveszi az iPhone-jával. Elfojtok egy hangos sóhajt. Tíz dolcsit rá, hogy a videó az egyik ingyenes pornóoldalon fog kikötni , és ezek a szegény lányok csak akkor jönnek majd rá, ha egyikük éppen egy szenátorhoz készül hozzámenni, és a sajtó előássa a múltja mocskos momentumait.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers
6 hozzászólás

Népszerű triviák

BrigiMoly>!

„Amerikában 2015. február 24-én jelent meg a sorozat első kötete, a negyedik pedig 2016. szeptember 26-án. Viszont eredetileg a sokak által megszeretett szexi pasis borítók helyett egy-egy lány állt a kötetek borítóján.”

[sorok-kozott.hu]

Kapcsolódó könyvek: Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet · Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés · Elle Kennedy: The Score – A pont · Elle Kennedy: The Goal – A cél

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés
Elle Kennedy: The Score – A pont
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Kapcsolódó alkotók: Elle Kennedy


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Vonzó hagyaték
Vi Keeland: Egomániás
Ruby Saw: Az igazi
L. J. Shen: Vicious – Ádáz
Vi Keeland: A beosztott
B. N. Toler: Lélekvesztők
Vi Keeland: Hívatlan vendég
Vi Keeland: Csak szex