Megjelenésének várható időpontja: 2017. július 7.
17. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján

The ​Mistake – A baklövés (Off-Campus 2.) 100 csillagozás

Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani…
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…

A srác nem csak a pályán szeret játszani…
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt.
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát…
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is… (tovább)

Eredeti mű: Elle Kennedy: The Mistake

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2017
352 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997772 · Fordította: Barthó Eszter · Megjelenés időpontja: 2017. július 7.

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

John Logan · Dean Heyward-Di Laurentis · Grace Ivers · John 'Tuck' Tucker · Josie · Ramona


Kedvencelte 24

Most olvassa 18

Várólistára tette 136

Kívánságlistára tette 196

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ez a történet, olyan mint egy finom fagyi kehely tejszínhabbal, először csak ízlelgeted, és mikor elönt az ízek kavalkádja által a boldogság, képtelen vagy abba hagyni. Így tudom leírni, mit éreztem a könyv olvasása közben.
Számos esetben hangosan kacagtam, és sokszor az időjárástól függetlenül melegem volt.
Minden percét nagyon élveztem és imádtam a szereplőket.
Jöhet a következő kötet.
Addig is meleg szívvel ajánlom egy csupor fagyi mellé.
Kedvenc! :)

4 hozzászólás
>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Annyira imádom Elle könyveit. Nagyon ritka eset, amikor egy éven belül egy könyvet újraolvasok. Ez a történet viszont határozottan újraolvasós kategória. Már korábban a szívembe zártam a Briar srácokat. Jó volt feleleveníteni a történetet és megint csak rám jött a föngörcs’. Az elejétől a végéig fülig ért a szám. Kedvet is kaptam, hogy folytassam a két szőkeség (Allie és Drew) történetével. Újra.
Szóval nem éreztem úgy, hogy elpazaroltam volna azt a hasznos olvasási időt. Nagyon megérte.
Annyira bírtam Logan Ars poeticáját. Nagyon édes volt. Egy igazi költő veszett el benne. Grace-ről sem szabad megfeledkezni. A legtöbb ilyen és ehhez hasonló témájú könyvben a szerző általában csak a főhősre figyel. Alap, hogy legyen szexi, vicces, szórakoztató, míg a hősnők üresek, vagy semmilyenek…. Vagy szimplán idegesítőek.
Szerencsére Elle Kennedy és az Off-Campus hősnői nem ilyenek. Grace okos, nagyon szerethető és hatalmas szíve van. Képtelenség őt nem szeretni. Olyan jót szórakoztam azon, ahogy próbára tette Logan-t.
Apropó! Csak most tűnt fel, hogy Sabrina már ebben a kötetben is feltűnt. spoiler
Jó volt újraélni Grace és Johnny történetét. Alig várom, hogy spoiler Dean könyve is megjelenjen magyarul.

16 hozzászólás
>!
Tünde_JLT IP
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Imádtam! ♥♥♥ Kár, hogy nem adhatok több csillagot.
Logan teljesen elvette az eszemet, és annyira belehabarodtam, hogy spoiler
Logan
Logan
Logan
spoiler

3 hozzászólás
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Faltam az oldalakat. spoiler
Elle Kennedy olyan zseniálisan ötvözi a humort, az erotikát és a mély gondolatokat a NA keretein belül, ahogy szerintem kevesen tudják. Na és persze Logan személyében újabb álompasit adott nekünk. ;)

28 hozzászólás
>!
gabiica P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

OMG. Imádtam. Elle Kennedy nagyon jól bánik a szavakkal. Tökéletes összhangot teremtett a romantika, az egyetemi élet, az erotika és a komoly dolgok és mondanivaló között.
Nagyon jó karaktereket teremt. Már az első könyvben megszerettem a briares hokis-fiúkat, így Logant is.
Meglepett a történet kezdése. Nem gondoltam volna, hogy ilyesfajta konfliktussal indul majd, azonban nagyon örültem a szál végkifejletének. spoiler
Hamar megszerettem John Logant. Mélyérzésű, tele bonyodalmakkal az életében, amelyeket próbál lazán felfogni, de mégsem sikerül neki. Szerettem, ahogy Grace mellett viselkedett, ahogy megváltozott, ahogy ráébredt, hogy spoiler
Grace is különleges jellem. Eleinte kicsit furcsának tartottam, hogy mennyire spoiler, de aztán rájöttem, hogy ez így van jól. Ők így vannak jól.
A majdnem záró jelenetet már abban a pillanatban sejtettem, mikor spoiler De egyáltalán nem zavart ez a kiszámíthatóság.
Számomra tökéletes volt. Nagyon imádtam, ahogy egymásra találtak, ahogy megszerették a másikat. Alig várom a folytatást! Deanbe már kicsit most belezúgtam :D

>!
V_Ili P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ó, ismét egy dögös hokis fiú. :)
Az elején kicsit elgondolkoztam, ha ilyen gyorsan történnek az események, mi lesz még itt.
Grace alapvetően egy szerethető csajszi volt, de szerintem egy picit túldrámázta azt a pár napos kapcsolatot.
Logan viszont őrületes változáson ment keresztül, egy nyár alatt, pedig a kisujját sem kellett volna mozdítania annak érdekében, hogy bevigyen valakit az ágyába, vagy a mosdóba. :D
Ismét bebizonyosodott, hogy minden rossz fiút meg lehet szelídíteni.
Azok a feladatok :D
Morris jó fej volt, de reménykedtem, hogy nem rúghat labdába. Mondjuk arra nem számítottam, hogy Logannal Öribari esküt tesznek. :) Lorris-kartell :D
Ramónát sajnáltam, mert jó, hogy tette, amit tett, de azáltal hogy Grace olyan keményen bánt vele, teljesen kicsúszott a lába alól a talaj. spoiler
Jókat mosolyogtam ezen a részen is.
spoiler

9 hozzászólás
>!
Evika82 P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Hány csillagot érdemel ez a könyv? Természetesen 5, azaz öt csillagot. Most fejeztem be, de szerintem nagyon-nagyon hamar újraolvasom, annyira tetszett. Nagyon szerethető, édes páros Grace és Logan kettőse. Tetszett a történet. Imádtam, ahogy Logan pedálozott Grace megbocsátásáért, aki a sarkára állt és nem adta magát könnyen. Olyan cuki volt Logan, ahogy végrehajtotta a feladatokat, amiket Grace-től kapott. Álmodozó sóhaj! :)
Garett és Hannah még mindig nagy kedvenceim, de Loganék is előkelő helyet foglalnak el közvetlen mellettük a képzeletbeli ranglétrámon.
Aki az első részt szerette ezt is Imádni fogja. Legalábbis remélem!
Olyan kevés volt ez a 350 oldal, olyan hamar elfogyott, és most megint csak várhatok a folytatásra.
Nagyon remélem a kiadó karácsonyra megörvendeztet minket a sorozat 3. kötetével.
Nagyon remélem!!! ;) :) :D

4 hozzászólás
>!
Ashley_Redwood
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Ó! Na, elérkeztem ehhez a ponthoz is.
Belülről szinte fel tudnék zokogni, hogy elfogytak a lapok.
Másfél napos olvasmány ez, annyira eteti magát, mint még soha semmi.
Bár, tulajdonképp mit is várunk Elle Kennedytől. (?!)
Ez a történet is a lelkembe mászott, próbálta azt, amit elődje a The Deal is, csakhogy másodszorra is ugyanakkora nyomot hagyott.
Rendben, túlvilági humor, szerintem a fordítás is szuper lett, szóval ódákat zengek a Könyvmolyképző kiadónak, amiért ekkora sebességgel, ilyen szuper könyvvel örvendeztettek meg.
John Logan, csak egy srác. Épp olyan, mint bárki.
Attól eltekintve, hogy bizonyos adottságai miatt,kilóra veszi a lányokat, és tehetséges abban amiben.
John Logan, édes istenem.
Fiatal kora ellenére, (mondom ezt huszonhárom évesen) szerintem rengeteg dolgon tépte meg az élet, és próbálta maga alá gyűrni, már épp hagyta volna magát, amikor megjelent Gracie az életében. Grace Ivers, a lány aki még spoiler , de olyan naiv, mint a veszedelem. Persze, később rengeteget változik (?!) talán annak köszönhető, amit Logan művel vele. Nem szép húzás, de teljesen érthető, ha az ember a másik oldalról figyeli a történést. Ha bárki képes lenne ennyi lemondást, és fájdalmat túlélni.
Logannak ugyanis nem egyszerű a múltja, sőt a jelen helyzete sem.
Mégis próbálja magát tartani, akármennyire lebeg a szeme előtt az a bizonyos tény, amit a regény végigkísér.
Imádtam, hogy teljesen kifordítja nekünk az író, hogy beleláthatunk a legkisebb tüsszentésébe is. A család az központi téma, két oldalról is megismerhetjük. Jelen vannak a negatív és pozitív szereplők. Mindennapi gondokat mutat be a regény, többé-kevésébé az egyetemi nehézségeket is, amire rárakódik pár idióta probléma.

Valójában rá kellett jöjjek, hogy annak ellenére, hogy baromi vicces az a hatpontos kis próbatétel, amit Gracie szab Loganre, tulajdonképp hasonlít elég erősen Garrett és Hannah egymásra találásához.
És, bár Gracie kemény dumagép, be sem áll a szája, megrögzött Ted Bundy fanatikus, amiért imádom, valahol már idegesített, betudható ez annak, hogy spoiler
Visszatérve a Garrett dologra, ott is a srác rohangált Hannah után a célja elérésének érdekébe, nos itt ugyanez történik. Ami azért már el lett lőve, bár máshogy van kerítve a lényege ugyanaz.

Nagyon imádtam kettejük kis történetét, de megint bajba kerültem, ugyanis Dean karaktere annyira megfogott, hogy megint van miért várni a következő részt, amit valószínű nem fogok kibírni, így nekilátok angolul.
Mindenkinek ajánlom egyébként, és mert talán itt jobban jelen van a hoki, mint az első kötetbe volt, meg talán erősebb is a belső mondandó, mint a Dealbe volt.
Lássatok neki, én imádtam!!!!

28 hozzászólás
>!
SzAngelika
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

     „Megnyugtató, hogy még egy ilyen John Logan-féle magabiztos fickó is képes elbizonytalanodni a szexuális képességeiben.”

Az írónő nagyszerű humora, a könnyed és gördülékeny mesélési stílusa nálam elérte, hogy kedvenccé váljon az egész sorozat. Minden bizonnyal az is közrejátszott, hogy a karakterek szerethetőek, a párbeszédek jókora hányada pörgős, jópofán évődős, plusz a hátteret színesítő hokival szintén egyre jobb barátok vagyunk, a főiskolai színtér pedig mindig nagy kedvencem volt.
Mit mást mondhatnék? Olvassátok, mert a legjobb féle new adult!

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2017/06/elle-kennedy-…

6 hozzászólás
>!
kellyolvas P
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés

Már a The Deal értékelésében is írtam, mennyire várom a második részt, mégpedig Logan miatt, aki gyengéd érzelmeket táplált Hannah iránt, nagyon kíváncsi voltam, mi sül ki ebből a helyzetből. Nem szép dolog, sőt tabunak számít a barátunk barátnőjébe beleszeretni, nem véletlenül érezte magát Logan kegyetlenül rosszul. Ebben a nem túl rózsás helyzetben találkozik Grace-el, a zavarában őrülten csacsogó, szép, okos, kedves és jólelkű, elsőéves lánnyal. Logan épp menekül egy buliba otthonról, mert nem bírja elviselni a Garrett-Hannah páros boldogság-kisugárzását, de nem tudja a pontos szobaszámot, ezért Grace ajtaján kopog, aki épp filmet néz. Ne vessünk követ Grace-re, amiért egy szinte ismeretlen, de állati szexi, magas, széles vállú, macsót az ágyába enged filmet nézni, aztán meg miegymás? Mi is azt tettük volna a helyében? Nekem ez inkább hidegzuhany volt, mintsem jó pont, rögtön az elején. Meg is ijedtem, hogy talán nem fogja elérni az első rész színvonalát sem ez a történet? Mert ez inkább volt WTF pillanat, mintsem a romantikus szál kiindulópontja. Szerencsére átfordult a történet remekelésbe attól a ponttól, hogy Logan elutasítja Grace-t, mert júl jó hozzá blabla, meg neki nincs jövője blabla, de a lánynak csak az jön le, hogy nem kell a nagyképű hokisnak. Amint eltelik pár hónap és Logan újra teperni kezd nála, onnan nem tudtam letenni. Határozott változáson megy át a két főszereplő, Grace már nem olyan naiv, jobban kezeli a problémákat, céltudatos. Az írónő briliáns érzékkel írja a fiú szemszöget, pontosan azokat gondolja és mondja ki Logan, ahogy azt a valóságban is tenné. Imádtam amikor gyötrődik, teljesíteni akarja a feltételeket és ki van téve a többiek húzásainak. Amit még ennél is jobban tud a szerző, az a romantikus/erotikus jelenetek írása, ami aztán nem megy mindenkinek. Elle azonban izzasztóan ír, de mégsem grafikus pontossággal, ami azért már zavaró lenne. Igazán meglepő dolgok is sorra kerültek, és tetszett az egészben az, hogy volt egy íve a dolognak, kis dolgokkal kezdték és így volt mit fokozni.
Ami már az első résznél is felteszi az i-re a pontot az írásmódban, az a kitűnő humorérzék. Bármilyen komoly is egy-egy rész, azért a történet nagyobbik része tele van vicces helyzetekkel, párbeszédekkel, amin kitűnően szórakozhat az olvasó. A hokis társaság karakterei egytől egyig a szívemhez nőttek, és nagyon várom a harmadik részt, bízom benne, hogy Dean története feltornázza magát a legmagasabb pontszámig. Jó lenne karácsonyra megkapni a folytatást!


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

Körülnézek a szobában. Az egyik sarokban két lány farmerben és melltartóban csókolózik, miközben az egyik Omega Phi-tag az egészet felveszi az iPhone-jával. Elfojtok egy hangos sóhajt. Tíz dolcsit rá, hogy a videó az egyik ingyenes pornóoldalon fog kikötni , és ezek a szegény lányok csak akkor jönnek majd rá, ha egyikük éppen egy szenátorhoz készül hozzámenni, és a sajtó előássa a múltja mocskos momentumait.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers
6 hozzászólás
>!
Pandalány P

John Logan a szobámban van.
Nem is, John Logan az ágyamban van.
Abszolút nem készültem fel erre.

>!
Evika82 P

– Lássuk csak! Étteremválasztás csillagos tízes. Modor… kinyitottad előttem a kocsiajtót, tehát tízes. Társalgási készség… kilences.
– Kilences? – csattan fel.
– Egy pontot levontam a hokitéma miatt. Az elég uncsi volt – eresztek meg egy huncut mosolyt.
Logan összehúzott szemmel néz rám.
– Vigyázz asszony! Túl messzire mész.
Ügyet sem vetek rá.
– Vonzalom? Tízes. Átölelted a vállamat, és megfogtad a kezemet, ami kellemes volt. Már csak egy dolog maradt: a búcsúcsók. Még nem tudtam pontozni, de jobb ha tudod, hogy alapból egy pont mínusszal indulsz, mert értékelésért nyaggatsz ahelyett, hogy nekiállnál.
– Ez most komoly? – csillant fel a szeme. – Büntetést kapok azért, mert úriemberként viselkedek?
– Mínusz két pont. Vigyázz, mert fogy az idő Johnny.

235-236. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
>!
Naiva P

Ez is a sportkereskedelem egyik csodája. Csak nyomj egy sportemblémát bármilyen ócskaságra, és máris viszik, mint a cukrot.

200. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers
>!
Naiva P

Nézd meg ezeket szépségem – feszíti be a karizmát, mint egy testépítő bajnok.
– Gondolod, hogy nem bírom el azt a potom negyven kilót?
– Ötvenöt, de kösz szépen!
– Hah! Annyit röhögve felemelek.

106. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
>!
Naiva P

– Hazavigyelek? Mert ha nem sietsz, előtte elmehetnénk valahová, ha van hozzá kedved.
– Hová?
Kék szeme huncutul megcsillan.
– Meglepetés.
– Kellemes meglepetés?
– Miért, van másféle is?
– Öhm, igen. Csak úgy fejből vagy százféle kellemetlen meglepetést tudnék felsorolni.
– Mondj egyet!
– Hát jó! Vakrandira mész, és az étterembe lépve Ted Bundy vár az asztalnál.
– Neked mindenre Ted Bundy a válaszod? – vigyorog rám Logan.
– Úgy tűnik.
– Jó, igazad van. De megígérhetem, hogy ez jó meglepi lesz. Vagy legrosszabb esetben is semleges.
– Akkor állok elébe.

103. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan

Hasonló könyvek címkék alapján

Lakatos Levente: Aktus
J. A. Redmerski: A soha határa
Lakatos Levente: Szeress jobban!
Brittainy C. Cherry: Lebegés
M. Leighton: Down to You – Rajtad áll
Colleen Hoover: Maybe Someday – Egy nap talán
B. N. Toler: Lélekvesztők
Colleen Hoover – Tarryn Fisher: Never never – Soha, de soha
Anne L. Green: Viharos érzelmek
Kelly Oram: Cinder és Ella