The ​Mistake (Off-Campus 2.) 54 csillagozás

Elle Kennedy: The Mistake Elle Kennedy: The Mistake

He’s ​a player in more ways than one…

College junior John Logan can get any girl he wants. For this hockey star, life is a parade of parties and hook-ups, but behind his killer grins and easygoing charm, he hides growing despair about the dead-end road he’ll be forced to walk after graduation. A sexy encounter with freshman Grace Ivers is just the distraction he needs, but when a thoughtless mistake pushes her away, Logan plans to spend his final year proving to her that he’s worth a second chance.

Now he’s going to need to up his game…

After a less than stellar freshman year, Grace is back at Briar University, older, wiser, and so over the arrogant hockey player she nearly handed her V-card to. She’s not a charity case, and she’s not the quiet butterfly she was when they first hooked up. If Logan expects her to roll over and beg like all his other puck bunnies, he can think again. He wants her back? He’ll have to work for it. This time… (tovább)

Eredeti megjelenés éve: 2015

>!
298 oldal · ASIN: B00WASWK7Q

Enciklopédia 4

Szereplők népszerűség szerint

John Logan · Dean Heyward-Di Laurentis · Grace Ivers


Kedvencelte 8

Most olvassa 8

Várólistára tette 14

Kívánságlistára tette 16


Kiemelt értékelések

>!
pveronika P
Elle Kennedy: The Mistake

Számomra most ez a könyv egy picit langyosabb volt, mint az előző kötet, ha szabad így fogalmaznom, (Lol. :D) de azért tetszett! :)) Már nagyon vártam Logan könyvét, valahogy nálam ez mégis alulmaradt az első könyv olvasása során érzett *OMG* érzésnek. Logan és Grace is aranyos volt, de valami nálam hiányzott, most csúnya leszek, de leginkább a könyvben lévő valódi tartalom. :))

Sajnos úgy tűnik, hogy az írónő nem volt képes újra megcsinálni azt a bravúrt, amit az előző köteténél éreztem, hogy a humor és a dögös hokisták mellett azért elfért egy kis mélység is, és bár ugyanolyan volt, mint az összes többi ilyen könyv a piacon, valahogy az írónő mégis képes volt valami újat alkotni.

A kis feladatok viccesek voltak, akadtak benne humoros részek is, de Grace nagy átalakulása is kicsit klisés volt, és a végét is picit összecsapottnak éreztem. Számomra olyan semmilyen volt most ez a könyv, de strandra tökéletes kikapcsolódást nyújtott, és mindenképpen el szeretném olvasni a többi kötetet is. :)

11 hozzászólás
>!
FairyDust P
Elle Kennedy: The Mistake

Hmmmmm….
Szórakoztató kis könyv volt, azonban az első részhez nem ért fel. Ez tipikusan az az olvasmány, mellyel leülsz egy délután és ki is olvasod. Velem is ez történt, amikor csak időm akadt, magamhoz vettem és olvastam, aztán elfogyott… :D

Számomra Garrett és Hannah párosa verhetetlen. Az első részen annó nagyon sokat nevettem, ebből a könyvből valahogy hiányzott ez a varázs.
A két srác jelleme között hatalmas különbség van. Logan sokkal visszafogottabb, fegyelmezettebb, és ennek megvannak az okai. Grace aranyos lány, nagyon illik Logan mellé.
Ami nem igazán tetszett a könyvben, az a meglátlak és egyből szexeljünk effektus. Bárki bármit mond, szerintem nem életszerű, ha felbukkan valaki a szereplő szobájában, beinvitálja, megnéznek egy filmet és spoiler nem nem nem és nem.
Ellenben nagyon tetszett, – s ez ellensúlyozta a negatív érzelmeimet –, hogy az első rész karakterei jelen voltak a történetben. Ez adott egy komfortérzetet, hogy a már megismert szereplők is élik az életüket, és nem csak elvesztek az éterben.
Az egyik kedvenc jelenetem az volt mikor spoiler
A könyv egyes részeit nagyon szerettem, például kifejezetten aranyos dolognak tartottam azt a 6 feladatot amit Grace talált ki Logan számára. A legszívmelengetőbb pillanat a spoiler

A könyv egészét tekintve egy erős 4 csillag. Az első rész az örök favoritom, a Mistake csak egy kellemes élmény marad.

10 hozzászólás
>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Mistake

Ez a sorozat annyira jó, annyira magával ragadó, hogyha rajtam múlott volna, egy éjszaka alatt végeztem volna vele. Miután az Off-Campus előző része, Hannah és Garrett története teljesen elvarázsolt, kíváncsi lettem John Logan történetére is. A The Mistake-kel Elle Kennedy nem tévedett; ismét megcsinálta.

spoiler Nem áltatom magam. Logan-t nem sikerült olyan gyorsan megszeretni, mint Garrett-et, pedig szofisztikáltabb stílusú, kevésbé csúnya beszédű, de ugyan olyan léhűtő m*nwh*re. Ahogy egyre több minden kiderült róla, a családi hátteréről, ahogy előrenézett a jövőjébe és, nem tetszett neki, amit ott látott, akkor vált igazán szimpatikussá.
Grace rögtön szimpatikus volt. Minden pillanat nagyon élvezhető volt, amit Logan-nel töltött. Igaz, most nem éreztem olyan erősen a kémiát, mint az előző párosnál, de nagyon édesek voltak együtt. Nagyon tetszett Logan türelme Grace felé, amit most nem neveznék nevén még spoiler címke alatt sem. Kissé hihetetlen volt számomra, de a történet élvezhetőségéből ez semmit nem vont le. Nagyon örültem, hogy a történetben feltűnt a Hannah-Garrett páros és a Campus másik két tagja Dean és Tucker. Kíváncsi vagyok az ő történetükre is. Allie és Dean története szerencsére már itt van nálam. Összességében egy lendületes történet, tele szexi, párás, fülledt pillanatokkal, humoros ugratásokkal, nagyon szerethető karakterekkel. Jó példa az „ellentétek vonzzák egymást” típusú, romantikus, humoros történetekre.

>!
gergelydori
Elle Kennedy: The Mistake

5 csillag, egyértelműen!
Nagyon, de nagyon odáig vagyok Logan és Grace párosáért. Annyira tökéletesek együtt! Azt hiszem, hivatalosan is új kedvencet avattam! :D
Ms. Kennedy hozta a szokásos hozni valót, amit annyira imádok a könyveiben. A humor, a karakterek és a sztori is kellőképp megállták a helyüket, és azt hiszem, ez valahogy érzelmi szinten is közelebb került a szívemhez, és ez volt az, ami hiányzott nekem Az üzletből.
Kedvenc részeim a próbák voltak… úgy szakadtam a röhögéstől néha :D Úgy várom, hogy magyarul is olvashassam. Kíváncsi vagyok, hogy így is olyan szuper lesz-e, mint eredetiben. És persze, Dean sztorijáért is majd' meghalok :)

>!
Nesssy
Elle Kennedy: The Mistake

Imádom a HE-et és ez a könyv levett a lábamról! :)
Logan tökéletes karakter és Grace nagyon jól illik hozzá. Cukik, viccesek, nagyon jó páros.
spoiler
Ramonát legszívesebben orrbavertem volna! hogy lehet ilyen szemét egy „barátnő”?

>!
CsepAdri 
Elle Kennedy: The Mistake

Olyan szívesen adtam volna rá 5-öt, de ezzel a hirtelen apuka ráébred az életére a végén csak elrontotta. Tetszett Logan és Grace karaktere, jókat nevettem velük vagy mindkettejük kárára :D Édes kis történet, de a végére annyira nem kellett volna oda erőltetni a szivárványt és az unikornisokat, miért nem lehetett inkább nyitva hagyni vagy bármi.

>!
Szinna
Elle Kennedy: The Mistake

Jézusom, egy szuper első rész után mi a csuda történt. Mert, hogy ez nem sikerült az biztos. Nem voltak szerethetők a főszereplők. Nem bírom, a meglátlak és szexeljünk típusú sekélyes szereplőket.
Morgiana barátnőmet idézve ez Mistake volt.

1 hozzászólás
>!
exodi
Elle Kennedy: The Mistake

Óó, ez annyira jó volt, hogy egyszerűen nem tudom levakarni a vigyort az arcomról. Nem tudnám megmondani mi volt benne annyira jó, miért volt jobb mint a többi hasonló könyv, de egyszerűen az volt. Már kezdtem feladni, hogy végre találok egy könyvet ebben a kategóriában, amire nyugodt szívvel adhatok öt csillagot, de Logan kedvéért, ha lehetne még hatot is adnék :D Nem panaszkodnék, ha errefelé is ilyen szexi hokisok flangálnának, mint Logan. Most már csak ki kell bírnom míg megjelenik Dean könyve, bár tudnám az mikor lesz…

>!
vankozsofi
Elle Kennedy: The Mistake

Emberek én nem értem mi van veletek én esküszöm hogy ezt a részt még jobban élveztem mint az elsöt!! :D
Grace elöször nem tudatosan aztán már annál inkább „töri be” Logant és ez a folyamat olyan szinten szórakoztató volt hogy sírva nevettem !!! Kinek pattan ki a fejéböl ilyen „lista” mint amilyen Grace összeállított!?
Ez egy tökéletes könyv, az elsö sortól az utolsóig szórakoztató, fordulatos, romantikus és borzasztóan vicces!! ^^

>!
repe993 P
Elle Kennedy: The Mistake

Logan egy címeres ökör! Így elkefélni egy kapcsolatot különleges tehetség! :)
Ugyanakkor az egész történet vicces, aranyos, romantikus, cuki…


Népszerű idézetek

>!
Naiva P

The warmth of his body is a nice distraction from my current predicament. So is his aftershave. Or is it cologne? His natural scent? Holy Moses, if it’s his natural scent, then he needs to bottle that spicy fragrance up, call it Orgasm, and sell it to the masses.

>!
Naiva P

“Are you trying to buy your way into my good graces?”
“Yup. And excellent pun, by the way.”
“I wasn’t punning. My name just happens to be a homonym.”
“I love it when you talk homonyms to me.”

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
>!
Cicu

Were you expecting me to say no?”

“Kind of,” she admits.

“Why would I? Seriously, what guy turns down Die Hard? The only thing that could sweeten this deal is if you offered me some booze.”

“I don’t have any.” She stops to think. “But I’ve got a whole bag of gummy bears hidden in my desk drawer.”

“Marry me,” I say instantly.

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
>!
Naiva P

“Seriously, dude, put on a shirt.”
“Hey, you know what they say,” Dean drawls. “If you’ve got it, flaunt it.”
“No, I’m pretty sure they say put on a shirt when you go for a run, you cocky narcissist.”
His jaw drops. “Narcissist? More like realist. Look at these abs, Wellsy. Actually, touch them. Seriously. It will change your life.”

>!
Naiva P

“Hannah was trying to describe love to me last semester. She said it feels like your heart is about to overflow, and that when you love someone, you need them more than anything else in the world, more than food or water or air. That’s how I feel about you. I need you. I can’t stand the thought of being without you.” He releases a shaky breath. “You’re the last person I think about before I go to sleep, and the first person I think about when I open my eyes in the morning. You’re it for me, baby.”

>!
Cicu

“I love you, you stupid jackass.”

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers
>!
Cicu

“You okay?”

“Mmm-hmmm. As long as I keep staring at my hands then I don’t have to think about plummeting two hundred feet to my death.”

“This tower definitely isn’t two hundred feet tall.”

“Well, it’s tall enough that my head will crack like a watermelon when it hits the ground.”

“Jeez. You really need to work on your romance technique.”

I gape at him. “This is supposed to be romantic? Wait, do you have a fetish for girls throwing up on you?”

Kapcsolódó szócikkek: Grace Ivers · John Logan
>!
Naiva P

Jesus Christ, will you quit dictating this conversation to Hannah?' I grumble. 'Bros before hos, dude.'
Call my girlfriend a ho one more time and you won't have a bro.

>!
Cicu

Lusting over your best friend’s girlfriend sucks.

(első mondat)

Kapcsolódó szócikkek: John Logan
>!
Naiva P

Sometimes they really bring out the worst in each other. But on the flip side, they also bring out the best in each other. That’s why they keep breaking up and getting back together. I thought for sure it would stick this time, but who knows.


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Hasonló könyvek címkék alapján

Fredrik Backman: Us Against You
Rachel Gibson: True Love and Other Disasters
Helena Hunting: Forever Pucked
Toni Aleo: Hooked by Love
Cindi Madsen: Getting Lucky Number Seven
Sara Hubbard: Pucker Up
Staci Stallings: Princess
Staci Stallings: Lucky
Catherine Rider: Kiss Me in New York