The ​Goal – A cél (Off-Campus 4.) 682 csillagozás

Elle Kennedy: The Goal – A cél

A ​lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget… (tovább)

Elle Kennedy: The Goal

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574217 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 27

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes · Grace Ivers · Sabrina James · Beau Maxwell · Mike Hollis · Carin Thompson · D'Andre · Hope Matthews


Kedvencelte 99

Most olvassa 29

Várólistára tette 127

Kívánságlistára tette 234

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Elle Kennedy: The Goal – A cél

„– Van egy elméletem a gyereknevelésről. Mind el fogjuk szúrni, méghozzá sokszor és sokféleképpen. A gyerekeinknek így is, úgy is terápiára lesz szüksége. A cél tehát az, hogy a szükséges terápia mennyiségét a minimálisra redukáljuk.”

A mostani erotikus könyvekkel meggyűlt a bajom, így rendkívül aggódtam, hogy most mivel találom magam szemben. Az előző könyveket nagyon szerettem, de persze ez nem jelenti azt, hogy itt is így lesz.
De jelentem nagyon tetszett, igen volt benne klisés rész, de nagyon szórakoztatónak találtam és néhol sírva nevettem, de meg is hatódtam.
Nem vagyok egy nagyon érzelgős nő, de még az én jégcsap lelkemet is melengette.
Annyira jó volt visszatérni ebbe a világba, ezek a fiúk imádni valóak.
Egyedül ami beárnyékolta kicsit a történetet, Sabrina lelkivilága, előre sejtettem nem leszünk jóban, így is lett.
De nem is miatta értékelem ezt a könyvet öt csillagra, hanem Tucker miatt.
Nagyon jót szórakoztam, egy élmény volt.

6 hozzászólás
>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Ezt a sorozatot annyira szeretem, hogy ha lehetne, minden lehetséges, vagy általam ismert nyelven elolvasnám. Szerintem méltó befejezése az Off-Campus sorozatnak. A korábbi részektől eltér, mégis hozza a sorozat hangulatát. Kétlem, hogy lenne olyan lelkes olvasó, aki a sorozatnak ezt a részét találná a legjobbnak, vagy ez lenne a kedvence. Ez sajnos az értékeléseken is meglátszik. Tuck önmagában simán megérdemelné az 5 csillagot. De a 6 felé hajlok, amikor elképzelem az ő közös jeleneteit a picivel. Ilyen pasi sajnos a világon nincs, de legalább könyvekben léteznek.
Sabrinát már nehezebb volt megkedvelni….. Bevallom, második olvasásra sem sikerült. A barátnőiről nem is beszélve.
Amin viszont továbbra sem tudom, túltenni magam; spoiler
off
Alig várom a februárt, hogy megjelenjen a The Risk. spoiler

4 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Elle Kennedy: The Goal – A cél

A többi hokis szépfiú mellett John Tuckert sosem tűnt ki nekem. Ő igazi jófiú Texasból, aki egyszer majd családot szeretne. Sabrinát pedig ismerjük Dean történetéből, ő a nemezise a jogi karról. Amúgy hamar rájön az ember, hogy ez a rész párhuzamosan fut a harmadik résszel.
Sabrina és Tucker egy jól sikerült együttlét után mindketten azt érzik, hogy jó lenne ismételni, de a lány két munkahelyen is dolgozik, Tuck pedig nem akar erőszakosnak tünni. Hetekig kerülgetik egymást, annak ellenére, hogy odavannak a másikért, amíg a klisé össze nem hozza őket. Ez pedig a terhesség. Tucker felajánlja a támogatását, Sabrina a tanulmányai mellett bevállalja a babát, de időnként olyan érzésem volt, hogy ezek soha az életben nem fognak egymásnak szerelmet vallani. Tuckernek jár az érdemrend, amiért végig kitartott, és nem adta fel. Néha megcsapkodtam volna a csajt. De hát ugye, mindegyik résznek HEA a vége, csak győzd kivárni.

2 hozzászólás
>!
Tünde_JLT I
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Régebben a siker volt a célom. (…) a legfontosabb cél szeretni és szeretve lenni. Eredetileg nem ezért küzdöttem, de vagyok olyan szerencsés, hogy mégis elértem.

Sabrina és Tuck története egy csodálatos mese a szeretetről és arról, milyen nehéz túllépni a félelmeinket, amelyeket a folyamatos csalódások és veszteségek miatt olyan természetessé váltak, akár a levegő.
Mindenki megérdemli, hogy betoppanjon az életébe egy spoiler , aki szereti, és bebizonyítsa neki, hogy jó emberek igenis léteznek.

A The Goal méltó lezárása az Off Campus sorozatnak. Elle Kennedy nagyon szép gondolatokkal engedi el a szereplői kezét, ezek közül a kedvencem még:
Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni, és mert az energiánkat és az érzelmeinket a lehető legjobb formában adjuk át egymásnak.

1 hozzászólás
>!
Deziréé
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Még egy újabb kedvenc. Annyira imádom ezt a sorozatot és ezt az írónőt. Végig vigyorogtam, amíg a könyvet olvastam.
Barátnőm folyton nyaggatott, hogy olvassam már el, mert Tucker annyira szuper és most már én is tudom, hogy miért annyira szuper. Olyan kedves, jóságos és tényleg ő a legromantikusabb szerintem a fiúk közül.
Alig hiszem el, hogy vége a sorozatnak, de egész biztos újra el fogom olvasni a könyveket, mert nem lehet betelni a fiúkkal.

1 hozzászólás
>!
zuna19
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Jó lezárása ez a sorozatnak. Annyira jó ismét a csapatról olvasni. A két főszereplő nagyon szerethető volt szerintem. Ők lettek a második kedvenc párosom az Off-Campus-ból. Abszolút nem mondok nagy újdonságot, hogy nekem Logen és Grace marad a number one. Történetileg is a második rész tarolt nálam a legjobban.
Tucker zseniális karakter, imádtam! De tényleg. Annyira, de annyira szerethető. Sabrina meg nagyon kellemes meglepetést okozott. Őt is megkedveltem elég hamar.

Valahogy most nagyon lassan értem magamat utol ezzel a könyvvel. Még hó elején kölcsön kaptam a könyvet és el is indítottam az olvasást, de nem akaródzott valahogy a kezem ügyébe kerülni és folyamatosan csak állítgattam át felé a kezdő időpontot. Most mondtam is magamnak, hogy muszáj lesz elolvasnom, ha tetszik ha nem az ünnepek miatt, hogy vissza tudjam adni időben. Olvastatta magát egyébként a sztori, de nem tudtam teljesen ráhangolódni, sajnos. Legalábbis úgy érzem.

2 hozzászólás
>!
Niitaa P
Elle Kennedy: The Goal – A cél

A teljes értékelés elérhető a blogomon:
https://www.niitaabellvilaga.hu/2018/10/elle-kennedy-go…

"Teljesen más, mint az eddigiek. Mindegyik kötet egyedi volt a maga módján, a szerelem egy másik oldalát mutatta be. Tuckerre jutott a csendes, tartózkodó arca. Elteltem tőle szeretettel, hiszen az odaadása példaértékű, mégsem volt teljes az örömöm. Az egész történet felállása, aránya zavart. Több romantikát vártam volna, kevesebb helytöltést és egy helyben toporgást. Több akciót és humort. Mégis… valahogy nem történhetett másként. Teljesen összezavarodtam.
Szerettem olvasni, efelől kétségem sincs. A történet visz magával, a mondatok simulékonyak, Elle Kennedy stílusa még mindig vitathatatlan. Jól nyúl az általa előtérbe helyezett témákhoz, bemutatva mindennek több oldalát. Tetszett, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt fektetett a nagybetűs életre, ahol bizony dolgozni kell, el kell tartanunk magunkat, és néha másokat is.
A karakterek szimpatikusak voltak, Sabrina sem az a lány, akinek Dean leírta. Tucker is a maga módján helyes, már majdnem elértük azt a szintet, amit én képzeteimnek is megfelel. Viszont igazat kell adnom Sabrinának: nincs is szexibb annál, mikor a szerelmed egy gyereket tart a kezében.
Az Off-Campus sorozat utolsó része újabb élménnyel ajándékozza meg az olvasót. Talán, ha majd újraolvasom, jobban fogom értékelni, hiszen nem fogok tőle valótlant várni. Mert az biztos, hogy meg fog még fordulni a kezeim között!"

4 hozzászólás
>!
Gorkie
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Úgy gondolom, hogy ez a rész is jó, de Dean könyve után olvasva, gyengébbnek tűnik, mert az ő története nagyon erős lett.

Tucker, az igazi jó fiú a csapatban. Kíváncsi voltam, mit hoz ki a karakteréből az írónő.
Pontosan azt kaptam tőle, amit vártam. Mindig türelmes, nyugodt, megfontolt és magabiztos. Bármikor lehet rá számítani.

Sabrinát nagyon bírtam az elején, okos, céltudatos, rengeteget tanul, hogy a saját lábára tudjon állni. Aztán, miután kiderül, hogy spoiler, teljesen megváltozik. Ez természetes dolog lenne, csakhogy ő szöges ellentéte lesz saját magának, de még ezt is el tudom fogadni, mert nincs könnyű helyzetben. Viszont nagyon feldühített az, hogy spoiler. Fel nem tudom fogni, hogy tehetett ilyet. Értem én, hogy nem akarta lekötelezni Tuckert, de itt most spoiler. Nálam itt leszerepelt.

Hiányoltam ebből a részből a hokit, a bandát, nagyon keveset kaptunk belőlük. A humorból is kevesebb jutott, de ez mégis csak Tucker könyve, aki sokkal komolyabb, mint a társai.

A történet egyébként tetszett, annak ellenére is, hogy nem értettem mindig egyet a szereplőkkel. Egyszerűen nem vagyunk egyformák és ez így van jól. :)

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2018
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574217 · Fordította: Barthó Eszter
>!
ZitussKa 
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Picit szomorú vagyok és nehéz is megfogalmazni, hogy miért. Szerettem Tuckot és szerintem remek párost alkottak Sabrinával. Viszont folyamatosan a jóbarátok egyik jelenete járt a fejemben, valahogy így hangzik: „Nem akarok semmit elkapkodni.” Mire Joey: „Megértelek, én is mindjárt lassítani akarok ha születik a nőmtől egy gyerekem.” Csak itt most fordított szereposztásban mert Sabrina volt Ross. Valahogy előzetesen kicsit talpraesettebbnek hittem Őt.
Ami pedig a történetet illeti, nálam pont a sorozat egészének esszenciáját vesztette el kicsit ez a rész. Két dologban verhetetlen ez a sorozat: a társaság összetartása és a hoki jelenléte. A hokitól való távolodást meg is értem, Tuck mindig is más irányba akart orientálódni. De nekem picit megbomlott a csapat egysége. Örültem volna, ha azért nosztalgikusabban telik el az idő. Reméltem, hogy nagyobb hangsúlyt kapnak az előző szereplők de mindenkit csak távoli pontként érzékeltem.
Romantikus történetként megállja a helyét, de mint zárórész nekem ürességet hagyott. Ettől függetlenül az utóbbi három év egyik legjobb sorozata volt, aminek mindig helye lesz a szívemben de G&H párosát senki sem tudta megugrani :)

5 hozzászólás
>!
vikcs P
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Nagyon vártam már az Off-Campus utolsó részét, de közben kicsit szomorú is voltam, hiszen egy újabb csodás sorozat végéhez értünk. Nagyon izgatott voltam már Tucker könyve miatt, hiszen az előző részekben csendes, visszahúzódó, ám a hokisok körébe tartozó külsővel rendelkező srácnak ismertük meg.

A történet az előző résszel egy darabig párhuzamosan halad, olvashatunk még Dean és Allie találkozásáról, de most már végre Tucker fejében vagyunk, aki egy buliban meglátja Sabrinát, s barátai ellenkezésére nem hallgatva, érdeklődést tanúsít iránta. Sabrina idejébe nem férne bele egy pasi, csak a szükségeit szeretné kielégíteni, de most a legfontosabb, hogy szedjen össze elég pénzt és bejusson a Harvard jogi karára. Minél előbb szeretne elmenekülni otthonról, a rémes nevelőapja és nagyanyja mellől. De hát ki tud ellenállni ennek a vörös hajú, szakállas, imádnivalóan édes srácnak?

Tuck egy hihetetlen fickó. Türelmes, édes úriember, aki kinyitja az ajtót előtted, aki aggódik érted, aki gondoskodik a szeretteiről, aki szabad teret hagy neked. Mindenki ilyen férfira vágyik.

Elle Kennedy könyveinek van egy sajátos hangulata, amely mindig elvarázsol. Ezzel a könyvvel sem most máshogy, hiába érződik rajta a komolyabb hangvétel és mondanivaló. Egy picit mélyebb témákat érint és picit kevesebb volt a humor, ám ez cseppet sem von le a könyv értékéből. Csodálatos történet.

Bővebben a blogomon: https://konyvmaniablog.blogspot.com/2018/11/elle-kenned…

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
Niitaa P

Mert a legfontosabb cél szeretni és szeretve lenni.

427. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabrina James · szeretet
>!
Tóth_Orsolya_3 P

Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni…

427. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabrina James
>!
Virág_Blogger P

Csináltam egy kamu Instagram-fiókot, hogy megszívassam. Amikor posztol egy képet, várok egy-két napot, aztán bekommentelem, mennyire menő, hogy ugyanolyan inget hord, mint a nagyapám. Ezt eddig kétszer játszottam el, és mindkét ing a kukában végezte.

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
5 hozzászólás
>!
Niitaa P

– Van egy elméletem a gyereknevelésről. Mind el fogjuk szúrni, méghozzá sokszor és sokféleképpen. A gyerekeinknek így is, úgy is terápiára lesz szüksége. A cél tehát az, hogy a szükséges terápia mennyiségét a minimálisra redukáljuk.

319. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyermeknevelés
4 hozzászólás
>!
Niitaa P

– Ez egy szörnyű világ. Ezért is van szükségünk lufikra.

183. oldal

2 hozzászólás
>!
Niitaa P

Te vagy nekem az egyetlen.
Felkeléskor és lefekvéskor a te mosolyodat akarom látni.
A szívem a tiéddel együtt dobog.

408. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
3 hozzászólás
>!
Nikodéme

– Szóval, mindent összevetve, a pénz nem minden. Tök mindegy, mennyire vastag valaki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk és ugyanúgy szeretünk. Egyformák vagyunk. Nem számít, kivel élsz vagy honnan jöttél. A jövődet te alakítod, és nagyon szeretném látni, a te utad hogyan alakul.

120. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
>!
vikcs P

Végül is csak azt értékeljük igazán, amiért keményen megdolgoztunk.

299. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
>!
Niitaa P

Szerintem te vagy a legérdekesebb srác, akivel valaha találkoztam.
Szerintem isteni vagy az ágyban, és újra le akarok feküdni veled.
Szerintem, ha a szívem képes lenne összetörni, te összetörnéd.

60. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabrina James
2 hozzászólás

Hasonló könyvek címkék alapján

Meghan March: Véletlen szeretők
Vi Keeland: A beosztott
Jessica Bird: Dobbanó szívek
Christina Lauren: Gyönyörű rohadék
Alexa Riley: Mindent bele
Jennifer Probst: Keresd a tökéletest
Meghan March: Vágy és szerelem
Winter Renshaw: Ui.: Rohadj meg