The ​Goal – A cél (Off-Campus 4.) 1449 csillagozás

Elle Kennedy: The Goal – A cél

A ​lány mindig eléri a célját…

A végzős Sabrina James már látja maga előtt az egész jövőjét: lediplomázik a Briaren, brillíroz a Harvard jogi karán, aztán szerez egy jól fizető állást valami menő cégnél. Szeretne kilépni nyomorúságos múltja árnyékából, ezért sem ideje, sem energiája nincs egy jóképű hokisra, aki hisz abban, hogy létezik szerelem első látásra. John Tuckerrel csupán egyetlen tüzes – ám meglepően gyengédre sikerült – éjszakát tervez, de néha egy éjszaka is elég, hogy az ember élete fenekestül felforduljon.

De a játék egyre bonyolódik.

Tucker hisz a csapatjátékban, meggyőződése, hogy az legalább olyan fontos, mint az egyéni teljesítmény. A jégen nem keresi a reflektorfényt, de amikor huszonkét évesen apa lesz, nem hajlandó a háttérben maradni. Már csak azért sem, mert a leendő anya gyönyörű, okos és hihetetlenül izgalmas. A gond csak az, hogy Sabrina James nem adja könnyen a szívét, és a lobbanékony, barna szépség túl makacs, hogy segítséget… (tovább)

Elle Kennedy: The Goal

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2016

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2023
432 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789634574217 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
432 oldal · ISBN: 9789634579779 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2020
432 oldal · ISBN: 9789634579786 · Fordította: Barthó Eszter

2 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

88 tag · 9 karc · Utolsó karc: 2024. február 11., 18:26 · Bővebben


Enciklopédia 37

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes · Colin Fitzgerald (Fitzy) · Grace Ivers · Summer Heyward-Di Laurentis · Sabrina James · Mike Hollis · Beau Maxwell · Carin Thompson · D'Andre · Hope Matthews · Morris Ruffolo


Kedvencelte 200

Most olvassa 48

Várólistára tette 184

Kívánságlistára tette 347

Kölcsönkérné 3


Kiemelt értékelések

MissFortune>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Tucker a 4 hokis közül a leginkább csendes karakter, így érdekelt, vajon mi rejlik benne. Hihetetlenül aranyos, igazi jófiú, nagyon kitartó. A modern kori herceg megtestesítője, szinte mesébe illik..
Sabrina teljesen más volt, mint ahogy képzeltem. Ő is a kitartásáról híres, 2 munkahelyen dolgozik, egyetemre jár, majd pedig a Harvard jogi karára szeretne járni. Sok megaláztatás érte, amiért legszívesebben felpofoztam volna azokat a szereplőket, akik okozták.
Olvastatta magát, de iszonyatosan el lett húzva ez a történet… Azt hittem már soha nem történik meg a szerelmi vallomás. Robbant a klisé bomba is.

Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

„– Van egy elméletem a gyereknevelésről. Mind el fogjuk szúrni, méghozzá sokszor és sokféleképpen. A gyerekeinknek így is, úgy is terápiára lesz szüksége. A cél tehát az, hogy a szükséges terápia mennyiségét a minimálisra redukáljuk.”

A mostani erotikus könyvekkel meggyűlt a bajom, így rendkívül aggódtam, hogy most mivel találom magam szemben. Az előző könyveket nagyon szerettem, de persze ez nem jelenti azt, hogy itt is így lesz.
De jelentem nagyon tetszett, igen volt benne klisés rész, de nagyon szórakoztatónak találtam és néhol sírva nevettem, de meg is hatódtam.
Nem vagyok egy nagyon érzelgős nő, de még az én jégcsap lelkemet is melengette.
Annyira jó volt visszatérni ebbe a világba, ezek a fiúk imádni valóak.
Egyedül ami beárnyékolta kicsit a történetet, Sabrina lelkivilága, előre sejtettem nem leszünk jóban, így is lett.
De nem is miatta értékelem ezt a könyvet öt csillagra, hanem Tucker miatt.
Nagyon jót szórakoztam, egy élmény volt.

6 hozzászólás
Naiva P>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Ezt a sorozatot annyira szeretem, hogy ha lehetne, minden lehetséges, vagy általam ismert nyelven elolvasnám. Szerintem méltó befejezése az Off-Campus sorozatnak. A korábbi részektől eltér, mégis hozza a sorozat hangulatát. Kétlem, hogy lenne olyan lelkes olvasó, aki a sorozatnak ezt a részét találná a legjobbnak, vagy ez lenne a kedvence. Ez sajnos az értékeléseken is meglátszik. Tuck önmagában simán megérdemelné az 5 csillagot. De a 6 felé hajlok, amikor elképzelem az ő közös jeleneteit a picivel. Ilyen pasi sajnos a világon nincs, de legalább könyvekben léteznek.
Sabrinát már nehezebb volt megkedvelni….. Bevallom, második olvasásra sem sikerült. A barátnőiről nem is beszélve.
Amin viszont továbbra sem tudom, túltenni magam; spoiler
off
Alig várom a februárt, hogy megjelenjen a The Risk. spoiler

4 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

A többi hokis szépfiú mellett John Tuckert sosem tűnt ki nekem. Ő igazi jófiú Texasból, aki egyszer majd családot szeretne. Sabrinát pedig ismerjük Dean történetéből, ő a nemezise a jogi karról. Amúgy hamar rájön az ember, hogy ez a rész párhuzamosan fut a harmadik résszel.
Sabrina és Tucker egy jól sikerült együttlét után mindketten azt érzik, hogy jó lenne ismételni, de a lány két munkahelyen is dolgozik, Tuck pedig nem akar erőszakosnak tünni. Hetekig kerülgetik egymást, annak ellenére, hogy odavannak a másikért, amíg a klisé össze nem hozza őket. Ez pedig a terhesség. Tucker felajánlja a támogatását, Sabrina a tanulmányai mellett bevállalja a babát, de időnként olyan érzésem volt, hogy ezek soha az életben nem fognak egymásnak szerelmet vallani. Tuckernek jár az érdemrend, amiért végig kitartott, és nem adta fel. Néha megcsapkodtam volna a csajt. De hát ugye, mindegyik résznek HEA a vége, csak győzd kivárni.

2 hozzászólás
Black_widow>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Az érzés, amikor rájössz, hogy az egyik kedvenc sorozatod utolsó részét nem is olvastad … felbecsülhetetlen! Ugyanis most jöttem rá, hogy Tuck története valahogy kimaradt … -.-
Kicsit haragszom az írónőre, mert így, hogy rövid időn belül olvastam mind a 4 kötetet szembetűnő, hogy míg a Garrett, Logan és Dean minden részben ugyan annyit szerepelnek mellékszereplőként, addig Elle Tuckerről valahogy megfeledkezett.
Igyekszem nem hasonlítani Dean történetéhez, hiszen mind a kettő teljesen más hangulatú.
Egyértelműen ez a legérzelmesebb része a sorozatnak. Tucker annyira tökéletes, hogy az már mesébe illő. Egy nagyszerű srác, amiről oldalról-oldalra egyre jobban megbizonyosodhatunk mi olvasók. Türelmes, figyelmes, jó modorú … naphosszat tudnám sorolni az erényeit és még bele sem kezdtem, hogy ugyan olyan dögös, mint társai. És persze ne tévesszen meg senkit sem a csendes, visszahúzódó fiú látszata, nem kevésbé alfahím, mint a három másik haverja.
Sabrina karakterével már kicsit bajban voltam. Az elején szerettem, hiszen ki ne lenne oda egy talpraesett női karakterért, aztán a könyv közepe felé a makacssága és picsogása kicsit rontott a róla alkotott véleményemen. Persze, a történet végére ő is észbe kapott és rájött, hogy szeretni és szeretve lenni a két legcsodálatosabb dolog a világon.
Egyik szemem sír a másik nevet. Vérzik a szívem, hiszen nagyon örülnék egy Off-Campus sorozat kettőnek, hogy megtudjam hogyan alakul az életük a nagybetűs felnőtt életben off, de örülök, hogy mindenki megkapta a maga kis happy endjért, ♥

5 hozzászólás
Tünde_JLT I>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Régebben a siker volt a célom. (…) a legfontosabb cél szeretni és szeretve lenni. Eredetileg nem ezért küzdöttem, de vagyok olyan szerencsés, hogy mégis elértem.

Sabrina és Tuck története egy csodálatos mese a szeretetről és arról, milyen nehéz túllépni a félelmeinket, amelyeket a folyamatos csalódások és veszteségek miatt olyan természetessé váltak, akár a levegő.
Mindenki megérdemli, hogy betoppanjon az életébe egy spoiler , aki szereti, és bebizonyítsa neki, hogy jó emberek igenis léteznek.

A The Goal méltó lezárása az Off Campus sorozatnak. Elle Kennedy nagyon szép gondolatokkal engedi el a szereplői kezét, ezek közül a kedvencem még:
Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni, és mert az energiánkat és az érzelmeinket a lehető legjobb formában adjuk át egymásnak.

1 hozzászólás
Deziréé>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Még egy újabb kedvenc. Annyira imádom ezt a sorozatot és ezt az írónőt. Végig vigyorogtam, amíg a könyvet olvastam.
Barátnőm folyton nyaggatott, hogy olvassam már el, mert Tucker annyira szuper és most már én is tudom, hogy miért annyira szuper. Olyan kedves, jóságos és tényleg ő a legromantikusabb szerintem a fiúk közül.
Alig hiszem el, hogy vége a sorozatnak, de egész biztos újra el fogom olvasni a könyveket, mert nem lehet betelni a fiúkkal.

1 hozzászólás
zuna19>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Jó lezárása ez a sorozatnak. Annyira jó ismét a csapatról olvasni. A két főszereplő nagyon szerethető volt szerintem. Ők lettek a második kedvenc párosom az Off-Campus-ból. Abszolút nem mondok nagy újdonságot, hogy nekem Logen és Grace marad a number one. Történetileg is a második rész tarolt nálam a legjobban.
Tucker zseniális karakter, imádtam! De tényleg. Annyira, de annyira szerethető. Sabrina meg nagyon kellemes meglepetést okozott. Őt is megkedveltem elég hamar.

Valahogy most nagyon lassan értem magamat utol ezzel a könyvvel. Még hó elején kölcsön kaptam a könyvet és el is indítottam az olvasást, de nem akaródzott valahogy a kezem ügyébe kerülni és folyamatosan csak állítgattam át felé a kezdő időpontot. Most mondtam is magamnak, hogy muszáj lesz elolvasnom, ha tetszik ha nem az ünnepek miatt, hogy vissza tudjam adni időben. Olvastatta magát egyébként a sztori, de nem tudtam teljesen ráhangolódni, sajnos. Legalábbis úgy érzem.

2 hozzászólás
bemese05 P>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Bocsánat Tuck! Annyira sajnálom, h elfelejtettelek! Pedig tényleg annyira, de annyira megérdemelted ezt a könyvet! ♥
Jó pár éve olvastam már ezt a részt, az alapszituációra emlékeztem, viszont arra, h én mit éreztem olvasás közben már nem.
Nem is értem Sabrina hogy tudott ilyen sokáig ellenállni neki… Hiszen már az első perctől tudni lehetett, h Tuck mennyire egy fantasztikus férfi! Komoly, gondoskodó, elkötelezett és emellett pedig még ránézni is „kellemes” :D Na jó, hát persze, h beleillik a dögöshokis imázsba! ♥
Nem nagyon tudtam letenni a könyvet, teljesen beszippantott a történetük! Tuck méltatlanul a háttérbe szorult az előző részekben, de azt hiszem ezzel a résszel Elle mindent jóvá tett!
Sabrina volt az egyedüli gyenge láncszem ebben a könyvben és nem azért, mert ahonnan jött vagy amiatt ahogyan élt. Hanem azért, mert szerintem túl sokáig nem mert bízni! Hiszen Tuck semmi mást nem csinált csak bizonyított!
Még mindig imádom ezt a csapatot és már előre rettegek a befejező résztől! Viszont annyira jó, h Elle nem eresztette szélnek a Briar hokisait és folytatta ezután is a BriarU-val! ♥

4 hozzászólás
DzsDzs88 IP>!
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Jó volt ezzel zárni a sort.
Mindig félek a sokadik kötetektől, mert sajnos a sorozatokra jellemző, hogy lassan veszítenek a varázsukból. De ez az Off-ra nem igaz. :-)

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

2023 újraolvasás
Nem nagyon emlékeztem erre a részre. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
És most biztos, hogy egész más élményt adott, mint első olvasásra.

Meglepően kedveltem Sabrinát. Értettem az állandó „ámokfutását” az álmai és tervei felé, melyet olykor felülírtak mások tervei, vagy egyszerűen csak az élet – aminek elfogadása nem mindig könnyű, de nem is mindig kell hagyni csak úgy megtörténni. Megértettem a logikáját, hogy mi működteti legbelül, és örültem, hogy ki tudott nyílni. off
De fogalmam sincs, hogy Tucker, hogy nem volt már korábban az én He'sHot bakancsos lovagom??!! *.*

6 hozzászólás

Népszerű idézetek

Niitaa P>!

Mert a legfontosabb cél szeretni és szeretve lenni.

427. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabrina James · szeretet
Tóth_Orsolya_3 P>!

Azért vagyunk boldogok, mert azok akarunk lenni…

427. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Sabrina James
Niitaa P>!

– Van egy elméletem a gyereknevelésről. Mind el fogjuk szúrni, méghozzá sokszor és sokféleképpen. A gyerekeinknek így is, úgy is terápiára lesz szüksége. A cél tehát az, hogy a szükséges terápia mennyiségét a minimálisra redukáljuk.

319. oldal

Kapcsolódó szócikkek: gyermeknevelés
4 hozzászólás
Niitaa P>!

– Ez egy szörnyű világ. Ezért is van szükségünk lufikra.

183. oldal

3 hozzászólás
Virág_Blogger>!

Csináltam egy kamu Instagram-fiókot, hogy megszívassam. Amikor posztol egy képet, várok egy-két napot, aztán bekommentelem, mennyire menő, hogy ugyanolyan inget hord, mint a nagyapám. Ezt eddig kétszer játszottam el, és mindkét ing a kukában végezte.

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
5 hozzászólás
vikcs>!

Végül is csak azt értékeljük igazán, amiért keményen megdolgoztunk.

299. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
1 hozzászólás
Niitaa P>!

Te vagy nekem az egyetlen.
Felkeléskor és lefekvéskor a te mosolyodat akarom látni.
A szívem a tiéddel együtt dobog.

408. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
3 hozzászólás
bodor_regina>!

Találok viszont egy igencsak elgondolkodtató üzenetváltást
a lakótársaimmal közös csoportos eseten. Mindegyik SMS
tegnap éjjel érkezett, és az egész valami elképesztően bizarr.
Garrett: Mi a franc, D?
Dean: Ez nem az, aminek látszik!!
Logart: Nehéz félreérteni, ahogy romantikusan pancsiztál azzal a méretes
rózsaszín cuccal a seggedben!
Dean: Nem volt a seggemben!
Garrett: Nem is akarom tudni, hol volt.
Dean: Egy csajjal voltam!
Garrett: Peeeersze.
Logan: Peeeersze.
Dean: Bekaphatjátok.
Garrett: <3
Logan: <3

132. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Dean Heyward-Di Laurentis · Garrett Graham · John Logan
13 hozzászólás
Nikodéme>!

– Szóval, mindent összevetve, a pénz nem minden. Tök mindegy, mennyire vastag valaki. Mindannyian ugyanúgy szenvedünk és ugyanúgy szeretünk. Egyformák vagyunk. Nem számít, kivel élsz vagy honnan jöttél. A jövődet te alakítod, és én nagyon szeretném látni, a te utad hogyan alakul.

120. oldal

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker
Black_widow>!

– Soha ne mondd, hogy soha! Egy ilyen erős kijelentés után mindig nagyon kínos visszatáncolni.

Kapcsolódó szócikkek: John 'Tuck' Tucker

Népszerű triviák

TabbyKissa>!

„Amerikában 2015. február 24-én jelent meg a sorozat első kötete, a negyedik pedig 2016. szeptember 26-án. Viszont eredetileg a sokak által megszeretett szexi pasis borítók helyett egy-egy lány állt a kötetek borítóján.”

[sorok-kozott.hu]

Kapcsolódó könyvek: Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet · Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés · Elle Kennedy: The Score – A pont · Elle Kennedy: The Goal – A cél

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés
Elle Kennedy: The Score – A pont
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Kapcsolódó alkotók: Elle Kennedy


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Ezt a könyvet itt említik


Hasonló könyvek címkék alapján

Hannah Grace: Icebreaker – Jégtörő
Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Ruby Saw: Az igazi
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: Érzéki játék
Vi Keeland: Nagy játékos
Vi Keeland: A beosztott
Vi Keeland: A megbízó
Jana Aston: Te vagy a végzetem
Emma Chase: Egy ágyban a herceggel