The ​Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.) 2942 csillagozás

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Elle Kennedy: The Deal

Eredeti mű

Eredeti megjelenés éve: 2015

A következő kiadói sorozatban jelent meg: Rubin pöttyös könyvek Könyvmolyképző

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2024
438 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997765 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2022
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997765 · Fordította: Barthó Eszter
>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2021
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997765 · Fordította: Barthó Eszter

5 további kiadás

Kapcsolódó zóna

!

Elle Kennedy

88 tag · 9 karc · Utolsó karc: 2024. február 11., 18:26 · Bővebben


Enciklopédia 68

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Dean Heyward-Di Laurentis · John Logan · Hannah Wells · John 'Tuck' Tucker · Allie Hayes · Sean McCall · csapatkapitány · Justin Kohl · Phil Graham

Helyszínek népszerűség szerint

zuhanyzó


Kedvencelte 879

Most olvassa 74

Várólistára tette 447

Kívánságlistára tette 707

Kölcsönkérné 8


Kiemelt értékelések

Nikolett0907 P>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Most először jut eszembe, hogy keveslem az öt csillagot, ha tehetném tízet is adnék rá.
Valami elképesztően jó volt, sőt, nem is emlékszem, hogy mikor nevettem utoljára könnyesre a szememet.
Végre egy hősnő aki nem rinyál, helyén van az esze és a humora is.
Garrett sem rossz, sőt ők ketten eddig a legjobb páros akiről olvastam.
De sajnos én érzem, a kicsi szívem Logan felé hajlik, alig várom az Ő történetét.
Minden megvan ebben a kötetben amit szeretek, kellő humor, féktelen szenvedély és egy csipetnyi izgalom.
Csak ajánlani tudom és természetesen nagy kedvenc. :)

8 hozzászólás
ZitussKa>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Magamat is meglepve, hihetetlen gyorsasággal szerettem meg ezt a könyvet, a szereplőkkel együtt:) A felmerülő problèmák megfelelő arányú humorral lettek vegyítetve, emiatt nem ment a hangulat rovására.
Nálam ez nagyon betalált!
A szereplők nagyon racionálisan gondolkodó ès èrtelmesen cselekvő karakterek, akiknèl egy pillanatra sem èreztem, hogy nem jól lennènek összerakva. Erősek, akik hiába èltek meg rossz dolgokat, a körülmènyek ès a törtènèsek ellenère sem törtek meg ès temetkeztek önsajnálatba.
A mellèk ès főszereplők is egyaránt őszintèk, ès egyenesek. Időnkènt szarkasztikusak, nèha nevetsègesek ès olykor nagyon bohókásak.
Nemcsak, hogy szórakoztatónak ès roppant èdesnek tartottam a törtènetet, de teljesen belehabarodtam a hokis tèmába! Tudjátok, micsoda felüdülès olyan dologhoz közel èrezni magatokat, ami a könyv lapjaiból kilèpve a valóságban olyan távoli, mint ide Alaszka?:D Ilyen a szerelmi szál mellett futó hoki tèma! Mivel a sport sohasem vonzott, így soha nem volt rèszem az effajta kitartásban ès elkötelezettsègben, amit bármifèle sport megkövetel. Irigylem a sportolóknak, vagyis jelen helyzetben a szereplőknek az odaadásukat, lelkesedèsüket ès a mentalitásukat:)
Garrett pedig megy a top 5-be:) Gondoskodó, megèrtő ès vèdelmező!
Szó mi szó! Olvassátok. Nekem hatalmas èlmèny volt, megy a kedvencek közè!

23 hozzászólás
Evelena P>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

A könyv várható mellékhatásai:
– Oldalakon át tartó vigyorgás
– Szomszédokat is felébresztő nevetés
– Hoki iránti váratlan mértékű érdeklődés
– A korábbiakban felmerülő borító iránti lelkesedés elhalványodása, mert akármilyen tuti is, ha elkezded olvasni a könyvet, ki se dugod az orrod a lapok közül
– Olyan részletesen képzelsz el egy pasit, mint még soha
– A hajnalig tartó olvasás után arra gondolsz, milyen jó lenne úgy énekelni, mint Hannah (aztán eszedbe jut, milyen késő is van, de a fejedben megy a karaoke parti csak azért is)
– Kedvet kapsz a Breaking Bad című sorozathoz, akkor is, ha eddig még nem hallottál róla
– Szeretnél beugrani a könyvbe és megmondani a szereplőknek, hogy térjenek már észhez és vegyék észre, ami az orruk előtt van
– Arról ábrándozol, hogy a környezetedben is lesznek ilyen pasik (ahhhjj)
– Szeretnél ellátogatni Garrették lakásába (csak, hogy legalább körülnézz vagy valami :D)
– Megjegyzed, hogy egy hokis öltözőben zajló jelenet annyira meg tud nevettetni, hogy folynak a könnyeid
– Elképesztően akarod a folytatást

11 hozzászólás
Mrs_Curran_Lennart P>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Az ember azt hinné, hogy neki már senki nem tud újat mutatni ebben a műfajban, de aztán elolvassa ezt a könyvet és kész, vége. Abszolút ötcsillagos sztori! Nem tudom a fordítás sikerült-e ilyen jól, vagy angolul is ennyire állat, de gurultam röhögéstől a szócsaták alatt. spoiler
Kaptunk két olyan szereplőt, akiknek kliséseknek kellene lenniük és mégsem azok. Garreth nemcsak egy izomagyú hokisztár, Hannah pedig nem egy szürke kisegér a zenei szakról. Poénok egymás hegyén-hátán, de aztán persze érzelmesebb vizekre is evezünk. Le a kalappal az írónő előtt, nagyon jól sikerült történet.

20 hozzászólás
MissFortune>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Szeretem Elle Kennedy munkásságát, ez a könyv sem okozott csalódást.
A legjobb az egészben, hogy normálisak, valódiak a főszereplők. Hannah egy korrekt csajszi. Egyáltalán nem hoz felesleges, gyerekes döntéseket, mint ahogy ugyebár ennél a zsánernél megszokhattuk. Szimpatikus, szerettem a szellemes szóváltásaikat Garrettel. Repkedtek itt olyan poénok, amitől biztosan nem lesz felejthető a könyv.
Garrett a zsáner tipikus férfi karaktere, de így is megkedveltem őt. Kíváncsian várom a csapat többi játékosának a történetét.
Roppant könnyed, olvasmányos, humoros. Ugyan klisék vannak benne, így is abszolút élvezhető. Ajánlom! Egy könnyed kikapcsolódásnak tökéletes, garantáltan beszippant.

Gorkie>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Kb. a könyv közepén jártam, amikor @kocybaba megkérdezte tőlem, mi a véleményem a kötetről. Akkor azt feleltem, hogy tetszik, de semmi extra, semmi új nincs benne. Ez bizony így is van, de Elle Kennedynek sikerült úgy megírni ezt a történetet, hogy magával ragadjon, megszeressem.
Bár az elejét elhúztam kicsit, időhiány miatt, a második felét egyhuzamban kivégeztem. Péntek este leültem, és azt vettem észre, hogy éjjel fél 1 van és elfogytak a lapok.

Szépen felépített történet, magával ragadó cselekmény, élvezhető stílussal.

Bővebben:
http://olvasokorut.blogspot.com/2017/01/elle-kennedy-de…

Köszönöm szépen a könyvet @Hópárduc-nak. <3 Örülök, hogy olvashattam. :)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

2019.04.12.

Másodszor is imádtam. Olyan jól esett újra elolvasni Garrett és Hannah történetét! Azonnal beszippantott és ugyanúgy nevettem, szorítottam, együttéreztem, örültem velük, mint az első olvasáskor. Imádom ezt a bandát úgy, ahogy van. :)
Kedvem támadt elolvasni újra a többit is, pedig nem rég olvastam őket. :D

28 hozzászólás
Infierno>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Olyan régen sikerült már könyvet két napnál rövidebb idő alatt elolvasnom, ez most végre sikerült, az érettségi óta talán először. Őszintén megmondom, most sem olvasással kellett volna foglalkozni, hiszen vizsgaidőszak van. Annyira belemerültem a történetbe, hogy két napig el is felejtettem tanulni. Elle Kennedy, most miattad fogok megbukni matekból! :D

Igaz, hogy olvastam már hasonló történetet, de ez valamilyen különleges köntösbe volt burkolva, úgyhogy eltekintettem a kliséktől. spoiler Nagyon szuper, élvezetes, kikapcsoló történet, csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem, hamarosan folytatást is olvashatunk.

4 hozzászólás
FairyDust P>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Megfelelő korban vagy és szereted a new adult irányt? Még nem olvastad? Ejnye! Menj és vedd meg!
Gyerekek, imádtam. Tudom, hogy ritkán halljátok ezt tőlem, de végre egy könyv amit maradéktalanul, minden szőrszálhasogatás nélkül tudtam élvezni. :D
Klisés, az már biztos, és? Élvezhető, humoros, és könnyed. Kell ennél több? Olyan viccek vannak benne, hogy néha percekig szakadtam, a családtagjaim pedig nem értették, hogy mi bajom van.
A szereplők értelmesek! Végre! Hannah kifejezetten erős, egyenes személyiség, már az első oldalon megvett magának. Garrett egy pimasz, de hatalmas szíve van, és iszonyatosan tud szeretni.
Nincs csavar, már az elején tudod mi a szitu, hisz a fülszöveg és a címkék lelövik, de hidd el totál nem fog érdekelni, mert annyira magával ragadó és jópofa sztori.
Alig várom, hogy olvashassam Logan történetét!

Spoiler-mentes, további értékelés: https://missreaders.com/books/details/21

12 hozzászólás
_Eriii>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Már rég nem nyomtam rá a kedvenc gombot egy könyvre sem, de ez a könyv visszavonhatatlanul kedvenc lett. Nincs annyi csillaga a molynak amennyit szívem szerint adnék. Imádtam minden egyes sorát. Hosszú idő óta ez volt az egyik legjobb, legviccesebb YA könyv amit olvastam. Bárcsak több ilyen fantasztikus könyv kerülne ki a magyar kiadók kezei közül. Ha valaki azt mondja, hogy klisés, kedves molyok ne higgyetek neki, mert ez a könyv maga a nyári zivatar amely lelkedet is felfrissíti meleg időkben. Könnyed, jó fajta humorral fűszerezve, magával ragadó romantikus-erotikus történet, amely egy picit komolyabb témával is foglalkozik, de ettől a komoly témától nem fogsz fuldokolni. Az írásstílus egyszerűen csodaszép, a magyar fordítás nagyon jó. Imádtam Garrett és Hannah párosát, a szócsatákat, a forró erotikus jeleneteket. Annyira örülök, hogy nem mondtam le a könyvről, tudtam volna még olvasni kétszer ennyit. Ajánlom nagyon de nagyon. De hol a következő rész?

13 hozzászólás
Dóri_Margit>!
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

„Soha többet nem akarok visszanézni.
Csakis előre.”

Régen olvastam, gondoltam előveszem újra. Még mindig megvan a varázsa.

Szeretem, hogy nem egy üres romantikus egyetemista tucat regény.
Nagyon jól bemutatja, hogy a fiatalok micsoda célokat követnek rendíthetetlenül, de ugyanakkor meg mernek fiatalnak, szabadnak, bolondnak lenni is.

Hannah-t szerettem, mert a maga bolondos, művész stílusával ez a lány irtó édes.
Graham pedig üdítő, hogy nem egy agyatlan sportoló. Sármőr a javából.
A hocky öltözős jelenetnél úgy nevettem, könnyem folyt. :D

Várom már a többi szépfiú kalandját. ^^

2 hozzászólás

Népszerű idézetek

Evika82>!

Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle.

288. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
SzAngelika>!

A suli bármelyik csaja a fél karját odaadná, hogy korrepetálhasson, erre ez? Úgy menekül előlem, mintha arra kértem volna, hogy közösen áldozzunk fel egy döglött macskát a sátánnak.

16. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
Milli88 P>!

– Csak úgy kíváncsiságból, amikor reggel felébredsz, mennyi ideig csodálod magad a tükörben? Egy vagy két órán át? – érdeklődik.
– Kettő – felelem vidáman.
– És pacsit is adsz magadnak?
– Hová gondolsz? – vigyorgok. – Csak megcsókolom mindkét bicepszemet, aztán a plafon felé fordulva megköszönöm a nagyembernek odafent, hogy ilyen tökéleteset teremtett.

47. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
Naiva P>!

– Mit kérsz a pizzádra?
– Öhm… gombát. Meg hagymát. Meg zöldpaprikát.
– Pont a legunalmasabb feltéteket? – rázom a fejem. – Legyen inkább szalonna, kolbász és dupla sajt.
– Minek kérdezel, ha nem azt rendeled, amit kérek?
– Mert azt hittem, jobb ízlésed van.
– Sajnálom, ha a zöldségek neked unalmasak, Garrett. Majd hívj fel, ha utolér a jól megérdemelt skorbut.
– A skorbutot a C-vitamin hiánya okozza. Napfényt és narancsot nem szokás a pizzára tenni, angyalom.

117-118. oldal

Kapcsolódó szócikkek: C-vitamin · Garrett Graham · gomba · hagyma · Hannah Wells · kolbász · narancs · paprika · pizza · sajt · skorbut · szalonna · zöldség
gigy>!

Ő: Amíg a klotyón voltál, kitöröltem az iPododról az összes 1 Direction-számot. Szívesen!
Én: Miiii??? Megölellek!
Ő: Pucéron?
[…]
Én: Megöllek! Azt akartam írni, hogy megöllek. Az a rohadt autokorrekt!
Ő: Peeersze! Kend csak a telefonra!
Én: Pofa be!
Ő: Asszem, valaki ölelgetni akar engem…
Én: Jó éjt, Graham!
Ő: Bizti nem akarsz visszajönni egy kis ölelkezésre?
Én: Fúj! Soha.

97. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
3 hozzászólás
Naiva P>!

Soha többet nem akarok visszanézni.
Csakis előre.

438. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
BarbyMalik0112 P>!

– Te visszatöltötted a One Directiont?
Megrándul a szája.
– Neeem…
– Mhm. Akkor miért is szól a Story of my Life?
Egy pillanatnyi habozás után hatalmasat sóhajt.
– Mert szeretem a One Directiont. Tessék, kimondtam.

363-364. oldal

SzAngelika>!

… a létező legjobb bosszú […]. Normálisan, boldogan élni, magunk mögött hagyva a szörnyű múltat.

378. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Hannah Wells
Naiva P>!

Képüzenet. A józan eszem ellenére kinyitom, és néhány pillanattal később egy pucér mellkas tölti be a kijelzőmet. Bizony ám! Hibátlan, napbarnított bőr, kidolgozott izmok, és a földkerekség legtónusosabb hasa.
Én: Te komolyan küldtél egy képet a mellkasodról?
Ő: Ja. Bejött?
Én: Úgy érted, hogy felfordult-e a gyomrom? Igen. Szép munka!
Ő: Csak próbállak megpuhítani.
Én: Menj, és puhítgass valaki mást! Ui: A kép már megy is a my-bri-re.
A MyBriar a suli belső használatú Facebookja, amin a diákok kilencvenöt százaléka fent van.
Ő: Csak nyugodtan! Egy csomó csaj hálás lesz érte.
Én: Töröld ki a számomat, haver! Nem viccelek.

38-39. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
Naiva P>!

– Gratulálok. Hé, mit művelsz? – csattanok fel, amikor Garrett kikapja a kezemből a mobilt.
Legnagyobb meglepetésemre maga felé fordítja a kamerát, és lefényképezi az arcát.
– Mit csinálsz?
– Tessék! – adja vissza a telómat. – Nyugodtan küldd el azt a szexi pofit minden ismerősödnek, és írd meg nekik, hogy én viszlek haza.

66-67. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells · mobiltelefon

Népszerű triviák

TabbyKissa>!

„Amerikában 2015. február 24-én jelent meg a sorozat első kötete, a negyedik pedig 2016. szeptember 26-án. Viszont eredetileg a sokak által megszeretett szexi pasis borítók helyett egy-egy lány állt a kötetek borítóján.”

[sorok-kozott.hu]

Kapcsolódó könyvek: Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet · Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés · Elle Kennedy: The Score – A pont · Elle Kennedy: The Goal – A cél

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Elle Kennedy: The Mistake – A baklövés
Elle Kennedy: The Score – A pont
Elle Kennedy: The Goal – A cél

Kapcsolódó alkotók: Elle Kennedy


A sorozat következő kötete

Off-Campus sorozat · Összehasonlítás

Említett könyvek


Hasonló könyvek címkék alapján

Vi Keeland: Órákon át kívánlak
Hannah Grace: Icebreaker – Jégtörő
Ruby Saw: Az igazi
Vi Keeland: Fiatal szerető
Vi Keeland: Érzéki játék
B. B. Easton: A rocksztár
Vi Keeland: Nagy játékos
Vi Keeland: A beosztott
Ella Maise: Imádlak, Jason Thorn
Vi Keeland: A megbízó