6. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
20. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján
!

The ​Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.) 271 csillagozás

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Könyvtár

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Eredeti mű: Elle Kennedy: The Deal

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997765 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 8

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Hannah Wells · Justin Kohl · Phil Graham


Hirdetés

Kedvencelte 103

Most olvassa 27

Várólistára tette 212

Kívánságlistára tette 267

Kölcsönkérné 3

Elcserélné vagy eladná

>!
2.100 Ft ★★★★★ Eladó Elcserélhető
sedina22 könyve Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Kiemelt értékelések

+
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Az ember azt hinné, hogy neki már senki nem tud újat mutatni ebben a műfajban, de aztán elolvassa ezt a könyvet és kész, vége. Abszolút ötcsillagos sztori! Nem tudom a fordítás sikerült-e ilyen jól, vagy angolul is ennyire állat, de gurultam röhögéstől a szócsaták alatt. spoiler
Kaptunk két olyan szereplőt, akiknek kliséseknek kellene lenniük és mégsem azok. Garreth nemcsak egy izomagyú hokisztár, Hannah pedig nem egy szürke kisegér a zenei szakról. Poénok egymás hegyén-hátán, de aztán persze érzelmesebb vizekre is evezünk. Le a kalappal az írónő előtt, nagyon jól sikerült történet.

20 hozzászólás
+
>!
ZitussKa P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Magamat is meglepve, hihetetlen gyorsasággal szerettem meg ezt a könyvet, a szereplőkkel együtt:) A felmerülő problèmák megfelelő arányú humorral lettek vegyítetve, emiatt nem ment a hangulat rovására.
Nálam ez nagyon betalált!
A szereplők nagyon racionálisan gondolkodó ès èrtelmesen cselekvő karakterek, akiknèl egy pillanatra sem èreztem, hogy nem jól lennènek összerakva. Erősek, akik hiába èltek meg rossz dolgokat, a körülmènyek ès a törtènèsek ellenère sem törtek meg ès temetkeztek önsajnálatba.
A mellèk ès főszereplők is egyaránt őszintèk, ès egyenesek. Időnkènt szarkasztikusak, nèha nevetsègesek ès olykor nagyon bohókásak.
Nemcsak, hogy szórakoztatónak ès roppant èdesnek tartottam a törtènetet, de teljesen belehabarodtam a hokis tèmába! Tudjátok, micsoda felüdülès olyan dologhoz közel èrezni magatokat, ami a könyv lapjaiból kilèpve a valóságban olyan távoli, mint ide Alaszka?:D Ilyen a szerelmi szál mellett futó hoki tèma! Mivel a sport sohasem vonzott, így soha nem volt rèszem az effajta kitartásban ès elkötelezettsègben, amit bármifèle sport megkövetel. Irigylem a sportolóknak, vagyis jelen helyzetben a szereplőknek az odaadásukat, lelkesedèsüket ès a mentalitásukat:)
Garrett pedig megy a top 5-be:) Gondoskodó, megèrtő ès vèdelmező!
Szó mi szó! Olvassátok. Nekem hatalmas èlmèny volt, megy a kedvencek közè!

18 hozzászólás
+
>!
Infierno
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Olyan régen sikerült már könyvet két napnál rövidebb idő alatt elolvasnom, ez most végre sikerült, az érettségi óta talán először. Őszintén megmondom, most sem olvasással kellett volna foglalkozni, hiszen vizsgaidőszak van. Annyira belemerültem a történetbe, hogy két napig el is felejtettem tanulni. Elle Kennedy, most miattad fogok megbukni matekból! :D

Igaz, hogy olvastam már hasonló történetet, de ez valamilyen különleges köntösbe volt burkolva, úgyhogy eltekintettem a kliséktől. spoiler Nagyon szuper, élvezetes, kikapcsoló történet, csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem, hamarosan folytatást is olvashatunk.

4 hozzászólás
+
>!
_Eriii P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Már rég nem nyomtam rá a kedvenc gombot egy könyvre sem, de ez a könyv visszavonhatatlanul kedvenc lett. Nincs annyi csillaga a molynak amennyit szívem szerint adnék. Imádtam minden egyes sorát. Hosszú idő óta ez volt az egyik legjobb, legviccesebb YA könyv amit olvastam. Bárcsak több ilyen fantasztikus könyv kerülne ki a magyar kiadók kezei közül. Ha valaki azt mondja, hogy klisés, kedves molyok ne higgyetek neki, mert ez a könyv maga a nyári zivatar amely lelkedet is felfrissíti meleg időkben. Könnyed, jó fajta humorral fűszerezve, magával ragadó romantikus-erotikus történet, amely egy picit komolyabb témával is foglalkozik, de ettől a komoly témától nem fogsz fuldokolni. Az írásstílus egyszerűen csodaszép, a magyar fordítás nagyon jó. Imádtam Garrett és Hannah párosát, a szócsatákat, a forró erotikus jeleneteket. Annyira örülök, hogy nem mondtam le a könyvről, tudtam volna még olvasni kétszer ennyit. Ajánlom nagyon de nagyon. De hol a következő rész?

13 hozzászólás
+
>!
Gorkie P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Kb. a könyv közepén jártam, amikor @kocybaba megkérdezte tőlem, mi a véleményem a kötetről. Akkor azt feleltem, hogy tetszik, de semmi extra, semmi új nincs benne. Ez bizony így is van, de Elle Kennedynek sikerült úgy megírni ezt a történetet, hogy magával ragadjon, megszeressem.
Bár az elejét elhúztam kicsit, időhiány miatt, a második felét egyhuzamban kivégeztem. Péntek este leültem, és azt vettem észre, hogy éjjel fél 1 van és elfogytak a lapok.

Szépen felépített történet, magával ragadó cselekmény, élvezhető stílussal.

Bővebben:
http://olvasokorut.blogspot.com/2017/01/elle-kennedy-de…

Köszönöm szépen a könyvet @Hópárduc-nak. <3 Örülök, hogy olvashattam. :)

28 hozzászólás
+
>!
Naiva P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Közel két hónappal ezelőtt olvastam angolul és már akkor eldöntöttem, hogy amint megjelenik magyarul, nem fogok vele sokáig várni, hogy ismét elolvassam. Számtalan könyv van a piacon hasonló témában, Dunát lehetne velük rekeszteni és legtöbbjük szerintem felér egy foghúzással, annyit kínlódnak benne, de ennél a történetnél minden remekül működik. Nem túlzás…
A történet a műfajtól elvárt konvencionális mederben halad, miközben olyan mély és összetett témákat érint, mint a bizalmi kérdések, a szexuális ébredés, karrier, a traumák miatti szégyenérzet, a diszfunkcionális családi helyzet, vagy a megbélyegzés. Nem kell várni freudi mélységeket, de amit a könyv vállalt azt nagyon szépen teljesítette. Szomorúság nélkül. Ehhez szerintem kiváló írói érzék kell.
A könyv további erőssége az a könnyed, szellemes humor, ami átjárja a teljes történetet, és a főszereplő páros. Hannah és Garrett páros nagyon jól működik. Érezni lehet közöttük a kémiát, pedig szó sincs insta-szerelemről. Garrett tökéletes BBF, pedig hatalmas m*nwh*re, hatalmas beszólásokkal. Hannah pedig az őt ért tragédiák, valódi problémák ellenére nem a maga lelki nyomorában szenvedő. Kifejezetten erős, okos, humoros hősnő. Az elejétől a végéig imádtam. Ismét.

+
>!
Tóth_Orsolya_3 P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Garrett Graham! Hogy Te mennyire egy nagyképű, beképzelt alak vagy, és Garrett Graham, hogy Te mindezek mellett és mindezek ellenére milyen vicces, szexis, okos, szeretnivaló és csodálatraméltó vagy! *-* OMG, Garrett, teljesen levettél a lábamról. ❤
Ez a könyv sokkal több, mint amit a borítója sugall, határozottan az idei év egyik nagy kedvence lett.
Ugye hamarosan jön a következő rész?!

27 hozzászólás
+
>!
kellyolvas P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Ami a legjobban tetszett a regényben az a szerző stílusa, remekül írta meg a két főszereplő váltott szemszögét, valóságosak a párbeszédek, tele szellemes adok-kapok játékkal, semmi erőltetett sallang nem került a történetbe. Pontosan egyensúlyozott a lelkileg megviselő részek és a rengeteg humor között. Szépen bontotta ki a karaktereket, imádtam, hogy a két főszereplő lassan, idővel talál a szerelemre. Nem erőltette az írónő a szerelmi háromszöget, éppen annyi volt, amennyit megkívánt a történet. A szexi jelenetek kellemesek voltak, vagyis inkább hot hot hot…. Őszintén megmondom, pozitívan csalódtam Garrett-ben, nem vártam tőle, hogy ennyire figyelmes és szenvedélyes lesz egyszerre, és főképp türelmes. Főleg azok után, mennyire nagyképűnek tűnt első benyomásra, mellesleg tényleg rendelkezik azokkal az adottságokkal, amitől akár beképzelt is lehetne. Hannah viszont azonnal szimpatikus lett, erős, két lábbal a földön járó lány, aki tisztességgel küzd a hétköznapokban, és nagyon szeretne sok év kihagyás után igazi kapcsolatot. A lány ének tagozatos, nagy tehetséggel, szívből énekel, úgy éreztem, a sportvonal kicsit leárnyékolta ezt a szálat.
Nagy erőssége a könyvnek a mellékszereplők felvonultatása… Garrett hokizik, egyik csapattársával bérel házat, ahol szinte folyamatosan zajlik a csapatépítés, bulizás, csajozás. Imádtam ezeket a srácokat, mert valóságosak voltak, néha állatok, néha tahók, de többnyire hatalmas szívvel megáldott igazi barátok, akik számíthatnak egymásra bármilyen ügyben.
Miért nem vagyok mégsem teljesen elájulva ettől a történettől? Lehet, hogy ez egyedi probléma, de én ennek a történetnek minden egyes fordulatát előre láttam, kitalálható volt minden csavar. Egyetlen pillanatra sem unatkoztam, nagyon olvastatta magát és kíváncsi is voltam minden újabb oldalra, de egyszer sem tudott meglepni, nem volt meg a végén sem az a katarzis érzés, egyszóval hiányérzetem volt a könyv befejezése után.
Biztos vagyok benne, hogy a new adult műfaj rajongói körében hatalmas siker lesz a könyv, szívből ajánlom a 16 éven felüli olvasóknak!

+
>!
SzAngelika
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

„Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle.”

Ha lehetne, hat csillagot adnék, mert olyan eszméletlenül imádtam!
Ez a könyv minden, aminek egy jó new adult sztorinak lennie kell. Könnyed, játékos és vicces, itt-ott egy csipetnyi komolyabb témával, meg sok-sok vadító szenvedéllyel.

Bővebben: http://angelikablogja.blogspot.hu/2016/11/elle-kennedy-…

2 hozzászólás
+
>!
Orsi999
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Erről is már sok jót halottam, így biztos voltam, hogy még a szünet alatt elolvasom. Szerencsére nem csalódtam a könyvben. Már az elejétől kezdve kiszámítható a történet, de teljesen lekötötte a figyelmemet. Vicces volt és nagyon olvastatta magát. Sok hasonló könyvet olvastam már, de ez még így is tetszett. A szereplők rögtön szimpatikusak voltak.
Hannah egy nagyon erős és okos lány. Nem nyafog és nem panaszkodik feleslegesen. Túllépett a múlton és csak a jelenre és a jövőre koncentrál. Garrett-et imádom. Nagyon jó volt az ő szemszögét is olvasni, így sokkal jobban megismerhettem és rájöhettem, hogy nem is annyira beképzelt, mint hittem. Nagyon jó párost alkottak együtt. Segítettek egymásnak legyőzni és elfelejteni a múltat.


Népszerű idézetek

+
>!
SzAngelika

A suli bármelyik csaja a fél karját odaadná, hogy korrepetálhasson, erre ez? Úgy menekül előlem, mintha arra kértem volna, hogy közösen áldozzunk fel egy döglött macskát a sátánnak.

+
>!
Naiva P

– Mit kérsz a pizzára?
– Öhm… gombát. meg hagymát. meg zöldpaprikát.
– Pont a legunalmasabb feltéteket? – rázom a fejem. – legyen inkább szalonna, kolbász és dupla sajt.
– Minek kérdezel, ha nem azt rendeled, amit kérek?
– Mert azt hittem, jobb ízlésed van.
– Sajnálom, ha a zöldségek neked unalmasak Garrett. Majd hívj fel, ha utolér a jól megérdemelt skorbut.
– A skorbutot a C-vitamin hiány okozza. Napfényt és narancsot nem szokás pizzára tenni, angyalom.

117-118. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
+
>!
gigy

Ő: Amíg klotyón voltál, kitöröltem az iPododról az összes 1 Direction-számot. Szívesen!
Én: Miii??? Megölellek!
Ő: Pucéron?

Én: Megöllek! Azt akartam írni, hogy megöllek. Az a rohadt autokorrekt!
Ő: Peeersze! Kend csak a telefonra!
Én: Pofa be!
Ő: Asszem, valaki ölelgetni akar engem…
Én: Jó éjt, Graham!
Ő: Bizti nem akarsz visszajönni egy kis ölelkezésre?
Én: Fúj! Soha.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
1 hozzászólás
+
>!
Naiva P

Soha többet nem akarok visszanézni.
Csakis előre.

438. oldal

+
>!
Naiva P

„Képüzenet. A józan eszem ellenére kinyitom, és néhány pillanattal később egy pucér mellkas tölti be a kijelzőmet. Bizony ám! Hibátlan, napbarnított bőr, kidolgozott izmok, és a földkerekség legtónusosabb hasa.
Én: Te komolyan küldtél egy képet a mellkasodról?
Ő: Ja. Bejött?
Én: Úgy érted, hogy felfordult-e a gyomrom? Igen. Szép munka!
Ő: Csak próbállak megpuhítani.
Én: Menj, és puhítgass valaki mást! Ui: A kép már megy is a my bri-re.
A MyBriar a suli belső használatú Facebookja, amin a diákok kilencvenöt százaléka fent van.
Ő: Csak nyugodtan! Egy csomó csaj hálás lesz érte.
Én: Töröld ki a számomat, haver! Nem viccelek.”

+
>!
SzAngelika

… a létező legjobb bosszú (…). Normálisan, boldogan élni, magunk mögött hagyva a szörnyű múltat.

+
>!
Naiva P

– Gratulálok. Hé, mit művelsz? – csattanok fel, amikor Garrett kikapja a kezemből a mobilt.
Legnagyobb meglepetésemre maga felé fordítja a kamerát, és lefényképezi az arcát.
– Mit csinálsz?
– Tessék! – adja vissza a telómat. Nyugodtan küldd el azt a szexi pofit minden ismerősödnek, és írd meg nekik, hogy én viszlek haza.

66-67. oldal

+
>!
Evika82 P

Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle.

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
+
>!
BarbyMalik0112

– Te visszatöltötted a One Directiont?
Megrándul a szája.
– Neeem…
– Mhm. Akkor miért is szól a Story of my Life?
Egy pillanatnyi habozás után hatalmasat sóhajt.
– Mert szeretem a One Directiont. Tessék, kimondtam.

363-364. oldal

+
>!
shadowhunter1975 P

A családom egy élő giccsparádé, de a világ minden kincséért el nem cserélném őket.

409. oldal, 42. fejezet (KMK, 2016)


Hasonló könyvek címkék alapján

Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol
Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
Becca Prior: A tanítvány 2.
Jamie McGuire: Gyönyörű sorscsapás
Cora Carmack: Szakítópróba
Tammara Webber: Easy – Egyszeregy
Sylvain Reynard: Pokoli gyönyör
Jessica Park: Lélegezz velem!
Graeme Simsion: A Rosie projekt
Jessica Park: Flat-Out Love – Szeretni bolondulásig