18. legjobb romantikus könyv a molyok értékelése alapján
33. legjobb kortárs könyv a molyok értékelése alapján
!

The ​Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.) 471 csillagozás

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet
Book24 · 3.499 Ft –16% 2.939 Ft
Könyvmolyképző · 3.499 Ft –16% 2.939 Ft
2.100 Ft-tólMolyok eladó könyvei
Könyvtár

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

Eredeti mű: Elle Kennedy: The Deal

>!
Könyvmolyképző, Szeged, 2016
440 oldal · puhatáblás · ISBN: 9789633997765 · Fordította: Barthó Eszter

Enciklopédia 9

Szereplők népszerűség szerint

Garrett Graham · Hannah Wells · John Logan · Justin Kohl · Phil Graham


Hirdetés

Kedvencelte 172

Most olvassa 42

Várólistára tette 233

Kívánságlistára tette 316

Kölcsönkérné 4


Kiemelt értékelések

>!
Nikolett0907 P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Most először jut eszembe, hogy keveslem az öt csillagot, ha tehetném tízet is adnék rá.
Valami elképesztően jó volt, sőt, nem is emlékszem, hogy mikor nevettem utoljára könnyesre a szememet.
Végre egy hősnő aki nem rinyál, helyén van az esze és a humora is.
Garrett sem rossz, sőt ők ketten eddig a legjobb páros akiről olvastam.
De sajnos én érzem, a kicsi szívem Logan felé hajlik, alig várom az Ő történetét.
Minden megvan ebben a kötetben amit szeretek, kellő humor, féktelen szenvedély és egy csipetnyi izgalom.
Csak ajánlani tudom és természetesen nagy kedvenc. :)

3 hozzászólás
>!
Mrs_Curran_Lennart P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Az ember azt hinné, hogy neki már senki nem tud újat mutatni ebben a műfajban, de aztán elolvassa ezt a könyvet és kész, vége. Abszolút ötcsillagos sztori! Nem tudom a fordítás sikerült-e ilyen jól, vagy angolul is ennyire állat, de gurultam röhögéstől a szócsaták alatt. spoiler
Kaptunk két olyan szereplőt, akiknek kliséseknek kellene lenniük és mégsem azok. Garreth nemcsak egy izomagyú hokisztár, Hannah pedig nem egy szürke kisegér a zenei szakról. Poénok egymás hegyén-hátán, de aztán persze érzelmesebb vizekre is evezünk. Le a kalappal az írónő előtt, nagyon jól sikerült történet.

20 hozzászólás
>!
ZitussKa P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Magamat is meglepve, hihetetlen gyorsasággal szerettem meg ezt a könyvet, a szereplőkkel együtt:) A felmerülő problèmák megfelelő arányú humorral lettek vegyítetve, emiatt nem ment a hangulat rovására.
Nálam ez nagyon betalált!
A szereplők nagyon racionálisan gondolkodó ès èrtelmesen cselekvő karakterek, akiknèl egy pillanatra sem èreztem, hogy nem jól lennènek összerakva. Erősek, akik hiába èltek meg rossz dolgokat, a körülmènyek ès a törtènèsek ellenère sem törtek meg ès temetkeztek önsajnálatba.
A mellèk ès főszereplők is egyaránt őszintèk, ès egyenesek. Időnkènt szarkasztikusak, nèha nevetsègesek ès olykor nagyon bohókásak.
Nemcsak, hogy szórakoztatónak ès roppant èdesnek tartottam a törtènetet, de teljesen belehabarodtam a hokis tèmába! Tudjátok, micsoda felüdülès olyan dologhoz közel èrezni magatokat, ami a könyv lapjaiból kilèpve a valóságban olyan távoli, mint ide Alaszka?:D Ilyen a szerelmi szál mellett futó hoki tèma! Mivel a sport sohasem vonzott, így soha nem volt rèszem az effajta kitartásban ès elkötelezettsègben, amit bármifèle sport megkövetel. Irigylem a sportolóknak, vagyis jelen helyzetben a szereplőknek az odaadásukat, lelkesedèsüket ès a mentalitásukat:)
Garrett pedig megy a top 5-be:) Gondoskodó, megèrtő ès vèdelmező!
Szó mi szó! Olvassátok. Nekem hatalmas èlmèny volt, megy a kedvencek közè!

18 hozzászólás
>!
Gorkie
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Kb. a könyv közepén jártam, amikor @kocybaba megkérdezte tőlem, mi a véleményem a kötetről. Akkor azt feleltem, hogy tetszik, de semmi extra, semmi új nincs benne. Ez bizony így is van, de Elle Kennedynek sikerült úgy megírni ezt a történetet, hogy magával ragadjon, megszeressem.
Bár az elejét elhúztam kicsit, időhiány miatt, a második felét egyhuzamban kivégeztem. Péntek este leültem, és azt vettem észre, hogy éjjel fél 1 van és elfogytak a lapok.

Szépen felépített történet, magával ragadó cselekmény, élvezhető stílussal.

Bővebben:
http://olvasokorut.blogspot.com/2017/01/elle-kennedy-de…

Köszönöm szépen a könyvet @Hópárduc-nak. <3 Örülök, hogy olvashattam. :)

28 hozzászólás
>!
Infierno
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Olyan régen sikerült már könyvet két napnál rövidebb idő alatt elolvasnom, ez most végre sikerült, az érettségi óta talán először. Őszintén megmondom, most sem olvasással kellett volna foglalkozni, hiszen vizsgaidőszak van. Annyira belemerültem a történetbe, hogy két napig el is felejtettem tanulni. Elle Kennedy, most miattad fogok megbukni matekból! :D

Igaz, hogy olvastam már hasonló történetet, de ez valamilyen különleges köntösbe volt burkolva, úgyhogy eltekintettem a kliséktől. spoiler Nagyon szuper, élvezetes, kikapcsoló történet, csak ajánlani tudom mindenkinek. Remélem, hamarosan folytatást is olvashatunk.

4 hozzászólás
>!
_Eriii P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Már rég nem nyomtam rá a kedvenc gombot egy könyvre sem, de ez a könyv visszavonhatatlanul kedvenc lett. Nincs annyi csillaga a molynak amennyit szívem szerint adnék. Imádtam minden egyes sorát. Hosszú idő óta ez volt az egyik legjobb, legviccesebb YA könyv amit olvastam. Bárcsak több ilyen fantasztikus könyv kerülne ki a magyar kiadók kezei közül. Ha valaki azt mondja, hogy klisés, kedves molyok ne higgyetek neki, mert ez a könyv maga a nyári zivatar amely lelkedet is felfrissíti meleg időkben. Könnyed, jó fajta humorral fűszerezve, magával ragadó romantikus-erotikus történet, amely egy picit komolyabb témával is foglalkozik, de ettől a komoly témától nem fogsz fuldokolni. Az írásstílus egyszerűen csodaszép, a magyar fordítás nagyon jó. Imádtam Garrett és Hannah párosát, a szócsatákat, a forró erotikus jeleneteket. Annyira örülök, hogy nem mondtam le a könyvről, tudtam volna még olvasni kétszer ennyit. Ajánlom nagyon de nagyon. De hol a következő rész?

13 hozzászólás
>!
Evelena
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

A könyv várható mellékhatásai:
– Oldalakon át tartó vigyorgás
– Szomszédokat is felébresztő nevetés
– Hoki iránti váratlan mértékű érdeklődés
– A korábbiakban felmerülő borító iránti lelkesedés elhalványodása, mert akármilyen tuti is, ha elkezded olvasni a könyvet, ki se dugod az orrod a lapok közül
– Olyan részletesen képzelsz el egy pasit, mint még soha
– A hajnalig tartó olvasás után arra gondolsz, milyen jó lenne úgy énekelni, mint Hannah (aztán eszedbe jut, milyen késő is van, de a fejedben megy a karaoke parti csak azért is)
– Kedvet kapsz a Breaking Bad című sorozathoz, akkor is, ha eddig még nem hallottál róla
– Szeretnél beugrani a könyvbe és megmondani a szereplőknek, hogy térjenek már észhez és vegyék észre, ami az orruk előtt van
– Arról ábrándozol, hogy a környezetedben is lesznek ilyen pasik (ahhhjj)
– Szeretnél ellátogatni Garrették lakásába (csak, hogy legalább körülnézz vagy valami :D)
– Megjegyzed, hogy egy hokis öltözőben zajló jelenet annyira meg tud nevettetni, hogy folynak a könnyeid
– Elképesztően akarod a folytatást

5 hozzászólás
>!
P_C_Harris IP
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Mikor megtudtam, hogy a könyv a jégkorongról (is) szól, azonnal éreztem, hogy meg kell rendelnem. Éppen a második regényemen dolgozom és én is a hokit választottam témának (ami nálam nem meglepő, de most ebbe nem megyek bele, aki ismer, az tudja miért :-D), ezért evidens, hogy kíváncsi lettem rá. Az írónő nagyon jól elkapta azt a nyelvezetet, ami a legkönnyebben olvasható, ezáltal nagyon gyorsan lehet haladni a könyvvel. A szereplők kitűnőek voltak, szinte mindegyik a szívemhez nőtt egy kicsit, annak ellenére, hogy még csak szárnyaikat bontogató fiatalokról beszélünk (mivel én jobban tudok azonosulni a kicsit idősebb generációval). A humor egészen szépen lengi körbe az egész történetet, amiért nagyon nagy piros pont jár az írónak! Emlékszem, sokszor felnevettem az éjszaka közepén Garrett egy-két beszólásán, vagy Wellsy visszavágásán. Régen, vagy talán még nem is olvastam ezelőtt egy ennyire összeillő párosról. Élveztem a könyv minden sorát, mert számomra hiteles volt a történet, a párbeszédük, a mozdulataik, a fájdalmaik. Voltak benne ugyan klisék, amik nagyon hasonlóak az én készülő regényemben lévő szituációkhoz, de megnyugodtam, mert felnyitotta az írónő a szemem, hogy lehet ám klisékkel is írni egy remek sztorit…
Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek, mert ez a könyv képes órákra belerántani a történetébe úgy, hogy észre sem vesszük.
Mivel kis hazánkban is egyre népszerűbb a jégkorong (ezután talán még népszerűbb lesz a hölgyek körében is :-D ), úgy érzem, hogy simán megállja a helyét itthon is ez a történet.

Kicsit utána néztem az írónőnek, és meglepődve láttam, hogy már készen van a másik 3 játékostársról is egy-egy könyv, úgyhogy kíváncsian várom azokat is!!!
Akarom őket!!! :-D
Köszönöm a kiadónak a lehetőséget, nagyon élveztem. Mikor lesz kész a fordítása a következő részeknek? :'D

6 hozzászólás
>!
vikcs P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

"Elle Kennedy egy olyan fantasztikus történetet alakított ki a klisékből, hogy azt már tanítani kellene. A szereplők nagyon hitelesek, szinte érzed a lélegzetüket a nyakadon, a testük melegét melletted, és látod magad előtt minden egyes mozdulatukat. Imádtam, hogy mindkét főszereplőnk önmagában egy értékes, okos és remek ember, kettőjüket összegyúrva pedig tényleg egy tökéletes párt kaphatunk, egy olyan szerelmet, amire mindannyian vágyakozunk. Ehhez persze hozzátesz Garrett lehengerlő stílusa, mert attól függetlenül, hogy meglehetősen nagy az önbizalma, a szíve is hatalmas. Emellett nagyon törődő, megértő, aggódó, a humorát és a perverzségét pedig egyenesen imádom. Tetszett, hogy itt is voltak tragikus és borzasztó élményei a szereplőknek, ez azonban mégsem határozta meg teljesen a kedvüket és az életüket, nem volt sok felesleges konfliktusuk, ezáltal teljesen élvezhető volt a könyv minden egyes momentuma.

Tényleg nem tudok mást, csak dicsérni ezt a könyvet, mert tényleg az első oldaltól annyira magába szippant a sztori, hogy rendesen fizikai fájdalmat érzek a mellkasom tájékán azért, mert már elfogytak a lapok, nem olvashatom tovább Garrett beszólásait, az aranyos szerelmes mondatait, a hülye poénjait, és nem élhetem tovább velük együtt a mindennapjaimat. "

Bővebb értékelés a blogomon: http://konyvmaniablog.blogspot.hu/2017/01/elle-kennedy-…

6 hozzászólás
+
>!
zuna19 P
Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

Na kezdem.

Nagyszerű alapsztori, ezt nem tagadom, de nekem most kevésnek tűnt, mint karakterileg és történetileg is.
A sok pozitív visszhang alapján valami mindent elsöprő könyvet vártam.
Annyira átlagos az egész.
Kénytelen vagyok párhuzamot vonni pár korábbi olvasásommal. Egy kicsit az Easy – Egyszeregy és a One Week Girlfriend – Heti csaj című könyvvel is látom a hasonlóságot.

Az biztos, hogy ha 1 vagy 1,5 évvel ezelőtt olvastam volna tuti leesett volna az állam és megadom rá a max csillagot.
De most már azért eléggé máshogy látom a dolgokat.

Nekem a könyv elején nagyon nem jött le, hogy egyetemistákról van szó, sokáig annyira középiskolás feelingje volt a sztorinak. Talán a 170. oldaltól kezdett érdekessé válni.
Elég sok poénos jelenet volt benne. Sokat nevettem rajta.
A megható és érzelmes jelenetek, hogy őszinte legyen nem vettek le a lábamról. Kicsit kevés volt.
Az viszont egy kicsit meglepett, hogy a könyv első oldalán már azt olvastam, hogy spoiler Durr bele a közepébe. Meglepő indítás volt. Ezért is hittem, hogy nagyobb visszhangja lesz ennek.
Másik, hogy Garrett akit spoiler hogy tudott megbirkózni az egész helyzettel. Hát én ezt is kevésnek éreztem.
Két tragikus főhős, akik egyébként nagyon kedvelhetőek, de én mégsem tudom őket maradéktalanul szeretni. Nem értem magamat.

Nagyon belejöttem, írnám még tovább, de akkor mindenki kedvét elvenném az egésztől. Mert csak a rosszak jutnak most hirtelen eszembe. Poén mert szerintem, így is megérdemli a 4 csillagocskát.

TIPIKUSAN OLYAN KÖNYV, AMIT EGY KEZDŐ OLVASÓ, SZÍVESEN LAPOZGATNA!!!

Nem tudom, hogy ha a többi rész megjelenik tovább fogom e olvasni, szerintem, ha már belekezdtem nem fogok a többi szereplő történetéről sem lemondani. Érdekes lesz.

11 hozzászólás

Népszerű idézetek

>!
SzAngelika

A suli bármelyik csaja a fél karját odaadná, hogy korrepetálhasson, erre ez? Úgy menekül előlem, mintha arra kértem volna, hogy közösen áldozzunk fel egy döglött macskát a sátánnak.

16. oldal

>!
gigy 

Ő: Amíg klotyón voltál, kitöröltem az iPododról az összes 1 Direction-számot. Szívesen!
Én: Miii??? Megölellek!
Ő: Pucéron?

Én: Megöllek! Azt akartam írni, hogy megöllek. Az a rohadt autokorrekt!
Ő: Peeersze! Kend csak a telefonra!
Én: Pofa be!
Ő: Asszem, valaki ölelgetni akar engem…
Én: Jó éjt, Graham!
Ő: Bizti nem akarsz visszajönni egy kis ölelkezésre?
Én: Fúj! Soha.

97. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
3 hozzászólás
>!
Evika82 P

Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle.

288. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham
>!
Naiva 

– Mit kérsz a pizzádra?
– Öhm… gombát. Meg hagymát. Meg zöldpaprikát.
– Pont a legunalmasabb feltéteket? – rázom a fejem. – Legyen inkább szalonna, kolbász és dupla sajt.
– Minek kérdezel, ha nem azt rendeled, amit kérek?
– Mert azt hittem, jobb ízlésed van.
– Sajnálom, ha a zöldségek neked unalmasak, Garrett. Majd hívj fel, ha utolér a jól megérdemelt skorbut.
– A skorbutot a C-vitamin hiánya okozza. Napfényt és narancsot nem szokás a pizzára tenni, angyalom.

117-118. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells
>!
Naiva P

Soha többet nem akarok visszanézni.
Csakis előre.

438. oldal

>!
Naiva P

Képüzenet. A józan eszem ellenére kinyitom, és néhány pillanattal később egy pucér mellkas tölti be a kijelzőmet. Bizony ám! Hibátlan, napbarnított bőr, kidolgozott izmok, és a földkerekség legtónusosabb hasa.
Én: Te komolyan küldtél egy képet a mellkasodról?
Ő: Ja. Bejött?
Én: Úgy érted, hogy felfordult-e a gyomrom? Igen. Szép munka!
Ő: Csak próbállak megpuhítani.
Én: Menj, és puhítgass valaki mást! Ui: A kép már megy is a my-bri-re.
A MyBriar a suli belső használatú Facebookja, amin a diákok kilencvenöt százaléka fent van.
Ő: Csak nyugodtan! Egy csomó csaj hálás lesz érte.
Én: Töröld ki a számomat, haver! Nem viccelek.

38-39. oldal

>!
SzAngelika

… a létező legjobb bosszú (…). Normálisan, boldogan élni, magunk mögött hagyva a szörnyű múltat.

378. oldal

>!
Naiva P

– Gratulálok. Hé, mit művelsz? – csattanok fel, amikor Garrett kikapja a kezemből a mobilt.
Legnagyobb meglepetésemre maga felé fordítja a kamerát, és lefényképezi az arcát.
– Mit csinálsz?
– Tessék! – adja vissza a telómat. – Nyugodtan küldd el azt a szexi pofit minden ismerősödnek, és írd meg nekik, hogy én viszlek haza.

66-67. oldal

>!
BarbyMalik0112 

– Te visszatöltötted a One Directiont?
Megrándul a szája.
– Neeem…
– Mhm. Akkor miért is szól a Story of my Life?
Egy pillanatnyi habozás után hatalmasat sóhajt.
– Mert szeretem a One Directiont. Tessék, kimondtam.

363-364. oldal

>!
Milli88 P

– Csak úgy kíváncsiságból, amikor reggel felébredsz, mennyi ideig csodálod magad a tükörben? Egy vagy két órán át? – érdeklődik.
– Kettő – felelem vidáman.
– És pacsit is adsz magadnak?
– Hová gondolsz? – vigyorgok. – Csak megcsókolom mindkét bicepszemet, aztán a plafon felé fordulva megköszönöm a nagyembernek odafent, hogy ilyen tökéleteset teremtett.

47. oldal

Kapcsolódó szócikkek: Garrett Graham · Hannah Wells

Hasonló könyvek címkék alapján

Jessica Sorensen: The Coincidence of Callie & Kayden – Callie, Kayden és a véletlen
J. Lynn: Wait for You – Várok rád
C. J. Roberts: Captive in the Dark – Fogoly a sötétben
Rachel Gibson: Jane vékony jégen táncol
Sherry Gammon: Elviselhetetlen
Joyce Carol Oates: Nemi erőszak
M. O. Walsh: Fényed ki ne hunyjon
Kováts Judit: Megtagadva
Baráth Katalin: Arkangyal éjjel
Lisa De Jong: When It Rains – Amikor esik…